30 Οκτωβρίου 2013

Οι δαιμονισμένοι του 3ου και 4ου ράιχ….

Γράφει ο ΠαπαΗλίας 

Απ’ το Ευαγγέλιο της προηγούμενης Κυριακής (Λουκά Η, 27-39) και το τωρινό μας θέμα.

Όχι βέβαια γιατί και το Ευαγγέλιο της αυριανής Κυριακής(Λουκά:Η:41-56) δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Ακόμη ακόμη και το περιστατικό με την αιμορροούσα γυναίκα:

Η οποία θα μπορούσε να είναι η χαρακτηριστική εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

Δεδομένου ότι, προκειμένου να βρει θεραπεία απ’ τη μάστιγα της αιμορραγίας, κατέφυγε στους τσαρλατάνους γιατρούς της εποχής της. Οι οποίοι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν να της φάνε τα χρήματά και την περιουσία και όχι βέβαια να αποκαταστήσουν την υγεία της. Με αποτέλεσμα να χάσει ο, τι είχε και δεν είχε.  Και, αντί να βελτιώσουν την κατάστασή της, την πήγαιναν π’ το κακό στο χειρότερο…. 

 ‘Όπως ακριβώς κάνουν και οι τωρινοί «σωτήρες» της πατρίδας μας.

Οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο και μόνο να καρπωθούν οφέλη απ’ τη δύσκολη θέση της και, σε καμιά περίπτωση, να τη βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Με αποτέλεσμα να μας φέρουν ως εδώ, που μας έφεραν. Και να μας πηγαίνουν, όπως και οι γιατροί την αιμορροούσα, από όλεθρο σε όλεθρο.

Θα πάρουμε όμως  το θέμα μας απ’ το ευαγγέλιο της προηγούμενης Κυριακής, επειδή το περιεχόμενό του ταιριάζει περισσότερο με τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο της εθνικής μας γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Και για να το καταλάβουμε καλύτερα αυτό ας πάρουμε, για παράδειγμα, την εικόνα του δαιμονισμένου. Τον έδεναν, λέει το Ευαγγέλιο, με χειροπέδες και αλυσίδες. Και, όταν είχε τις δαιμονικές του κρίσεις έσπαγε τα δεσμά του και έτρεχε γυμνός στις ερημιές. Όπου ήταν ο φόβος και ο τρόμος των διερχομένων.

Ολόιδια με τις φρικτές εικόνες του πολέμου. Ωσάν αυτές, που, ιδιαίτερα,  δημιούργησαν οι άφρονες και παράφρονες αρχιτέκτονες της τραγωδίας του 2ου παγκοσμίου. Με τα εξήντα, περίπου εκατομμύρια των νεκρών, που στην πατρίδα μας υπερέβησαν τις 700 χιλιάδες. Και τις τόσες άλλες καταστροφές της εγκληματικής τους μανίας.

Άφρονες και παράφρονες, που επανέρχονται τώρα να γράψουν την ιστορία του 4ου ράιχ.

Το οποίο, υποκριτικότερο του 3ου ράιχ δεν χύνει, αλλά πίνει το αίμα του λαού μας, αβαντάροντας, ταυτόχρονα, τους τοκογλύφους. Που, στην περίπτωσή μας, εξυπηρετούνται, δυστυχώς, απ’ τους ντόπιους εφιάλτες, οι οποίοι μετέρχονται πανομοιότυπο ρόλο με εκείνο των τότε γερμανοτσολιάδων.

Παρότι, τελευταία, παρουσιάζονται να θρηνούν δήθεν και να οδύρονται για το αδιέξοδο, στο ποίο μας οδήγησαν.

Ενώ στην πραγματικότητα λειτούργησαν ως πληρωμένοι δολοφόνοι, βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου. Και, προκειμένου να ανακόψουν την καλπάζουσα αγανάκτηση, έρχονται να μας πουν ότι δεν θα πάρουν άλλα μέτρα. Σάμπως τα όσα έχουν πάρει μέχρι τώρα δεν αποτελούν θανάσιμα πλήγματα για την πατρίδα μας και το λαό μας.

Προσποιούνται, με άλλα λόγια, ότι αγωνίζονται να μας προφυλάξουν απ’ τα χειρότερα, για να ανακόψουν την καταιγίδα της οργής του λαού, η οποία θα τους σαρώσει. Για να πάθουν, αυτοί και οι πάτρωνές τους ο, τι ακριβώς και τα γουρούνια, κάτω απ’ την επήρεια των δαιμονίων, μετά την απελευθέρωση του δαιμονισμένου. Ανάλογα με όσα είχαν πάθει και οι θιασώτες του 3ου ράιχ. Γιατί τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο απ’ το να υπηρετούν τις λεγεώνες των δαιμονίων, που ενδιαιτώνται στις διάφορες λέσχες των σατανιστών (Μπίλντεμπεργκ, Τριμερούς, Λέσχης της Ρώμης, κλπ).

Και το θέμα, που τίθεται, στην προκειμένη περίπτωση, είναι το τι θα κάνουμε εμείς.

Θα συνεχίσουμε να σκύβουμε κάτω απ’ το σατανικό τους ζυγό; Όπως έκαναν και οι κάτοικοι των Γαδάρων, οι οποίοι φοβήθηκαν το Χριστό και του ζήτησαν να εγκαταλείψει την πατρίδα τους! Για να έχουμε κι εμείς, σε τελική ανάλυση, την τύχη των γουρουνιών!…

Γιατί βέβαια οι τοκογλύφοι και οι Νεοναζί Γερμανοί και οι γραικύλοι πολιτικοί μας έχουν κάθε λόγο να φοβούνται και να πολεμούν το Ευαγγέλιο.

Γιατί είναι καταφανέστατα επιζήμιο και επικίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Ο λαός όμως τι έχει να φοβηθεί; Μήπως χάσει τη σκλαβιά του και τη φτώχεια του! Γιατί θα ήταν τελείως αδιανόητο να παραμένει ακόμη προσκολλημένος στην γαλάζια και πράσινη Χάρυβδη και Σκύλλα. Και να ζητεί τη σωτηρία του, φεύγοντας απ’ τη δυστυχία, που του προφέρει ο ένας απατεώνας στη δυστυχία, που του προσφέρει ο άλλος. Ή και οι δυο μαζί! Όπως τώρα…

Και τέλος οι, λεγόμενοι, χριστιανοί τι άλλο μπορούν να περιμένουν απ’ τους προδότες και δολοφόνους όλων των ιερών και οσίων!

Δεν αφαίρεσαν το θρήσκευμα απ’ τις ταυτότητες; Δεν κατάργησαν την αργία της Κυριακής;

Δεν πάνε τώρα να μας φορέσουν και τη χλαίνα του ρατσιστικού εμπαιγμού; Κατά πως τους κανοναρχούν οι καταχθόνιοι και αδυσώπητοι αρχιρατσιστές, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους δολιότατους σκοπούς τους…

Γιατί τόση δουλοπρέπεια και τόσος ραγιαδισμός!

Σε αντίθεση προς την  παλικαριά των ηρώων της Αλβανίας και διαχρονικά της ελληνικής ιστορίας.

Και γιατί τόση προδοσία και αφιλοτιμία!

Απέναντι στη λεβεντιά ενός Πατροκοσμά ή ενός Γέροντα Παϊσίου! Και τόσων άλλων…

παπα-ΗλίαςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.