7 Απριλίου 2009

Το ξεφτίλησε η Δρούζα το θέμα του άτυχου φοιτητή Βασίλη που καταπλακώθηκε από τον φονικό σεισμό στην Ακουϊλα.


Κυρία Δρούζα καλά θα κανεις να ξαναγυρίσεις στις εκπομπές που σου αρέσουν και τα οικονομάς καλά. Αυτές με τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, τους παρασιτικούς και τους ατυχήσαντες απατεωνίσκους.
Τι σου ήρθε να ασχοληθείς με το κακόμοιρο παληκάρι που έχασε την ζωή του στα χαλάσματα του σπιτιού του; Γιατί πρόσβαλες χάριν του κέρδους σου, την οικογένεια του νεκρού;

Και για να τα πάρουμε από την αρχή. Καλεσες κάποια παιδιά φοιτητές στην εκπομπή σου που όπως αποδείχθηκε γνώριζαν ελαχιστα και εξ όψεως τον Βασίλη Κουφολιά κι αφού στο τόνισαν επανειλημμένως επέμενες να τους ρωτάς συνέχεια "Πείτε μας λίγα λόγια για τον χαρακτήρα του", "τι παιδί ήταν;" !!!! Που έχεις σπουδάσει δημοσιογραφία;
Σε όλα τα ρεπορτάζ οι συνεργάτες σου τόνιζαν ότι, "η εκπομπή από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντα στην μητέρα του άτυχου νεου" ή ότι η κ. Δρούζα επικοινώνησε η ίδια με την μητέρα του νέου"..........
Κορυφαία στιγμή βλακείας και εκμετάλλευσης, στάθηκε η στιγμή που ο ανεκδιήγητος συνεργάτης σου συνομιλώντας με την άτυχη μητέρα για το πεθαμένο παιδί της, δεν ξέρει τι λέει.....

Μάνα: Αχ παιδάκι μου σε έχασα. Τι γαμπρό θα κάνω εγώ τώρα; Τι γαμπρό να σε ντύσω;
ΔΗΜ : Τι εννοείται;
Μάνα : Τι "τι εννοώ", εγώ άλλο γαμπρό περίμενα κι αλλο θα πάω στην Εκκλησία.....
ΔΗΜ : Γιατί το λέτε αυτό;

Μετά από όλα αυτά όπως ήταν επόμενο πήρε τηλέφωνο ένας θείος του Βασίλη....
Με σκέψεις γύρω από την μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία της, η Δρούζα, τον βγάζει στο αέρα και ρωτάει : "Με ακούτε;", "είστε ο θείος του Βασίλη;" "για πείτε μας"...
Η απάντηση ήταν αποστομωτική και απότομη..."Πρέπει να ντρέπεστε που εκμεταλλευτήκατε τον θάνατο του παιδιού για να τα οικονομήσετε. Να ντρέπεστε".
Η Δρούζα το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει ήταν "τι εννοείτε; Ολος ο τύπος;"
Μετά η γραμμή έπεσε φυσικά..........
Για να συμπληρώσει η "μεγάλη δημοσιογράφος" "καταλαβαίνω είναι η ταραχή απο τον μεγάλο πόνο"..........
Ε ρε, κούνια που σε κούναγε, καημένη μου.

Γι αυτό σου λέω ασχολείσου με θέματα που σου αρέσουν. Ομοφυλόφιλους, ναρκομανείς, αλλοδαπούς, απατεώνες, αιρετικούς, τρανσέξουαλ.....τρανσφόρμερς κλπ κοινωνικά παράσιτα. Και να δείχνεις λίγο σεβασμό στις οικογένειες, με το να μην ασχολήσαι μαζί τους.......

ΘΑΝΟΣ



Share

4 σχόλια:

giota είπε...

μα για λιγα νουμερα...πως μπορουν να παιζουν με τον πονο των ανθρωπων??? τελικα ολα τα θυσιαζουν για το χρημα

στέλιος είπε...

Γιατί το ξεφτίλισε;;; Τους υποχρέωσε κανένας να βγαίνουν; Τους πίεσε κάποιος να κάνουν δηλώσεις; Την πρώτη μέρα ας δεχτούμε ότι ήταν οι άνθρωποι ταραγμένοι μπερδεμένοι το εκμεταλλεύτηκαν οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι, σύμφωνοι. Την επόμενη όμως; Που βγήκαν σε όλες τις εκπομπές φίλοι συμφοιτητές θείες και θείοι;;;
Και όλοι εκείνοι οι οποίοι κάθισαν και είδαν; Όλοι εκείνοι οι τηλεθεατές οι οποίοι στήθηκαν και παρακολουθούσαν; Και γι αυτούς η Δρούζα και η κάθε Δρούζα φταίει;
Καλό θα ήταν κάποτε στην νεοελληνική κοινωνία να είμαστε όλοι μας πιο ειλικρινείς και τίμιοι αν μη τι άλλο με τους εαυτούς μας...

