26 Σεπτεμβρίου 2019

Παρουσίαση ενδοτικού βιβλίου στο Σπίτι της Κύπρου.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, στο Σπίτι της Κύπρου, παρουσιάστηκε το βιβλίο “Λαμπράκης – Κύπρος: κοινή πορεία ειρήνης”. 

Ο οργανισμός που παρουσίασε το βιβλίο ονομάζεται “Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης”!

Στην εκδήλωση του βιβλίου που έχει γράψει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Τριγάζης, μίλησαν η Μαριέττα Γιαννάκου, γνωστή για το γεγονός ότι ήταν αυτή που σαν Υπουργός Παιδείας επέτρεψε να διδάσκονται τα Ελληνόπουλα το βιβλίο της Ρεπούση, που έλεγε ότι στην Σμύρνη δεν έγινε σφαγή, αλλά ήταν… συνωστισμός!

Άλλος ομιλητής ο ...Τζωρτζ Παπανδρέου, μεγάλος υπέρμαχος της ελληνοτουρκικής “φιλίας” και θερμός υπερασπιστής του σχεδίου Ανάν με το οποίο θα παραδίδετο ολόκληρη η Κύπρος στους Τούρκους! 

Εκτός όμως από τους ντόπιους κήρυκες της παγκοσμιοποίησης και της αποεθνικοποιήσεως της Κύπρου μας, ήταν και ένας κομμουνιστής τουρκοκύπριος, που εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΑΚΕΛ, ο ...Νιαζί Κιζιλγιουρέκ. 

Όλοι μαζί φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και κομμουνιστές για μια Κύπρο που δεν θα είναι Ελληνική, υπακούοντας στην αντεθνική θεωρία των λεγόμενων νεοκυπρίων, που ισχυρίζονται ότι δεν είναι Έλληνες οι αδελφοί μας της Κύπρου, αλλά απλά μιλάνε ελληνικά….

ΠΗΓΗ: Alarm Rodos
Alarm.rodos-island.grShare

1 σχόλιο:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…..ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΜΕΣΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ. ΤΟ TIMHMENO koukfamily TO ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….ΑΥΤΟΥΣ …ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΟΤΕΤΣΙ….
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,"ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ…….

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ …ΟΤΙ ….Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ, (Σχετικό συνταρακτικό κείμενο www.ledrastory.com Δ΄μέρος και βιβλίο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ.)….

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.., ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΙΚΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ π.χ. ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΙΜΩΝΑ κ.ά., ΕΠΙ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟ 63, ΤΟ 67 ΤΟ 1974...
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΣΟΥΡΡΗΣ ΕΓΡΑΨΕ …ΟΙ ΗΡΩΕΣ…. Κανείς δεν ξέρει που τάχουν θάψει (Τα παλληκάρια, κανείς δεν πήγε για να κλάψει. Κανείς δεν έκαψε για αυτά λιβάνι, κανείς δεν έμπλεξε για αυτά στεφάνι…..(Απόσπασμα.)
Και ο Ηρόδοτος…ταύτα εργασαμένω , αύτις δε το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, εάν όμαιμον τε και ομόγλωσσον, και θεών ιδρύματα τε κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα…..(Απόσπασμα.) ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. Ας κλείσει οριστικά η αυλαία....

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – http://www.ledrastory.com

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.