13 Ιουλίου 2011

Λίγα λόγια για τα 17 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντα Παϊσιου.

Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές αναφορές στον οσιακό βίο του Γέροντος Παϊσίου.
Με την ευκαιρία της επετείου των 17 χρόνων από την κοίμησή του στις 12 Ιουλίου 1994 σας παραθέτω λίγες από τις διδαχές του.

Ο Γέρων Παΐσιος ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος, ο οποίος πίστευε στο λόγο του Ευαγγελίου, κάνοντας τρόπο ζωής τον μοναστικό βίο και τις διδαχές της ορθόδοξης ασκητικής παράδοσης. Οι εγκύκλιες γνώσεις του περιορίζονταν στο επίπεδο του δημοτικού. Παρ' όλα αυτά ξεχώριζε για την «χαριτωμένη» απλότητά του και την έντονη αγωνία που τον διακατείχε για την βοήθεια των συνανθρώπων του, που αναζητούσαν ένα πνευματικό καθοδηγητή. Ο ίδιος αποτελούσε παράδειγμα ανθρώπου αφιερωμένου στον Θεό, αφαιρώντας τις προσωπικές επιδίωξεις και τα προσωπικά θελήματα. Η υπακοή, η άσκηση, η ταπείνωση, η ευσέβεια, το φιλότιμο και πάνω από όλα η αγάπη και η μακροθυμία, αποτελούσαν τρόπο ζωής για τον ίδιο, αλλά και διδαχές για όσους αποζητούσαν ένα λόγο παρηγοριάς ή κάποια επίλυση προσωπικού προβλήματος.

Διδαχές

Λογισμοί. Μεγάλο βάρος έδινε στον λογισμό ο Γέροντας. Πάντα ανέφερε ότι όλα ξεκινούν από τους καλούς λογισμούς, οι οποίοι αποδιώκουν τους κακούς. Να σκέπτόμαστε θετικά για τον συνάνθρωπο και όχι αρνητικά, γιατί αλλιώς εισέρχεται η πονηριά στον άνθρωπο και η ισχυρογνωμοσύνη. Μάλιστα ανέφερε να μην εμπιστευόμαστε και τους δικούς μας λογισμούς και να δίνουμε χώρο στο θέλημα του Θεού, γιατί όποιος κάνει κάτι τέτοιο βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Φιλότιμο. Ο Γέροντας διαρκώς ανέφερε οτι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν και αρχοντική αγάπη. «Ό,τι προσφέρουμε ή κάνουμε», έλεγε «πρέπει να γίνεται φιλότιμα και όχι αναγκαστικά και συμφεροντολογικά. Να μην ακολουθούμε από φόβο αλλά να έχουμε θέληση και καλή προαίρεση, όπως και ο Χριστός όταν ήρθε σε αυτόν τον κόσμο».

Θεία Δικαιοσύνη. Ανέφερε διαρκώς πως αν ο άνθρωπος θέλει να ομοιάσει στους Αγίους πρέπει να εφαρμόζει την Θεία δικαιοσύνη και όχι την ανθρώπινη. Η ανθρώπινη δικαιοσύνη κατά τον Γέροντα είναι τυφλή και υπάρχει για να αποτρέπει τους κακούς και πονηρούς ανθρώπους. Η Θεία δικαιοσύνη όμως στοχεύει να εξυπερετεί τον αδύναμο άνθρωπο και αυτούς που έχουν ανάγκη. Όταν εφαρμόζουμε την Θεϊκή δικαιοσύνη τότε αποφεύγουμε τις έριδες, τις κατακρίσεις και τις διαφορές με τους συνανθρώπους μας.

Θεία Πρόνοια. Η Θεία πρόνοια είναι ανεξιχνίαστη και ανεξερεύνητη, στοχεύει στη σωτηρία του ανθρώπου και την αιώνια ζωή. Επεσήμανε πως δεν πρέπει συνέχεια να μεριμνούμε για τα « βιοτικά » πράγματα, γιατί ο Θεός προνοεί έτσι ώστε να μας δίνει αυτό που ποθούμε, πολλές φορές πριν καν το ζητήσουμε, αρκεί το μυαλό μας να βρίσκεται σε Αυτόν και να προσευχόμαστε. Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο σε κάποιον είναι παραχώρηση από το Θεό και όχι σταλμένο απο αυτόν, έτσι ώστε να εκπαιδεύσει του ανθρώπους ένεκα της οικονομίας Του.

