31 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ TIME ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ...

Με διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο στο γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων -που «έχει ήδη νικήσει»- κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα το αμερικανικό περιοδικό «Time», το οποίο προσκάλεσε ζευγάρια του ιδίου φύλου από την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη να μοιραστούν προσωπικές τους στιγμές μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Αφορμή του διπλού εξωφύλλου, οι ακροάσεις που έγιναν την Τρίτη και την Τετάρτη στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ σχετικά με το δικαίωμα των ζευγαριών ομοφυλοφίλων να παντρεύονται.

Το περιοδικό γράφει μάλιστα ότι ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων «έχει ήδη νικήσει» και σημειώνει: «Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά η Αμερική το έχει κάνει».

Στα εξώφυλλα εικονίζονται οι Ράσελ Χαρτ και Ερικ Λαμποντέ, που αρραβωνιάστηκαν το 2010, και οι Σάρα Κέιτ και Κρίστεν Ελις-Χέντερσον, που παντρεύτηκαν το 2011. 

http://www.katohika.gr
το είδαμε στο eisodos17 
Γράφει ο Θάνος

Τα έχουμε χιλιοπεί...
Ο δυτικός πολιτισμός οδηγείται πλέον με μαθηματική ακρίβεια σε μια ακατάσχετη πνευματική παρακμή που θα οδηγήσει εντέλλει και στον βιολογικό όλεθρο....
Η ανωμαλία βαφτισμένη ως "διαφορετικότητα" αποκτά δικαιώματα με απρόβλεπτες πλέον συνέπειες... 
Η Νέα Τάξη απαιτεί από όλες τις κοινωνίες και τις χώρες να ενσωματώσουν στους νόμους τους διατάξεις που να προωθούν την παραφύση διαστροφή ως κάτι φυσιολογικό...
Στην πατρίδα μας έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια η νεοταξίτικη επίθεση με μπροστάρηδες τους προοδευτικούς θολοκουλτουριάρηδες και τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, που αναδεικνύουν κάθε εκδήλωση που γίνεται υπέρ της ανωμαλίας (όπως π.χ. οι λεγόμενες gay parade), αλλά αποκρύπτουν όλες τις αντιδράσεις των ανθρώπων που αντιστέκονται ή αν δεν είναι αυτό δυνατόν αμαυρώνουν και χαρακτηρίζουν ως ακραίους σκοταδιστές και ακροδεξιά στοιχεία(!) όσους εναντιώνονται κατά της κτηνώδους διαστροφής και της προσβολής της ανθρώπινης φύσης....
Ακούσατε πουθενά στα κατάπτυστα "ελληνικά" ΜΜΕ για την μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από τον Λευκό Οίκο στις 26 Μαρτίου 2013, κατά του γάμου ομοφυλοφίλων και της επικείμενης απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ;
Δηλαδή πριν λίγες μέρες;
Κανένα τηλεοπτικό κανάλι και κανένα δελτίο ειδήσεων δεν ανέφερε το παραμικρό παρά το ότι 300.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο για να υπερασπιστούν τον ΜΟΝΟ αληθινό και ιερό γάμο μεταξύ άνδρα και γυναίκας... και την δημιουργία οικογένειας.
Το κακό είναι ότι ενώ οι άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από διάφορα πάθη και αμαρτίες έχουν (ακόμα) αναστολές και προσπαθούν να κρατήσουν αυστηρά προσωπικό τον αγώνα τους να απαλλαγούν ή τουλαχιστον να κρατήσουν κρυφό το πρόβλημά τους (όπως όλοι μας)... οι διεστραμμένοι ομοφυλόφιλοι έχουν το θράσος και την προκλητική αναίδεια και προσπαθούν να πείσουν τους πάντες, ότι η θανάσιμη ψυχική διαστροφή τους είναι κάτι φυσιολογικό και απλά μια "διαφορετική σεξουαλική κατεύθυνση" που πρέπει να γίνει αποδεκτή από την κοινωνία!!! 
Κι όχι μόνο αυτό αλλά να τους επιτραπεί ο γάμος και η υιοθεσία τέκνων, έτσι ώστε να μπορεί η διαστροφή τους να μεταδίδεται με ασφάλεια και στις επόμενες γενιές...

