18 Ιουνίου 2019

Οι συνεργασίες του ΣΥΡΙΖοΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον αμερικανικό εξτρεμισμό της Scientology (μέρος 1ο)

Scientology - Συνασπισμός - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
Scientology - CIA - Πρεσβεία ΗΠΑ
Scientology - Ταυτότητες
«Ιός» της Ελευθεροτυπίας ~ evros-news.gr-Τζέφρυ Πάιατ
 


Γράφει ο Αντώνης Μποσνακούδης,
Δημοσιογράφος-συγγραφέας,
Συντονιστής συμμαχίας ΑΚΚΕΛ *


Λόγω αναγκαστικά μεγάλου αποδεικτικού όγκου στοιχείων και γεγονότων, το άρθρο γράφτηκε σε συνέχειες.

Η ανθελληνική και ουσιαστικά προδοτική φύση του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στα εθνικά θέματα όσο και στην γενικότερη στάση απέναντι της Ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής κρατικής υπόστασης, έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως μετά από την περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία ο Κοτζιάς χάρισε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς, τους αμετανόητους συμμάχους των Ναζί. Όχι ότι χρειαζόμασταν πολλές αποδείξεις διότι ο βίος και η πολιτεία του Συνασπισμού και μετέπειτα του ΣΥΡΙΖΑ περιελάμβανε καθετί που εξυπηρετούσε το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης για την διάλυση κάθε Εθνικής δομής στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Αυτό όμως που δεν έχει γίνει ακόμη πλήρως κατανοητό είναι ότι (ως Συνασπισμός ακόμη) είχε ουσιαστικά κατασκευαστεί από τον χώρο μίας οργάνωσης στο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ (Scientology) ώστε να ξεπλύνει ως πολιτική δράση την εγκληματική και ανθελληνική ατζέντα της οργάνωσης. Κάθε «πολιτική» του Συνασπισμού-ΣΥΡΙΖΑ (και του «εκσυγχρονιστικού-προοδευτικού» χώρου) είχε αναφορά σε στόχους της Scientology. Στην Γαλλία η Scientology θεωρούνταν (μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον) μεταξύ άλλων και ως «στρατηγικός βραχίονας» του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Επιπλέον, δεν έχει γίνει ακόμη κατανοητό ότι μία ανάλογη ανθελληνική φύση έχουμε και μέσα στον πολιτικό χώρο που θεωρείται ακόμη από μερικούς ως υπερασπιστής των εθνικών δικαίων και της εθνικής υπόστασης δηλαδή στον ευρύτερο χώρο γύρω από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτός ο ΝουΔουλικός χώρος για πολλά χρόνια λειτούργησε ως ουρά του παλιού Συνασπισμού και όλου του «εκσυγχρονιστικού» χώρου που στήθηκε γύρω από αυτόν.

Το σκάνδαλο της εξτρεμιστικής οργάνωσης Scientology (ΚΕΦΕ) έριξε φως στα δίκτυα που άπλωσε αυτή η οργάνωση σε όλο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό χώρο. Ήταν η λυδία λίθος που έθεσε σε δοκιμασία και αποκάλυψε τις εξαρτήσεις στο πολιτικό φάσμα και σε πολλούς δημοσιογραφικούς κύκλους.

Θα υπογραμμίσουμε από την αρχή ότι οτιδήποτε αναφέρουμε εδώ και σχετίζεται με πρόσωπα, είναι ακριβές και αποδεικνύεται ακόμη και με ονομαστική αναφορά σε κατασχεμένα έγγραφα, ενώ άλλα είναι τόσο εξόφθαλμα που από μόνα τους αποτελούν σκανδαλώδη μάλιστα απόδειξη για την ορθότητα. Το Παράρτημα περιλαμβάνει επιπλέον στοιχεία για όσους επιθυμούν πρόσθετη ενημέρωση. Ο όγκος των στοιχείων και της εμπλοκής είναι πολύ μεγάλος και καλύπτει όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό φάσμα, ώστε και η σχετική περιγραφή μοιραία γίνεται μακροσκελής. 

