22 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής 

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Οι ημέρες που ζούμε είναι ιστορικές, ανεπανάληπτες, σημαδιακές για το μέλλον της πατρίδας μας αλλά και του Ελληνισμού.

Η Νέα Τάξη σε μια επίδειξη δυνάμεως κατά του Ελληνισμού κτύπησε και την Κύπρο. Έχοντας προωθήσει σε καίριες θέσεις δικούς της ανθρώπους, η άτομα, που λόγω διαφθοράς, τα έχει στο χέρι της, προσπαθεί να οδηγήσει τώρα και την Κύπρο σε πτώχευση, διαμελισμό και το λαό της σε υποδούλωση.

Ο Χριστόφιας και Αναστασιάδης στα αχνάρια ΓΑΠ και Σαμαρά πρόδωσαν και προδίδουν την Μεγαλόνησο.

Στο νησί της Αφροδίτης χτυπά σήμερα η καρδιά της Ελλάδος. Ένα νησί που αιώνες προσπαθεί να λύσει τα δεσμά της. Αυξεντίου, Καραολής , Δημητρίου, Παλληκαρίδης, Ισαάκ, Σολωμός  και χιλιάδες ήρωες που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδος. Η Ελευθερία είναι στο DNA του Έλληνα.

Το πρόβλημα της Ελλάδος σήμερα είναι πρόβλημα ηθικών Αξιών. Η μεταπολιτευτική Ελλάδα κτίσθηκε πάνω στο ψέμα, στην αναξιοκρατία και στη συναλλαγή.

Ονόμασαν την υπεξαίρεση ως Bonus, το ψέμα και την ασυνέπεια ως πολιτικό λόγο, την διάλυση των ηθικών αξιών, την αλλοίωση της ιστορίας, της γλώσσας των ηθών και εθίμων ως πολιτική Άνοιξη.

Ονόμασαν την φαύλη κοματοκρατία ως Δημοκρατία.
Διαίρεσαν τον Λαό σε δεκάδες φανατικές και συγκρουόμενες φατρίες, οξείδωσαν το πνεύμα και τη ψυχή της νεολαίας, ώστε να μη διαθέτει ανακλαστικά για τα Εθνικά Θέματα, για την Πατρίδα.

Το Σύνταγμα κατέστη κουρελόχαρτο, και ο πατριωτισμός φασισμός, τα σύμβολα της Πίστεως λοιδορούνται , οι ήρωες της Επαναστάσεως γελοιοποιούνται και η αρχαία μας κληρονομιά ενταφιάζεται.
Παιδοφιλία, αντιρρησίες συνειδήσεως, τζόγος, πορνεία και άλλες ψυχασθένειες καλλιεργούνται στον απάνθρωπο κήπο της παγκοσμιοποίησης.

Μαζοχιστική υπακοή στο μεγάλο αδελφό, είναι ο κωδικός αποδοχής σου στο νέο σύστημα.
Ο πατριωτισμός και η Ελευθερία του πνεύματος είναι απαγορευμένα δένδρα στον κήπο του μεγάλου αδελφού. Αυτά τα δένδρα δεν ευδοκιμούν στο σκοτάδι γιατί χρειάζονται το φως του ήλιου. 

Στις 31 Μαρτίου 2013, πρωτοβουλία πεφωτισμένων Ελλήνων θα γίνει εορταστική εκδήλωση στις 16.00 έως 19.30 στο γήπεδο του Σπόρτινγκ για το ΤΑΜΑ του Έθνους, το Τάμα του Κολοκοτρώνη για την Σωτηρία της Ελλάδος.

Ο πνευματικό αυτός φάρος πέπρωται να ανεγερθεί χωρίς επιβάρυνση του Ελληνικού Π/Υ και της Εκκλησίας,

Εκατοντάδες πατριώτες πρόκειται να προσφέρουν τις πλείστες των υπηρεσιών δωρεάν, αλλά και εκατοντάδες αποκλειστικά  Έλληνες πρόκειται να εργασθούν .

Ευεργέτες πολλοί, από όλα τα μέρη του κόσμου, θέλουν να συνδέσουν το ΤΑΜΑ, σαν προσωπική τους συνεισφορά στην Σωτηρία της Πατρίδος.

Ένα έργο μνημειώδες που πρόκειται να κτισθεί μόνο από Έλληνες για τον Ελληνισμό, για τις αξίες του Έθνους και τα ιδεώδη της φυλής.

Ένα έργο, Πνευματικό Φάρο, για την Ελλάδα του Προμηθέα, του Λεωνίδα,  του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Περικλέους και του Παρθενώνα, της Αγίας Λαύρας και του Παλαιού Πατρών Γερμανού, του Κολοκοτρώνη και του Καποδίστρια, της Παναγίας της Πίνδου, της Παναγίας Σουμελά και του Σωτήρος του Έθνους, έρχεται να κτισθεί σε ένα περίοπτο χώρο για να θυμίζει σε όλο τον κόσμο ότι οι Πυλώνες της Ανθρωπότητος είναι η Ελευθερία και η Αγάπη.

Ένα Τάμα όπως το αισθάνθηκε ο Γέρος του Μωριά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μεγάλο θεό και Σωτήρα της Ελλάδος. 

Στέργιος Σμυρλής

Παραθέτουμε Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Η Ελλάς Ποτέ Δεν Πεθαίνει» (E.N.D), με έδρα την Τρίπολη, οδός Ρήγα Φεραίου αριθ. 109, Τ.Κ.: 22100 και η πατριωτική Κίνηση «Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός» [Ε.ΛΑ.Σ.], με έδρα την Αθήνα, οδός Ευριπίδου αριθ. 57, Τ.Κ.: 10554 κάτοχοι από κοινού μετοχών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, εκτιμώντας την διά στόματος της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β' προσφορά της εκκλησίας προς την, άλλη μία φορά, δοκιμαζόμενη Κύπρο μας, διά των Προέδρων αυτών κ.κ. Γιαβή Γεωργίου και Τηλιγάδα Οδυσσέα αντιστοίχως, διά κοινής αποφάσεως των Διοικητικών Συμβουλίων αυτών, σήμερα την 21η Μαρτίου 2013 απεφάσισαν και προέβησαν σε επικοινωνία με τον Νομικό Σύμβουλο της Εκκλησίας της Κύπρου κύριο Κατσαρό Κωνσταντίνο υποβάλλοντας επισήμως την από κοινού πρότασή τους όπως ξεκινήσουν οι διαδικασίες της εκ μέρους των ανωτέρω φορέων ΔΩΡΕΑΝ διαθέσεως εξ [6] τον αριθμό μετοχών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ προς την Εκκλησία της Κύπρου με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησαν οι διεθνείς τοκογλύφοι στη Μεγαλόνησο. 

Σημειωτέον ότι, με τη δωρεά αυτή ΟΥΔΕΜΙΑ υποχρέωση έχει η Εκκλησία της Κύπρου έναντι των ανωτέρω, σε ΟΥΔΕΝ αντάλλαγμα προσβλέπουν από αυτή και ΟΥΔΕΙΣ όρος τίθεται γιά την αποδοχή της δωρεάς. 

Η πράξη δωρεάς μπορεί να πραγματοποιηθεί  άμεσα και να παραδοθούν οι προς δωρεά μετοχές σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Κύπρου. 

Για την E.N.D                                       Για την Ε.ΛΑ.Σ.

Γιώργος Γιαβής                      Οδυσσέας Τηλιγάδας
Πρόεδρος Δ.Σ.                                     Πρόεδρος Δ.Σ.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.