Ταπείνωση. Η ταπείνωση για το γέροντα ήταν το θεμελιώδες στοιχείο της σωτηρίας του ανθρώπου και γενικότερα το στοιχείο το οποίο επιφέρει τις καλές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Ανέφερε μάλιστα οτι ο Θεός «αδυνατεί» να βοηθήσει όταν ο άνθρωπος δεν ταπεινώνεται και προσπαθεί τότε με κάθε τρόπο να επιφέρει την ταπείνωση, μέσω των παθών. Χωρίς ταπείνωση, συνέχιζε, δεν επέρχεται η Θεία Χάρις, κλείνουμε την καρδιά μας από το Χριστό και ό,τι αρχικά «κερδίζουμε» γρήγορα το ξαναχάνουμε.

Υπακοή. Η πλήρης υπακοή, σύμφωνα με το γέροντα επιφέρει την ταπείνωση που είναι η αρχή όλων των καλών. «Να υπακούμε και όταν αδικούμαστε, γιατί ο Θεός ανταποδίδει την υπομονή στην αδικία» συχνά έλεγε. «Σήμερα όλοι είναι ανυπόμονοι, οι υπομονετικοί όμως σύμφωνα με το Χριστό θα κερδίσουν την βασιλεία των ουρανών», κατέληγε.

Προφητείες. Ο Γέροντας πραγματοποίησε και αρκετές προφητείες. Δυστυχώς όμως πολλοί καπηλεύτηκαν τις διδαχές του γέροντος, λέγοντας πολλά πράγματα, είτε για ίδιον ώφελος, είτε για εθνικά φρονήματα, που ο ίδιος ποτέ δεν ενέφερε, κάτι που τον λυπούσε ενώ ήταν ήδη εν ζωή. Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν τα τεκταινόμενα που έχουν να κάνουν με την Κωνσταντινούπολη, επεξηγήσεις πάνω στις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού αλλά και περί Αντιχρίστου.

πηγή Γέρων Παϊσιος

Αλλες αναρτήσεις με θέμα τον Γέροντα

Το θέμα του ημερολογίου από τον Γέροντα Παϊσιο.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΕΡΤ-3. Θα μεταδώσει τη Μεγάλη Εβδομάδα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή και το έργο του Γέροντα Παϊσιου.

Πως ο Γέροντας Παϊσιος με έβγαλε από το αδιέξοδο.

Γέροντας Παϊσιος: Ζεσταίνοντας γάλα εν μέσω Σαρακοστής!!!



Share

11 σχόλια:

ΑΔΗΣ είπε...

Αχ βρε παππούλη Παϊσιε!
Αγάπησες τόσο πολύ αυτήν την
Ελλάδα και αφού Ο Θεός σ'ακούει,
μας τσουρουφλίζει στην φωτιά Του
έως ότου λάμψουμε απηλλαγμένοι
απο κάθε βρωμιά.

XRISTOSXR είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΕΥΗ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ''ΑΓΙΟ'' ΠΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΟΡΘΟ''ΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

http://wwwtimezero.blogspot.com/p/blog-page_1575.html


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_7592.html

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ''ΠΑΠΟΥΛΗ'' ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ.....

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Για Ελληνισμο και Ελληνες μιλαμε συνεχεια αγαπητε Χρίστο.

Το κακό είναι πως αν μου παρουσιαζαν καποιον αγνωστο μου άνθρωπο, άλλου δογματος ή πίστης ή και άθεο..που έχει χαρίσει απλοχερα στους συνανθρωπους του αγαπη, ελεημοσύνη και βοηθεια, σίγουρα μονο καλα λογια θα ειχα να πω για αυτον και σιγουρα δεν θα στεκομουν καθολου στις θρησκευτικες του πεποιθησεις...

