29 Οκτωβρίου 2020

Θερμά συγχαρητήρια από όλους τους Ελληνες σε Αίγινα και Πάτρα όπου ο λαός μας παρέλασε κόντρα στις απαγορεύσεις... Ξεφτιλίστηκε ο Γεωργιάδης αποκαλώντας τους προδότες...

Κανονικά έγινε η παρέλαση στην Αίγινα καθώς οι κάτοικοι αψήφησαν τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και τις απειλές για πολυετείς φυλακίσεις, παρελαύνοντας στους δρόμους του νησιού υπό τους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή» για να τιμήσουν τους ήρωες του έπους του 1940, που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.  
 
Μάλιστα δεν παρέλασαν μόνο δάσκαλοι και μαθητές αλλά και γονείς και ιερείς, ενώ οι υπόλοιποι κάτοικοι ζητωκραύγαζαν. Υπενθυμίζουμε πως οι συμμετέχοντες στην παρέλαση μπορεί να τιμωρηθούν από την κυβέρνηση με κάθειρξη έως και 10 ετών (!) για «διασπορά του κορωνοϊού». 
 
Όμως και στην Πάτρα οι κάτοικοι προσπάθησαν να τιμήσουν την 28η Οκτωβρίου και το μεγάλο «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά και της Ελλάδας με μοτοπορεία. Μάλιστα εκεί δέχθηκαν και επίθεση από ακροαριστερούς κουκουλοφόρους, οι οποίοι σε ρόλο αστυνομικών προσπάθησαν να εμποδίσουν την πορεία επειδή «έσπαγε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού». 
 
Παρέλαση με μηχανές και ΙΧ αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πολίτες στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, παρά τις απειλές για πολυετείς φυλακίσεις. 
 
Η εν λόγω παρέλαση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από τη Veso Mare, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω συγκέντρωσης ομάδων κουκουλοφόρων στο σημείο και εντέλει η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στη συμβολή με την Τριών Ναυάρχων.
 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Οπως ήταν φυσικό το πρωτοπαλίκαρο της ξεπουλημένης κυβέρνησης ο Γεωργιάδης, αποκάλεσε προδότες όσους προσπάθησαν να τιμήσουν την Εθνική μας Επέτειο με το γνωστό "επιχείρημα" των προδοτών "Αυτοί είναι πιο πατριώτες από εμάς;" ... κατά το γνωστό πλέον "αυτοί είναι καλύτεροι χριστιανοί από τον Αρχιεπίσκοπο;"...
 
Παραθέτω τα λόγια του για να καταγραφούν στην ιστορία του νεοταξικού αίσχους τους:
 
«Ξέρω ότι κάποιοι συνελήφθησαν στο Σύνταγμα. Είναι πολύ λυπηρό ότι την ημέρα της εθνικής επετείου κάποιοι να νομίζουν ότι είναι περισσότερο πατριώτες από κάποιους άλλους. Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσεις μια εθνική επέτειο είναι το να συμμετέχεις σε μια εθνική μάχη (σσ. εννοεί τη μάχη κατά του κορωνοϊού).  
 
Όπως οι Έλληνες το 1940 έδωσαν μία μάχη έτισ τώρα πρέπει να δώσουμε κι εμείς μια μάχη. Αν χάσουμε αυτή τη μάχη και πάμε στο lockdown, θα θρηνήσουμε πολλά θύματα από την οικονομική κρίση. Για να το αποφύγουμε πρέπει να δουλέψουμε. Όποιος δεν το κάνει προδίδει την πατρίδα όχι μόνο τον εαυτό του. Άρα αυτοί που πήγαν να κάνουν αυτές τις πράξεις δεν πήγαν να τιμήσουν την πατρίδα, πήγαν να προδώσουν την πατρίδα». 
 
Υπάρχει σχετικό βίντεο από εκπομπή (αν δεν την διαγράψουν στο μέλλον) ΕΔΩ
 
Αυτά τα αίσχη αυτής της κυβέρνησης θα τα θυμόμαστε για ΠΑΝΤΑ...
Και μην ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι αρνήθηκαν να παρευρεθούν και στην δοξολογία στην Μητρόπολη Αθηνών όπου τους κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος.... λέγοντας χαρακτηριστικά ο άθεος Πέτσας (κοροϊδεύοντας το ΟΧΙ των Ελλήνων του 1940) ότι "λέμε ΟΧΙ στον κορωνοϊό"...
Τα νεοταξικά άθεα κοπρόσκυλα βρήκαν ευκαιρία με τον κορωνοϊό να εκδηλώσουν τις άθεες κατ' ουσίαν ιδέες τους....

Πριν κλείσω το σύντομο σχόλιο μου να πω και τούτο...
Παναγιώτατε Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμε δεν πιστεύετε ότι ο Αγιος Δημήτριος ο προστάτης της Θεσσαλονίκης μας, που εχει αγωνιστεί ακόμα και πάνω στα τείχη της για να την προφυλάξει από τους εχθρούς της και έχει δεκάδες θαυματουργές παρεμβάσεις στην ιστορία της, μπορεί να την σώσει και από τον κορωνοϊό;....
Γιατί δεχθήκατε την κυβερνητική και εκκλησιαστική εντολή να μην τελέσετε την Λιτανεία του Αγίου Σκηνώματός του;
Φοβηθήκατε την φυλακή; Τι φοβηθήκατε; ή μήπως απλά δεν το πιστεύετε και μας δουλεύετε;
 
Αντί να βγάλετε το ιερό σκήνωμα και να το λιτανευσετε σε ολόκληρη την πόλη μοιράζοντας το θαυματουργό μύρο του Αγίου μας στους κατοίκους, λουφάξατε και μάλιστα κλείσατε και τον ναό του;

Ντροπή....
Ερχεται η ώρα που θα λογοδοτήσετε εμπρός του για αυτό το ατόπημά σας (που παρόμοιο δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ στην Θεσσαλονίκη)... και τότε ούτε οι κορωνοϊοί, ούτε οι δικαιολογίες των νεοταξιτών θα σας σώσουν...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.