12 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: άνοδος της συντηρητικής δεξιάς και … πρώτο το τουρκοκόμμα στη Θράκη…

Στα περισσότερα κράτη της ΕΕ οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα στις ελίτ των Βρυξελλών, λέγοντάς τους ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά ότι στραβά αρμενίζουν. 
 
Οι υποστηρικτές της woke κουλτούρας, της κουλτούρας της αποδόμησης των πάντων που προωθεί η φιλελέφτ ελίτ μαζί με τους αριστερίζοντες της Δύσης, «λύσσαξαν» να πείσουν ότι υπάρχει άνοδος της «ακροδεξιάς» η οποία μόνο δεινά θα φέρει στην Ευρώπη.
 
Πόσα περισσότερα δεινά όμως μπορεί να έρθουν στην Ευρώπη από αυτούς που υποστηρίζουν τα αυτονόητα; Πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση για τους λαούς, όταν οι «ακροδεξιοί» χρησιμοποιούν την κοινή λογική στον πολιτικό τους λόγο; Πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση, όταν η ακρίβεια, η εισβολή των παράνομων μεταναστών και η άνευ όρων υποστήριξη στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου έχει εξαντλήσει τα όρια ανοχής των ευρωπαίων; 
 
Κάποιοι δήλωσαν ότι το μήνυμα ελήφθη. Σίγουρα το μήνυμα το έλαβε ο Εμμάνουελ Μακρόν, ο οποίος παραιτήθηκε και προκήρυξε εκλογές στη Γαλλία για τις 30 Ιουνίου, ανοίγοντας τον δρόμο για την Προεδρία στην Μαρίν Λε Πεν (έτσι είναι το σωστό όνομά της). Στο Βέλγιο, ο πρωθυπουργός παραιτήθηκε μετά την ήττα, ενώ στη Γερμανία το AfD είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη. Στην Ιταλία η Τζόρτζια Μελόνι, αυτή που τα συστημικά ΜΜΕ βάφτιζαν ακροδεξιά, ενισχύθηκε σημαντικά. 
 
Γενικά, τα λεγόμενα αριστερά και δήθεν προοδευτικά κόμματα δεν εισπράττουν τίποτα από τις απώλειες των δήθεν δεξιών (στην πραγματικότητα woke) κομμάτων, πολύ απλά γιατί δεν πείθουν, ενώ η ρητορική τους είναι αντίθετη με τα πιστεύω και τα θέλω των περισσότερων Ευρωπαίων. 
 
Τελικά, είναι πράγματι όλοι αυτοί «ακροδεξιοί»; Το μόνο κόμμα που ήταν ακροδεξιό στην ιδεολογία του, ήταν η Χρυσή Αυγή. Είναι η Νίκη, η Φωνή Λογικής και η Ελληνική Λύση, ακροδεξιά κόμματα ή μήπως εκπροσωπούν την παραδοσιακή συντηρητική δεξιά; Μήπως τα 3 αυτά κόμματα αντιπροσωπεύουν την πολιτική και τις αξίες που κάποτε πρέσβευε η ΝΔ, αλλά πλέον τις έχει απαρνηθεί, καθώς έχει ενστερνιστεί τον μανδύα του κεντροδεξιού κόμματος που προωθεί την woke κουλτούρα; Η ΝΔ, κατά δήλωση του αρχηγού της, είναι «κεντροδεξιό» κόμμα. Είναι ο «μεσαίος χώρος» υποστήριζε πρώην αρχηγός της. Το σίγουρο είναι πως έχει γεμίσει από στελέχη που προέρχονται από το κεντροαριστερό ΠΑΣΟΚ, ακόμη και από την αριστερά ή και το ΚΚΕ. Ε, πόσο να αντέξουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ; Θα ψηφίσουν τα κόμματα που συνεχίζουν να πιστεύουν στο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια». 
 
Το μεγάλο όμως έγκλημα συντελέστηκε στη Θράκη και συγκεκριμένα στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης. Εκεί, το τουρκοκόμμα ΚΙΕΦ, που είχε μόνο μουσουλμάνους υποψηφίους και στηρίζεται και καθοδηγείται από την Τουρκία, έλαβε περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο κόμμα. Μπορεί σε απόλυτους αριθμούς να συγκέντρωσε περίπου 12.000 ψήφους λιγότερες από ότι στις Ευρωεκλογές του 2019, κατέλαβε όμως την πρώτη θέση. 
 
Το πιο ανησυχητικό είναι ότι η επικεφαλής του κόμματος Τσιγντέμ Ασάφογλου δήλωσε ότι όποιος πήγε στην κάλπη και ψήφισε ΚΙΕΦ, δήλωσε Τούρκος. Επίσης καταδίκασε το εκλογικό όριο του 3%, που ισχύει στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς το αντιδημοκρατικό. Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της για πιο δίκαιες και δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες στην Ελλάδα. 
 
Αλήθεια, για το κόμμα αυτό, που παραβιάζει την Συνθήκη της Λωζάννης μετατρέποντας τη θρησκευτική μειονότητα της Θράκης σε εθνική, κατά την πάγια Τουρκική τακτική και ουσιαστικά βρίσκεται υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας, ο Άρειος Πάγος δεν έχει να πει τίποτα; Το πολιτικό σύστημα δεν έχει να πει τίποτα; Τα συστημικά ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι τους που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την άνοδο της «ακροδεξιάς» δεν έχουν να πούνε τίποτα; Δεν ενδιαφέρεται κανένας για την απροκάλυπτη διείσδυση της Τουρκίας στην Θράκη και στις Ελληνικές Ευρωεκλογές; Κανείς; Μόνο τα λεγόμενα «ακροδεξιά» κόμματα έχουν κάτι να πούνε; Τα δήθεν προοδευτικά και δήθεν δημοκρατικά κόμματα δεν μπορούν ούτε ένα μικρό σχόλιο να κάνουν; Μόνο η Χρυσή Αυγή και οι Σπαρτιάτες είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα; Το ΚΙΕΦ δεν αποτελεί πρόβλημα εθνικής ασφαλείας για την Ελλάδα; … 
 
Εάν οι φιλελέφτ woke ελίτ που κυβερνούν την Ευρώπη και την Ελλάδα, δεν λάβουν το μήνυμα και δεν αλλάξουν ρότα, τότε από τις επόμενες εθνικές εκλογές, θα αρχίσουν οι αλλαγές, οι μεγάλες αλλαγές… 
 
Πηγή: Cosmostatus



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.