Ξέπλυμα Ισχύος

Τα ακόλουθα είναι μία περίληψη πολλών λεπτομερών αναλύσεων πάνω σε κατασχεμένα έγγραφα από εισαγγελικές εφόδους στα γραφεία της εξτρεμιστικής παραθρησκείας Scientology (γνωστής τότε ως ΚΕΦΕ) το καλοκαίρι του 1995. Αυτή η οργάνωση είχε αφενός μεν τη στήριξη της ίδιας της CIA όσο και της αμερικανικής Πρεσβείας και μάλιστα με παρεμβάσεις Αμερικανών αξιωματούχων στον ίδιο τον εισαγγελέα (Ιωάννη Αγγελή) που έκανε την έρευνα και τις κατήγγειλε στην Αναφορά του το 1996. Στην ιστοσελίδα μου unchain.gr υπάρχουν εικόνες των εγγράφων, όπως και στο βιβλίο μου «Μισθοφόροι της Νέας Τάξης».

Εδώ αναφέρομαι σύντομα μόνο στο πολιτικό και δημοσιογραφικό τμήμα των αποκαλύψεων που αφορούν (1) την ουσιαστική διαμόρφωση του Συνασπισμού (επί Αλαβάνου, Παπαγιαννάκη, Κουναλάκη κλπ) πάνω στις επιχειρησιακές γραμμές της Scientology (http://unchain.gr/2014.jpg, http://unchain.gr/parliament4.pdf, http://unchain.gr/OSA_Communication_Lines_Greece.PDF) (2) την υποταγή και ευθυγράμμιση του «δεξιού» χώρου (υπό τη ΝΔ) πάνω σε αυτές τις γραμμές (3) την υπαγόρευση και διοχέτευση ορολογίας λάσπης από «δημοσιογραφικούς» χώρους, η οποία στρέφεται εναντίον ατόμων και φορέων που δεν ευθυγραμμίζονται με τα εκάστοτε αμερικανικά συμφέροντα που εξυπηρετεί ο στρατηγικός χώρος της Scientology. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τότε ο Ιός της Ελευθεροτυπίας και σήμερα η ιστοσελίδα evros-news.gr (4) την έμπρακτη υποστήριξη της CIA υπέρ της Scientology με κατάργηση τμήματος της ΕΥΠ (5) την κατασκευή διχαστικών θεμάτων όπως «χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους», αλλαγή Συντάγματος, κατασκευή θεμάτων μειονοτήτων και όλου του «οπλοστασίου» κατά των εθνικών θεμάτων και εθνικής συνοχής, που ο στρατηγικός κόσμος της Scientology διοχέτευσε μέσω του πολιτικοστρατηγικού χώρου του Συνασπισμού (και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ) με υποταγμένο τον χώρο της ΝΔ (http://unchain.gr/parliament2.pdf και http://unchain.gr/parliament3.pdf). 

Στην ιστοσελίδα μου υπάρχουν όλα τα κατασχεμένα έγγραφα και όλα τα έγγραφα που έχουν υποβληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου από την προηγούμενη δεκαετία ακόμη, σχετικά με όλα αυτά και πολύ περισσότερα, αλλά η Επιτροπή με οποιαδήποτε σύνθεση δεν τόλμησε να ασχοληθεί με το θέμα (όπως θα δείτε στο Παράρτημα) διότι τα δίκτυα της εν λόγω οργάνωσης είχαν περάσει σχεδόν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Στις δύο παρακάτω διευθύνσεις ο αναγνώστης μπορεί να βρει πολύ υλικό με βάση το οποίο θα κατανοήσει πάρα πολλά πράγματα σχετικά με την πολιτική και την δημοσιογραφία στην Ελλάδα και όλα αυτά με αδιάσειστα στοιχεία όπως η ίδια η εξτρεμιστική οργάνωση τα μετέδιδε στο εξωτερικό: 

1. Έλληνες Πολιτικοί στον κόσμο της Scientology http://unchain.gr/politicians.html 

2. Υπόμνημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με τίτλο «Η πολιτική και κοινωνική διάβρωση από την συγκαλυμμένη δράση της εξτρεμιστικής παραθρησκείας Scientology» http://unchain.gr/parliament.html 

Στο Παράρτημα υπάρχει αναλυτικότερη παρουσίαση για όσους επιθυμούν να έχουν σφαιρικότερη εικόνα. 

