Τελευταίες αναρτήσεις

18 Ιουνίου 2019

Οι συνεργασίες του ΣΥΡΙΖοΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον αμερικανικό εξτρεμισμό της Scientology (μέρος 2ο)

συνέχεια από το 1ο μέρος

Γράφει ο Αντώνης Μποσνακούδης,
Δημοσιογράφος-συγγραφέας,
Συντονιστής συμμαχίας ΑΚΚΕΛ *


Η έλευση του Τζέφρυ Πάιατ στην θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα έφερε πρωτόγνωρα γεγονότα παρεμβάσεων και διαστρέβλωσης της αλήθειας και φυσικά της δεοντολογίας. Δεν μπορούσα να φανταστώ (με αυτήν την εμπειρία σχετικά με το Κανάλι 10) ότι ως διαχειριστής της ιστοσελίδας evros-news θα έκανε ταυτόσημης εχθρότητας επιθέσεις (όπως έκανε ο Τρίμης και ο Ιός) σε άτομα στην Αλεξανδρούπολη οι οποίοι είχαν προωθήσει την ελληνορωσική συνεργασία. Μία τυφλή εχθρότητα που χαρακτηρίζει κλασικά τον «Ιό» της Ελευθεροτυπίας και όλο το κύκλωμα γύρω από αυτόν: Είναι διατεταγμένη εχθρότητα, αποδεδειγμένη πλήρως για τον «Ιό» αφού τα έγγραφα της Scientology δίνουν ονόματα και ημερομηνίες.

Ο Πάιατ έμεινε στο απυρόβλητο από όλο το κλωνοποιημένο κύκλωμα στο οποίο πρωτοστατεί το evros-news. Είναι το θεμέλιο του σκανδάλου διότι ο Τζέφρυ Πάιατ είναι ένας Ναζί πραξικοπηματίας και αυτή είναι η αλήθεια. Μαζί με την Νούλαντ έκανε ένα πραξικόπημα εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης της Ουκρανίας και έφεραν στην εξουσία αμετανόητους Ναζί οι οποίοι όχι μόνο δεν το κρύβουν αυτό αλλά το επιδεικνύουν προκλητικά. Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος αυτού του ναζιστικού μορφώματος (ο Ποροσένκο) εξοντώθηκε πολιτικά από την ήττα του στις πρόσφατες εκλογές είναι ακόμη πιο επιβαρυντικό διότι αυτό το ναζιστικό κατασκεύασμα που έφεραν στην πλάτη των Ουκρανών ο Πάιατ και η Νούλαντ, οι ίδιοι οι Ουκρανοί τελικά το απέρριψαν όταν είχαν την ευκαιρία να δείξουν την άποψή τους. Αυτό το άτομο, το οποίο μολύνει τη θέση του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών και λειτουργεί στο όνομα των Αμερικανών, έχει λάβει από όλο το κλωνοποιημένο κύκλωμα, αυτό που σωστά τότε έχει χαρακτηριστεί ως γλυψ@#$%ικές υπηρεσίες. 

Η ελληνοαμερικανική εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας όμως, εκφράζοντας προφανώς μεγάλο τμήμα της ομογένειας, ανοιχτά ζήτησε από την αμερικανική κυβέρνηση να πάρουν πίσω τον Πάιατ στις ΗΠΑ λόγω της προκλητικής δράσης του κυρίως με τη επιβολή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και το κομματικό στοιχείο (υπέρ της ΝΔ) στην προσέγγιση της εφημερίδας, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι ακόμη και Ελληνοαμερικανοί έχουν εκφράσει την αηδία τους απέναντι σε αυτόν τον Ναζί πραξικοπηματία, που επέβαλε την υποδούλωση της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς συμμάχους των Ναζί. 

Αυτό λοιπόν το κλωνοποιημένο κύκλωμα στα πρότυπα του Ιού φαίνεται σαν να στρατολογήθηκε για να χτυπήσει οτιδήποτε έχει σχέση με την προώθηση της ελληνορωσικής συνεργασίας ακόμη και στον πολιτιστικό τομέα και φυσικά στον οικονομικό τομέα. Να το χτυπήσει με αντίστοιχη εμπάθεια και διαστροφή όπως το κύκλωμα του Τρίμη και του υπόλοιπου «Ιού» (που εκπορευόταν από τον αμερικανικό χώρο) χτυπούσε τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο, την Ορθόδοξη Εκκλησία στο σύνολό της και κάθε άλλον που έκρινε ως αντίπαλο. 

