26 Οκτωβρίου 2020

Ουαί υμίν υποκριτές του “δυνητικού” δικαιώματος των 12 μιλίων.

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδὠρου
 
Ένας-ένας κορυφαία πολιτικά πρόσωπα προσχωρούν στο “δόγμα”: η θαλάσσια ζώνη των 12 μιλίων είναι δυνητική κυριαρχία. Τελευταίος ο πολύς κ. Παναγιωτόπουλος!
 
Κατ' αρχήν, σας ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία. Δεν το γνώριζε κανείς, ήταν μέγα κρατικό μυστικό ότι εφ' όσον δεν έχετε ασκήσει το δικαίωμα που παρέχει στην Ελλάδα το Δίκαιο της θάλασσας (ενώ κόπτεσθε ότι στηρίζεστε σε αυτό το Δίκαιο, ω υποκριτές!) να επεκτείνει παντού τη θαλάσσια ζώνη της ως τα 12 μίλια, το δικαίωμα είναι και παραμένει δυνητικό. Τουτέστιν είναι στη διακριτική ευχέρεια της Ελλάδος να το ασκήσει και να το μεταβάλλει σε ενεργό.
 
Το θέμα είναι γιατί αρχίσατε τώρα να πιπιλίζετε αυτήν την προτασούλα, που είναι τόσο αυτονόητη, που καταντάει γελοίο εσείς οι μεγαλοαξιωματούχοι να τη δηλώνετε ξανά και ξανά, κατά διαδοχή, ω προδότες!  
 
Γιατί το κάνετε; Να σας πω εγώ, εφ' όσον εσείς δε θα το πείτε ανοιχτά παρά μόνον όταν το νοητικό-προπαγανδιστικό- μιθριδατικό μασάζ στον ελληνικό λαό θα έχει αποδώσει καρπούς. Καρπούς αποδοχής της προδοσίας σας.
 
Τη λέτε λοιπόν την προτασούλα αυτή και γίνεται εξοργιστική η επανάληψη της, γιατί προγραμματίζετε να μην την ασκήσετε ποτέ αυτήν τη “δυνητική” κυριαρχία. 
 
Άρα η επανάληψις αυτή είναι μέρος της προπαγάνδας σας εναντίον του ταλαίπωρου ελληνικού λαού, που ως βάτραχο τον σιγοβράζετε μέσα στα σαπισμένα νερά της προδοσίας σας, μέχρι ότου συνηθίσει το βράσιμο. Οποία η ικανότητα σας στην τέχνη αυτή του Μιθριδατισμού!  
 
Και μέχρις ότου οι Τούρκοι βήμα-βήμα και μήνα-μέρα, με συνεχείς παλινδρομήσεις, απόρροια τού από κοινού συμπεφωνημένου Μιθριδατισμού, υπό την υψηλή μελέτη και επιστασία της Γερμανίας, να συνηθίσουν λίγο-λίγο τα πάντα οι Έλληνες, μέχρι να γίνουν ατζέμ πιλάφι στο δείπνο του Ερντογάν. Και μέχρις ότου οι Τούρκοι να αποκτήσουν τόση κυριαρχία στο Αιγαίο, όση ακριβώς έχουν προγραμματίσει γι' αυτήν την πρώτη φάση κατάκτησης της Ελλάδος. 
 
Βγάλατε τον γνωστό “αδιάβαστο” να εκφέρει ένα πολύ ακραίο λόγο: “ είναι εθνικισμός να θέλουμε να επεκτείνουμε στα 12 μίλια...” (για τους Τούρκους που θέλουν να πάρουν τα 6 “δυνητικά δικά μας” δεν είναι εθνικισμός! μήπως εκτός από αδιάβαστος είναι και κάτι άλλο;), ώστε οι άλλες δηλώσεις να φαίνονται περίπου φυσιολογικές. Και να δώσουν την ευκαιρία στο φιλαράκι τους το ΣΥΡΙΖΑ να αντιδράσει διά του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, ώστε να τον έχουν “δυνητικά” σε τσεπάκι συνεργασίας. Αυτά είναι τα “μεγάλα κόλπα” της επικοινωνιακής μεθόδου χειραγώγησης λαών, που λίγοι γνωρίζουν
 
Το παίζετε πανέξυπνα το παιχνίδι της προδοσίας. Κερδοφόρο παιχνίδι για σας, γιατί οι εντολείς σας έχουν πάρα πολύ χρήμα και το ξοδεύουν αφειδώς για να πετύχουν τους στόχους και τις παγκοσμιοποιητικές τους ατζέντες, δραματικό συμβάν για όσους Έλληνες πονάνε αυτήν την άγια γη, η απώλεια πατρίδας.  
 