Πολιτικοί και δημοσιογραφικοί «σερβιτόροι» στην υπηρεσία της Scientology 

Η δημοσιογραφική εμπλοκή του Ιού της Ελευθεροτυπίας στο ξέπλυμα βρώμικης ισχύος από τον στρατηγικό χώρο της Scientology αποτέλεσε το θεμέλιο της κακοδαιμονίας στην δημοσιογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι σήμερα, αφού ουσιαστικά ο χώρος του Τύπου μεταλλάχτηκε σε Media ώστε μέσω αυτού να καλύψει και να υποστηρίξει την λειτουργία αυτού ακριβώς του αποστήματος που δημιουργήθηκε γύρω από τα συμφέροντα που εξυπηρετούνταν μέσω της δομής του «Ιού» (http://unchain.gr/parliament7.pdf). 

Η επιχειρησιακή υποστήριξη της σαηεντολογικής δράσης μέσω του «Ιού» επιβλήθηκε στον δημοσιογραφικό κόσμο ως βασική λειτουργία του. Αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος που η δημοσιογραφία έγινε όπως έγινε σήμερα: Η αποστολή του Τύπου έχει εκτραπεί από την δεοντολογική ενημέρωση των πολιτών και έλεγχο των κυβερνώντων σε κάθε τομέα, στην εξωτερικά επιβαλλόμενη εξυπηρέτηση του εγκληματικού χώρου γύρω από την Scientology που έχει άμεση σχέση με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και την παγκοσμιοποίηση που έχει εξαπολυθεί εναντίον των εθνικών κοινωνιών για ισοπέδωση και χουντοποίηση του κόσμου.

Η Scientology είχε καθοριστική κατεύθυνση στην αρθρογραφία του «Ιού» με τα κατασχεμένα έγγραφα να δικαιολογούν ακόμη και τον ισχυρισμό ότι έδινε γραμμή στους συντελεστές του: Δημήτρη Τρίμη, Αγγέλικα Ψαρρά, Άντα Ψαρρά, Δημήτρη Ψαρρά, Τάσο Κωστόπουλο. Ο χώρος δεν επαρκεί για πλήρη ανάλυση όλων των παραμέτρων και όλων των στόχων που χτυπήθηκαν από τον Ιό και το κύκλωμα γύρω του. Στο Υπόμνημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα βρείτε αρχεία εγγράφων με καταγγελίες δικές μου στην ΕΣΗΕΑ και με άρθρα του περιοδικού Ρεσάλτο ειδικά και για τον Δημήτρη Τρίμη, οι οποίες όμως φυσικά δεν διερευνήθηκαν, δεδομένου και του σχεδόν πλήρους ελέγχου του εν λόγω χώρου στις δομές της ΕΣΗΕΑ και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ (http://unchain.gr/parliament7.pdf μέχρι http://unchain.gr/parliament7b4.pdf).

Θα αναφέρουμε τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να γίνει κατανοητή η κλωνοποίηση που έχει έρθει στον δημοσιογραφικό χώρο και ειδικότερα την λειτουργία της δομής γύρω από την ιστοσελίδα evros-news.gr, η οποία φαινομενικά είναι εντελώς διαφορετική, σε εντελώς διαφορετικό χώρο, αλλά για όποιους έχουν δει πώς λειτουργεί ο χώρος του Ιού της Ελευθεροτυπίας, μπορούν να μυρίσουν την ίδια άσχημη οσμή.