Το evros-news, ακολουθώντας τα τρίμικα ίχνη του «Ιού» πραγματοποίησε υπαγόρευση και επιβολή ορολογίας ψεύδους και λάσπης κατά συγκεκριμένων προσώπων και προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ένα αδιάσειστο παράδειγμα του κυκλώματος Τρίμη και του «Ιού» είναι η επιβολή της περιγραφής «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» στην Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου όπου προήδρευε ο μακαριστός π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος. Επίσης ότι ο π. Αντώνιος και η Εκκλησία παραβίαζαν τα «θρησκευτικά δικαιώματα» της Scientology, ακόμη και όταν η οργάνωση καταδικάστηκε με το σκεπτικό να την περιγράφει ως ολοκληρωτική και εγκληματική. 

Ας δούμε πώς ξεκίνησαν όλα. Στο βιβλίο του κ. Τάκη Αλεξίου (ζωτικού συμμάχου της Scientology από τη δορυφορική οργάνωση ΠΑΝΙΦΕ), στις 21/8/1995 χαρακτηρίζει τη Συνοδική Επιτροπή του π. Αντωνίου, ως «Εκκλησιαστική ΚΥΠ». Αυτόν ακριβώς τον χαρακτηρισμό χρησιμοποιούν τα στελέχη του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας» όπως φαίνεται από το δημοσίευμά τους στις 22/10/2005. Επιπλέον, τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποιεί σε άρθρο της η Αριστοτελία Πελώνη στα ΝΕΑ (5/12/2005) με τίτλο «Διώξεις από την εκκλησιαστική ΚΥΠ» και σχετικά ίδια βλέπουμε στο άρθρο του Π. Παπαβασιλείου στο «ΕΘΝΟΣ», που έχει τίτλο «Αντιαιρετικός αγών με μεθόδους … ΚΥΠ». Το άρθρο στα ΝΕΑ επαναλαμβάνει πλήρως την έκφραση του «Ιού» της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ για τον κ. Αλεξίου: «έχει μπει στο στόχαστρο της εκκλησιαστικής ΚΥΠ». Αν αυτό δεν είναι διοχέτευση «γραμμής», τότε τι είναι; Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι ανεξάρτητοι, αξιόπιστοι, δεοντολογικοί;

Το ίδιο ερώτημα έρχεται στην επιφάνεια για την κλωνοποιημένη «δημοσιογραφία» του Ιού στο evros-news όταν διαβάσει κάποιος τις προσωπικές επιθέσεις κατά του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, του προέδρου του Επιμελητηρίου, του στελέχους στο πολιτιστικό κέντρο Ρώσικο Σπίτι και πρώην επίτιμου προξένου, ακόμη και κατά του ίδιου του Μητροπολίτη, για ενέργειες που έκαναν προς προώθηση των πολιτιστικών, πνευματικών και οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία.

Αρχικά ο διαχειριστής του evros-news και συντάκτης πολλών άρθρων του, αμφισβητεί ότι υπήρξε η οποιαδήποτε ωφέλεια κυρίως στον τουριστικό τομέα από την εισροή Ρώσων τουριστών στην Αλεξανδρούπολη, ενώ από τις αρχές της δεκαετίας όσοι είχαμε καλύψει δημοσιογραφικά τέτοιες εκδηλώσεις, γνωρίζουμε ότι είναι απόλυτο δεδομένο ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά και υπήρξε σημαντικότατο όφελος της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την πόλη. Μέχρι φυσικά την περίοδο που ο πολιτικός προϊστάμενος (Ευάγγελος Βενιζέλος) του διαχειριστή της σελίδας (όταν και ο ίδιος ήταν στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών) συμμετείχε στην επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας και σταμάτησε πολύ μεγάλο μέρος της ανάπτυξης που οφειλόταν στη Ρωσία.

