10 Νοεμβρίου 2011

Αλβανοί σκότωσαν υπερήλικα για 300 ευρώ!

Βαρύτατες ποινές επέβαλε το δικαστήριο στους δυο Αλβανούς αδελφούς που βασάνισαν αλύπητα και στο τέλος σκότωσαν πριν από ένα χρόνο έναν 88χρονο σε χωριό της Μεσσηνίας για να του αρπάξουν τις οικονομίες του, που ήταν- δεν ήταν 300 ευρώ!

Το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Κυπαρισσίας τους καταδίκασε σε ισόβια συν 15 χρόνια κάθειρξη, χωρίς να αναγνωρίσει το παραμικρό ελαφρυντικό. Η υπεράσπιση είχε ζητήσει την μετατροπή της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, κάτι που δεν έγινε δεκτό και οι κατηγορούμενοι δικάστηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι δυο αδελφοί ηλικίας 21 και 32 χρόνων επιτέθηκαν στον άτυχο 88χρονο τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου 2010, όταν πήγε να φτιάξει καφέ στην κουζίνα του σπιτιού. Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον φίμωσαν με ταινία και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Έπειτα, έψαξαν το σπίτι, άρπαξαν τα λιγοστά χρήματα και έφυγαν. Όμως, οι αστυνομικοί τους ανακάλυψαν εύκολα στο σπίτι όπου κατοικούσαν στην Καλαμάτα.

Τα δυο αδέλφια, που είχαν έρθει παράνομα στη χώρα, είχαν δουλέψει παλιότερα στα κτήματα του θύματος, που βρέθηκε νεκρό τρεις ημέρες μετά το έγκλημα. Η εθνικότητα των δολοφόνων ήταν από την πρώτη στιγμή γνωστή, καθώς είχαν καλύψει το πρόσωπο του νεκρού γέροντα με ένα πανί, κάτι που συνηθίζουν οι Αλβανοί!

πηγή Πρώτο Θέμα
από Τα Νέα Σήμερα

ΣΧΟΛΙΟ
Τα "παιδιά" που έφερε ο Αντωνάκης όταν άνοιξε τα σύνορα το 1991 συνεχίζουν το "έργο" τους....



Share

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Οι νεο(ανα)φανέντες (αυτοαποκαλούμενοι) Σκιπετάροι απήλαυσαν το οθωμανικόν εκεί όπου και όσο δεν 'πήγαινε άλλο κατά τους παρελθόντες δύο αιώνες και μόλις κατά τις τελευταίες δύο με τρεις δεκαετίες μας (πράγματι συναρπαστική ιστορική διαδρομή και ιχνηλασία αξία μιμήσεως!) ανεκάλυψαν και διείδαν (ύστερα και από το γνωστό διασκεδαστικό κλαμπάκι και τη χαρούμενη μακεδονοειδή ατμόσφαιρα της φαιδράς πορτοκαλέας γνωστών και μη εξαιρετέων γειτόνων των;) και 'στο παράδειγμα των Φ.υ.ρ.ο.μ.αρειανών πως για να σταθούν και να υπάρξουν 'στο μετακομμουνιστικό,αδηφάγο καπιταλιστικό των όνειρο θερινής νυκτός κρίνεται απαιτητό και αναγκαίο να ανατρέξουν και να απευθυνθούν,ψυχολογικώς και μόνο,'σε κάποιον άγνωστο προς το ευρύ κοινό,θαρρείς,λαό (εξαφανισθέντα από το χάρτη των λαών του κόσμου αυτού),εν προκειμένω,δε,από τους Ιλλυριούς προκειμένου να αποκτήσουν το κύρος και τη δύναμη να 'δούν 'στον καθρέπτη της καρδιάς των,έστω και ψευδεπίγραφη,μία συνεκτική,συμπαγή ταυτότητα και να δημιουργήσουν,ακολούθως,μία πλαστή,φαντασιόπληκτη,καθότι παρα'ι'στορική,συνείδηση και κανόνα βίου.Το οθωμανικό παρελθόν,όμως,είναι κατηγορηματικό και σαφές και είναι εκείνο που τους διαψεύδει πανηγυρικότατα και θριαμβικότατα,όπου δεν είχαν απολύτως κανέναν,για δείγμα,ουσιώδη λόγο να εξεγερθούν και να επαναστατήσουν,μια που το πολιτισμικό των υπόστρωμα που ήταν απαγορευτικό είτε 'ταυτιζόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου με την οθωμανική διοίκηση (τουρκική και αραβική/αραβοπερσική γλώσσα) είτε,όταν δυσφορούσαν και δυσανασχετούσαν και διαμαρτύρονταν και δυσαρεστούνταν από τις 'σε βάρος των διακρίσεις(φορολογία κ.τ.τ),για τις συνθήκες διαβίωσής των,προέβαλλαν στασιαστικές,ανεξαρτητοποιητικές,''αντιστασιακές'' κινήσεις και κινήματα για αμιγώς υλιστικές,εφήμερες επιδιώξεις και στόχους.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.