Το οτι λοιπον, οι συγκεκριμενες αναρτησεις του, μη εχων σώας τα φρενα.. (χωρις αμφιβολία και το λεω μετα από ετών μηνυματα και αναρτησεις του που εχω διαβασει) που μου παραθέτεις... που τολμαει και βλάσφημα μιλαει, κατα ενός όχι απλα άκακου γεροντα αλλα αγίου ανθρωπου κατα την ομολογία εκατονταδων χιλιαδων Ελληνων συμπατριωτών μας που βοηθηθηκαν παντοιοτροπως... χρησιμοποιουνται απο εσενα σαν ενός είδους επιχειρημα δεν μου αφηνει και τις "καλυτερες" εντυπωσεις...

Ο Παισιος υπηρξε εκτός από Αγιος Γεροντας οσον αφορα την Πίστη μας και ενας ενθερμος πατριώτης.
Ο βίος του που γραφτηκε από πληθος ανθρώπων περιέχει παμπολλες αναφορές για την Ελλάδα μας που τόσο αγάπησε. Ετσι εξηγείται και το γεγονός ότι ειχε εκατονταδες πνευματικα παιδια από τις ταξεις του Ελληνικού Στρατού.

Θα σε παρακαλεσω λοιπον να σχολιαζεις θέματα στα οποια συμφωνούμε ή διαφωνουμε που να μην ασχολουνται όμως με προσωπα ιερα και την Ορθοδοξία μιας και δεν ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα σου...

Κι αυτο το λεω σαν παρακληση διότι δειχνοντας ασεβεια προς προσωπα που για μενα και για πολλους αναγνωστες αποτελουν πηγές Θείου Φωτός και τα θεωρουμε ιερα για Ελλαδα και Ορθοδοξία νομιζω ότι ειναι πολυ προκλητικο.

Δεν νομιζεις;

Τέλος να σε ενημερωσω ότι εχει αποδειχθει ότι η αναρτηση με τους κινεζους να τρωνε παιδια ήταν φτιαχτη... και απατη.
Το 2012 δεν θα γινει τιποτα... με διαβεβαίωση αστρονόμων (που μιλουν για το διαστημα) και αρχαιολογων (που μιλουν για τα ημερολογια των Μαγιας).
Και στον Κρόνο δεν υπάρχει κανενας.... το λεω γιατι ο φευγατος "φίλος" ψαχνει να στειλει μηνυματα....

Καλη συνεχεια.

XRISTOSXR είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΕΥΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ''ΑΓΙΟΥΣ'' ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ...ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΙΜΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΘΑΝΟ , ΕΥΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «αντισιωνιστής είμαι καί όχι αντισημίτης»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_6644.html

Ο.Ε.Α. για δηλωσεις του δαιμονισμένο Παΐσιου http://youtu.be/g6snVpY6MPE

Ο.Ε.Α. προς ιστοσελιδα «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» και μεντιουμ Ιωσηφ http://youtu.be/9wZZauNm2-U

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/07/blog-post_11.html

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!

ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

ΦΙΛΙΚΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡ.

Ανώνυμος είπε...

Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αδάμ έχει τώρα τρία πράγματα να ευνουχίσει αν θέλει να γίνει υποστράτηγος και άνω, Υφυπουργός και άνω, Δικαστικός και άνω, Νομάρχης και άνω, Δήμαρχος και άνω. Μητροπολίτης και άνω, μέλος Διοικήσεως τραπέζης και άνω, επιτυχημένος βιομήχανος και άνω, επιτυχημένος διεθνής έμπορος και άνω, και ενδεχομένως Δικτάτορας και άνω……
Έχει να ευνουχίσει ΠΝΕΥΜΑ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΑΡΚΑ, αν θέλει να γίνει αντιπρύτανης και άνω.
Αν ΔΕΝ δεχθεί, η ΕΥΠ υπό τας διαταγάς του εκάστοτε Τέκτονος δίνει τον ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ του Αδάμ στον τύπο, για τις γνωστές διαδικασίες του [Ηθικού Θανάτου] του πρώην αδελφού.
Προηγουμένως οι Σεβάσμιοι της Στοάς έχουν φροντίσει για το φακέλωμα του –αδελφού-.
Αν δεχθεί, τότε προωθείται μεν αλλά όσο προωθείται τόσα η Στοά στην οποία ανήκει του δημιουργεί ενοχές σε ότι αφορά την Ελεύθερη και αυτόβουλη χρήση Πνεύματος, Αισθημάτων και Σάρκας.
Το παραγόμενο Ανθρωποειδές είναι πλέον ανίκανο για κάθε πρωτοβουλία και δημιουργία και υπακούει τυφλά σε διαταγές αξιωματούχων των Στοών, που συμβαίνει να είναι επί το πλείστον δικηγόροι λογοκράτες- άθλιας μορφής Χρήστου Μανέα…
Φοράει –φύλο συκής- τεχνητών και πλαστών ενοχών στο πνεύμα, στα αισθήματα, στη σάρκα.
Και όπως ο Αδάμ της Βίβλου των ιουδαίων- κρύβεται- και κυκλοφορεί – κλειστός- και –κουμπωμένος- και – σκυθρωπός- και γεμάτος –κατάθλιψη- και –νευρώσεις- και –τύψεις- και -ενοχές -.
Κυκλοφορεί κενός από πνευματική άποψη, κενός από αισθήματα και κενός από σαρκική απόλαυση.
Είναι ευνουχισμένος και στους τρεις τομείς και φυτοζωεί, έως ότου μία μέρα τον επιπλήττει ο – Θεούλης – μέσω του Ιερέα της επίσημης τοπικής θρησκείας, Χριστιανικής, Βουδιστικής, Σιντοϊστικής, Κομφουκιανής, κ.λ.π. και του λέει σαρκαστικά: -ποιος σου είπε ότι πρέπει να αισθάνεσαι ένοχος για τις φυσικές σου λειτουργίες και να κρύβεσαι ενώπιον του Κυρίου; Μήπως έφαγες εκ – του Δένδρου της γνώσεως του καλού και του κακού- που φύεται στον Τεκτονικό Κήπο;
Ο –Κρυβόμενος- Τέκτων απαντά: [ Η γυναίκα την οποία μου έδωσες, αυτή να φάγω, εξ αιτίας της εγγράφηκα στη Στοά].
Ο Τηλεπαθητικά κατευθυνόμενος [ Ιερέας] αναλαμβάνει την Εξομολόγηση της Εύας συζύγου και ερωτά: [ Διατί τέκνων έφυγες από την Αγία Ορθόδοξων Εκκλησία και τον πνευματικό παράδεισο; Διατί έφαγες εκ του δένδρου της παρτούζας και της ΚΑΜΠΑΛΑ;]
Η Εύα απαντά: Ο – ¨όφις ROTARY, η LIONS, η SOROPTIMIST με ώθησε να φάγω..
Διότι όπως ξέρει ήδη ο τέκτων αναγνώστης, οι ανωτέρω και οι συναφείς οργανώσεις, όπως { ο Όφις της Εδέμ ήτο το φρονιμότερων πάντων των ζώων}, έτσι κι αυτές εμφανίζονται σαν τις –φρονιμότερες
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://diaggeleas.wordpress.com/2011/07/12/6%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B5-%CE%B1-%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%89%CE%BD/

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ο πόλεμος κατα της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας είναι ανελέητος οπως ολοι οι αναγνωστες μας καταλαβαίνουν.

Τις απαντησεις στα θεματα που αναφερεις τις εχουμε δωσει παμπολλες φορές....

Καλο θα ηταν να αποφευγεις τις ανθελληνικες εντολες σε εμενα να βγαλω το εθνοσημο και να δεις τι πρέπει να κανεις εσυ που υπηρετεις συνειδητα ή ασυνειδητα τους Εβραιους στον λυσασμενο τους πόλεμο κατα του Ελληνισμού....

Φτανει πια ο νεοπαγανισμός σας και η ανθελληνική προπάγάνδα σας.