Φίλοι μου ζούμε πολύ κακούς και αισχρούς καιρούς, αλλά ως χριστιανοί οφείλουμε να ανεχόμαστε και να μην κυνηγούμε τους ομοφυλόφιλους αδερφούς μας, όπως θα κάναμε με οποιονδήποτε άλλο αμαρτωλό συνάνθρωπό μας (και τον ίδιο τον εαυτό μας) και όπως θα έκανε κι ο ίδιος ο Κύριός μας. Οφείλουμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας να αντιληφθεί το μέγεθος της θανάσιμης αμαρτίας του και να τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε να απαλλαγεί από αυτήν. Μισούμε την ομοφυλοφιλία κι όχι τον άνθρωπο...
Μισούμε την αμαρτία κι όχι τον αμαρτωλό συνανθρωπό μας όπως κι ο Χριστός...
Αλλωστε την ώρα που είμαστε έτοιμοι να λιθοβολήσουμε τον ομοφυλόφιλο, ο Χριστός μας θα μας έλεγε "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" και θα μας απέτρεπε...
Και εδώ οι θρασείς ομοφυλόφιλοι μπορεί και να χειροκροτήσουν ικανοποιημένοι....
Ομως η συνέχεια είναι απογοητευτική γι αυτούς...
Ο Κύριος όταν οι υπόλοιποι έφυγαν, στράφηκε στην αμαρτωλή γυναίκα και της είπε: "Γυναίκα πήγαινε και απο εδώ και στο εξής να μην ξαναμαρτήσεις".... 

Είναι λοιπόν έτοιμοι να ξεκινήσουν αγώνα κατά της αμαρτίας τους;
Κάθε άλλο....
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τόσο πορωμένη και τυφλή συνείδηση που δεν αναγνωρίζουν καν ως αμαρτία το ειδεχθές πάθος τους, που προσβάλλει βάναυσα το σώμα του ανθρώπου που είναι κατοικία του Αγίου Πνεύματος του Θεού....

Εύχομαι όλοι οι ομοφυλόφιλοι να βρουν το ψυχικό κουράγιο να πολεμήσουν, όπως όλοι οι χριστιανοί πολεμάμε καθημερινά τις διάφορες αμαρτίες μας, την θανάσιμη διαστροφή τους. 
Ολοι μας οφείλουμε να πολεμήσουμε την τρομερή αυτή ανωμαλία με κάθε τρόπο.
Για την σωτηρία της ψυχής μας και για το καλό των παιδιών μας και της κοινωνίας που θα κληθούν να ζήσουν...




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας μέρα καί καλό μήνα.
Μιά απάντηση σχετικά με το κίνημα των gay όπως το έβλεπα καθημερινά εδώ στην Αμερική.
Είναι δημιουργημένο, το κίνημα εννοώ, από τούς αμερικανοεβραίους.
Αυτό είναι κάτι πού αν έχεις καθαρό μυαλό καί τα μάτια ανοιχτά
το βλέπεις καί το παρακολουθείς στο χώρο εργασίας ας πούμε.
Οι προσωπικές μου παρατηρήσεις από εκεί έρχονται. Υπάρχουν πολλές λεπτομέριες αλλά δεν χρειάζεται να τις αναφέρω. Ως Έλλην πολλά από όσα έβλεπα με ξύνιζαν καί έκανα το λάθος να το κριτικάρω μιά φορά.
Δεν θα πω τίποτε άλλο, παρά μόνο πως από τότε η ζωή μου έγινε κόλαση.
Με είχαν αναλάβει δυό Εβραίοι. Ο ένας ήταν "τέτοιος" ενώ ο άλλος ήταν οργανωτής
των δημοσίων σχέσεων. Αναγκάστηκα να φύγω, αλλά δεν γλύτωσα. Ακόμα με κυνηγάν καί περισσότερο επειδή είμαι Έλληνας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.