8 Οκτωβρίου 2020

Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα δώδεκα χρόνια του στο διαδίκτυο.

Το ιστολόγιό μας κλείνει σήμερα τα 12 χρόνια στον χώρο του διαδικτύου.
Πριν ακριβώς 12 χρόνια, στις 8 Οκτωβρίου του 2008 σε μια άλλη μακρινή εποχή, πριν το ξεφάντωμα της προδοσίας στον τόπο μας, ένα απόγευμα αποφασίσαμε μαζί με την Εύη να φτιάξουμε ένα μικρό οικογενειακό ιστολόγιο.
 
Με μεράκι φτιάξαμε το πρότυπο και ξεκινήσαμε.
Μπορείτε να δείτε την ιστορική πρώτη μας ανάρτηση. ΕΔΩ
 
Σκοπός μας ήταν η έκφρασή μας μέσα στο χάος του διαδικτύου, αλλά κυρίως η επικοινωνία με έναν άγνωστο, για μας, κόσμο που βρισκόταν εκεί "έξω"...  
 
Αρχές μας ορίσαμε την ευπρέπεια, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια. 
Οι βωμολοχίες και οι προσωπικές χυδαίες υβρείς και προσβολές μας βρήκαν κάθετα αντίθετους και αυστηρούς και θεωρήσαμε ως χρέος μας να τις αφήσουμε έξω από το "πνευματικό μας διαδικτυακό παιδί"...
 
Από τότε "κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι"... 
Φτάσαμε αισίως και πρώτα ο Θεός, στις 50.000 αναρτήσεις, στα 11.900 περίπου σχόλια και σχεδόν στα 9.841.000 επισκέψεις!!!
 
Μέσα από την συμμετοχή όλων σας (συνεργατών, φίλων, σχολιαστών, αναγνωστών και επισκεπτών) το μικρό οικογενειακό μας ιστολόγιο βρέθηκε μερικές φορές σε αξιοζήλευτη θέση.
 
Βρέθηκε στο ΤΟΡ 100 των ιστολογίων του sync.gr για χρόνια... (ΕΔΩ) 
Μπορείτε να το δείτε στα Links μεγάλων ιστοσελίδων. 
Βρέθηκε να έχει δημοσιεύσεις σε εφημερίδες!!! (π.χ. ΕΔΩ) 
Πλήθος άρθρων του αναδημοσιεύονται σε δεκάδες ιστολόγια.  
Παρουσιάστηκε παλιότερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Τέρενς Κουϊκ.(ΕΔΩ) 
Βρέθηκε στο στόχαστρο αντιπάλων. (ΕΔΩ) 
Είχε όμως και βραβεύσεις από φίλους (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ) και δημόσια ευχαριστήρια (ΕΔΩ) 
 
Υπερασπίστηκε την πατρίδα, την ελληνική οικογένεια, την Πίστη μας. 
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε γραμμή ακομμάτιστη από την πρώτη στιγμή γι αυτό ποτέ δεν θα δείτε καμιά ανάρτησή μας να εκθειάζει κάποιο κόμμα... 
Στηλιτεύσαμε αλλά και επιβραβεύσαμε πολιτικά ή άλλα πρόσωπα και μόνο, όσον αφορά την στάση τους υπέρ ή κατά της πατρίδας μας και των συμφερόντων της... 
 
Το ιστολόγιό μας κατηγορήθηκε από ακροαριστερούς για φασιστικό...
Κι από ακροδεξιούς για χαλαρό και φιλοαριστερό.... 
Αλλά όλες οι κατακρίσεις μας βρήκαν ενωμένους και σταθερούς και πάνω από όλα, ταγμένους πλάι με εσάς, τους καλούς μας φίλους. 
 
Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την καλή μου φίλη Μάγδα Λαράη για τις καθημερινές ενημερώσεις που μου στέλνει εδώ και χρόνια με προσωπική της επιλογή θεμάτων από δεκάδες ιστολόγια.
 
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Μελεζιάδη για τις ενημερώσεις, τον αγαπητό Αγι Μπεκιάρη κατηχητή του Αγίου Δημήτριου Θεσσαλονίκης επίσης για τις εκκλησιαστικές ενημερώσεις με άρθρα της επιλογής του, αλλά και τους Γιάννη Πεφάνη, Φίλιππο Γεωργουσόπουλο και Αυγερινό Χατζηχρυσό, για την αποστολή άρθρων και βίντεο της επιλογής τους. Φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στέλνουν ειδοποιήσεις ή ενημερώσεις μέσω της ηλεκτρονικής μας διευθύνσεως και να με συγχωρήσουν αν δεν τους αναφέρω ονομαστικώς. 
 
Στο ιστολόγιό μας έγραψαν και γράφουν αξιόλογοι συνεργάτες-αρθρογράφοι: 
Η καλή φίλη δημοσιογράφος και συγγραφέας κ. Μαίρη Καρά, ο αγαπητός μας καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Πιπερόπουλος, ο καθηγητής Γεωστρατηγικής κ. Νίκος Λυγερός, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Ασλανίδης, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο αγαπητός μας γιατρός Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας, ο κ. Γεώργιος Δημητράκης, ο αγαπητός μας δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, ο Διδάκτωρ Ιστορίας κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, ο κ. Σπύρος Κατσούρης, ο κ. Απόστολος Παπαδημητρίου με το ψευδώνυμο "Μακρυγιάννης".  
 
