26 Ιουλίου 2011

Οι απόψεις του τρελού δολοφόνου της Νορβηγίας....

Μισή ώρα κράτησε η ακροαματική διαδικασία του Νορβηγού μακελάρη που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία ΜΜΕ στο δικαστήριο της νορβηγικής πρωτεύουσας.

Και μπορεί ο δράστης να παραδέχτηκε τις πράξεις του, ωστόσο, δεν αναλαμβάνει την ποινική ευθύνη, αφού όπως λέει, συνεργάστηκε στο σχεδιασμό με άλλες δύο ομάδες.

“Ο κατηγορούμενος έκανε σήμερα δηλώσεις που χρειάζονται περαιτέρω έρευνα, συμπεριλαμβανομένης αυτής ότι ‘υπάρχουν άλλοι δύο πυρήνες στην οργάνωσή μας’”, σημείωσε ο δικαστής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ είπε μάλιστα ότι έκανε ότι έκανε για να σώσει την Ευρώπη από το Ισλάμ και ότι στόχος του ήταν να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους πολίτες, να σταματήσει την κατάληψη της Ευρώπης από Μαρξιστές και Μουσουλμάνους καθώς και να πλήξει το Εργατικό Κόμμα που «πρόδωσε τη χώρα».

Ο δικαστής διέταξε την κράτηση του 32χρονου για οκτώ εβδομάδες, ενώ τον επόμενα μήνα ο μακελάρης θα βρίσκεται στην απομόνωση όπου δεν θα μπορεί να δέχεται γράμματα ή να έχει επισκέψεις. Ο μόνος που θα μπορεί να βλέπει τον δράστη είναι ο δικηγόρος του.

Πάντως, σύμφωνα με την αστυνομία, μπορεί να χρειαστεί έως και ένας χρόνος μέχρι τη δίκη.

Οι Νορβηγοί πάντως είναι οργισμένοι και ζητούν μέχρι και την επαναφορά της θανατικής καταδίκης για την περίπτωση του Μπρέιβικ.

Νωρίτερα, έξω από το δικαστήριο είχε συγκεντρωθεί πλήθος πολίτών οι οποίοι αποδοκίμασαν τον δράστη, κατά την άφιξή του, ενώ ζητούσαν τον θάνατό του.

πηγή

Οι αναφορές του Άντερς Μπέρινγκ Μπρέϊβικ στις 1518 σελίδες του “μανιφέστου” του, δεν περιορίζονται μόνο στο Θουκυδίκη και τη Μικρασιατική Καταστροφή. Ο μανιακός κάνει αναφορές ακόμη και στα ελληνικά κόμματα!

Από τη μέχρι στιγμής ανάγνωση προκύπτει ότι ο μακελάρης της Νορβηγίας, είτε είχε διαβάσει πολύ ελληνικά κείμενα, είτε έχει συνεργασία με κάποιον Έλληνα και αυτό είναι ακόμη πιο ανησυχητικό.

Από τη μέχρι τώρα ανάγνωση έχουν προκύψει τα εξής σημεία που “δείχνουν” Έλληνα:

• “Μόνο αν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα και η Ελβετία και οι σκανδιναβικές χώρες αφαιρέσουν τον σταυρό από τις σημαίες τους, οι μουσουλμάνοι θα αισθανθούν ότι δεν θα γίνονται εις βάρος τους διακρίσεις”.

• “Το 2030 στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν το 8% του πληθυσμού και το 2070 το 32”.

• Ο μανιακός κάνει αναφορές και στα ελληνικά κόμματα τα οποία κατηγορεί ότι ευθύνονται για την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών. Κάνει ένα διαχωρισμό μεταξύ τους, αναφέροντας ότι η ΝΔ είναι “υπό παρακολούθηση” γι΄ αυτό το ζήτημα. Όλα τα υπόλοιπα είναι “υπό κατηγορία προδοσίας”.

• Σύμφωνα με τον “κατάλογο προδοτών κατηγορίας Α και Β στην Δυτική Ευρώπη”, που περιλαμβάνεται στο μανιφέστο του” η Ελλάδα είναι στην 16η θέση με 11.312 περιπτώσεις αντιευρωπαϊκής προδοτικής συμπεριφοράς”.

