5 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΡΟΑ “ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ”

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
 
Δειλή Εξουσία! Ομοφοβική Εξουσία! Εξουσία του στρουθοκαμηλισμού! 
 
Τους ενοχλούσε η ελληνική λέξη “λαθρομετανάστης” και “λαθρομετανάστευση” και την έκαναν “παράτυπος ή παράνομος μετανάστης” και “παράτυπη ή παράνομη μετανάστευση”!
 
Δεν την ενόχλησαν όμως την Εξουσία, άλλες παρεμφερείς ελληνικές λέξεις, όπως: λαθραναγνώστης, λαθρεπιβάτης, λαθρέμπορος, λαθροκυνηγός, λαθρόγαμος, λαθροδιακινητής, λαθροθήρας, λαθροϋλοτόμος, λαθρόχειρας, λαθρόβιος, κ.ο.κ.! 
 
Ουαί γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί Εξουσιαστές!
 
Έτσι αυτοί οι Εξουσιαστές (Αλέξης Τσίπρας) φρόντισαν να γεμίσουν τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά μας με χιλιάδες παράτυπους μετανάστες, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά της ύπαρξής τους, δημιουργώντας τα Κέντρα Φιλοξενίας (Hot Spot) και στα οποία οι “φιλοξενούμενοι” θα είχαν προσωρινή διαμονή! Όμως κατ΄ εντολή της πρώην Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελας Μέρκελ, αυτά μετατράπηκαν σε υπερπολυτελή καταλύματα μόνιμης διαβίωσης!
 
Σε πολλές μάλιστα των περιπτώσεων, όλοι αυτοί να αγγίζουν ή και να ξεπερνούν σε αριθμούς τον γηγενή αριθμό κατοίκων των νησιών μας! 
 
Καταστρέφοντας τα δάση μας, με κοπή δέντρων για να ζεσταθούν το χειμώνα, με λεηλασία πλούτου νησιωτών μας, ακόμη και με κακουργηματικές πράξεις κατά γυναικών, αλλά και ανδρών! 
 
Ταυτόχρονα πολλάκις έχει καταγγελθεί, ότι σε όλους αυτούς υπάρχουν πράκτορες (τζιχαντιστές, ακραίοι ισλαμιστές) του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν και οι οποίοι δημιουργούν θύλακες, που θα δράσουν όταν τους δοθεί η εντολή!
 
Το σύνθημα δόθηκε: Κυριεύσατε και τη Γαύδο… 
 
Μια αθρόα παράνομη μετανάστευση που εντάθηκε στις ημέρες του Εξουσιαστή Κυριάκου Μητσοτάκη, αναγκάζοντας πολλά ξένα Μέσα να κάνουν μεγάλες αναφορές στα όσα θλιβερά βιώνει επί των ημερών του η Ελλάδα! 
 
Όπως επί παραδείγματι ο Guardian σε άρθρο του περί τα τέλη Απριλίου 2024 ανέφερε: 
«Στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, που είναι πιο κοντά στην Αφρική παρά στην Αθήνα, το νησί των 29 τ.χλμ. έχει αναδειχθεί ως το πιο πρόσφατο σημείο εστίασης για τους λαθρέμπορους που θέλουν να φέρουν ανθρώπους στη δύση. Από τους 9.502 άνδρες, γυναίκες και παιδιά που έχουν αναζητήσει καταφύγιο στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο, περίπου 1.186 Αιγύπτιοι, Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί, έφτασαν με πλοία που έχουν φτάσει 'στην περιοχή της Κρήτης και της Γαύδου, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Κατά το ίδιο τρίμηνο πέρυσι σημειώθηκαν μηδενικές αφίξεις, σε αυτά τα νησιά, γεγονός που έχει προκαλέσει φόβους για μια νέα οδό λαθρεμπορίας που αναδύεται στη Μεσόγειο»!
 