Στη συνέχεια παρουσιάζει διθυραμβικά και χειροκροτεί ακόμη και κάθε ανάσα του Πάιατ στην Αλεξανδρούπολη ή για την Αλεξανδρούπολη, «ξεχνώντας» να αναφέρει τον ναζιστικό-πραξικοπηματικό ρόλο του στην Ουκρανία αμέσως πριν έλθει στην Ελλάδα. Δεν έχει ίχνος κριτικής, αξιολογικής στάσης απέναντί του για να σκεφτεί ότι δεν είναι απαραίτητα φιλελληνικότητα αυτό που προβάλλει. Σαν κατοχικός διοικητής έρχεται. 

Όπως με τον «Ιό» που το «Εκκλησιαστική ΚΥΠ» αντιγράφηκε αυτούσιο σε εφημερίδες, έτσι και τα προαναφερθέντα του evros-news παρουσιάστηκαν κλωνοποιημένα από δύο διαφορετικούς υποψηφίους για Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, γεγονός που εξηγείται ΜΟΝΟ αν υπάρχει συγκεκριμένη και οργανωμένη δομή διοχέτευσης τέτοιων στρατηγικών επεμβάσεων: Δύο διαφορετικοί υποψήφιοι (Μυτιληνός πρώτα και Ζαμπούκης μετά) επανέλαβαν «copy-paste» την γραμμή που έριχνε το evros-news για ανυπαρξία ρωσικού τουρισμού, ειρωνεία για την εκκλησία ρωσικού ρυθμού, για ψεύδη σχετικά με ανάπτυξη από ελληνορωσική συνεργασία κλπ. 

Όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαία και δεν δικαιολογούνται ως συνηθισμένη αντιπαλότητα πριν από τις εκλογές. Είναι ξεκάθαρα οργανωμένο φύτεμα διοχετευμένων απόψεων, που αποσκοπούν να επιβληθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Ένας από αυτούς μάλιστα, ο Μυτιληνός, όταν ρωτήθηκε στο ραδιοσταθμό Μάξιμουμ, τι σχέδια έχει για την επέκταση προς την πλευρά της Κομοτηνής όπως ζητούν οι ξενοδόχοι για να αναπτυχθεί ο τουρισμός, απάντησε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να κλείσει το Ρώσικο Σπίτι! Έτσι ξεκάρφωτα, άσχετα. Αργότερα είπε ότι εννοούσε ότι θα κλείσει το Κέντρο ενημέρωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ Αγίας Πετρούπολης και Ελλάδας, που έχει την έδρα στην Αλεξανδρούπολη, διότι δεν έχει κάνει τίποτα! Ούτε αυτό είναι τυχαίο, ο άνθρωπος εξόφθαλμα έδινε στίγμα «προς κάθε ενδιαφερόμενο». Κάνοντας copy paste όλα αυτά που διοχέτευε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ως κλωνοποιημένη δομή μεθόδων του «Ιού». 

Κατά την διάρκεια επίσης της κρίσης στις ελληνορωσικές σχέσεις που κατασκεύασε ο Κοτζιάς ως ΥΠΕΞ, αυτή η δεξαμενή χαρακτηρισμών και υλικού επιθέσεων (που είχε συσσωρεύσει το evros-news) χρησιμοποιήθηκε τυφλά και αυτούσια ακόμη και από εφημερίδες που υποτίθεται ότι είναι αντίθετου προσανατολισμού όπως το Ντοκουμέντο του Βαξεβάνη, στενότατα προσκολλημένου στον ΣΥΡΙΖΑ και στον ίδιο τον Τσίπρα. Αν κάποιος παρακολουθήσει τα δημοσιεύματα και άλλων συστημικών εφημερίδων και καναλιών, βλέπει ξεκάθαρα ότι αντλούν από το ίδιο ρεζερβουάρ: από τις κατασκευές του evros-news, το οποίο ΔΕΝ είναι πιστοποιημένο στο emedia. Χωρίς αυτό το ρεζερβουάρ δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ακριβώς όπως έγινε με το ρεζερβουάρ των κατασκευασμένων «γεγονότων» και «αληθειών» του Ιού και των τρίμικων κυκλωμάτων της Scientology που χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα. Από τα κατασχεμένα έγγραφα αποδείχθηκε ότι το «ρεζερβουάρ» του Τρίμη και του υπόλοιπου κυκλώματος του «Ιού» εξυπηρετούσε ... τον Αμερικανικό Παράγοντα. Το ίδιο και για το ρεζερβουάρ του κυκλώματος του evros-news αποδείχθηκε ότι εξυπηρετούσε και πάλι τον Αμερικανικό Παράγοντα αλλά και τον εγγλέζικο και σε κάποιο βαθμό την προσωπική ατζέντα του Κοτζιά (http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/05/blog-post_530.html). 