«Ιός» της Ελευθεροτυπίας ~ evros-news.gr 

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 μέχρι σήμερα το καθεστώς της Scientology (φυσικά με την αμέριστη συμπαράσταση από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ) έχει καταφέρει να κλωνοποιήσει τις δομές επέμβασης μέσα στον δημοσιογραφικό χώρο. Από το απόστημα του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας» στο ιντερνετικό μόρφωμα που εμφανίζεται ως evros-news.gr, ισχυρίζεται ότι είναι πιστοποιημένο μέλος του emedia, αλλά ΔΕΝ υπάρχει στον κατάλογο πιστοποιημένων μέσων. Φυσικά, υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα πίσω από τις δύο περιπτώσεις, ένας «αριστερός» και ένας «δεξιός» αλλά με κοινές αναφορές, με την εξυπηρέτηση προς την Scientology να είναι μία από τις κοινές αναφορές. 

Ο Δημήτρης Τρίμης και όλο το κύκλωμα του Ιού, εκτελώντας τις κατευθυντήριες γραμμές από την Scientology, είχαν θέσει τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο (ο επικεφαλής της Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για ενημέρωση σχετικά με ομάδες που δεν ήταν συμβατές με την Ορθόδοξη πίστη και τρόπο ζωής) ως κύριο στόχο και γύρω από αυτόν την Ορθόδοξη Εκκλησία και άλλα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτήν όπως για παράδειγμα ο πρώην υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής. Αυτό ήταν ξέπλυμα και εφαρμογή της ισχύος αμερικανικών στρατηγικών κέντρων που εκφράζονται μέσω της οργάνωσης και του Ιού, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τέτοιες οργανώσεις για να κυριαρχήσουν στη ζωή των Ορθοδόξων Ελλήνων και μεταξύ άλλων να καθιερωθούν ως «μειονότητες». Χτυπούσαν όσους δεν υπέκυπταν στην βαρβαρότητά τους. Οι δολοφονίες χαρακτήρων και το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών στήθηκε από τότε και με την εμπειρία από τότε διαμορφώθηκε σήμερα. 

Από την πλευρά του ΑΚΚΕΛ υπάρχει πρόσθετο ενδιαφέρον και ανάγκη να αποκαλύψει το κυνήγι μαγισσών. Τα σημερινά κλωνοποιημένα κυκλώματα από το evros-news κλπ βλέπουμε ότι έχουν στοχοποιήσει και εμάς. Η σημερινή κλωνοποιημένη κατάσταση, στα χνάρια των κυκλωμάτων του Ιού, έχει στοχοποιήσει άτομα που συνδέονται με το ΑΚΚΕΛ στον Έβρο όπως τον Πρόεδρο, αλλά και τον υποψήφιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές που είναι στο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού κέντρου «Ρώσικο Σπίτι» και έχει διατελέσει Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη μέχρις ότου ο περιβόητος Υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς (αυτός που χάρισε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς Ναζί) ακύρωσε την αναγνώρισή του από το ΥΠΕΞ διότι συμμετείχε σε αποστολή επιχειρηματικών και αυτοδιοικητικών προσώπων για να στηρίξουν τον Ελληνισμό της Κριμαίας και να κάνουν επιχειρηματικές συμφωνίες για την παράκαμψη των Στενών του Βοσπόρου. 

Τομείς κλωνοποίησης του evros-news 

Έχουμε δηλαδή αρχικά τον Τρίμη και ορισμένους άλλους αυτοχαρακτηριζόμενους αριστερούς δημοσιογράφους να στηρίζουν μία οργάνωση η οποία προέρχεται από έναν χώρο άκρως αντιαριστερό (και με στήριξη από την ίδια την CIA και «ενδιαφέρον» από την πρεσβεία), που έπαιζε το χαρτί του αντικομμουνισμού και συνεπώς ήταν εντελώς ασυμβίβαστη με την εικόνα τόσο του Τρίμη όσο και των υπολοίπων στο κύκλωμα του Ιού. Αυτοί στοχοποίησαν πρωταρχικά τον ιερέα και ορισμένα άλλα άτομα όπως επίσης και την Ορθόδοξη Εκκλησία. 