Οπως ειδες τα μηνυματα σου τα δημοσιευσα αυτούσια για να μην δυσαρεστηθείς....

Για να πω την αλήθεια κομπιασα λιγο στο δευτερο καθως δειχνει άτομο με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα καθως με τις ασυναρτησίες μισους δεν βγαινει και νόημα....

Μια συμβουλη όπως αυτη που έδωσες κι εσυ για το εθνοσημο.....

Κι οπως δεν την άκουσα κι εγω γιατι είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ πρωτα από όλα έτσι δεν θα την ακουσεις κι εσυ...
γιατί ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ πρωτα από όλα.

Σταματα να ακους τι λέει η εντολοδόχος εβραική ΟΕΑ γιατι θα σου σαλεψει τελείως. Κοιτα να ασχοληθεις με την Ελλάδα μας και μονο.

Και από ότι καταλαβα το δικο μου σχολιο το αγνόησες παντελώς όπου επανειλλημένα σου ειπα να σεβεσαι τα ιερα πρόσωπα των Ελληνων.
Δεν πειραζει δικαίωμα σου.

Και ας ειναι όλα προς κρίσην από τους αναγνωστες μας.
Καλα ξυπνητουρια φιλε μου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ??
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ.
ΩΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ.
ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΑΛΜΟ ΤΟΥ ΔΑΥΒΙΔ ΟΑ ΣΤΙΧΟΣ 7 ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΙΡΩ ΤΑ ΤΕΚΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ??
ΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΟΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΑΘΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ είπε...

ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/2614643.stm

http://theseoultimes.com/ST/?url=/ST/db/read.php?idx=7333
ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΒΒC ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
ΚΑΙ Η ΣΕΟΥΛ ΤΙΜΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ??

Ανώνυμος είπε...

Ποιός νεοπαγανισμός κυρ θάνο; Σοβαρά μιλάς και γράφεις; Νεοπαγανισμός; Τί νομίζεις ότι είμαστε τίποτα παιδάκια νεοναζί ή τίποτα δωδεκαθειστές θεοσοφιστές σουφιστές; Έχουμε αποκυρήξει κάθε θρησκεία εκπορευόμενη από τον θεό του μέντιουμ που εκθειάζεις εσύ και πολλοί άλλοι. Νεοπαγανισμός είναι να βαράς προσοχές σε εικόνες που κλαίνε με μηχανισμό από πίσω και σε λείψανα "αγίων"(πόσα χέρια και πόδια γυρνάνε την Ελλάδα, τί στην ευχή κάνανε στους άγιους κομμάτια τους κόβανε) όπου τρέχετε και προσκυνάτε. Αυτό είναι νεοπαγανισμός. Το να πηγαίνετε και να σταυροκοπιέστε και να ομιλείτε στο θεό σας μέσω αντιπροσώπου. αυτό είναι νεοπαγανισμός, να περιμένετε από τα μέντιουμ να σας πούνε τί θα γίνει. Αυτό είναι νεοπαγανισμός. Να προσκυνάτε και να φιλάτε τα χέρια παιδόφιλων παπάδων χοντροκοιλαράδων που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, αυτό είναι νεοπαγανισμός. Και σταματήστε την καραμέλα ότι έχετε διαβάσει τα κείμενα της ΟΕΑ, εμείς που ασχολούμαστε, δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε. Όχι εσείς που διαβάσατε δυο αράδες και βγάλατε συμπέρασμα. Αλλά βλέπεις δεν είναι εύπεπτα τα κείμενα της ΟΕΑ. Θέλουν μελέτη και σκέψη και αδογμάτιστη κρίση. Όχι έτοιμο φαγητό.
Καλά ξυπνητούρια σε σένα γιατί όταν ξυπνήσεις θα είναι αργά είτε έτσι είτε γιουβέτσι. Κάτσε εσύ και πάρε στο λαιμό σου την οικογένεια σου, γίνατε θρησκόληπτοι, να ακούς τα μέντιουμ και τις χαρτορίχτρες και να περιμένεις το μοιραίο. Κάνε κάτι και πολέμησε το μέλλον να σώσεις τα παιδιά σου. Δεν έχω κάτι άλλο να σου πώ. Κάνε κάτι τώρα τώρα τώρα.Πολέμησε το αύριο και μην κάθεσαι να σταυροκοπιέσαι.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Για οσους ξερουν αγγλικα εδω η ψευτικη ειδηση για την σουπα εμβρυων...