Θα βρείτε επίσης παλιότερα άρθρα του δημοσιογράφου κ. Στάθη Διομήδη, της αγαπητής μας φίλης blogger Ονειροπαγίδας, του δημοσιογράφου συγγραφέα και τουρκολόγου κ. Νίκου Χειλαδάκη, του κ. Μιχάλη Τζανάκη, του κ. Μανουήλ Αγγελου Γιαννόπουλου, του αγαπητού μου φίλου Διάκου, του Δικέφαλου, του καλού φίλου οικονομολόγου Ηλία Ευαγγελόπουλου (Economist E), της Ειρήνης της Μακεδονίτισσας κ.α.. 
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω στον αγαπητό φίλο Παναγιώτη Αποστόλου του οποίου πολύ συχνά φιλοξενούμε εξαιρετικά άρθρα αποκλειστικής ενημέρωσης και γνώμης κυρίως τις βραδυνές ώρες.
 
Επίσης έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε όλες τις εκπομπές του αμυντικού αναλυτή, συγγραφέα, δημοσιογράφου και φίλου Γιάννη Θεοδωράτου.   
 
Το ιστολόγιό μας φιλοξενεί τακτικά απόψεις αλλά και λογοτεχνικά κείμενα επωνύμων σχολιαστών, αναλυτών και λογοτεχνών όπως: 
 
Ο αγαπητός μου φίλος συγγραφέας Αντώνης Αντωνάς από την ελληνική Κύπρο μας, η Θώμη Παριανού, ο στρατηγός μας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης σαν Αμφικτύων με τα εκπληκτικά του ποιήματα και άρθρα, ο κ. Αριστοτέλης Βασιλάκης, ο κ. Χαράλαμπος Μηνάογλου, ο αρθρογράφος/σχολιογράφος κ. Κώστας Χρονόπουλος, η καλή μας φίλη οικονομολόγος Φωτεινή Μαστρογιάννη, ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο κ. Χρίστος Γούδης, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, ο κ. Κώστας Λάμπος, ο Δημήτρης Περδίκκης, ο Θεοφάνης Γκατζής, ο κ. Ομηρος Αλεξάνδρου, ο κ. Ντίνος Ορφανός, ο κ. Αντώνης Γρυπαίος, ο καθηγητής κ Γεώργιος Κακαρελίδης, o γιατρός Φώτιος Μιχαήλ, ο πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος κ. Γιάννης Μήτσιος, ο αντιστράτηγος ε.α. κ. Νίκος Ταμουρίδης, ο κ. Δαμιανός Βασιλειάδης, ο π. Δημήτριος Μπόκος, ο κ. Παναγιώτης Μαχαίρας, ο Σ/χης ε.α. Βαγγέλης Αθανασιάδης, ο μαθηματικός Θανάσης Τσόκας, ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Σπυριδάκης, η κ. Μαρία Σκαμπαρδώνη, ο κ. Ηλίας Σταμπολιάδης, ο γαστρεντερολόγος Χρήστος Ζαβός, ο πνευμονιολόγος Αλέξανδρος Ρεμούνδος, ο εκλεκτός μου φίλος Γιώργος Τσούτσος, ο αγαπητός φίλος συγγραφέας Αντώνης Αντωνάς, η κ. Σοφία Παπανικολάου,ο κ. Δημήτριος Μπάκας, ο κ. Λυκούργος Νάνης, ο κ. Στέλιος Παπαθεμελής, ο κ. Δημήτριος Ρούσος κ.α.
 
Φέτος είχαμε και την τύχη να συνεργαστούμε και με έναν εξαιρετικό αναλυτή τον κ. Αγγελο Καραγεώργο ο οποίος παράγει εξαιρετικές εκπομπές (βίντεο) αναφερόμενος στην Νέα Τάξη και την προσπάθεια παγκόσμιας επιβολής της.
 
Παράλληλα μπορείτε να διαβάσετε αναδημοσιευμένα άρθρα εξαιρετικών αρθρογράφων όπως ο προσφάτως εκλιπών Σαράντος Καργάκος, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ο Νίκος Ελευθερόγλου, ο κ. Χρήστος Γιανναράς, ο Παναγιώτης Λιάκος, ο Βασίλης Βιλιάρδος, η κ. Μαρία Νεγρέποντη - Δελιβάνη, η Ελένη Παπαδοπούλου, ο Απόστολος Κρητικόπουλος, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, ο Ανδρέας Σταλίδης, ο Κώστας Βενιζέλος, ο Κωνσταντίνος Δρίβας, ο Μιχάλης Ιγνατίου, ο Σταύρος Λυγερός, η Νεφέλη Λυγερού, η Σερένα Νομικού, ο Κώστας Βενιζέλος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Ιωάννης Αμπατζόγλου, ο Αλκιβιάδης Κεφαλάς, η συγγραφέας Βούλα Ηλιάδου που γράφει με το ψευδώνυμο Κρινιώ Καλογερίδου, ο Γιώργος Παπαθανασόπουλος, ο Κωνσταντίνος Γρίβας, η Λέττα Καλαμαρά και πολλοί άλλοι.  
 
Λόγω της μεγάλης αγάπης για την Ορθοδοξία μας θα βρείτε πλήθος αναρτήσεων με θέματα Πατερικά, αποσπάσματα ομιλιών Αγίων και Γερόντων μας, περικοπές των Ευαγγελίων μας, βίντεο με Ορθόδοξα θέματα και ομιλίες Πνευματικών μας, βίους Αγίων και όμορφες και διδακτικές ιστορίες των Ορθοδόξων Πατέρων μας. 
 