• Κάνει αναφορές σε “στρατιωτική εκστρατεία που θα ξεκινήσει κατά της Τουρκίας με στόχο την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Ανατολίας, τη Βόρεια Κύπρο και την Αρμενική Ανατολική Νατολία”.

• Οι ΗΠΑ , γράφει “θα χρησιμοποιήσουν απειλές και ίσως θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν στρατιωτικά την Τουρκία, το Κόσσοβο, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τον Λίβανο και τη Συρία”.

πηγή

από το Geopolitics & Daily News




Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ο καραγκιοζο-player δεν εκανε τιποτα αλλο απ'το να κανει ΠΡΑΞΗ, αυτα που εσεις κυριε Θανο και αρκετοι εδω μεσα μπουρδολογιζοντες φιλοι σας (ΑΡΗΣ Χ, ΙΛΑΡΧΟΣ κ.α.) φωναζετε, Τσιτατα τυπου: Ερχεται νεο Γουδι, στηνονται κρεμαλες για τους προδοτες!! και αλλα παρομοια αφηστετα λοιπον για ανεγκεφαλους 18ρηδες, που (ευτηχως) ειναι λιγοι που τα πιστευουν.
Υ.Γ. Δεν σας γνωριζω φυσικα προσωπικα εσας αλλα ουτε τους προαναφερθεντες στην παρενθεση, που μπορει περα των αποψεων τους, να ειναι αν μη τι αλλο μια χαρα ανθρωποι, οι εμονες σας ειναι το προβλημα, και οι αναποδεικτες "Αληθειες" σας
JOEY RAMONE.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καταρχην το καραγκιοζο-player αγαπητε μου Ramone ειναι πολυ χαλαρός χαρακτηρισμός για εναν τρελο δολοφόνο.....

Εμεις λοιπόν οι "μπουρδολογίζοντες" δεν δικαιολογησαμε την πραξη του και δεν θα προβαίναμε ποτε σε μια παρόμοια.....

Ναι ειμαι υπέρ να συλληφθούν και να καταδικασθούν ακομα και σε θανατο (αν υπηρχε η ποινη) όλοι οι χθεσινοί και σημερινοι προδότες της πατρίδας.... και το εχω τονισει επανειλλημενως...
Και ειναι περιπου πιθανό το ιδιο να δεχεσαι κι εσυ.

Τι σχεση λοιπον εχει αυτη μου η πατριωτική θέση με το να παρω ενα όπλο και να βγω να σκοτώσω αθώα νέα παιδια και μαλιστα συμπατριώτες μου ακόμα κι αν πιστεύω ότι ανήκουν σε ενα προδοτικό κόμμα;

Φίλε μου Ramone εγω όπως και πολλοι συμπατριώτες μας σήμερα (πιθανότατα η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων) θεωρούμε το σημερινό ΠΑΣΟΚ ένα κατεξοχήν προδοτικό και ανθελληνικό κόμμα, έχθρικό προς κάθε Ελληνα, εχθρικό προς την ιστορία μας, και τον πολιτισμό μας, εχθρικό προς την ελληνική οικογένεια και εντέλλει προς την ελληνική κοινωνία. Ενα κόμμα που προσπαθεί να αποδομήσει την πατρίδα μας σε κάθε της τομέα....

Ποτε όμως δεν θα σηκωνα όπλο κατα των "αθώων" συμπατριωτών μου οπαδων του κομματος αυτού.
Ο σκοπός δεν είναι ο εμφυλιος σπαραγμός και το αδελφοκτόνο αιματοκυλισμα.
Ο σκοπός είναι να πεισουμε, τους έστω κι αυτους, ελάχιστους αδερφούς μας Ελληνες οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και της προδοτικής κυβερνησης να καταλάβουν το λαθός τους.

Σε διαβεβαιώνω φίλε μου (κι ας με κατηγορείς) ότι αν θεωρούσα εγω προσωπικά ότι έπρεπε να αρχισει ένας τετοιος αδελφοκτόνος πόλεμος σαν εσχατη λυση σωτηρίας της πατριδας τότε το ιστολογιο που σημερα διαβαζεις δεν θα υπήρχε καν.

