27 Ιουνίου 2019

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

Αυτές οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είναι οι κρισιμότερες εκλογές για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας!!!

Και οι λόγοι είναι οι εξής: Στη νέα Βουλή, που θα προκύψει απ΄ αυτές τις εκλογές θα επιχειρηθεί αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος, για να μετατραπεί το Ορθόδοξο Ελληνικό κράτος σε κράτος ουδέτερο Θρησκευτικά (χωρίς προσευχή και Θρησκευτικά στα Σχολεία και χωρίς το Σταυρό στην Ελληνική Σημαία!!!). 

Για να αναθεωρηθεί το άρθρο 3 του Συντάγματος, χρειάζονται τουλάχιστον 180 θετικές ψήφοι!!!.

Συνεπώς το άρθρο 3 του Συντάγματος για να μην αναθεωρηθεί και η Ορθόδοξη Ελλάδα μας να παραμείνει Ορθόδοξη, χρειάζεται να εκλεγούν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, το λιγότερο 121 ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, που θα πούνε ΟΧΙ στην αναθεώρηση του άρθρου 3 και το σημερινό Ορθόδοξο κράτος θα παραμείνει Ορθόδοξο!!! (300-121=179. Χρειάζονται όμως για την αναθεώρηση του άρθρου 3, 180 θετικές ψήφοι).

Το καθήκον μας λοιπόν, όλων ημών των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών (που είμαστε εκατομμύρια), να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες (η αποχή των Ορθοδόξων Χριστιανών να είναι μηδενική) και να ψηφίσουμε (σταυρώσουμε (+) ) υποψήφιους Βουλευτές, οι οποίοι να είναι ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!.

Καμία δε, Ορθόδοξη Χριστιανική ψήφος να μην πάει σε υποψήφιο Βουλευτή, που δεν είναι Ορθόδοξος Χριστιανός!!!.

Έτσι με αυτή την ευφυεστάτη τακτική, τα εκατομμύρια των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, θα μπορέσουν να εκλέξουν το μαγικό αριθμό των 121 ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ώστε να κρατήσουν ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, όρθια!!!

Βέβαια, Αγαπημένοι μου Φίλοι, τα παραπάνω που σας ανέπτυξα θα ήταν περιττά, εάν ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός της χώρας μας, κ. Μητσοτάκης είχε προβεί στη δήλωση, ότι τάσσεται κατά του ουδέτερου Θρησκευτικά κράτους και το κόμμα του, επειδή θα έχει Βουλευτές, πολύ περισσότερους από το μαγικό αριθμό 121, η αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος θα ήταν αδύνατος και Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, θα παρέμενε ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!

Δυστυχώς όμως, Φίλοι μου Αγαπημένοι, ο κ. Μητσοτάκης παρά τις δεκάδες ερωτήσεις μου, προς το πρόσωπο του, δεν έχει πάρει θέση, εάν είναι κατά ή υπέρ ενός ουδέτερου Θρησκευτικά κράτους. 

Γι'αυτό το παραπάνω σχέδιο μου, που σας ανέπτυξα, Φίλοι μου, να το εφαρμόσουμε με πάσα Θρησκευτική ευλάβεια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, για να πετύχουμε τον Ιερό σκοπό μας!!!.

Γιατί πάνω απ' όλα, για εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, βρίσκεται Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ (που είναι αδέλφια δίδυμα)!!!.

Υ.Γ: Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, για όλους εμάς τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς είναι ημέρα μάχης!!!. Εάν εγκαταλείψουμε αυτή τη μάχη και παραμείνουμε απλοί θεατές απέχοντες από τις εκλογές, αυτό ισοδυναμεί με παράδοση ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, στα χέρια των εχθρών της!!!Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.