Επίσης θα βρείτε χιλιάδες ιστορικές αναρτήσεις κυρίως της Ελληνικής μας Ιστορίας διότι είναι επιτακτική ανάγκη ειδικά τα νέα παιδιά μας, να μάθουν την Ιστορία μας, το μεγαλείο και τον πολιτισμό των προγόνων μας, αρχαίων και βυζαντινών αλλά και τα ηρωικά κατορθώματα των νεότερων χρόνων, που δυστυχώς ΔΕΝ μαθαίνουν στα σχολεία μας.... 
 
Στο ιστολόγιο μας επίσης μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις ανωνύμων ή επωνύμων ιστολόγων και μη όπως: 
 
Ο αγαπητός μου φίλος ο Cummulus, η καλή μας φίλη συγγραφέας - ερευνήτρια Ναυτικής Ιστορίας Κρίστυ Ιωαννίδου από το Περί Αλός, Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ο Τρύφωνας από το Ηπειρος Ελλάς, ο καλός φίλος ο Λουκάς Συμπέρας (δημιουργός) και η πολιτική συντάκτης κ. Γιώτα Χουλιάρα και ο σύμβουλος ασφαλείας κ Αλέξανδρος Νίκλαν διαχειριστές του εξαιρετικού Geopolitics and Daily News, η Χριστίνα Σαλεμή από το JusticeForGreece, o φίλος μου ο Ακης από τον Σύνδεσμο ΕΛΛΑΣ, η ονειροπαγίδα και ο petaloudas με τα Λόγια του Αέρα, ο Δημήτρης ο E-RODIOS, ο Ακης Κουστουλίδης και η Στεφανία Λυγερού από το Υπόγεια Τάξη, ο φίλος μου ο Κώστας του Αλήθεια και Ειλικρίνεια, ο Κώστας από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο φίλαθλων ΑΕΚ Λάρνακας, ο φίλος Θέμης από το Newsalamina, το Τόνοι και Πνεύματα, το φιλικό μας Αντιπαρακμή, το ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του φίλου Βασίλη, το "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους", το Ελλήνων Αφύπνιση, το εξαιρετικό Αιέν Αριστεύειν με τους Θωμά, Ιωάννη, Αρίσταρχο και τον φίλο Μιχάλη, το φιλικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του αγαπητού μου φίλου Αγγελου, η Επιλαρχία του καλού μου φίλου του Ιλαρχου, η Ιδεοπηγή του Κλεισθένη, η Κλασσικοπερίπτωση του φίλου Τάσου, το Λευτεριά, το Προεδρική Δημοκρατία του Πέτρου Χασάπη, το Ξυπνήστε ρε, το Οδεύοντας της φίλης μας της Αργυρούλας, τα παιδιά της Ομάδας Παυσανίας, ο φίλος μου ο Γρηγόρης ο ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ, ο ΠαπαΗλίας Υφαντής με το ΥΠΕΡΒΑΣΗ, η Αλεξάνδρα η Τράγκα με τον Κοντυλοφόρο, ο Παναγιώτης Δερματάς, ο Κώστας Ντίγκος από το GrevenaLive24 (Vatolakkiotis), το Γεράκι του Αιγαίου ο Γιώργος Ανεστόπουλος, ο JohnPatras του Bloggertips, o Λόγιος Ερμής, το paideia.gr, τον Βασίλη Παπαμιχάλη και το Megasfilippos, το Greek Alert, το PRONEWS, η καλή μου φίλη η Σαλογραία, o Φώτης του EFEN PRESS, o Αλέξης του Cretan Patriot, το ΑΗΔΟΝΙ, το Δελφινάκι, το ΑντιΝέα Τάξη Πραγμάτων, ο Γρηγόρης ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ, ο Δημήτρης Δοϊνάκης, η Φωτεινή με την Διαδρομή, το Πενταπόσταγμα, το apnea.gr, η Σοφία με το ΑΕΝΑΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ο Γιώργος Λάιος και το Παλλήνη Press, το kranosgr, ο imaginos και το Υγρόν Πυρ, το Ζειδώρον, το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, το Στοχασμός - Πολιτική, ο Κυριάκος Κυριακόπουλος από το Νέο Ελληνικό Φόρουμ, ο Φιλίστωρ από το Θεματα Εληνικής Ιστορίας, ο φίλος Βετεράνος, ο Νικόλας από το THIVA POST, το olympia.gr, το Ελλήνων Παλιγγενεσία, η Φωτεινή Μαστρογιάννη, το ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, ο Γιώργος Θαλάσσης και το Εκτακτο Παράρτημα, τα παιδιά από την Floga.gr, το ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ, το Συνοδοιπορία, το Φρυκτωρίες, το MEDLABNEWS, ο Λευτέρης, ο κ. Δημήτρης Βαλασίδης, ο Στέργιος Σμυρλής και ο Οδυσσέας Τηλιγάδας, το ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ, Το ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ο Σπυρίδων Καραχάλιος, η Τράπεζα Ιδεών, το Αντίβαρο, ο ΚΥΡ, o ΣΩΤΗΡ, ο Κώστας Μαντατοφόρος του ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ, Ο Παιδαγωγός, ο Ιερός Λόχος 2012, η Λ.ΕΦ.Ε.Δ., η ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, το ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ του φίλου Πάνου, το "Αμφοτεροδέξιος" του Σταύρου, ο Κώστας με τον "Διόδοτο", ο Χρήστος με το The Secret Real Truth, το Καθημερινό ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ του Ανδρέα Μελεζιάδη, το ΑΠΟΨΕΙΣ, το εξαιρετικό διαδικτυακό θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ, το εξαιρετικό κανάλι "Ορθοδοξία εν όψει" και το Πόθος Μετανοίας του κ. Αιμιλίου Γκίνη, ο Δημήτρης Μαρίζας με το Ρουφιάνος.com, ο κ. Δημήτριος Καρζής με το Ιωάννης Καποδίστριας, το Απαντα Ορθοδοξίας, το Τρικλοποδιά, το Κατοχικά Νέα και άλλοι πολλοί... (να με συγχωρέσουν όσοι ξεχνάω)... 
 