Με τη Δήμαρχο της Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη να δηλώνει:
«Είμαστε ένας μικρόκοσμος, που στα βάθη του χειμώνα τον εξυπηρετούν ένα μόνο σχολείο, ένας φούρνος, δύο μίνι μάρκετ και τέσσερις ταβέρνες καφενεία.»! 
 
Τρομακτικές διαστάσεις από τη διακίνηση παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, από κύκλωμα λαθροδιακινητών...
 
Δυστυχώς όμως η Εξουσία συνηγορεί και επαυξάνει στην κατακρεούργηση της Πατρίδας! 
Δεν μπορεί να είναι τυχαία γεγονότα, οι συλλήψεις που γίνονται κατά καιρούς αλλοδαπών που δρουν ως επικεφαλής κυκλωμάτων, με τη διακίνηση παράνομων μεταναστών από την Τουρκία στα νησιά μας (Ρόδο, Κω κλπ.) και να μην πληροφορούμεθα τι απέγιναν! 
 
Πριν από ένα – δυο μήνες συνελήφθη Σύρος δουλέμπορος, ο οποίος μάλιστα κατέγραφε τις κινήσεις των πλωτών του Λιμενικού και ενημέρωνε τους συνεργούς του στα απέναντι τουρκικά παράλια, υποδεικνύοντάς τους πού και πότε να αποβιβάσουν τους παράνομους μετανάστες!
 
Μάλιστα ο Σύρος είχε και κωδική ονομασία! Αποτελούσε δε, στόχο της ΕΥΠ και του Λιμενικού τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε θεωρηθεί υπαίτιος για θανατηφόρο ναυάγιο ανοικτά της Λέσβου!
 
Αλήθεια ποια η τύχη του συλληφθέντος από τις ελληνικές αρχές;
 
Όταν προ λίγων ημερών η ΕΛΑΣ συνέλαβε άλλον Σύρο διακινητή παράνομων μεταναστών και ο οποίος είχε φτάσει στην χώρα μας πριν από δυο χρόνια και είχε λάβει πολιτικό άσυλο ως πρόσφυγας στην Ελλάδα! 
 
Αποκαλύφθηκε μάλιστα, πως ο εν λόγω δουλέμπορος, είχε κάνει επενδύσεις σε Αθήνα και Ρόδο! 
 
Ποιοι βοηθούν τέλος πάντων στο ξέπλυμα εκατομμυρίων ευρώ από το δουλεμπόριο; Πού πάνε αυτά τα εκατομμύρια των λαθρεμπόρων από την παράνομη μεταφορά παράνομων μεταναστών; 
 
ΣΗΜ: Μια αναζήτηση στη Google και θα διαπιστώσετε το τι γίνεται με τις συλλήψεις λαθροδιακινητών σε όλη την Ελλάδα και που ποτέ δεν μαθαίνει ο ελληνικός λαός, την τύχη αυτών των αποβρασμάτων!
 
Οι εθνικές ανησυχίες της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του 1993, από τους μετέπειτα Εξουσιαστές, μεταλλάχθηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση… 
 
Όμως το ζήτημα της αθρόας λαθρομετανάστευσης και το οποίο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την υπογεννητικότητα που μαστίζει την Ελλάδα, δεν είναι ζήτημα της τελευταίας 10ετίας!
 
Οι Εξουσιαστές γνώριζαν και γνωρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπιστούν δραστικά αυτά τα δυο εθνικά ζητήματα, αλλά δυστυχώς δεν θέλουν να δώσουν λύσεις! 
 
Αφού η Βουλή των Ελλήνων μέσω Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της το Φεβρουάριο του 1993, επεσήμανε τους κινδύνους της αθρόας μετανάστευσης! Ωστόσο, κανένα μέτρο δεν λήφθηκε στην πράξη! Με το πόρισμα της Επιτροπής να καταλήγει σε κάποια συρτάρια γραφείων Εξουσιαστών!
 