Αφήνετε τον Ερντογάν να τεμαχίζει σαν σφαγμένο αρνί την Ελλάδα, χωρίς να πράττετε ο,τιδήποτε για τα δίκια της. Ούτε διπλωματικά, ούτε επικοινωνιακά προς την παγκόσμια κοινή γνώμη, ούτε ενεργοποιώντας την Ομογένεια, κυρίως στις ΗΠΑ, που τώρα προεκλογικά θα μπορούσε να επιτύχει πολλά. Πετυχαίνετε την προδοσία, απλώς κοιτάζοντας τα τούρκικα καράβια να περνούν, ω προδότες!  
 
Γιατί αν δουν οι Έλληνες προδοτική συμφωνία θα αντιδράσουν. Οπότε τα παίρνει όλα de facto o Ερντογάν. Εσείς τα δίνετε υποχωρώντας σταδιακά, για να βράσετε στο τέλος το δύσμοιρο βατραχάκι.  
 
Μας τείνει χέρι βοήθειας η Γαλλία, το δαγκώνετε. Μπαίνει μπροστά η Κύπρος, την κλαδεύετε. Αρχίζει να μας υποστηρίζει η Ρωσία, τη φτύνετε. Μιλάει καλά για τους Έλληνες ο Τραμπ, τον μισείτε. Αυτόν βέβαια τον μισείτε και για πολλούς άλλους λόγους. Και του το δείχνετε με όλη τη δύναμη των φερεφώνων σας. Κουτσούνια τις λέγαμε παιδιά τις μαριονέτες. 
 
Κι αυτός ο “κύριος” με τα γυαλιά, όλες τις ήττες τις Ελλάδος τις υπογράφει με ένα μόνιμο πλατύ χαμόγελο, όπως ο νεκροθάφτης που έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την εργασία του. 
 
Τι τους κοιτάτε ακόμα, ΕΛΛΗΝΕΣ, μέσα από την εικονική πραγματικότητα που έχουν δημιουργήσει μέσα στο κεφάλι σας με οργανάκι τους τα κουτσούνια που σας πλένουν τον εγκέφαλο από το πρωί μέχρι το βράδυ, τι τους κοιτάτε ακόμα; 
 
Κάντε κάτι , έστω “κάτι”! Πνίξτε τους στα αρνητικά και ειρωνικά σχόλια στο τουίτερ, σε βίντεο, σε άρθρα, σε γιαουρτώματα. Κάντε κάτι Έλληνες, να καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει άλλο να νεκροθάβουν την πατρίδα μας. 
 
Ένα ζόμπυ την έχουν καταντήσει, τη σκιά του πάλαι ποτέ εαυτού της, που μέχρι το 1940, ακόμα και μέχρι το 1974, (αν δεν την πρόδιδαν την Πατρίδα-Κύπρο και συνεχίζουν...), και ο τελευταίος Έλληνας, “ανώνυμος” ή επώνυμος, δεν υπολόγιζε κίνδυνο, υπεροχή εχθρικών όπλων, κακουχίες, ακρωτηριασμό, θάνατο, προκειμένου να υπερασπιστεί τα ιερά χώματα της Ελλάδος. Πλην των δοσίλογων, που είναι ολοφάνερο, αλλά και τεκμηριωμένο, ότι κυβερνάνε ακόμα. 
 
Ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδος, ενδύονται με απροσμέτρητη υποκρισία το μανδύα του υπερασπιστή των Εθνικών συμφερόντων. ΠΟΤΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ! Τα υπονομεύουν, τα διαλύουν και τα θάβουν όλα, σαν γνήσιοι εντολοδόχοι νεκροθάφτες της Ελλάδος που είναι. 
 
Εσείς, εκεί στο ΓΕΕΘΑ, πώς τους ανέχεστε ακόμα να σας εντέλλονται να κοιτάτε τα τουρκικά πλοία να περνούν... Και τάχα να βελτιώνουν την άμυνα της χώρας με ορίζοντα 2-3 ετών το ελάχιστο, ενώ τα πάντα θα χαθούν ή θα κερδηθούν μέσα σε 2-3 μήνες το μέγιστο. Πώς τους ανέχεστε ακόμα και δεν έχετε βγει να δηλώσετε δημόσια την αντίθεση σας στο γαϊτανάκι των απανωτών “σφαλμάτων” τους, που βοούν άκρατη Γερμανοπάθεια. Θα αντίπειτε: και τι θα προκύψει ως μόνιμο όφελος για την Πατρίδα, αφού την επόμενη μέρα δε θα υπάρχουμε ως εν ενεργεία “στρατιώτες” για να υπερασπιστούμε τα άγια και ιερά της; 
 