Στα 10 χρόνια αυτά "χάσαμε" έναν καλό φίλο τον Βαγγέλη τον Πειραιώτη... (ΕΔΩ) 
Ενας καλός φίλος έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία ο Αλέξανδρος (ΑΔΗΣ) του SeeGreek. (ΕΔΩ) αλλά ευτυχώς ξαναέχουμε πάλι επικοινωνία μέσα από το καινούργιο του ιστολόγιο SeeGreek2 (ΕΔΩ) και χάσαμε επίσης τον αγαπητό μας πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο. 
 
Αποκτήσαμε όμως και καλούς φίλους, την Αρετή (Πάστα Φλώρα) τον Angel of Τime, τον Κώστα τον Κρατερό, τον καλό μου φίλο Μανώλη Τσακίρη, τον φίλο Διόνυσο που ζει στην Ιταλία, την Φαίη, τον Γιάννη Δημήτρουλα από την Αυστραλία, τον Οδυσσέα Π., τον Γιάννη, την Ελένη τον Θανάση τον Λοχαγό, τον Αρη, την Αναστασία, τον κ. Δημήτριο Χατζηνικολάου, την Μαρία Κουμή και τον Νικόλαο, τον αγαπητό μας φίλο συγγραφέα Αντώνη Αντωνά, τον καλό κι αγαπητό φίλο Γιώργο (Δαναό) και όλα τα παιδιά που μιλάμε καθημερινά στο τσατάκι μας αλλά και στο email μας....  
 
Μια ιδιαίτερη αναφορά οφείλω και στον καλό μου φίλο και μαχητικό πατριώτη Γιάννη Κατσέα με τα πανέμορφα τοπία και τις καταπληκτικές φωτογραφίες του από τα απίστευτα οδοιπορικά του που κοσμούν συχνά το ιστολόγιό μας, αλλά και στον αγαπητό μου φίλο Ποσειδώνα που για μεγάλο διάστημα στάθηκε ακοίμητος φρουρός του ιστολογίου μας. 
 
(Αν έχω ξεχάσει κάποιον φίλο να με συγχωρέσει και να μου το υπενθυμίσει να τον προσθέσω στο επετειακό αυτό άρθρο μας)
 
Επίσης μια μικρή αναφορά οφείλω και στους δεκάδες φίλους μας από το Twitter και το κανάλι μας στο Youtube, το Mewe και για τα εκατοντάδες καθημερινά τους σχόλια και τις ενημερώσεις, αλλά και όλους όσους με ήθος και ευπρέπεια σχολιάζουν τα άρθρα μας συμφωνώντας ή διαφωνώντας.  
 
Φίλοι μου βρεθήκαμε σε δύσκολους καιρούς για την πατρίδα και τον λαό μας. 
Κυβερνήσεις αλλάζουνε. Μνημόνια μας φορτώθηκαν. Η εθνική ανεξαρτησία χάθηκε. Ο λαός μας εξαθλιώνεται μέρα με την μέρα. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες έρχονται. Η Μακεδονία μας προδόθηκε και πλέον μας απειλεί ανοιχτά με πόλεμο η νεοθωμανική Τουρκία του Ερντογάν. 
 
Ο στημένος κορωνοιός μας "επισκέφθηκε" και μια παγκόσμια νεοταξική εποχή ξεκίνησε. Ο "βομβαρδισμός" μας πλέον από την Νέα Τάξη είναι συνεχής, καθημερινός και απροκάλυπτος. Τα μικρά παιδιά μας φόρεσαν μάσκες για εκπαιδευτικούς λόγους, ενώ γνωρίζουμε πλέον από μη πουλημένους επιστήμονες ότι ο ιός ΔΕΝ μεταδίδεται από τα παιδιά μας τα οποία και δεν νοσούν. 
 
Οι Ορθόδοξοι Ιεροί μας Ναοί έκλεισαν μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για τους πιστούς, κάτι πρωτόγνωρο στην ελληνορθόδοξη ιστορία αιώνων, οι κωδωνοκρουσίες απαγορεύτηκαν(!) και οι παρελάσεις των εθνικών επετείων ματαιώθηκαν... Οι νεοταξίτες κυβερνώντες κυνηγάνε με πρόστιμα τον κόσμο και σπέρνουν τον πανικό και τον τρόμο από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ενώ την ίδια στιγμή έχουν εξαπολύσει διωγμούς φίμωσης σε οποιαδήποτε αντινεοταξική φωνή στο διαδίκτυο... 
Κι όμως για έναν ανεξήγητο (για τους άθεους) λόγο, αλλά εξηγημένο για μας τους Ορθοδόξους, η Παναγία μας στέκεται προστάτης του λαού μας και είμαστε μια χώρα από όσες έχουν τους λιγότερους νεκρούς στον κόσμο...
 
