3 Νοεμβρίου 2011

Εφθασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Καλή Λευτεριά αδέρφια μου.

Εφθασε η ώρα που λέγαμε πριν από λίγο καιρό φιλοι μου.
Ηρθε η ολοκλήρωση του αμερικανικού σχεδίου κατά της Ευρώπης αλλά και κατά της "ασήμαντης" για τους Αμερικανούς, Ελλάδας.
Ο Τζέφρυ αποδείχθηκε υπάλληλος των ΗΠΑ όπως τα λέγαμε εδώ και καιρό...
Γκρεμίζει τα πάντα....

Για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες (σίγουρα οι νεότεροι από εμάς δεν το έχουμε ξαναδεί) οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας μίλησαν στον ελληνικό λαό σαν δικοί του ηγέτες. "Θα κάνετε δημοψήφισμα στις 4 Δεκεμβρίου. Το ερώτημα θα είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο Ευρώ και μέχρι τότε δεν παίρνετε φράγκο".
Μάλιστα ο Σαρκοζί είπε "οι Ελληνες φίλοι μας πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν την περιπέτεια της Ευρωζώνης μαζί μας".

Τα ξημερώματα ο Βενιζέλος άδειασε τον Τζέφρυ με 2 ατάκες...

Η μία ήταν "το κεκτημένο του ελληνικού λαού (!) που είναι η συμμετοχή μας στην Ευρωζώνη δεν μπορεί να κινδυνεύσει από ένα δημοψήφισμα", και η δεύτερη, κατά την γνώμη μου είναι
ότι "πήγα από το νοσοκομείο στις Κάννες για να μην μου μεταφέρουν τρίτοι τα γεγονότα"!!!!!! Που σημαίνει ότι πλέον δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην μαριονέττα των ΗΠΑ...

Το ίδιο με άλλα λόγια είπε και χθες βράδυ στην Βουλή ο Λοβέρδος.....

Σήμερα στο μεταξύ έχει συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη κορυφής των δυνατοτέρων κρατών της ευρωζώνης, Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας....
Ολα αυτά σημαίνουν ότι από σήμερα 3 Νοεμβρίου δεν υπάρχει ουσιαστικά κυβέρνηση και έχουν δρομολογηθεί πλέον οι εκλογές.....

Αυτά με τα γεγονότα μέχρι αυτή την στιγμή.

Η προσωπική μου γνώμη έχει ως εξής:

Αν τελικά πάμε σε δημοψήφισμα (που ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αμφιβάλλω) θα ψηφίσω ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ έστω και με φτώχια, ΟΧΙ στο ξένο συναλλαγματικό ευρώ του Σημίτη.
Τα περί απομόνωσης δεν με φοβίζουν και δεν ισχύουν.... όπως θέλουν να μας τρομοκρατήσουν... έχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια....
Είναι προτιμότερη μια ελεύθερη ανεξάρτητη Ελλάδα έστω και φτωχή (αυτό θέλει συζήτηση γιατί μια πατριωτική κυβέρνηση θα εκμεταλλευτεί τον τεράστιο πλουτοπαραγωγικό πλούτο της χώρας μας) παρά μια προδομένη μειωμένης εθνικής κυριαρχίας, Ελλάδα με χρήμα για να καταναλώνει, που θα σέρνεται πότε δεξιά και πότε αριστερά από τους "άσπονδους φίλους"και εταίρους της......

Θεωρώ πάντως ότι είναι προτιμότερη η διεξαγωγή εκλογών με την προκύπτουσα πολυκομματική κυβέρνηση.

Αδέρφια μην φοβάστε έρχεται όπως και να έχει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα κι αυτό γιατί χειρότερη κυβέρνηση από αυτήν θα κάνουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρόνια να ξαναδούμε.
Κι αυτό το στηρίζω στο ότι μπαίνουμε πλέον σε μια περίοδο που οι καταστροφικές μονοκομματικές κυβερνησεις που μας έφεραν εδώ και 35 χρόνια σε αυτήν την τραγική κατάσταση προδοσίας δεν θα υπάρχουν....

Οι Ελληνες έχουμε ένα κακό χαρακτηριστικό. Οταν κυβερνάμε μόνοι μας καβαλάμε το καλάμι, μας πιάνει αλαζονεία και όποιον πάρει ο χάρος, ενώ όταν μας βάλουν δίπλα και κάποιον άλλο να συγκυβερνάει, τότε ο φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.

Ηρθε η ώρα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να σταματήσουμε τον παγκόσμιο διασυρμό της πατρίδα μας.

Εύχομαι σε όλους τους αδερφούς μου συμπατριώτες, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

ΘΑΝΟΣ



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι μαζι σου 100%Μπορουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Δεν χρειαζομαστε κανενα.Μονο το πετρελαιο το χρυσο το οσμιο κτλ κατλ να πουλησουμε θα εχουν και τα τρισεγγονα μου>ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.Μονο πειτε στο κοσμο ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου σε ευχαριστω για την υποστηριξη. Χαιρομαι που ταυτιζονται οι θέσεις μας.
Ομως θα διαφωνήσω για την δυναμη του Λευκου και της αποχής.
Το λευκο και η αποχή εφεραν την καταστροφή.
Γι αυτο και δεν προτεινω πουθενα τετοια αντιμετωπιση.
Ο Μπουταρης βγηκε δημαρχος και οι Θεσσαλονικεις τριβουν τα ματια τους με αυτα που κανει και λεει λογω της αποχης.....
Το λευκο και η αποχη στο υπαρχον εκλογικο συστημα πριμοδοτουν το πρωτο κόμμα και δημιουργουν ισχυρες μονοκομματικες καταστροφικες κυβερνησεις....
Προτείνω ψηφο σε μικρα κομματα...
Να διασπαστει η ψηφος των πολιτων σε πολλα μικρα κομματα και να οδηγηθούμε σε κυβερνησεις με όσο το δυνατον περισσοτερα κόμματα....

Μονο ετσι θα εχουμε πραγματικα κυβερνησεις που θα κινδυνευουν στο παραμικρο στραβοπάτημα να πεσουν με αποτελεσμα τα μετρα που θα παιρνουν να τα σκεφτονται 3 και 4 φορες....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.