Σήμερα, η σημαντικότερη αντίστοιχη κλωνοποιημένη «Κατάσταση Ιού» περιλαμβάνει την ιστοσελίδα evros-news.gr (η οποία δημιουργήθηκε πάνω-κάτω την περίοδο που ήρθε στην Ελλάδα ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ) και διαχειριστής της φέρεται να είναι ο αθλητικός συντάκτης Κώστας Πιτιακούδης. Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του Σαμαρά με τον Βενιζέλο, όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται σε τοπικό επίπεδο, «φορτώθηκε στην πλάτη τοπικού βουλευτή για να μπει στο ΥΠΕΞ» και στη συνέχεια από το Γραφείο Τύπου είχε αγαστή συνεργασία με το περιβάλλον του Βενιζέλου κυρίως στο θέμα της υποστήριξης του πραξικοπήματος που έγινε στην Ουκρανία.

Όπως θυμόμαστε, ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ και το μεγαλοστέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτώρια Νούλαντ, οργάνωναν από πριν το πραξικόπημα και σχεδίαζαν να τοποθετήσουν δικούς τους ανθρώπους στη νέα κυβέρνηση. Όπως δηλαδή έγινε στην Ελλάδα που ανέβασαν οι ΗΠΑ το προδοτικό καθεστώς με τη χούντα του Ιωαννίδη. Ένα από τα πρόσωπα κλειδιά, για τα οποία είχαν αποφασίσει να τοποθετηθεί, ήταν ο Γιατσένιουκ, ο οποίος (συμπτωματικά;) είχε συγγενή του σε κορυφαία θέση στην Scientology στις Ηνωμένες Πολιτείες και φέρεται να έχει γνωριμία με τον ίδιο τον αρχηγό της οργάνωσης, Ντέιβιντ Μισκάβιτς. Θυμάστε τους Γάλλους που περιέγραφαν την Scientology ως στρατηγικό βραχίονα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ; Ιδού μία τρανταχτή απόδειξη. Στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με Ανδρέα Λοβέρδο και Πέτρο Ευθυμίου. Εδώ σ’ εμάς δοκίμασαν πρώτα.

Το πραξικόπημα έγινε και η καινούργια κυβέρνηση με τον Ποροσένκο ως Πρόεδρο και τον Γιάτσενιουκ στην κυβέρνηση έφερε στην εξουσία όλο το ναζιστικό κατακάθι που είχε επιβιώσει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ουκρανοί είχαν προσχωρήσει στον Άξονα. Δηλαδή ο σημερινός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρυ Πάιατ, λειτούργησε ως Ναζί πραξικοπηματίας. Κυριολεκτικά όμως, αυτή είναι η ψυχρή αλήθεια, προσβάλλει ακόμη και το αίμα των Αμερικανών που πολέμησαν τους Ναζί.

Ο πολιτικός προϊστάμενος του διαχειριστή του evros-news, Ευάγγελος Βενιζέλος, ήταν ο πρώτος αξιωματούχος της Ε.Ε. που άρχισε τις επαφές με το Ναζιστικό και σαηεντολογικό καθεστώς της Ουκρανίας. Ο διαχειριστής του evros-news ήταν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Υπουργείου. Η ύπαρξη του Γιατσένιουκ στην ηγεσία των πραξικοπηματιών (που σύσσωμη η ηγεσία του ΥΠΕΞ στήριζε) δεν ήταν η μοναδική σύνδεση του διαχειριστή με την Scientology. Μερικά χρόνια πιο πριν κατά τη διάρκεια συναντήσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ είχαμε συζητήσει για τις δυνατότητες διόρθωσης μιας απαράδεκτης ενέργειας που είχε γίνει από το Κανάλι-10 του Γιώργου Τράγκα και ο διευθυντής του (ο κ. Τζένος) δεν ήταν διατεθειμένος να προχωρήσει σε διόρθωση. 

