27 Σεπτεμβρίου 2019

Να πέσουν οι μάσκες - Μαριονέτα του Σόρος η Γκρέτα, το 16χρονο κορίτσι που στραβομουτσουνιάζει για το περιβάλλον;

Ποιοι κρύβονται πίσω από την έφηβη που με τους περίεργους μορφασμούς στο πρόσωπό της έστειλε μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

«Πώς τολμάτε; Μου κλέψατε τα όνειρά μου και την παιδική ηλικία μου με τα κενά λόγια σας». «Ο κόσμος υποφέρει, πεθαίνει. Ολόκληρα οικοσυστήματα καταρρέουν, βρισκόμαστε στις αρχές ενός μαζικού αφανισμού κι εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα, για παραμύθια μας αέναης οικονομικής ανάπτυξης; Πώς τολμάτε;»

Αυτά είναι τα λόγια της Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία στα 16 της δηλώνει ακτιβίστρια και με τη δράση της έχει κερδίσει παγκόσμια δημοσιότητα. Με τον προαναφερόμενο λόγο της στον ΟΗΕ κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση καταδικάζοντας την ολιγωρία των ηγετών της διεθνούς κοινότητας να λάβουν αποφασιστικά μέτρα στη μάχη εναντίον της κλιματικής αλλαγής. 

Το πρόσωπό της δε πήρε περίεργους μορφασμούς που δεδομένα έκανε πολύ κόσμο να σχολιάσει αρνητικά τις αντιδράσεις της Σουηδή ακτιβίστριας, η οποία πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκε με μία μορφή αυτισμού, το σύνδρομο Άσπεργκερ.

Για να πέσουν όμως οι μάσκες... 

Η Γκρέτα, σύμφωνα με το thegatewaypundit.com, είναι ένα φαινόμενο φτιαγμένο από τα ΜΜΕ! Αυτό όμως που δεν αναφέρουν τα Μέσα είναι ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το περίεργο παιδί με την... πύρινη ανησυχία για την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Αν ελέγξετε παλαιότερες φωτογραφίες της, η Γκρέτα συνοδεύεται την καθοδηγήτριά της, ακροαριστερή ακτιβίστρια, Λουίζα-Μαρί Νόιμπάουερ. Πρόκειται για 23χρονη Γερμανή ακτιβίστρια με μεγάλη δράση για την προστασία του κλίματος στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με τη Deutschland-Kurier, ανήκει σε μία ακροαριστερή οργάνωση που ονομάζεται ίδρυμα «ONE» (σ.σ.ένα). Πρόσφατα μάλιστα η ίδια η Νόιμπάουρ τουίταρε, ότι το ONE χρηματοδοτείται από πλούσιους φιλελεύθερους όπως ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, ο ιδιοκτήτης της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και ο γνωστός τοις πάσι, κερδοσκόπος, Τζορτζ Σόρος.

Αναφέρεται ξεκάθαρα και στην ιστοσελίδα του ιδρύματος Γκέιτς, gatesfoundation.org! Μπορείτε να περιηγηθείτε στον σύνδεσμο της σελίδας του ιδρύματος για να διαπιστώσετε του λόγου το αληθές. Πατήστε εδώ.

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. Η 16χρονη που κανονικά έπρεπε να ήταν στο σχολείο της και να διαβάζει τα μαθήματά της από το να προβάλλει λάθος πρότυπα μέσω της ακτιβιστικής της δράσης, έχει καταχωρηθεί στο IMDb, τη δημοφιλέστερη βάση δεδομένων για ταινίες και σειρές, ως ηθοποιός έχοντας συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε τρεις δουλειές, το Ave paraíso (2019), Climate Change: The Facts (2019) και Heti Dörgés Villám Gézával (2019). Σημειωτέον, ότι ο πατέρας της Σβάντε Τούμπεργκ είναι ηθοποιός, ενώ ο παππούς της, Όλοφ, είναι γνωστός σκηνοθέτης. Συνεπώς τα γονίδια μιλούν από μόνα τους...

Στο διαδίκτυο φυσικά υπάρχουν και άλλες αναφορές πικάντικες, όπως για την καταγωγή της, το συμβολισμό του Friday for future, ένα μαθητικό κίνημα για το κλίμα που ενέπνευσε η ίδια. 

Στεκόμαστε όμως στη σχέση της καθοδηγήτριας της με το ίδρυμα ONE που χρηματοδοτούν μεγάλα κεφάλια, όπως ο Σόρος, ο οποίος για να προωθεί αυτά τα μηνύματα για αυτήν την παγκόσμια ανησυχία για το περιβάλλον σίγουρα έχει σχέδιο με απώτερο στόχο το κέρδος.

Αυτά βέβαια είναι σενάρια συνωμοσίας και επιστημονικής φαντασίας. Ας μην τρομοκρατούμε τον κόσμο από τώρα. Θα τα δει στις ταινίες του μέλλοντος τύπου Terminator, Mad Max, Hunger Games, κλπ.... 

ΧΚ

πηγή



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.