Τελευταίες αναρτήσεις

19 Μαρτίου 2013

Το ΟΧΙ η μόνη έντιμη, ελεύθερη, ελληνική πατριωτική απάντηση για τους Κυπρίους βουλευτές.

Γράφει ο Θάνος

Αρχίζει η κρισιμότερη συνεδρίαση του Κυπριακού κοινοβουλίου μετά το 1974...
Ελπίζω τα αδέρφια μας οι Κύπριοι να αποδειχθούν πραγματικοί Ελληνες και οι πολιτικοί τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ως Ελληνες.
Εξάλλου υπαρχει η προϊστορία του μεγάλου ΟΧΙ στο κατάπτυστο και προδοτικό Σχέδιο Αναν.

Κύπριοι βουλευτές πείτε το μεγάλο ΟΧΙ για την Κύπρο, για την Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες χώρες τις Ευρώπης.
Η τύχη του κυπριακού και ολόκληρου του ελληνισμού, αλλά και των ευρωπαϊκών λαών είναι στα χέρια σας...
Το ΟΧΙ θα σημαίνει οτι ο λαός της μικρής αλλά ηρωϊκής Κύπρου θέλει να μείνει ελεύθερος και κυρίαρχος στο ελληνικό κράτος της Κύπρου μας.

Μην φοβάστε. Οποιος σκύβει το κεφάλι, όποιος είναι ραγιάς και πουλημένος όπως έκαναν οι "Ελλαδίτες" πολιτικοί τρώει συνεχείς σφαλιάρες. Οποιος ορθώνει το ανάστημα και την γροθιά του αυτός δικαιώνεται και τα ανθρωπάκια σαν τον Σόϊμπλε τον γλύφουν...

Μην πέσετε στην παγίδα των "άσπονδων" φίλων μας της Γερμανίας και των υπολοίπων νεοταξιτών της Ε.Ε.
Η Κύπρος θα μείνει όρθια με τιμή και όλοι οι Κύπριοι Ελληνες αλλά και όλοι εμείς από την Μάνα Ελλάδα θα είμαστε πλάι σας...

Πρόεδρε Αναστασιάδη ήρθε η ώρα να ξεπλύνεις την ντροπή του ΝΑΙ στο Σχέδιο Αναν και να δείξεις ότι είσαι δίκαια ο πρόεδρος που επέλεξαν οι πολίτες της Κύπρου μας.

Ας είναι η απόφαση του μεγάλου ΟΧΙ ομόφωνη από όλα τα κόμματα της μεγαλονήσου ώστε να καταδειχθεί ότι οι Ελληνες Κύπριοι ενωμένοι σαν μια γραθιά αντιμετωπίζουν τους εκβιασμούς και τις απειλές των ανδρείκελων των Βρυξελλών....

Αν ψηφίσετε ΝΑΙ τότε θα ακολουθήσετε τον δρόμο της προδοσίας και του αίσχους που ακολουθούν εδώ και 4 χρόνια οι Ελλαδίτες πολιτικοί....

Ο Σόϊμπλε περιμένει να σκύψετε το κεφάλι.
Μην το κάνετε.
Κι αν έχουν τα κότσια ας αφήσουν να χρεοκοπήσει μια χώρα της Ε.Ε. και του ευρώ....
Και μετά ας θερίσουν τους ανέμους που έσπειραν σε όλη την Ευρώπη...

Η Παναγία μαζί σας. Το Γένος των Ελλήνων περιμένει με αγωνία την αγέρωχη και ελληνική στάση σας.

Ψηφίστε το σωστό και ο Θεός ας είναι με το μέρος των Ελλήνων.
Δείξτε σε όλους μας τον δρόμο του θάρρους και της αληθινής σωτηρίας κι όχι τον δρόμο της προδοσίας που επέλεξαν τα προδοτικά κτήνη που κυβερνούν την Ελλάδα μας...

ΘΑΝΟΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.