Τελευταίες αναρτήσεις

30 Ιανουαρίου 2015

26 Ιανουρίου 2015 / Μια μέρα μετά τις ελληνικές εκλογές.

Μας ήρθε με email και σας το παραθέτω γιατί είμαι σίγουρος ότι εκφράζει αρκετούς Ελληνες.

Αγαπητοί φίλοι,


Πριν ακόμη τελειώσει ο πρώτος μήνας τού χρόνου και πριν ακόμα κοπούν όλες οι πρωτοχρονιάτικες πίτες (αρκετές απ' αυτές κόβονται και τον Φεβρουάριο) και εκφραστούν όλες οι... ευχές, είχαμε και την διενέργεια τών βουλευτικών εκλογών που μας έφερε μια νέα κυβέρνηση που σύμφωνα με το προεκλογικό σλόγκαν μας έφερε και μια καινούργια ελπίδα.  Πραγματικά οι πολίτες ψήφισαν για τον ερχομό τής ελπίδας, αλλά κανείς δεν ξέρει αν αυτή θα πραγματοποιηθεί και για πόσο.  Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός έχει ζήσει, πολύ πρόσφατα, παρόμοιους ερχομούς ελπίδων οι οποίες όμως δεν φτούρησαν κάτω από βάρος τής ανθρώπινης μικρότητας και απατεωνιάς.


Με λύπη μου, όμως, διαπίστωσα επίσης ότι έπειτα από 60 χρόνια εξακολουθούν να διατηρούνται κάποιοι χαρακτηρισμοί όπως αυτοί τού... "Δεξιού" και τού... "Αριστερού".  Άκουσα, λοιπόν, αρκετούς συμπολίτες μας να λενε με υπερηφάνεια ότι: «... εγώ, αν και βέρος Νεο-Δημοκράτης, ή ΠΑΣΟΚος ή ΚΟΥΚΟΥΕς, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ».


Ομολογώ ότι αυτή η ειλικρινής εκμυστήρευση αντί να με χαροποιήσει με έβαλε σε βαθειές σκέψεις γιατί δείχνει ότι έπειτα από τόσα χρόνια ο μέσος Έλληνας κουβαλάει ακόμα στην πλάτη του το δισάκι τής εθνικής διχόνοιας το οποίο τόσο έντεχνα τού φόρτωσαν οι κομματικές του ηγεσίες καπελώνοντας κάθε εθνική προσφορά του.


Σε κάθε εθνική κλήση για την σωτηρία τής πατρίδας ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο ενάντια στον κάθε κατακτητή ως ΕΛΛΗΝΑΣ και όχι ως... "Δεξιός" ή... "Αριστερός".  Ας αφήσουν, λοιπόν, οι... τσελιγκάδες τον Λαό ήσυχο προκειμένου να βρει τον δρόμο του. Αρκετά τράβηξε μέχρι σήμερα εξ αιτίας αυτού τού... μαντρώματος.


Εύχομαι, όπως, έπειτα από την 4χρονη ταλαιπωρία τού ελληνικού λαού να μπει λίγο μυαλό στο κεφάλι τών παραπάνω... νεοφώτιστων (κάτι είναι κι' αυτό) προκειμένου ν' αφήσουν αυτά που ήξεραν, δηλαδή τα... κουμπαριλίκια, τις λαμογιές, τον ωχαδερφισμό και τον εγωκεντρισμό του και να κοιτάξουν το μέλλον τους ως... ΕΛΛΗΝΕΣ.


Θεωρώ ότι ένας τέτοιος αποχαρακτηρισμός θα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορέσει να προσφέρει η νέα κυβέρνηση.  Πρώτο μέλημα της θα πρέπει να είναι η... ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ!


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πάλι.


Νι Κάππα (Αθήνα).


Υ. Γ. Αν είχα την δυνατότητα να νομοθετώ θα έφτιαχνα ένα νόμο που θ' απαγόρευε μ' ένα γενναίο πρόστιμο την χρήση τών παραπάνω κομματικών χαρακτηρισμών.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.