Οφείλουμε λοιπόν να δώσουμε την μάχη μας για μια καλύτερη Ελλάδα έστω και σε ένα κόσμο τον οποίο η Νέα Τάξη διαλύει με την ανηθικότητα και πολτοποιεί με την παγκοσμιοποίησή της... 
 
Πολλοί μας κατηγορούν, τους ιστολόγους, ότι το έχουμε ρήξει στο γράψιμο και χάνουμε την ουσία που είναι η ενέργεια...  
Ας μην λησμομούμε όμως ότι οι επαναστάσεις ξεκινούν με την πέννα (και τον πνευματικό πόλεμο) και τελειώνουν με το ξίφος...
 
Αυτό μας διδάσκει η ελληνική και παγκόσμια ιστορία... 
Και εφόσον βρεθήκαμε να κρατούμε την ηλεκτρονική πέννα για την πατρίδα, δεν θα διστάσουμε να πάρουμε το ξίφος όταν η περίσταση το απαιτήσει... 
 
Σας ευχαριστούμε όλους, συνεργάτες, φίλους, σχολιαστές, αναγνώστες και επισκέπτες για όλα αυτά τα χρόνια που βρεθήκατε στο πλάι μας. 
 
Ο Θεός να μας/σας έχει όλους καλά.   
 
 
ΥΓ. Σήμερα και αύριο το ιστολόγιό μας θα έχει σαν προμετωπίδα την πρώτη ιστορική του εικόνα που είχαμε επιλέξει τότε στις πρώτες ημέρες λειτουργίας του με την Εύη και την υπόλοιπη εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή θα έχει σαν προμετωπίδες ιστορικές εικόνες της πρώτης χρονιάς λειτουργίας του.... 



Share

59 σχόλια:

ΑΔΗΣ o φασισταράς. είπε...

Χαίρετε.

Αγαπητέ Θάνο, θα ήθελα και δημοσίως να σε
ευχαριστήσω για την πολύχρονη e-φιλία και
αντικειμενικότητά σου, με όλον τον σεβασμό.
Εύχομαι σε όλη την οικογένεια το καλλύτερο
και πάντα αγωνιστές μέσα απο το ιστολόγιο.

Χαιρετισμούς,
ΑΔΗΣ, Αλέξανδρος

Giannis Katseas είπε...

Εκανες μια πολυ ευστοχη εισαγωγη φιλε και αδερφε Θανο, η καραστημενη ολη αυτη κατασταση που ζουμε τα τελευταια χρονια με το ξεπουλημα της Πατριδας μας και την υποδουλωση της δια μεσω των μνημονιων εφερε κοντα πολλους ανθρωπους μεσω του διαδικτυου.
Εδω θα πρεπει να σου πω οτι γνωρισα πολλους που το παιζανε "αγωνιστες και πατριωτες", σαφεστατα αυτο που λεγανε οι σοφοι παλιοι για μια ακομα φορα βγηκε ολοσωστο, ο χρονος ξεσκεπασε πολλους αλλα αναδειξε και ξυπνησε ακομα περισσοτερους και κρατησε καποιες σταθερες αξιες που μεσα σε αυτες εισαι εσυ και η υπεροχη Ευη.
Θα σε ευχαριστησω για μια ακομα φορα που με εχεις στο καδρο των φιλων σου γιατι στα περιεργα και ψευτικα χρονια που ζουμε η αληθινη φιλια εγινε συντομο ανεκδοτο.
Ενα μονο παραπονο εχω πολυτιμοι μου φιλοι, ακομα σας περιμενουμε να σας φιλοξενησουμε και να τα πουμε απο κοντα, εδω σε πιανω "επιορκο".Χρεος ολονων μας που ξερουμε και αντιλαμβανομαστε καποια πραγματα παραπανω να αφυπνησουμε συνειδησεις.
Να ειστε παντα καλα, καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο σας θα ειμαστε παντα διπλα σας.
Και μια υποκλιση τον φιλο μου τον Δαναο, παντα ευστοχος στα σχολια του.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

Για τα 12χρονα γενέθλια της, εύχομαι ολόψυχα στην τιμημένη εύτολμη πατριωτική ιστοσελίδα και τον φίλτατο Θάνο να συνεχίσει να μιλά πάντα με την γλώσσα της αλήθειας και να τιμά Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια..... Πραγματικά όλοι οι συνεργάτες της διαπρεπείς αρθρογράφοι με τα επιλεγμένα τους άρθρα, με κονδυλοφόρο από χρυσόφτερο Δικέφαλου Αετού γράφουν και αφυπνίζουν τους αδελφούς Έλληνες, αλλά και αυτούς τους μακρινούς στη Νότια εσχατιά της Ελληνικής Μεσογείου ακρίτες ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ....
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Θάνο διότι με τιμά και έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα δεκάδες πατριωτικά άρθρα μου...., τα οποία επιμελείται και τα παρουσιάζει σε άψογη διάταξη, όπως βέβαια και των υπόλοιπων συνεργατών του.... Ουκ λίγες φορές για αυτή την "παθιασμένη" τελειότητα του... του είπα ότι ... *"πάσχει" από μαζοχιστικό πατριωτικό εθνικό σύνδρομο (!)
Θα ήθελα να προσθέσω ότι η έγκυρη ιστοσελίδα KOUKFAMILY, είναι από τις λίγες, που δεν έχει πολιτικές εξαρτήσεις, χορηγούς, διαφημίσεις με αυτονόητο ηθικό πλεονέκτημα να φιλοξενεί ελεύθερα χωρίς λογοκρισία άρθρα αποκαλυπτικά ωμής αλήθειας, που απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες όποιας πολιτικής και ιδεολογικής τοποθέτησης. Είναι προς τιμή της. ΕΥΓΕ!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση εύχομαι δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε με ακόμη περισσότερη επιτυχία το πατριωτικό σας έργο.
Αντώνιος Αντωνάς - Συγγραφέας από Ελληνική Κύπρο

* Ευελπιστώ ότι δεν θα λογοκριθεί το "πάσχει" διότι θα προβώ σε δημόσια καταγγελία!

netakias.com είπε...

