24 Οκτωβρίου 2013

Προσοχή μην παρασυρθείτε και πάρετε τις φοροκάρτες.

Η Κυβέρνηση θυμίζει αγρίμι σε κλουβί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει φορομπηχτικές πολιτικές και ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσει στις ζωές όλων μας. Όχι για να εφαρμόσει πιο δίκαιες πολιτικές. Αλλά για να ξεζουμίσει κάθε εναπομείνουσα σταγόνα δύναμης που σας έχει απομείνει. Και εξηγούμε: 

1. Πολλά είναι τα μέτρα εκείνα που εξαγγέλθηκαν με σκοπό να μας υποκινήσουν να ωφεληθούμε. Ένα παράδειγμα: Επιδοτήσεις για φωτοβολταϊκά. Μόλις μπήκαν οι Έλληνες στο τρυπάκι, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι φόροι οδηγώντας την αγορά στο τέλος της. Την ίδια στιγμή, όμως το Κράτος απέφυγε αντίστοιχες επενδύσεις σε άλλες μορφές και πέτυχε δια της παραπλανήσεως μας, να αυξήσει τους φόρους μέσω μιας άλλης πηγής. 

2. Επί Παπακωνσταντίνου, αρχίσαμε να μαζεύουμε αποδείξεις για τα πάντα εκτός λίγων εξαιρέσεων. Γεμίσαμε χαρτούρες και το μέτρο δεν απέφερε σπουδαία αποτελέσματα.

3. Μπήκαν στις καταθέσεις μας, σπάζοντας κάθε έννοια απόρρητου, και άρχισαν τον χορό των κατασχέσεων και σε επίπεδα κάτω των ορίων που είχαν θεσπίσει. Ακόμα και για λίγα ευρώ σήμερα κατάσχονται καταθέσεις, μισθοί κλπ 

4. Πέρασαν τις περιουσίες μας στο κτηματολόγιο και μας παρακολουθούν από κάθε οπτική γωνία χωρίς όμως να αποδέχονται ούτε την πτώση των αντικειμενικών αξιών ούτε την δυσπραγία στις πωλήσεις ακινήτων. 

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, οι Πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επόμενη επίθεση που ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών. Γιατί μόνο σαν επιθέσεις πρέπει να δείτε τις νέες μεθοδεύσεις τους. Σας προσφέρουν το τυράκι και σας οδηγούν σε μια τεράστια φάκα.  

Αν και εφόσον χρησιμοποιείτε φοροκάρτες και πιστωτικές κάρτες θα απολαμβάνετε σημαντικών εκπτώσεων στους φόρους που θα καταβάλλετε. Ας δούμε τι σημαίνει για όλους μας αυτή η φιλοσοφία: 

Πρώτον, αν χρησιμοποιείτε περισσότερο τις πιστωτικές σας κάρτες, θα τονώσετε περισσότερο τις Τράπεζες, που ήδη όμως έχουν συναινέσει στο έγκλημα του ανοίγματος του απορρήτου των καταθέσεων σας και στο έγκλημα των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, κατασχέσεων. Μειώστε όσο μπορείτε την εξάρτηση σας από τις Τράπεζες.  

Δεύτερον, αν πάρετε φοροκάρτα συναινείτε σε νέες εγκληματικές πράξεις του Κράτους απέναντι σας και απέναντι στους συμπολίτες σας. Γιατί: 

1. Η φοροκάρτα, ακόμα και αν αρχικά είναι ανώνυμη, με την προσθήκη του ΑΦΜ σας θα γίνεται επώνυμη και θα μπορούν εν αγνοία σας να καταχωρούνται πολλά προσωπικά σας στοιχεία.

2. Με την υιοθέτηση της φοροκάρτας από μεγάλη μερίδα των πολιτών, τα καταστήματα θα είναι υποχρεωμένα να αποκτήσουν μηχανήματα ανάγνωσης τους και σε επόμενη φάση το Κράτος θα μπορεί να υποχρεώσει και όσους δεν έλαβαν την φοροκάρτα να την πάρουν.