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που είχε αποκτήσει φήμη σχετικά με εκείνο που ονόμαζε ακτιβισμό υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, έκανε μία προκλητικά στημένη και αντιδεοντολογική εκπομπή με την Πρόεδρο της Scientology στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οποίας είχε διοχετεύσει το περιεχόμενο των υπονόμων που είχε κατεργαστεί το κύκλωμα του Ιού.

Άσχετα το πώς βλέπει ο καθένας μας την ομοφυλοφιλία ο Βαλλιανάτος έκανε μία εξοργιστική αλητεία και απέναντι των ομοφυλοφίλων για τα δικαιώματα των οποίων υποτίθεται ότι λειτουργεί. Σε όσους ερευνούν τα θέματα σχετικά με την οργάνωση της Scientology είναι περισσότερο από πασίγνωστο ότι αυτή έχει αρρωστημένη οντολογική εχθρότητα εναντίον των ομοφυλοφίλων και άλλων ατόμων. Αυτό οφείλεται στην κοσμοθεωρία της οργάνωσης, στην οποία δεν θα μπούμε τώρα. Άσχετα πως το βλέπουμε εμείς, είναι αδιανόητο και αρρωστημένο από μόνο του να βλέπεις στην τηλεόρασή σου στο Κανάλι 10 του Τράγκα, έναν υποτιθέμενο υποστηρικτή των ομοφυλοφίλων να ξεπλένει και να προσφέρει επικοινωνιακή εξυπηρέτηση σε μία οργάνωση η οποία είναι ίσως ο χειρότερος οντολογικός εχθρός ομοφυλόφιλων ανθρώπων. Αυτό ίσως είναι η απόλυτη απάτη από την πλευρά του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και από το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι στο οποίο είναι Πρόεδρος. Ο Παναγιώτης Δημητράς πρώην Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου ήταν επίσης ο μοναδικός μάρτυρας υπεράσπισης της Scientology στις δίκες στα τέλη της δεκαετίας του '90. Η εξαπάτηση έχει παρελθόν. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην ΠΟΕΣΥ ήρθε και αυτό το θέμα στην επιφάνεια λόγω του ότι ο σημερινός διαχειριστής της ιστοσελίδας είχε αναφέρει ότι έχει προσωπική γνωριμία με τον Γιώργο Τράγκα (ίσως μάλιστα έγραφε και σε αθλητική εφημερίδα του Ομίλου του) και μπορούσε απευθείας σε αυτόν να αναφέρει για διόρθωση αυτά που ο διευθυντής του σταθμού (ο κ. Τζένος) δεν έβλεπε ότι υπήρχε πρόβλημα και δεν ήθελε να διορθώσει.

Ο μετέπειτα διαχειριστής του evros-news όταν άκουσε τι έγινε, επέδειξε ακόμη μεγαλύτερη δεοντολογική αναισθησία λέγοντας ότι ο παρουσιαστής μπορεί να λέει ότι θέλει στην εκπομπή του, ότι και η Scientology μπορεί να πιστεύει και να λειτουργεί όπως εκτιμά (δηλαδή με ασυδοσία, που έχει καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη) και ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει στον Τράγκα για διόρθωση διότι δεν έβλεπε τον λόγο. Εγώ φυσικά απάντησα ότι αυτό είναι ακραία παραβίαση της δεοντολογίας και φυσικά δεν μπορεί να λένε ό,τι θέλουν παρά μόνο οτιδήποτε είναι αποδεδειγμένο και πραγματικό, ότι όλη η εκπομπή ήταν μία εξαπάτηση και κατάχρηση της συχνότητας εκπομπής η οποία είναι δική μας περιουσία, του ελληνικού λαού. Έκλεισε τη συζήτηση απαξιωτικά κουνώντας το χέρι και λέγοντας «Καλάαα, Καλάαα». Εγώ τουλάχιστον προσωπικά από τότε γνώριζα ότι ο κ. Πιτιακούδης δεν είχε και πάρα πολύ καλή σχέση με την δεοντολογία.

συνεχίζεται στο 2ο μέρος 

πηγή
το είδαμε ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.