Καλή Δύναμη. Να τα εκατοστήσετε!

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου. είπε...

Οι Αρχές σας άριστες, η ποιότητα σας επίσης! Εύχομαι άνοδο στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κορυφές.

Σοφία Παπανικολάου είπε...

Καλημέρα, ο Θεός να σας φωτίζει πάντα και να ευλογεί τον ιερό σας αγώνας!
καλή δύναμη και συνέχεια,
Σ.

Κωστας Χατζηκωστας είπε...

ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ..πάντα δυνατοι και κοντά σε οτι αγαπάτε να κάνετε!!

Δαμιανός Βασιλειάδης είπε...

Συγχαρητήρια για την αξιόλογη και αξιοπρεπή προσπάθεια, που κάνετε, άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί σας. Ο μεγάλος Έλληνας στοχαστής Παναγιώτης Κονδύλης, που τον εκτιμώ ιδιαίτερα για την σοφία του κ.λπ. είχε πει σε μια συνέντευξη: "΄Εκπλήσσομαι αν κάποιος συμφωνεί μαζί μου"
Καλή δύναμη για την συνέχεια

Δαμιανός Βασιλειάδης
Εκπαιδευτικός, συγγραφέας

Μανώλης Τσακίρης είπε...

Θανο μου θερμα συγχαρητηρια.

Θέμης Αντωνιάδης είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.
ΘΕΜΗΣ.

Χριστίνα Σαλεμή είπε...

Xρόνια πολλά !!!!

Φωτεινή Μαστρογιάννη είπε...

Συγχαρητήρια Θάνο!

Γιώργος Τ. είπε...

Χρόνια Πολλά, ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΆΣΕΤΕ

Olympian Spirit είπε...

Να τα εκατοστησετε!!
https://www.olympia.gr/media/12-chronia-thanos-kai-evi/

Νεκτάριος Δαπέργολας είπε...

Χρόνια πολλά. Να τα εκατοστήσετε!!!

Γιώργος Πιπερόπουλος είπε...

Κατά το προσφιλές κλασικό Να τα ΄κατοστήσετε!

Μιχάλης Κ είπε...

Ναι, αλλά εγώ είμαι πιο ψηλός και πιό όμορφος!
Και τώρα που το θυμήθηκα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΟΥ από τις διαφημίσεις;

Κωνσταντίνος είπε...

Έτη πολλά και ευλογημένα!
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!
Συγχαρητήρια για όλα!!!

Δημήτρης Μαρίζας είπε...

Χρόνια πολλά παιδιά, να είσαστε πάντα καλά

Νικόλαος Καρζής είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
Να συνεχίσετε την αντικειμενική ενημέρωση την οποία υπηρετείτε
Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί

Δημήτριος Κυπριώτης είπε...

Θερμά συγχαρητήρια για το ορόσημο των 12 χρόνων λειτουργίας του ιστολογίου σας
12 ήσαν οι Απόστολοι
12 οι Ολύμπιοι θεοί
12 οι μήνες του έτους
Να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ !!!

Ανδρεας Μελεζιάδης είπε...

Αγαπητέ μου Θάνο, εύχομαι το πολύ αξιόλογο μπλόκ σου να γιορτάσει και τα 40 χρόνια του, πάντα με επιτυχία και με σωστές αναρτήσεις, όπως μέχρι τώρα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Ανδρέας

Ιωάννης Ασλανίδης είπε...

Αγαπητέ μου Θάνο
Εύχομαι χρόνια πολλά στο ιστολόγιο μας.
Εύχομαι επίσης ολόψυχα ο Θεός να σας έχει καλά και να σας δίνει δύναμη και κουράγιο.
Έχω την τιμή και την χαρά ν' αρθρογραφώ στο εξαίρετο από πάσης πλευράς ιστολόγιο σας από το Δεκ. 2014.
Έχουν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα 319 άρθρα μου, από 29-12-14, με πρώτο το άρθρο "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ(μία απάντηση στη κ. Κουτσουράδη)".
ΕΥΓΕ στο ιστολόγιο ΘΑΝΟΣ- ΕΥΗ.
Με εκτίμηση και αγάπη
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Δκτης της Σ.Σ.Ε.

Στέργιος Σμυρλής είπε...

Θα πρέπει κάποτε ο πατριωτικός χώρος να τιμήσει όλους αυτούς που μας αφιέρωσαν το πολύτιμο αγαθό του ιδιωτικού τους χρόνου για να μας ενημερώνουν και να μας συμβουλεύουν.

Ίσως θα πρέπει εκτός από την διαδικτυακή επαφή, να γίνει και μία συνάντηση είτε για καλύτερο συντονισμό ή/και για να γιορτάσουμε την σωτηρία της Πατρίδος - του Ελληνισμού.

Αγις Μπεκιάρης είπε...