3. Επιβάλλοντας την φοροκάρτα σε βάθος χρόνου, θα επιβληθεί απόλυτος έλεγχος των συναλλαγών σας που είναι ο απώτερος στόχος του ελέγχου σας τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

4. Με τις νέες τεχνολογίες και την χρήση ειδικού RFID τσίπ, θα ανιχνεύεται η παρουσία σας, αυτόματα οπουδήποτε.

Αν δηλαδή συμμετέχετε σε μια διαδήλωση ή σε μια διαμαρτυρία, εν αγνοία σας θα καταγράφονται όλα τα ονόματα εκείνων που συμμετείχαν. Αν κάποιοι σε αυτή τη διαδήλωση προβούν σε έκτροπα, μπορεί το σύνολο των συμμετεχόντων να κατηγορηθούν ως συνένοχοι σε πράξεις βίας και τα ονόματα σας θα είναι αυτομάτως καταχωρημένα. Και έτσι σιγά σιγά θα αποφεύγετε να διαμαρτύρεστε και να αντιστέκεστε. Θα εξελιχθείτε σε απόλυτα άβουλα πολιτικά άτομα. Οι κυβερνώντες θα είναι σε θέση να σας επιβάλλουν πολιτικές και δεν θα έχετε την δυνατότητα της παραμικρής διαμαρτυρίας. (θυμηθείτε το προηγούμενο άρθρο με τις διαφορές φιλελευθερισμού και νεοφιλελευθερισμού. Ο Νεοφιλελευθερισμός δεν αποσκοπεί στην διατήρηση των δημοκρατικών σας δικαιωμάτων αλλά στον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας μέσω της καταπάτησης των ατομικών σας δικαιωμάτων και της απόλυτης παρακολούθησης σας έτσι ώστε να φοβάσθε το κυνηγητό που θα μπορούν να σας εξαπολύσουν. Ακόμα και αν είστε απόλυτα αθώοι και αθώες!!!!) 

5. Με βάση τις επιλογές αγορών που θα κάνετε, θα δημιουργείται ένα προφίλ καταναλωτικό και ενδεχομένως και πολιτικό (για παράδειγμα αν διαβάζετε Ριζοσπάστη, Αυγή κλπ αν είστε φοιτητής ή καθηγητής και συμμετέχετε τακτικά σε διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κλπ και αν κατά μία παρόρμηση σας αγοράσατε το βιβλίο του Τσε Γκεβάρα, το σύστημα μπορεί να σας κατατάξει στον χώρο των αναρχο-αυτόνομων και πιθανώς υπόπτων για διάπραξη εγκλημάτων βίας υπό την ευρεία έννοια που σήμερα έχουν αποδεχθεί οι Δένδιας και Αθανασίου). Αν δεν σας καταχωρήσουν σε πολιτικό χώρο, σίγουρα θα σας καταχωρούν σε καταναλωτικά προφίλ και τα στοιχεία σας θα γίνονται αντικείμενο πωλήσεων σε γνωστά και άγνωστα συμφέροντα με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ζωή σας. 

Ξεφύγετε από την παγίδα που μας ετοιμάζουν. Μην παίρνετε φοροκάρτες. Μόλις μας αναγκάσουν να τις πάρουμε, θα αλλάξουν την πολιτική τους και δεν θα υπάρχουν εκπτώσεις από την εφορία. Θα σας ξεζουμίζουν και θα τους έχετε δώσει εσείς το όπλο. Ούτε θα μπορείτε να διατηρείτε την ελευθερία σας. Εν αγνοία σας θα παρακολουθείστε οπουδήποτε πηγαίνετε. Και το όπλο της απόλυτης παρακολούθησης και καταδυνάστευσης σας, θα το έχετε παραχωρήσεις εσείς οι ίδιοι!!!

πηγή
Ποσειδώνας
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.