ΥΓ Το τελευταίο διάστημα αρκετά μπλοκ έχουν υποπέσει σε σωρεία λαθών και ανακριβειών με αποκορύφωμα γνωστότατο μπλοκ το οποίο έγραψε πως συνελήφθησαν 2 δράστες από την απαγωγή του Παναγόπουλου. Φυσικά και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Γιατί γι' αυτές τις ανακρίβειες δεν μιλά κανείς; Μήπως επειδή ουδείς τελικά τους κρίνει; Ή μήπως μας είναι πιο εύκολο να κρίνουμε ότι μας δίνουν-καθοδηγούν να κρίνουμε αντί να σκεφτόμαστε από μόνοι μας;;;;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Στέλιο έχεις απόλυτο δίκαιο για το φταίξιμο όλων ημών των τηλεθεατών. πολλές φορές με την ανευθυνη συμπεριφορά μας προωθούμε σκουπίδια της τηλεόρασης.
Στην ανάρτηση αυτή μιλήσαμε για τις ευθύνες της Δρούζα. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάξαμερ όλους τους άλλους των ευθυνών τους.
Η μήπως η Δρούζα δεν έχει ευθύνες και έκανε απλά την δουλειά της. Γιατί αν είναι έτσι τότε ο Θείος του Βασίλη που πήρε και την ξέχεσε έκανε λάθος και δεν το νομίζω....
Και αν βγήκαν συγγενείς και φίλοι την επομένη ίσως ήταν μια λάθος κίνηση όταν είναι ακόμα τόσο "ζεστό" το θέμα.
Οσο για τα μπλογκ που πέφτουν σε ανακρίβειες, αυτό είναι επόμενο να συμβαίνει καθώς το 95% των μπλόγκερ (μεταξύ αυτών κι εμείς) δεν έχουν ουδεμίαν σχέση με την δημοσιογραφία.
Ετσι μεσα σε ένα βομβαρδισμό πληροφόρησης, φημων, ειδήσεων, καλόπιστων ή κακόπιστων κουτσομπολιών είναι επόμενο να υπάρχουν τέτοια προβλήματα.
Καλό είναι λοιπόν ο αναγνώστης να είναι πάντα επιφυλακτικός να διασταυρώνει αυτά που διαβάζει και να κάνει την αξιολόγησή του για το καθε μπλόγκ.
Πάντως πρέπει να αναγνωρίσεις αν παρακολουθείς απο κοντά την κινηση των ιστολογίων ότι είναι ότι πιο άμεσο στην ενημέρωση αλλα και στην ανταλλαγή απόψεων.
Ο blogger στην κυριολεξία πολλές φορές περιγράφει αυτό που βλέπει απο το παραθυρό του.....
Σε ευχαριστώ που μας τιμησες με το πολυ καλό σχόλιό σου.

ΕΥΗ ΚΟΥΚ είπε...

Εννοείτε ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το καθετί που κάνουμε. Την κατάντια που βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση εμείς επιτρέψαμε να διαιωνίζεται. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Τα δημόσια πρόσωπα ανάλογα με τις πράξεις τους και τα λόγια τους θα δέχονται κριτικές. Κανείς δεν μπορεί να εκμεταλλεύεται το πόνο των άλλων για χάρη της δημοσιότητας και της τηλεθέασης. Όμως βλέπουμε ότι γίνεται κατ εξακολούθηση σχεδόν απο όλους. Πχ την ημέρα του σεισμού, στις πρωινές εκπομπές 07.30-08.00 πμ, έλεγαν οι περισσότεροι για το μέγεθος της καταστροφής και για πιθανούς νεκρούς και ο Αυτιάς, άσχετος ως συνήθως, έλεγε "όλα καλά στην Ιταλία, μην ανησυχείτε δεν υπάρχουν θύματα και ειδικά Έλληνες. Μην ακούτε τα άλλα κανάλια που θέλουν να εντυπωσιάσουν και να πανικοβάλλουν" !!!!!!!!!! Όλα αυτά τη στιγμή που η μάνα του Έλληνα φοιτητή σπάραζε στο τηλέφωνο ψάχνοντας απεγνωσμένη τα παιδιά της!!!! Γι αυτό πρέπει αυτοί όλοι που βγαίνουν στο γυαλί και ακριβοπληρώνονται να σκέφτονται πολύ καλά τι λένε και τι κάνουν.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.