Αξίζει λοιπόν να αναφερθούμε σε επίμαχα σημεία αυτού του πορίσματος της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του 1993: 
 
Στη σελίδα 1 αναφέρεται:
«Στη χώρα μας, στην οποία σήμερα η γεννητικότητα είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, το δημογραφικό πρόβλημα παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις, που μπορεί να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα…»! 
 
Στη σελίδα 15 αναφέρεται:
«…ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η είσοδος και η απασχόληση εκατοντάδων χιλιάδων ξένων μεταναστών νομίμως (και παρανόμως κυρίως) εισελθόντων στη χώρα μας στις δυο τελευταίες δεκαετίες. Αν και τα ποσοστά ανεργίας στη χώρα μας είναι 8% περίπου, σε πολλούς κλάδους υπάρχει μεγάλη έλλειψη εργατικών χεριών που καλύπτεται κυρίως από τους ξένους λαθρομετανάστες (σ.σ. μάλιστα, αναφέρονται ως λαθρομετανάστες στο εν λόγω πόρισμα). Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών – αλλοδαπών, κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες, η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών, που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητας, διακίνηση ναρκωτικών κλπ.) και δεν μπορούν να προσαρμοσθούν προς την ελληνική κοινωνία, λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία, αλλά και τρόπος ζωής.»!
 
Στη σελίδα 30 αναφέρεται:
«…τα πληθυσμιακά κενά που δημιουργούνται σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα (νησιά Αιγαίου, Ιονίου κλπ.) υπάρχει κίνδυνος να καλυφθούν από αλλοδαπούς (κυρίως μουσουλμάνους) με εξαιρετικά δυσμενή απώτερα επακόλουθα. Στις Ένοπλες Δυνάμεις θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα, λόγω της μείωσης του αριθμού στρατευσίμων.»! 
 
Στη σελίδα 31 αναφέρεται:
«Εάν για την ανανέωση του εργατικού μας δυναμικού και γενικά την πορεία της οικονομίας μας και των ασφαλιστικών ταμείων στηριχθούμε στους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν προβλήματα σοβαρά με κοινωνικές και εθνικές προεκτάσεις, σύμφωνα με την εμπειρία των περασμένων 10 ετών σε χώρες της Δ. Ευρώπης. Οι μουσουλμάνοι έχουν άλλο πρότυπο , άλλα ιδανικά και διαμορφώνουν άλλες κοινωνίες διαφορετικές του δυτικού πολιτισμού.»!
 
Στη σελίδα 40 αναφέρεται:
«Η αθρόα και εύκολη είσοδος λαθρομεταναστών από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής, είτε απευθείας, είτε μέσω των χωρών της ΕΟΚ, πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα για πολλούς κοινωνικοοικονομικούς και εθνικούς λόγους. Πρέπει να γίνεται αυστηρός έλεγχος για τη νομιμότητα της εισόδου στη χώρα μας και για τη νόμιμη παραμονή και απασχόληση.»! 
 
Διά ταύτα…
 
Πέρασαν από τότε 31 χρόνια! Πραγματοποιούνται τα ακριβώς αντίθετα από όσα επεσήμανε η τότε Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής στο πόρισμά της; 
Γιατί όλες οι μετέπειτα Κ.Ο. αναίρεσαν αυτό το πόρισμα συναδέλφων τους, κάνοντας τα ακριβώς αντίθετα; 
Και δυστυχώς αυτό το πόρισμα της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής του 1993 επιβεβαιώνεται σε όλα, μα όλα τα σημεία!
 
Ακόμη και στην αναφορά της: «Στις Ένοπλες Δυνάμεις θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα, λόγω της μείωσης του αριθμού στρατευσίμων»!
Έτσι με σταθερό και γοργό βήμα οι χθεσινοί Εξουσιαστές (Αλέξης Τσίπρας), αλλά και οι σημερινοί (Κυριάκος Μητσοτάκης), στοχευμένα ρίχνουν την Ελλάδα στα βράχια!
Ας μην είμαστε αφελείς, αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.