Είναι πολλές οι συμπτώσεις Άρη. 

Παράρτημα για τα Υπομνήματα 

Το πρώτο Υπόμνημα υποβλήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 και το δεύτερο τον Ιανουάριο του 2013. Το δεύτερο ήταν όπως και το πρώτο με τη διαφορά ότι παρουσίαζε επιπλέον στο εισαγωγικό του και την εκτεταμένη εμπλοκή του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά ως δημιουργία της Scientology, την οποία κληρονόμησε ο Τσίπρας και ήταν αμφίβολο τι θα έκανε με αυτήν. Σήμερα γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ακολούθησε όλες τις γραμμές δράσης και πολιτικής για ξέπλυμα της στρατηγικής ισχύος του χώρου της Scientology όπως είχαν γίνει επί Αλαβάνου, Παπαγιαννάκη, Κουναλάκη και των άλλων. 

Προσωπική αξιολόγησή μου είναι ότι αν δεν υπήρχε ο πολιτικός χώρος του Συνασπισμού (και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ) για να ξεπλύνει πολιτικά τον στρατηγικό χώρο που εκφραζόταν μέσα από την Scientology, τα συμφέρονται οργανωμένου εγκλήματος αυτού του χώρου δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν μέσα στην Ελλάδα και φυσικά εναντίον του ελληνικού λαού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλοι όσοι είχαν εμπλακεί υπέρ της Scientology εκείνη την εποχή, στις μέρες μας κινούνται εξ ολοκλήρου στη στήριξη των Μνημονίων για τα ξένα συμφέροντα που τα επέβαλαν εναντίον πάλι του ελληνικού λαού. Είναι συγκοινωνούντα δοχεία, υπόγειοι αγωγοί μαύρης ισχύος.

Όπως τόνιζα τον Ιανουάριο του 2013 στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας (http://unchain.gr/EpitropiThesmonDiafaneias-NeoYpomnima-Scientology.pdf) «Το υλικό που σας υποβάλλω (σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή) το είχα υποβάλλει και τον Ιανουάριο του 2008 στους βουλευτές που αποτελούσαν τότε την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ο Πρόεδρός της, κ. Απόστολος Σταύρου, μου απάντησε (στα μέσα Απριλίου του 2008 σε εκδήλωση στην Πρεσβεία της Γαλλίας για τα νέα Γραφεία των Γαλλικών Ναυπηγείων DCNS) ότι ο ίδιος δεν θα έφερνε το θέμα προς συζήτηση στην Επιτροπή για δικούς του λόγους: “Δεν μπορώ να εκθέσω τόσους”, κλπ. Δεν υπήρξαν επίσης μέλη για να το φέρουν προς συζήτηση, πλήρη διερεύνηση και θεραπεία, όπως προανέφερα, λόγω των επιπτώσεων που θα είχε σε αυτούς και σε μερίδα των κομμάτων τους, όπως πιστεύω» … «Γενικά αυτό που χαρακτηριζόταν «εκσυγχρονιστικός χώρος» (με πυρήνα στον παλαιό «Συνασπισμό») και απλωνόταν σε όλα τα κόμματα, λειτούργησε ως πολιτική, κοινωνική και δημοσιογραφική θερμοκοιτίδα για τη Σαηεντολογία και τον ξένο στρατηγικό χώρο της.