Κύριοι, αν δε σας επιτρέπουν να είστε ΕΛΛΗΝΕΣ, έντιμοι και γενναίοι υπερασπιστές της Πατρίδας, δηλώστε την αντίθεση σας, δυναμικά και δημόσια. Και να είστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στην Ελλάδα. Και ότι στους διαδόχους σας θα επιτρέψουν να την υπερασπιστούν όσο καλύτερα ξέρουν και μπορούν -σίγουρα μπορούν. Δεν έχετε πίστη στους Έλληνες αξιωματικούς ότι, αν σας αποστρατεύσουν και οι επόμενοι θα είναι άξιοι όσο εσείς;  
Θυσιάστε κάτι, λοιπόν! Για την Πατρίδα! 
 
Αν παραδώσουν έδαφος και κυριαρχικά δικαιώματα οι ορκισμένοι ,γενιά προς γενιά προδότες, ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ, γιατί θα είστε συμμέτοχοι και συναυτουργοί στην προδοσία. Να τα θυμάστε αυτά τα λόγια. 
 
Κι εσείς, έντιμοι αναλυτές και δημοσιογράφοι, που ειλικρινά φρίττετε στην ιδέα να γίνει η Ελλάδα βορά των Τούρκων, σταματήστε επί τέλους να χαϊδεύετε τα αυτιά των εξουσιαστών. Δεν έχει βάρος μόνον το τι λέτε, αλλά κυρίως το πώς το λέτε. Δεν δίνετε ακαδημαϊκή διάλεξη, είστε σε αυξανόμενη ένταση πολέμου με προδότες.  
 
Εκφράσεις του τύπου: “γίνονται λάθη...” , “η Ελλάδα θα έπρεπε...” “εμείς δεν πράξαμε αυτό που έπρεπε...” Ποια Ελλάδα, ποιοι “εμείς” και ποια “λάθη” κύριοι διαμορφωτές γνώμης; Μοιάζει ο λόγος σας με το “όλοι μαζί τα φάγαμε” του Θ. Πάγκαλου”.  
 
Λάθος , αγαπητοί μου, θα πεις κάτι που έγινε μία φορά, άντε δύο. Εδώ μιλάμε για συνεκτική αλυσίδα προδοτικών ενεργειών, που πέρα από κάθε πιθανότητα δεν μπορεί να είναι τυχαίες. Παρατηρείστε και αναλύστε στον ελληνικό λαό όλο το γαϊτανάκι της προδοσίας και προσκαλέστε όλους σε Εθνικό Συναγερμό. 
 
Και ποια “Ελλάδα” και ποιοι “εμείς” αποφασίζει/ουμε και ενεργεί/ούμε; Έχουν ονόματα οι αποφασίζοντες και ενεργούντες. Δώστε τα ευθαρσώς στο λαό. Έχουν “ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ” οι κορυφαίοι του χορού της προδοσίας. Καταγγείλτε τα. 
 
Και καλέστε το λαό να ΑΜΥΝΘΕΙ με νύχια και με δόντια προς την εσωτερική προδοσία.  
ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. 
 
Μόλις, ενώ είχα ολοκληρώσει το άρθρο, διάβασα αυτόν τον τίτλο σε μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ: Σοκαριστική δήλωση Μητσοτάκη: "Η κυριαρχία της χώρας είναι 6 μίλια στη θάλασσα και 10 στον αέρα".
 
Το “μασάζ” πέτυχε απολύτως και “έσκασε” η προδοτική δήλωση, πολύ νωρίτερα απ' όσο περίμενα. Βιάζονται εξαιρετικά οι “μαύροι επικυρίαρχοι” του πλανήτη να τελειώνουν με την Ελλάδα. “Εις Θάνατον”, Ελλάδα και ΕΛΛΗΝΕΣ! 
 
Ο κύβος ερρίφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνέλληνες. Μήπως είναι ώρα να ρίξουμε κι εμείς τον δικό μας; Αν όχι τώρα, αύριο δεν υπάρχει για μας.  
 
Να δούμε, θα βγούμε τουλάχιστον στους δρόμους; A, ξέχασα έχουμε Covid! Μη μου πείτε ότι το σχέδιο δεν είναι δαιμονικά τέλειο.  
 
Ας κλάψουμε πικρά μέσα μας για την Πατρίδα μας και αν κοιτάξουμε λίγο προς τα “επάνω”... τον τελικό κύβο θα τον ρίξει ο Θεός! 



Share

1 σχόλιο:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ είπε...

Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.
Σωκράτης

Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.
Ιωάννης Καποδίστριας

Όποιος μας πρόδωσε, δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ για την πράξη του αυτή.
Nicolás Gómez Dávila

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Αβραάμ Λίνκολν

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.