http://ethicalmartini.wordpress.com/2009/02/04/baby-herbal-soup-update/

Το οτι ο Παισιος και μεσω αυτου ο Θεός και η Αποικαλυψη, προλεγουν αυτα που θα συμβουν στο μέλλον της ανθρωποτητας προετοιμαζοντας τους Χριστιανους δεν σημαινει οτι θα τα προκαλεσουν κιολας....
Αυτα ειναι ενεργειες ανθρωπων στις οποιες ο Θεός δεν θα αναμιχθει παρα μονο αφηνοντας τον ανθρωπο να ασκει την ελευθερια που του χαρισε θα του το επιτρέψει.

Ασε λοιπον τα προγραμματιζουν και τις αλλες χαζομαρες...

Διαβαζεις βλέπω τον Ησαια.. αλλα φαινεται απο λαθος πηγες.....
Σε σουμβουλευω να διαβασεις το πρωτοτυπο και με ερμηνεια απο χριστιανο συγγραφεα... για να εχεις και ολοκληρωμενη πληροφόρηση...

Και το ορος ΣΙΝΑ... τι να σημαινει αραγε συμφωνα με τα διαταραγμενα μυαλα... λες ΚΙΝΑ...
Χαχαχαα ρε φιλε μας εχεις καταδιασκεδασει....

Παντως ειναι καλο νομιζω ότι στο ορος ΣΙΝΑ.... υπαρχει ενδοξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ορθόδοξη Μονη.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ανωνυμε 10.17.
Αν ημουν θρησκοληπτος τα μηνυματα σου δεν θα τα αναρτουσα.
Γιατι οπως ξερεις κι εσυ θρησκοληπτος ειναι ο φανατικος...
Αυτος που θεωρει τους συνανθρωπους του που δεν πιστευουν οτι κι αυτος σαταναδες....

Ολα οσα γραφεις περι νεοπαγανισμου και παπαδων και μεντιουμ και χαρτοριχτρων και τα εχεις κανει ολα αχταρμα.... τα προσπερνω γιατι δεν εχουν καμια βαση και αξία...

Θα σου πω λοιπον μονο ενα πραγμα για την ΟΕΑ που τοσο καυχιέσαι...
Με την ΟΕΑ σταματησα να ασχολουμαι (και ομολογω οτι διαβαζα αρκετα και ειχα ηδη αρχισει να εχω θεματα..) οταν ενημερωθηκα μεσα από κειμενο της οτι σκοτωσε ανθρωπους και θα σκοτωσει κι αλλους....
Δεν ασχολουμαι με το αν λεει ή οχι αληθεια....
Αλλα οταν καποιος ανοιγει μια ιστοσελιδα στο ιντερνετ για να διαφημίσει τις θεσεις του και τις δολοφονίες του ειναι το λιγότερο ψυχολογικα διεστραμμενος.....

Εκει λοιπον τελείωσε καθε σχεση μου μαζι της.....
Ειπαμε να αντισταθουμε στην Νεα Ταξη. Να αντισταθουμε στους αντιχριστους στους μασωνους στους Εβραιους αλλα αυτο παει πολυ....
Με ψυχανωμαλους και ατομα χαμηλου δεικτη ΙQ δεν γινεται προκοπή.

Αν ποτε χρειαστει να περασουμε σε τετοιες απευκτεες μεθόδους για να σωσουμε την πατριδα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειμαστε τοσο καραγκιοζηδες να το διαφημίζουμε και στο ιντερνετ...

Πηγαινετε τωρα φιλοι μου στην ΟΕΑ να μαθετε για τα συμπαντα και την Σεληνη που θα χαθει.... κλπ.Σαιεντολογικα....
Η πως εξολοθρευσε με το υπεροπλο της τους εχθρους της.....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.