19 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ;;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ F-35, ΤΑ UAV, ΤΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΟΤ», ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ; 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΒΕΒΥΛΩΝΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ, ΞΥΛΟΚΟΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΒΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΆ; 

ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΕΛΛΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;

ΕΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΡΕΜΈΝΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΚΛΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ.

ΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΟΠΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ.

ΚΑΙ Η Ε.Ε ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΕΣ . ΗΔΗ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ; 

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΗΡΗ, ΤΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΑΝ ΗΔΗ, ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΣΚΑ, ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΥΠΝΩΤΗΡΙΑ, ΟΙ ΓΥΡΩ ΧΩΡΟΙ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΕΝΑ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΙΒΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ 2-3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ -ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ. ΠτΔ- ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ»; 

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΡΟΣΤΑΞΕΙ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ; ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΓΟΓΓΥΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΙΑ ΚΑΙ «ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ»! 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,  
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
http://amphiktyon.blogspot.com



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέματα που θίγετε στο άρθρο όντως υπάρχουν και είναι έτσι, αλλά τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο κάθε απλός Έλληνας για να σταματήσει όλα τα παραπάνω; Σχεδόν τίποτα είναι η απάντηση. Αλλά ας πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι φταίνε γι αυτά τα ασυμμάζευτα χάλια.
Το μεταναστευτικό είναι ένα θέμα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια περίπου 27 χρόνια από τους οικονομικούς μετανάστες από την Αλβανία το 1992 αν θυμάμαι καλά και γιγαντώθηκε από το 2015 και μετά μετά τα γεγονότα κοντά στο συνοριακό φυλάκιο στης Ειδομένης στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Στο παρελθόν κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος που μιλούσε για λαθρομετανάστευση θεωρούνταν φασίστας με πρώτη διδάξασα την ΑΡΙΣΤΕΡΑ (κκεέδες, κομμουνιστές-συριζα-αντρσυα και μη κομμουνιστές αριστερούς και ανένταχτους μαζί με αναρχικούς και ακροαριστερούς) σε οποιοδήποτε μορφή πολιτικό σχήμα ή γκρούπα. Οι δε ευρωπαίοι πολιτισμένοι φιλελευθεροι και νεοφιλελευθεροι του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ(θεωρούσαν το θέμα ασήμαντο για να ασχοληθούν σοβαρά παραμόνο για να ελληνοποιήσουν λαθροματνάστες όταν είχαμε εκλογές).
