28 Σεπτεμβρίου 2019

Αδειάζουν τα νησιά οι Έλληνες και οι τούρκοι αμέσως τα ξαναγεμίζουν. Σπιράλ που οδηγεί σε ΠΟΛΕΜΟ.

Κάθε μέρα στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ γίνονται προσομοιώσεις αποβατικών ενεργειών. 

Το προσφυγικό θα βουλιάξει την κυβέρνηση και τι μέλει γενέσθαι; 
Λέμε το αυτονόητο, όπως το καταλαβαίνει ο τούρκος «εσύ Έλληνα αδειάζεις τα νησιά με προωθήσεις στην ενδοχώρα σου και εμείς σου τα ξαναγεμίζουμε, την ώρα που οι βόρειοι γείτονες σου έκλεισαν τα σύνορα τους» 
Κάποιοι προσβάλλουν τον ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ των Ελλήνων και την Εσωτερική Ασφάλεια; 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αυτός ο κύκλος ή το σπιράλ του ανθρώπινου πόνου ή του φόνου αθώων ψυχών στα καταγάλανα νερά ( βλ. πνιγμοί προσφύγων ) δεν κλείνει ει μη μόνο με πολεμική αντιπαράθεση, αφού τα υποκριτικά ευχολόγια των εταίρων της ΕΕ κοσμούν μόνο τα φύλλα των εφημερίδων.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα που νομίζει κανείς ότι προσβάλλεται βάναυσα η λογική του.
Το πρόβλημα που ξεκίνησε το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ και ώρα με την ώρα λαμβάνει δραματικές διαστάσεις ακουμπά δραματικά τον κάθε Έλληνα, που τώρα γνωρίζει τι του ετοίμασαν και τι κουστούμια του έκοψαν οι σχεδιασμοί της νέας εποχής.

Ο Ερντογάν είναι ο καλύτερος ατζέντης αυτών των σχεδιασμών που συνοδεύονται με καλό μπαξίσι.
Ρεαλιστική η τοποθέτηση του ΥΠΕΘΑ.

Αν δεν αποσυμφορηθούν τα νησιά τώρα, κινδυνεύουν κυριολεκτικά να βουλιάξουν και να γίνουν πολύ χειρότερα. Εκεί παρίσταται η ανάγκη να υπάρξει μεταφορά κάποιων προσφύγων προς την ενδοχώρα» τόνισε σε δήλωση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από την Καβάλα όπου βρέθηκε σήμερα το βράδυ για τα εγκαίνια της 27ης KAVALA EXPO 2019.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην έκθεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στο προσφυγικό πρόβλημα και τόνισε ότι «το αντιμετωπίζουμε, όχι μόνο ως μία ανθρωπιστική δραματική κατάσταση, αλλά και ως μία δυνητική απειλή της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται». Συνέχισε ΔΕ, επισημαίνοντας ότι «το προσφυγικό είναι ένα μεγάλο, σύνθετο, πρόβλημα, που αποκτά διαστάσεις εθνικής κρίσης και επομένως θέλει ειδική και εξαιρετική διαχείριση.» https://www.militaire.gr/kampanaki-yetha-quot-amesi-anagki-metaforas-ton-prosfygon-stin-endochora-quot-leei-o-n-panagiotopoylos/ 

Και το ερώτημα που τίθεται είναι 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ; 
Να γεμίζουν τα νησιά μας κατά εξακολούθηση οι τούρκοι και να τα αδειάζουν κατά εξακολούθηση στην ενδοχώρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ μέχρι να τα ξαναγεμίσουν οι τούρκοι; 

Και εδώ μιλάμε για ανθρώπινο πόνο, δυστυχία και προσφυγιά κατ’ εξακολούθηση που έγινε στρατηγικό εργαλείο στα χέρια κάποιων. 

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του σουλτάνου και αυτών που κρύβονται πίσω από αυτόν, από τον Αύγουστο του 2015 με σκοπό την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών στο ΑΙΓΑΙΟ και Κρητικό πέλαγος αλλά και το κόντεμα- μίκρεμα της Ελλάδος μας περιλαμβάνει όπως το τονίσαμε από πολύ παλαιά. 

«συμφόρηση και πνιγμός των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ με ανθρώπινο προσφυγικό πόνο και κοινωνική αναστάτωση στον τοπικό πληθυσμό» 

«συμφόρηση της Ελληνικής ηπειρωτικής γης από προσφυγικές ροές μέσω προώθησης από τα νησιά, καθότι όπως μας διαμήνυσαν οι τούρκοι στα μικρασιατικά παράλια περιμένουν το εισιτήριο για την Ευρώπη κάποια εκατομμύρια» 

«αναστάτωση όλου του κοινωνικού ιστού της χώρας»
«συνεχόμενα διπλωματικά αδιέξοδα( κάτι που διαφαίνεται από την τουρκική αδιαλλαξία), διεθνείς εισηγήσεις των γειτόνων για ζώνες ανθρωπιστικής ασφάλειας –ουδέτερες από στρατικοποιήμενες ζώνες στα νησιά μας – τεχνητές κρίσεις που θα οδηγούν στην επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης»

Τα επόμενα στάδια θα έρθουν πιο γρήγορα. 

«Ξαφνικά εμπλοκή από δήθεν αφορμή, κατάληψη όχι μόνο βραχονησίδων» 
«εσωτερική αποσταθεροποίηση, εμπλοκή πυρήνων τζιχαντιστών που μπορεί να παρείσφρησαν ως πρόσφυγες και με προωθήσεις στην ενδοχώρα» 
«το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα τρωθεί ανεπανόρθωτα» 

Από την στιγμή που δεν υπάρχει στιβαρή πρωτοβουλία από τους συμμάχους μας και παραμένουμε η πρώτη χώρα εισόδου στην Ευρώπη τα προηγούμενα στάδια έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τα δούμε να εκτυλίσσονται μπροστά μας. 

- «μέχρι τον Δεκέμβριο δεν φτάνουμε καλά» 
- «τον Σεπτέμβριο έγιναν πολλά μαύρα πράγματα εις βάρος της Ελλάδος, ούτε ο λαός το κατάλαβε αλλά ούτε και οι πολιτικοί, όλοι μας διακινδυνεύουμε αφάνταστα» 
- «Όταν μας κτυπήσουν οι τούρκοι, Αμερικάνοι – Ρώσοι - Ευρωπαίοι θα τα έχουν καλά μαζί τους» 

Και εσύ γέροντα που τα γνωρίζεις αυτά τον ρωτήσαμε και μας είπε «ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ, θα χορέψουμε όλοι μας τώρα»  

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.