Ποιό ηλίθιο παρανοϊκό διεστραμμένο μυαλό θα διαφήμιζε μια δολοφονική εκστρατεία μεσω facebook και διαδικτύου;

Οσο γραφουμε λοιπον φιλε μου κι εγω κι ο Ιλαρχος και καθε φίλος εδω μεσα να εισαι ήσυχος ότι πρυτανεύει σε όλους μας η λογική και η αγαπη για τον συνέλληνα. Τον εξαπατημενο ή μη συμπατριώτη μας.

Φιλε μου οι ιδιοτητες που δηλώνω στο προφίλ μου Ελληνας περήφανος κι Ορθόδοξος είναι βαθιες και καταλυτικές.

Δηλώνω Ελληνας που σημαινει ανιδιοτελη αγαπη για την πατρίδα.
Δηλώνω Ορθόδοξος που σημαίνει αγάπη για τον συνάνθρωπο όποιος κι αν ειναι αυτός.

Και θα μου πεις αγαπή και για τον προδότη;
Φίλε μου είμαι ανα πασα στιγμή έτοιμος να πω ναι για τον μετανοημένο....

Ισως κάποια μερα ο Χριστός στον οποίο πιστεύω να με αξιώσει να νοιωσω λύπηση και αγαπη και για τον αμετανόητο (όπως δίδαξε με το "αγαπάτε τους εχθρούς σας") μέχρι τότε απλά το παλευω κι εχω αυτο το ιστολόγιο να καταλαγιάζω και να εκτονωνω την έχθρα μου, προσπαθώντας με τον πενιχρό λόγο μου να ξυπνησω (κατα την προσωπική μου άποψη παντα) τους αδερφούς μου συμπατριώτες.

Καλο θα ηταν λοιπον πριν παρεις θέση εναντίον μου/μας να θέσεις κι εσυ τα πιστεύω σου με θάρρος και ειλικρινεια και να γνωριζουμε αφενός με ποιον (έστω και μεσω της γραφης) να κανουμε κι αφετερου να δουμε ποια ακριβως από τα πιστευω μας θεωρεις εμμονές και γιατι....

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ο φίλος τα έχει μπερδέψει τα πράγματα γιατί εγώ δεν έχω φίλους μασώνους ,φιλοεβραίους , φονιάδες όπως είναι αυτός ο μακελάρης , οι κρεμάλες θα είναι απλα γι'αυτούς που κάνουν κακό στην χώρα , την ξεπουλάνε , την κλέβουν και την προσβάλουν με τις πράξεις τους όλοι αυτοί οι Ελληνόφωνοι φιλοσιωνιστές και πολλοί από αυτούς καταγωμένοι από εβραίους γονείς ,είμαι κατά των προδοτών και όχι κατά σε όποιον έχει αντίθετη άποψη από εμένα παράδειγμα το κκε που έκανε εκαθερίσεις σε χωριά γιατί απλά δεν ήταν με αυτούς .Δεν έκρυψα ποτέ την αγάπη μου για την ΕΛΛΔΑ και αν είναι κατηγορία το ότι βρίσκω τα απλυτα κάθε προδότη και τα βγάζω στην φόρα ή ότι κρίνω κάποιες πράξεις πολιτικών ως προδοτικές τι να κάνω εγώ δεν είμαι υπάλληλος τησ νέας τάξης είμαι και θα είμαι στρατιώτης για την ΕΛΛΑΔΑ και μόνο . Οσοι ασχολούνται με την σινομωσία δικαιώθηκαν τώρα αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα βολευτήτε με την παγκόσμια κυβέρνηση την παγκόσμια οικονομία , παγκόσμια θρησκεία τις κάμερες στο σπίτι σας και αφήστε μας εμάς να γράφουμε μπούρδες και να μας κατεβάζει τις σελίδες η αστυνομία γιατί απλά λέμε μπούρδες

elefterifoni είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΩΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΑΝΟ ΚΑΙ ΙΛΑΡΧΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.