4 Ιουλίου 2011

Γιούνκερ: "Θα περιοριστεί δραστικά η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων". Η εσχάτη προδοσία πρωθυπουργού και προέδρου της Δημοκρατίας....

«Η κυριαρχία της Ελλάδας θα περιοριστεί εξαιρετικά», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup αναφερόμενος στην αποδοχή της βοήθειας από την Αθήνα, και προανήγγειλε την άφιξη ομάδων με ειδικούς από την Ευρωζώνη.

Η ανοχή της δήλωσης αυτής από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο αποτελεί την τρανότερη απόδειξη ότι συντελείται εσχάτη προδοσία εις βάρος της πατρίδας μας.

Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης έχουν ο πρόεδρος της δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση.

Ο δανειστής/τοκογλύφος Γιούνκερ ως άλλος Μουσολίνι δηλώνει ότι θα περιοριστεί η εθνική κυριαρχία μας... Και ρωτώ είναι ή δεν είναι ο ελληνικός στρατός υπεύθυνος για την εθνική μας κυριαρχία;

Υπάρχει κάποιος να απαντήσει στην συγκεκριμένη δήλωση του Γιούνκερ;
Η Εκκλησία μας θα απαντήσει;
Υπάρχει τελοσπάντων κάποιος θεσμικός παράγοντας να σηκώσει το γάντι και να το αστράψει στο πρόσωπο του Γιούνκερ;

Εφόσον κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει προχωρώ μόνος στην εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου του συντάγματος που αναφέρει:

Άρθρο 120

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

...και του απαντώ εγώ αντί αυτών, με τον τόνο και τον τρόπο που πρέπει.

"Ρε κάθαρμα Γιούνκερ πως τολμάς να προσβάλεις την ενδοξότερη πατρίδα του κόσμου.

Ποιός είσαι εσύ ρε Γιούνκερ που νομίζεις ότι θα απειλήσεις τους Ελληνες και θα καταργήσεις το Ελληνικό Σύνταγμα;

Τοκογλυφικό σκουλήκι, θρασύμι, νομίζεις πως θα την γλυτώσεις;

Από εδώ πέρασαν Πέρσες, Φράγκοι, Τούρκοι, Γερμανοί και πλήθος άλλων βαρβαρικών λαών και κανείς τους δεν κατάφερε να υποδουλώσει το πνεύμα των Ελλήνων. Ολοι τους στο τέλος νικήθηκαν.

Κι εσύ ξεπουλημένο κάθαρμα μπορεί να χαίρεσαι προσβάλλοντας μας, επειδή βρήκες την ευκαιρία μέσα στην τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησατε στην πατρίδα μου εσύ και οι ομοιοί σου, κι επειδή φροντίσατε πάλι εσύ κι οι όμοιοί σου να βρίσκονται στα ανώτερα θεσμικά μας όργανα ανήθικοι προδότες. Ομως να γνωρίζεις πολύ καλά ότι ο Ελληνικός λαός είναι εδώ και δεν ξεχνά.

Σύντομα θα νοιώσεις στο βρωμερό πετσί σου την ελληνική ρομφαία...."

Αδέρφια μου σας δίνω τον λόγο της τιμής μου πως αν οποιοσδήποτε Ελληνας πολιτικός απαντούσε έτσι στον Γιούνκερ θα τον ψήφιζα εφ΄όρου ζωής ανεξάρτητα από το κόμμα που ανήκει.....

ΘΑΝΟΣ



Share

6 σχόλια:

ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
ΧΡΕΙΑΣΤHΚΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΩ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 16ο (ΠΑΙΔΕΙΑ - ΤΕΧΝΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ) ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ 2ης ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: "Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της ΕΘΝΙΚΗΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες".
ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: http://ainatem.blogspot.com/2011/07/2-16.html

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Γιούνκερ είναι και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και αναφέρεται στους εμπειρογνώμονες που θα μας παρέχουν τεχνογνωσία. Επειδή όμως το εξωτερικό χρέος του Λουξεμβούργου είναι 4636% του ΑΕΠ και της Ελλάδας 165% του ΑΕΠ, προτείνω να μας μάθουν οι εμπειρογνώμονές του πως να αποκτήσουμε και εμείς τέτοια τεράστια χρέη χωρίς να μιλήσει κανείς για τη χρεοκοπία μας. Δείτε το πίνακα
http://tsoutsouneros.files.wordpress.com/2011/03/ceb4ceb7cebc-cf87cf81ceb5cebfcf83-1.jpg?w=764

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Η ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ....ΤΟΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ....ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΗΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Θάνο για την θέση σου απέναντι στο σκυλί τον Γιουνκέρ. Θα'ρθει η ώρα ολονών να λογοδοτήσουν ενώπιον του ελληνικού λαού κι αυτή η ώρα δεν είναι μακρία. Υπάρχουν πολιτικοί και κόμμα που μιλούν έτσι ακριβώς απέναντι στους προδότες του έθνους, αλλά δεν είναι στην Βουλή... ακόμα!!!!

http://zoubosteo.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματικό αυτό που συμβαίνει και όλοι σιωπούν για τη μεγάλη ντροπή και κατάπτωση.Από την αιματοβαμμένη πλατεία Συντάγματος και τις αισχρότητες του παρακράτους μαι κυβέρνησης αθλίων τώρα υβριζόμαστε από τα αποβράσματα της Ευρώπης που υπακούουν τις αγορές των διεφθαρμένων και εκτελούν την Ελλάδα.

cummulus είπε...

Θᾶνο,
ὁ ἄνθρωπος ἐξέφρασε αὐτό πού ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΙ. Αὐτός δέν φταίει. Ἠ κάστα τῶν πολιτικῶν κκαί τῶν κομματόσκυλων φταίει, ἐκτός κάποιοων
ἐξαιρέσεων βέβαια. Ἡ πλάκα εἶναι ὁτι οἱ ἴδιοι άνθρωποι εἶναι στήν ἐξουσία καί πουλᾶνε καί μυαλό.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.