Σήμερα η απαίτηση της κοινωνίας για κάθαρση και απολύμανση σε κάθε τομέα μπορεί να ικανοποιηθεί σε αυτή την περίπτωση. Αν η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κάνει το καθήκον της» … «Η σημερινή ηγεσία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κληρονόμησαν ένα πολιτικό προϊόν που παρήγαγαν άλλοι, με τους οποίους βρίσκονται (όπως υποστηρίζουν) σε πολιτική και κοινωνική αντίθεση: σε αντίπαλα στρατόπεδα «μνημονιακών-αντιμνημονιακών». Ο παλαιός «Συνασπισμός» και στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ έγιναν φορείς μόλυνσης της ελληνικής κοινωνίας (και όλων των παλαιών κομμάτων και πολιτικών χώρων) από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο των ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία. Από το 1993 η Σαηεντόλοτζυ είχε επιλέξει για συνεργασία τους τότε Ευρωβουλευτές Αλαβάνο, Παπαγιαννάκη και Εφραιμίδη διότι είχαν αξιολογηθεί ως «αντι-ορθόδοξοι».» … «Σε άλλο κατασχεθέν σαηεντολογικό έγγραφο αναφέρονται το 1995 ως σύμμαχοι πλήθος «αριστεροί» μεταξύ των οποίων και ο μετέπειτα βουλευτής κ. Κουναλάκης. 

Από τότε μέχρι πρόσφατα, ο «Συνασπισμός» (ως πυρήνας του «εκσυγχρονιστικού» αποστήματος μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, κλπ) λειτούργησε ως σερβιτόρος των σχεδίων και αναλυτικών εντολών που δόθηκαν στη Σαηεντολογία από τη διεθνή Διοίκηση των ΗΠΑ μέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων (OSA EU) στη Δανία. Οι ακραίες αντιδημοκρατικές ομάδες εντός της παλαιάς δομής του Συνασπισμού κατέστησαν τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά εργαλεία πρόσληψης και ψυχρής επιβολής αυτών των σχεδίων και εντολών. Αυτά τα σχέδια (αντιορθόδοξα, αντιπνευματικά, αντιπατριωτικά και ουσιαστικά αντικοινωνικά) αποτέλεσαν την αρχική και θεμελιώδη ταυτότητα του Συνασπισμού, οριοθέτησαν την πολιτική του ύπαρξη και λειτουργία, ξεπλύνοντας την ισχύ των ακραίων αμερικανικών κέντρων ισχύος. 

Η Αριστερά έχει υποστεί μία καθοριστικής σημασίας διείσδυση από τις ΗΠΑ, για την φυσιογνωμία και λειτουργία της. Όσο ενοχλητικό και να αποτελεί για άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους «αριστερούς», είναι δεδομένο πια. Υπήρξε εκπληκτική ταύτιση μεταξύ ενεργών κέντρων ισχύος στις ΗΠΑ με την πολιτική συμπεριφορά και ενέργειες του Συνασπισμού και του ευρύτερου «εκσυγχρονιστικού» χώρου, τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα»

Πάντως και η ίδια η ΝΔ, από την εποχή του Μητσοτάκη και της Τσουδερού (στο ΥΠΕΞ), είχε ευθυγραμμιστεί απόλυτα με τον στρατηγικό χώρο γύρω από την Scientology, ο οποίος περιελάμβανε και τους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», προωθώντας το πρώτο μεγάλο προδοτικό χτύπημα κατά της Ελλάδας και της Εκκλησίας, δηλαδή την απαλοιφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν ήταν ανάγκη και επιθυμία των πολιτών, αλλά ξεκάθαρη ξένη παρέμβαση. Αυτά για να βλέπουμε την πραγματικότητα για τον «πατριωτισμό» και στον χώρο της ΝΔ.