Πολύχρονο.
Να το χαίρεσαι φίλε μας.
Όλες οι ευλογίες του Θεού.

Αιμίλιος Γκίνης είπε...

Αν κ εγω τον τελευταιο καιρο σας γνωρισα μου εκανε πολυ εντύπωση ποσο επαγγελματικα διαχειριζεστε το μπλογκ σας.
Κ το λεω επειδη εχω πειρα απο τον χώρο τν ΜΜΕ κ ξερω πως λειτουργει.
Συγχαρητήρια λοιπον και ευχομαι να εχετε 100 εκατομμύρια επισκέπτες.

Κρίστυ Εμίλιο Ιωαννίδου είπε...

Χρόνια Πολλά! Πάντα να μεγαλουργείτε και να χαρίζετε απλόχερα γνώση και πολιτισμό!
Πολλά φιλιά απ' όλους μας!
Γιάννης, Κρίστυ & Κασσάνδρα

Χρήστος Ζαβός είπε...

Χρόνια πολλά!! Να είστε υγιής να γιορτάζετε περισσότερες επιτυχίες!!
Με εκτίμηση,
Χρήστος Ζαβός

Μάγδα Λαράη είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ!
ΜΑΓΔΑ

Χρήστος Μπουρδούβαλης είπε...

Να τα χιλιάσετε!

Γιάννης Νικολαϊδης είπε...

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!!

Θεοφάνης Γκατζής είπε...

Να τα εκατοστήσετε. Παντα δυνατα, ελληνικα και ορθόδοξα...

Φωτεινή Τυράσκη είπε...

Αγαπητοί Συνέλληνες, εύχομαι να χαιρόμαστε την διαδικτυακή παρουσία σας για Χρόνια Πολλά και ελπίζω Καλά!!
Με εκτίμηση και αγάπη
Φωτεινή

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Θάνο σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και υγεία πάνω απ' όλα για να συνεχίσετε για πάρα πολλά ακόμα χρόνια το σημαντικό έργο σας! Δυστυχώς,όπως το ξαναείπαμε άλλωστε,σ' αυτή τη χώρα μόνο οι κυβερνήσεις αλλάζουν, όλα τ' άλλα ή παραμένουν ίδια ή πάνε προς το χειρότερο και πάντα υπέρ των ισχυρών!

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

Ευχαριστω για την τιμη που μου κανετε να ειμαι φιλος σας .
Να εχετε τα κουραγια κ την δυναμη στην δυσκολη συνεχεια που υπαρχει πλεον .
Εχετε βεβαια λογω των γενεθλιων κ την ''υποχρεωση '' να κερασετε ολους οσους σας ειπαν τα χρονια πολλα .
Και επειδη ολα γινονται μεσα πλεον απο ενα γυαλι ...βρες ενα εικονικο ομορφο λαχταριστο γλυκο κ κερνα τον λαο σου !!!
Να ειστε καλα παντα . ΚΑΙ ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .... γλυκο οοοοοοοο !!!!!!!

Κώστας Δημ. Χρονόπουλος είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
Σας εύχομαι τα καλύτερα για την επέτειο των 12 ετών δημιουργικής πορείας του Ιστολογίου Σας.
Θεωρώ πως είστε σε πολύ καλό δρόμο ελληνοπρεπούς προσφοράς.
Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στην ευπρέπεια και στον σεβασμό με τα οποία αντιμετωπίζετε εμάς
τους Συνεργάτες Σας.
Θερμά συγχαρητήρια!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
και φιλικά αισθήματα
Κώστας Δημ. Χρονόπουλος (Αρθρογράφος του Ιστολογίου Κoukfamily)

Γιώργος Θαλάσσης είπε...

Χρόνια πολλά φίλε Θάνο. Πάντα ευλογίες.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας είπε...

Οταν εορτάζει αυτό το ιστολόγιο εορτάζουμε όλοι γιατί είναι σημείο αναφοράς, ομολογίας και πατριδογνωσίας.
Αγαπητέ Θάνο πέρα από τις τυπικές ευχές υπάρχουν και ουσιαστικές "να δει το ιστολόγιο σου την πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ από τα δεινά και τις κακοπραξίες που της επέβαλαν κάποιοι.
Με εκτίμηση εις το έργο σας.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Σπυρίδων Καραχάλιος είπε...

Καλή δύναμη φίλε Θάνο. Και η δημιουργική πορεία μας συνεχίζεται. Να είσαι πάντα καλά κι εσύ και η οικογένειά σου.

Φώτης είπε...

Θερμά συγχαρητήρια. Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε το εξαίρετο έργο σου, αγαπητέ θάνο.
Πάντα μπροστά με επιτυχίες.

Φώτης
Efenpress.gr

Ηλίας Ευαγγελόπουλος είπε...

Αγαπητέ Θάνο, συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Ο αγώνας συνεχίζεται. Το ψευτορωμαίικο τελειώνει. Το Ρωμαίικο ανατέλλει για να φωτίσει όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά.

Ιερός Λόχος 2012 είπε...

Συγχαρητήρια για το έργο σας
και για τους αδιάλειπτους αγώνες σας για Πατρίδα (Ελλάδα), Θρησκεία (Ορθοδοξία) και (παραδοσιακή, ελληνορθόδοξη) οικογένεια.
Ο Θεός να σας ευλογεί για τους πολυετείς κόπους σας.

Ιερός Λόχος 2012.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΚΟ,
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!

ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ!