Παλιά είχαμε τα Δουβλίνο που όλοι ήθελαν να καταργήσουν αλλά η κάθε συμφωνία Δουβλίνο ήταν χειρότερη από την προυγούμενη με αποκορύφωμα το Δουβλίνο_4 που η Ελλάδα ως γνήσιο πρωτεκτοράτο της Γερμανίας αποφάσισε να παραλαμβάνει όσους (λάθρο)μετανάστες πιάνονταν στην Γερμανία και είχαν ώς χώρα πρώτης εισδοχης στην Ε.Ε. την Ελλάδα. Αυτά ο ΚΑΘΕ ΡΑΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ που έγινε κόμμα εξουσίας και κατέλαβε τελικά και την εξουσία ήταν πάντοτε υπέρ των ανοιχτών συνόρων για όλους, όπως και έπραξε σε όλη την περίοδο που κυβερνούσε κατά προτεραιότητα. Στο περιστατικό της Ειδομένης οι ΜΚΟ της ανθρώπινης εκμετάλλευσης έβγαλαν την φήμη ότι τα σύνορα ήταν ανοιχτά και ως ένα logistic το προϊόν λαθρομετανάστες θα μπορούσαν να φτάσουν από την Τουρκία στην κεντρική Ευρώπη και από εκεί Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία που τους είπαν, πάλι μέσω φημών, πως είναι η γη της επαγγελίας. Τα κράτη των Βαλκανίων αποφάσισαν να κάνουν χρήση των κυριαρχικών δικαιωμάτων τους ως χώρες και δεν δέχτηκαν να περάσουν οι μετανάστες από εκεί, δηλαδή δεν εφάρμοσαν τα όσα προβλέπει η Σένγκεν επικαλούμενα θέματα εσωτερικής ασφάλειας. Εμείς δεν κάναμε τίποτα και εφτάσαν στο σημείο να μας κατηγορούν άλλες χώρες βλέπε πρωθυπουργοί Ουγγαρίας, Τσεχίας, Φιλανδίας ότι είμαστε χώρα ξέφραγο αμπέλι και δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα σύνορά μας. Το χειρότερο έφτασαν οι δικοί μας πολιτικοί να κατηγορούν τις χώρες που αποφάσισαν να κλείσουν τα σύνορά τους στους λαθρομετανάστες επικαλούμενοι της ανθρωπιστικές τους "ευαισθησίες" και το ευρωπαϊκό τους πρόσωπο (ευρωπαϊκό διευθυντήριο το οποίο επικροτεί την αθρόα (λαθρο)μετανάστευση.
Να θυμίσω σε αυτό το σημείο ότι η κάθε λογής ΜΚΟ φτιάχνετε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα είτε της Ε.Ε. είτε της ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ και κάθε ΜΚΟ είναι άκρως κερδοσκοπική (βασίζει την ύπαρξή της στο να βγάζει χρηματικό κέρδος)πέραν τον άλλων σκοπών που επιτελεί. Τα συμφέροντα Ε.Ε. και ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩς ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ GOUNDENHOVE-KALERGI ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗς Ε.Ε. ΑΠΟ ΜΗ ΓΗΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΜΥΓΑΔΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΜΗΣ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥς ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ.
"ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ" ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗς ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΤΥΠΟς ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΛΟΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΟΛΙΚΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ενα αρκετα ενδιαφερον σχολιο αγαπητε ανωνυμε που θα μπορουσε να ειναι μεχρι κι ενα ξεχωριστο άρθρο...
Αληθινα συμφωνω με ολοκληρο.
Δυστυχως δεν εβαλες ουτε καν ενα ψευδωνυμο τουλαχιστον να μπορεσουμε να μιλησουμε.... αλλα και να εντοπιζουμε εκτοτε τα σχολια σου.