Σε κατασχεμένο έγγραφο η Scientology γράφει: «Αυτή την εβδομάδα η Αγγελική [Κούρκουλου] και εγώ [Ηλίας Γρατσίας] επισκεφθήκαμε τον κ. Φραγκάκη, ο οποίος είναι δικηγόρος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ελλάδα και μέλος της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων που δημιούργησε ο κ. Βεγλερής. Μας άκουσε. Είπε ότι γνωρίζει τη σκηνή πολύ καλά. Δεν εντυπωσιάστηκε από την παρουσίασή μας και είπε ότι αυτός μαζί με άλλες ομάδες, συναντήθηκε πρόσφατα με την Υφυπουργό Εξωτερικών [την Βιργινία Τσουδερού] που προωθεί το θέμα για τις ταυτότητες. Η Υφυπουργός του είπε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός [Μητσοτάκης] της ζήτησε να κλείσει αυτό το θέμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ενάντια στις επιθυμίες της Ορθόδοξης Εκκλησίας [ποιά σχέση μπορεί να έχει μία αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών στο (καθαρά εσωτερικό θέμα) των αστυνομικών ταυτοτήτων των Ελλήνων πολιτών;]. Όμως, η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πολύ ισχυρές ρίζες στο κοινό και επηρεάζει βουλευτές από όλα τα κόμματα, έτσι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα εκτός αν οι ενδιαφερόμενες ομάδες αρχίσουν μία καμπάνια Δημοσίων Σχέσεων να ενημερώσουν το κοινό και να του αλλάξουν τη στάση σ' αυτά τα θέματα».

Δηλαδή ουσιαστικά λέει ότι από την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, άρα πιθανότατα και άλλοι στην κυβέρνηση, ζήτησαν από τέτοιες εξτρεμιστικές οργανώσεις να δημιουργήσουν κίνηση εναντίον της Ελλάδας, ώστε αυτοί υπό το πρόσχημα των "εξωτερικών πιέσεων" να εκτελέσουν το εξωτερικά επιβαλλόμενο πρόγραμμα νέων ταυτοτήτων. Αυτά τα αποτελέσματα βλέπουμε σήμερα με την επίθεση κατά του πατριωτισμού, Ορθοδοξίας και των συνεκτικών στοιχείων της ελληνικής κοινωνίας.

Προσωπικά οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις σχετικά με τη δημοσιοποίηση της δράσης της Scientology βλέπω ότι προήλθαν από το χώρο της υποτιθέμενης Δεξιάς, εκεί που τυπικά θεωρούν οι περισσότεροι ότι βρίσκεται ο χώρος του πατριωτισμού. Και να ξεκαθαρίσουμε, δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά στις μέρες μας. Μετά και από την ενοποίηση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία, υπάρχει μόνο ο χώρος του παγκόσμιου καθεστώτος γνωστός ως παγκοσμιοποίηση ή γκλομπαλισμός και από την άλλη πλευρά ο χώρος της εθνικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας, της Ελευθερίας και Δημοκρατίας, που εξυπηρετούνται και επιβιώνουν μέσα στα εθνικά κράτη και στις εθνικές κοινωνίες, δηλαδή σε αυτά που αποτελούν στόχους του γκλομπαλισμού για διάλυση. Αφήνω στους αναγνώστες να αξιολογήσουν πού ανήκουν οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Συνασπισμού, του ΛΑΟΣ, των ΑΝΕΛ, ανάλογα με την εμπλοκή που έχουν και ιδιαίτερα αυτή που εξυπηρέτησαν όλα αυτά τα ανθελληνικά σχέδια είτε με την ενεργή συμμετοχή τους και προώθηση αυτών είτε με την παθητική στάση τους και την μη παρεμπόδισή τους. 

----------------

* Ο Αντώνης Μποσνακούδης είναι δηµοσιογράφος σε θέµατα άµυνας, ασφάλειας-πληροφορικού πολέµου και των σχετικών τεχνολογιών. Είναι επίσης συγγραφέας των βιβλίων «Ιστορία της NASA» (Κονιδάρης) και «Μισθοφόροι της Νέας Τάξης» (Πελασγός), αντιστοίχως σχετικά µε την εξέλιξη του διαστηµικού προγράµµατος και για την δράση εξτρεµιστικών στρατηγικών-παραθρησκευτικών οργανώσεων όπως η Scientology. Είναι συντονιστής της συµµαχίας ΑΚΚΕΛ, του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόµµατος Ελλάδας µε ελληνικούς φορείς και προσωπικότητες, µε το ιταλικό Κίνηµα 5 Αστέρων και άλλα ευρωπαϊκά κόµµατα. tonybosnakoudis@gmail.com, tonybosnakoudis@tutnota.com, tonybosnakoudis@protonmail.com 

πηγή
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.