Η ΜΠΛΟΓΚΟΒΙΑ

ΣΑΛΟΓΡΑΙΑ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ -ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

Κώστας Λάμπος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ,
για το καλο της Ελλάδας
των Ελλήνων και του Ελληνισμού,
χωρίς ανισότητες και διακρίσεις,
με ενότητα και κοινωνική ισότητα,
για ένα κοινό μέλλον και
πανανθρώπινη ειρήνη
για έναν καλύτερο κόσμο
στους κόλπους
ενός Αταξικού Ουμανισμού.

Κώστας Λάμπος

Αναστασία είπε...

Πάντα επιτυχίες να έχετε κ.Θάνο,να τα εκατοστήσετε τα χρόνια,εύχομαι πάντα υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας!!!

Η αλήθεια για τον κορωνοϊό είπε...

Να τα εκατοστήσετε!
Καλή συνέχεια!
Όλοι μαζί κάτι θα καταφέρουμε!

Σπύρος Κατσούρης είπε...

Να,εισθε,πάντα,καλά!

Γιώργος Σιδερούντιος είπε...

Χρόνια πολλά φίλοι, κρατάτε γερά.
Έστειλα δύο από τα παιδιά μου σε Ελληνικά σχολεία στην Ελλάδα αδελφοί μου, και θα φέρω το τρίτο του χρόνου. Στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη το Ισλάμ σε μερικά χρόνια θα ρημάξει τα πάντα. Θέλω να δώσω τη μάχη στον τόπο μου, έμεινα έξω 27 χρόνια. Ο Θεός βοηθός, κάντε μια ευχή για την οικογένειά μου παρακαλώ.
Γιώργος

Φώτης Μιχαήλ είπε...

Εὐχόμαστε ὁ φιλάνθρωπος Τριαδικός μας Θεός νά σᾶς χαρίζει ὑγεία, ὑπομονή καί καλόν φωτισμό, ὥστε νά συνεχίσετε τό ὡραῖο σας καί ὠφέλιμο ἔργο!
Μέ ἐξαιρετική τιμή καί σεβασμό
Φώτης Μιχαήλ
ἰατρός
Λαγκαδᾶς

Ανώνυμος είπε...

Θάνο χίλιες ευχές από καρδιάς..για να έχεις πολλά ακόμα δυνατά χρόνια έντιμου αγώνα,για την πατρίδα,και την ορθοδοξία μας.Επίσης σε ευχαριστώ πολύ,που με έχεις τιμήσει
αναρτώντας βιντεάκια μου .. φιλικά .ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΠΕΡΩΝΗ...

Fon Dolofon είπε...

2020 ευχές και από μένα, φίλε Θάνο.
Χρονάγγελος.

Angelo είπε...

Φίλε Θάνο,

καταρχήν Χρόνια πολλά στο εξαιρετικό ιστολόγιο σου! Όμως και συγχαρητήρια για τον ακούραστο και πιστό αγώνα στις αξίες σου.

Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά και εύχομαι να συνεχιζετε έτσι με το ίδιο πάθος!

Καλή συνέχεια Θάνο και καλή δύναμη!

Απόστολος Παπαδημητρίου είπε...

Εύχομαι ολόψυχα ο Κύριός μας να ευλογεί το έργο σας.
Απόστολος

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΒΡΑΧΟΣ είπε...

Πολύ καλή η προσπάθειά σας ,μακάρι να υπήρχαν πολλές παρόμοιες

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά με καλή πρόοδο κατα Θεόν και υγεία!

Αειθαλάς

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπημενοι μας φιλοι σας ευχαριστουμε όλους θερμά.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε καθε εναν σας προσωπικα που μας στηριζετε ολα αυτα τα χρονια.
Είστε όλοι υπεροχοι και παντα στην καρδια μας.

Θα ειμαστε μαζι στις επομενες δυσκολες μερες, μηνες που έρχονται....
Ευχαριστουμε και παλι.

ΘΑΝΟΣ και ΕΥΗ

Yanni Spiridakis είπε...

Θάνο καλησπέρα!
Επειδή όλο και λέω θα σου στείλω αναλυτικές ευχές όπως εγώ ήθελα αλλά λόγω φόρτου δεν τα καταφέρνω,
θελω έστω και συνοπτικά, να σου γράψω πως είμαι περήφανος για την εξέλιξη σου και όλη σου την διαδρομή , όπως και περήφανος που βρίσκομαι και φέτος στις ευχαριστίες τις επετείου αυτής!
Να είσαι πάντα γερός και δυνατός να συνεχίζεις!!!
Yanni Spiridakis

Παναγιώτης Αποστόλου είπε...

Χρόνια πολλά Θάνο.
Να υπάρχεις για να συμβάλεις στον αγών των ολίγων για την αφύπνιση του λαού μας.

dermatas είπε...

Ἀγαπητέ Θάνο,
Χαίρομαι ἰδιαίτερα πού σέ γνώρισα καί πού κρατᾶς ἂσβεστη τήν μαχητικότητά σου !
Θεωρῶ ὃτι ζοῦμε σε μία δύσκολη ἐποχή ἡ ὁποία με τά πρωτοφανῆ προβλήματά της διαμορφώνει δυνατές συνειδήσεις καί ἐκπαιδεύει ὃλους μας γιά κάτι το άνώτερο ...
Καλή μας δύναμι !
Οἱ ἀγῶνες μας δικαιώνονται στίς συνειδήσεις πολλῶν ἀνθρώπων !
Να εἲμαστε καλά γιά να ἑορτάσουμε καί ἐπινίκια ...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.