Ανώνυμος είπε...

Φασίστας δεν είμαι, γιατί ο φασισμός είναι πρωτίστως ιδεολογία που πάει&κολλάει συνήθως μαζί με τη νοοτροπία της καταναγκαστικής επιβολής. Πχ οι αντιφάδες θέλουν να επιβάλουν με το έτσι θέλω τις απόψεις τους, γεμίζουν τις μεγαλουπόλεις με τις βρομερές αφίσες τους, με τη μολυσματική, εμετική&ανθελληνική ιδεολογία τους εμποτισμένοι&με σιωνιστικό εβραϊισμό& τουρκοραγιαδισμό, με μόνιμο&διαρκή στόχο να μπερδέψουν&να παραπληροφορήσουν τους νέους-έφηβους κυρίως, ακόμα&έξω από σχολεία έχουν αφίσες&στα πιο κεντρικά σημεία κάθε πόλης. Όποιος τους αμφισβητεί εντός&εκτός σχολείου είναι φασίστας. Σύμφωνα με τον νέο αναθεωρημένο νόμο για την ιθαγένεια(υπηκοότητα), Έλληνας θεωρείται το μεταναστόπουλο μετέχει της εκπαίδευσης σε ελληνικό σχολείο για κάποια χρόνια. Αν κάποιος γονιός ή καθηγητής διαμαρτηρηθεί για αυτό τον βαφτίζουν συλλήβδην φασίστα&ξενοφοβικό. Το ίδιο συμβαίνει αν είναι κάποιος εργαζόμενος σε μια δουλειά, αν πάει να πει την τραγική αλήθεια για όσα συμβαίνουν στη χώρα των βγάζουν φασίστα&ξενοφοβικό.
Ξενοφοβία: μια λάθος λέξη που καταλήγει σε λάθος συμπεράσματα περί ενός ατόμου. Στη πραγματικότητα η λέξη φοβία είναι μια ψυχοπαθολογική κατάσταση που ένα άτομο φοβάται για κάτι χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Εσείς θεωρείται ότι στις μέρες μας δεν υπάρχει λόγος να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με τη κατάσταση που επικρατεί στο μεταναστευτικό&τα συνακόλουθα ζητήματα υγειονομική ασφάλεια πολιτών, ασφάλεια των πολιτών, λαθρεμπόριο ναρκωτικών, traffiking, μικροεγκληματικότητα, παρεμπόριο, επιβολή νόμου σαρίας και άλλον αδιανόητων εθίμων μεταξύ των οποίων (το ποιο lite λέω,το αυτομαστίγωμα σε δημόσιο χώρο που τους έχει παραχωρήσει άκουσον άκουσον το πολιτισμένο δήθεν ευρωπαϊκό κράτος Ελλάδα). Όλα τα παραπάνω δεν δημιουργούν έναν σκεπτικισμό στον Έλληνα; Τι συμβαίνει όμως; Η λέξη ξενοφοβία χρησιμοποιείται σκόπιμα για να υποδηλώσει ψυχική κατάσταση μη νορμάλ ανθρώπου, ανθρώπου που "φοβάται και την σκιά του" θα σου πει ένας αλληλέγυος, δικαωματιστής, αριστερός άπατρις.
Παίζουν με τις λέξεις, με την έννοια των λέξεων. Ένας που πιστεύει στο Πατρίς- Θρησκεία -Οικογένεια θα πει κάποιος είναι δεξιός. Ένας κακόβουλως θα τον πει υπερδεξιός, υπερεθνικιστή και ακροδεξιό δηλαδή&μόνο που πιστεύει σε αυτό το τρίπτυχο του καταλογίζεται ότι το κάνει κάθ'υπερβολή. Είναι υπερβολή να αγαπώ την πατρίδα μου; Για αυτούς είμαι φασίστας. Είναι υπερβολή να πιστεύω στον ελληνοχριστιανισμό; Γι αυτούς είναι οπισθοδρόμηση&σκοταδισμός. Είναι υπερβολή να μιλάς κάποιος την υπεραξία του θεσμού της οικογένειας στο κοινωνικό σύνολο; Για αυτούς είναι οπισθοδρόμηση. Για αυτούς πρόοδος είναι μόνο ο δικαιοματισμός, το μπέρδεμα και μπαστάρδεμα των φύλων(άνδρας-γυναίκα) και προσθήκη νέων ευφάνταστων φύλων και φυλών (επιμιξία των εθνοτικών φυλών).
Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο, παιδεία.
Νεό φρούτο με την Κεραμέως υπ. παιδείας εκτός του ότι καταργείται το μάθημα τον θρησκευτικών εισάγονται μαθήματα όπως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση&εκεί μαθαίνουν ότι μπορεί να είσαι ότι θες ακόμα και κάτι διεστραμμένο. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ακόμα&οι βρομερές αφίσες τους διαπαιδαγωγούν έναν πληθυσμό μαλθακό, ράθιμο, απονευρωμένο. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΤΟΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΟΧΙ ΚΑΘ ΥΠΕΡΒΑΟΛΗ.
Η λέξη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, μια καραμέλα του κάθε πολικάντη πλέον στις μέρες μας. Αξιοπρέπεια γι αυτούς είναι να έχεις να φας σήμερα, ένα στρώμα να κοιμηθείς, μια αλλαξιά ρούχα να βάλεις, μια δουλειά που θα παίρνεις ψίχουλα και θα βγάζεις τον σκασμό γιατί έτσι θέλουν. Ρωτήστε τον ΟΗΕ με τους 24 στόχους του&τις 360μοίρες τι σημαίνει αξιοπρέπεια, αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους τι εννοούν.
360 μοίρες Κουμουτσάκος
Αν έχετε καταλάβει ο ΟΗΕ πλέον εμπλέκεται παντού.
Το βιβλίο του Κων/νου Π. Ρωμανού με τίτλο "Από την εθνοκτονία στην αφύπνιση" Αντίλογος στην σοφιστική της Νέας Τάξης εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι ειδικά αν έχει παιδί για να διαβάζει ο γονιός&το παιδί.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.