26 Ιουνίου 2024

ΝΕΟ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ-ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ-ΠΑΝΤΟΥΡΑΝΙΣΜΟΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων 
 
Η Τουρκία είναι ένα βάρβαρο έθνος το οποίον έχει τελειοποιήσει δύο σατανικές μεθόδους για να αφομοιώνει τους λαούς που κατακτά. Αυτά αποδείχθηκαν τα πλέον αποτελεσματικά όπλα της διαχρονικά. Ένα μικρό πλήθος 30.000-35.000 περίπου πολεμοχαρών νομάδων υπό τον Οσμάν κατερχόμενοι από το οροπέδιο Αλτάι της Κεντρικής Ασίας επέβαλαν τον Εκτουρκισμό και Παντουρκισμό δια πυρός και σιδήρου, σφάζοντας, καίοντας και σπέρνοντας την καταστροφή από όπου περνούσαν. Αυτοί σήμερα αριθμούν 84 εκατ. Βέβαια δεν είναι όλοι Τούρκοι, αλλά το σύστημα απαγορεύει την έκφραση άλλης εθνότητας.
 
Οι Τούρκοι είναι και παραμένουν βάρβαροι και απολίτιστοι 
 
Από όπου πέρασαν κατέστρεψαν τον Πολιτισμό. Όποια χώρα κατέλαβαν ο πνευματικός πολιτισμός υπεχώρησε. Τρανή απόδειξη αυτού ότι η Τουρκία στα 1000 χρόνια της ιστορίας της δεν προσέφερε τίποτα στην ανθρωπότητα πέρα από καταστροφές και οπισθοδρόμηση του πολιτισμού. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Τούρκος στην παγκόσμια ιστορία που να διέπρεψε σαν πνευματικός άνθρωπος, στοχαστής, ποιητής, συγγραφέας, καλλιτέχνης, εφευρέτης κλπ, που να έτυχε διεθνούς αναγνώρισης ή βραβείου.
 
Λόγω κατωτερότητας κατέστρεφαν τους πολιτισμένους λαούς
 
Οι Τούρκοι όμως για να μπορέσουν να επιβιώσουν και να επιβάλουν την παρουσία τους, από τους πρώτους αιώνες της ιστορίας τους, επειδή οι λαοί τους οποίους κατακτούσαν ήταν ανώτεροι τους, προχωρούσαν σε εγκλήματα και καταστροφή του πολιτισμού τους. Στο παρελθόν αυτά περνούσαν απαρατήρητα, αλλά σήμερα η διεθνής κοινότητα τα θεωρεί «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» όπως λ.χ το έγκλημα του «Γενιτσαρισμού». Για να αποκτήσουν ικανά στελέχη στο στρατό τους απήγαγαν παιδιά αλλοεθνών από τις μητέρες τους και τα ενέτασσαν στο κρατικό και στρατιωτικό σύστημα της Τουρκίας και αφού τα φανάτιζαν στα στρατιωτικά σχολεία τα μετέτρεπαν στο πιο πιστά και εκτελεστικά όργανα τους. 
 
Αυτά ανήκουν στο παρελθόν; ΟΧΙ.
 
Είστε όμως απατημένοι αν θεωρείτε ότι οι Τούρκοι λησμόνησαν σήμερα τη μέθοδο του «Γενιτσαρισμού». Όχι μόνο δεν την ξέχασαν άλλα τη βελτίωσαν σύμφωνα με τους σύγχρονους κανόνες της επιστήμης και ψυχολογίας. Σήμερα κάνουν Γενιτσάρους όλα τα παιδιά, όλων των σχολείων και όλων των εθνοτήτων και όχι μερικά. 
 
Ο νέος Γενιτσαρισμός 
 
Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα φέρει τον τίτλο «Το εκπαιδευτικό μοντέλο του Αιώνα της Τουρκίας» Αυτό προβλέπει τα ακόλουθα: Οι μαθητές στο εξής θα μαθαίνουν την ιστορία και γεωγραφία μονόπλευρα: Τη «γαλάζια πατρίδα» και τη «πατρίδα των αιθέρων», καθώς και τα «επιτεύγματα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας». Αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας της Τουρκίας. Η «Θάλασσα των Νήσων» και τα δικαιώματα της Τουρκίας σε αυτή (Εννοούν το Αιγαίο το οποίο μετονόμασαν ύστερα από χιλιάδες χρόνια) 
 
Πλύση εγκεφάλου από τα νήπια ως το πανεπιστήμιο 
 
Συγκεκριμένα, στην ύλη του μαθήματος της Γεωγραφίας που θα διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία θα δίνεται έμφαση στη γεωγραφική θέση της Τουρκίας, με χάρτες «που σχετίζονται με τη γαλάζια πατρίδα και την πατρίδα των αιθέρων», δηλαδή με τις (αστήρικτες) βλέψεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδος, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Παιδείας, Γιουσούφ Τεκίν. Σκοπός τους η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης για το μεγαλείο της Νέο-Οθωμανικής Τουρκίας και οι γεωπολιτικές βλέψεις της σε βάρος γειτονικών χωρών (Ελλάδα, Κύπρος, Συρία, Αρμενία) και άλλων μακρινών χωρών της Αφρικής και Ασίας. Επειδή η Τουρκία δεν έχει υπογράψει το «Δίκαιον της Θάλασσας» το οποίον έχει ωστόσο εφαρμόσει στη Μαύρη Θάλασσα, αρνείται στην Ελλάδα την εφαρμογή του με “casus belli” και ζητάει την εφαρμογή της «ευθυκρισίας» και τη διανομή του Αιγαίου. Στη νέα διδακτέα ύλη γίνεται λόγος για αυθαίρετα «νομικά και γεωγραφικά δικαιώματα της Τουρκίας στις θάλασσες» και «τονίζεται το φαινόμενο του πατριωτισμού». 
 
Τα δικά σου δικά μου 
 
Η Τουρκία στην προσπάθεια της να αποκτήσει ενεργειακή αυτάρκεια θέτει διεκδικήσεις στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ελληνική επικράτεια σαν νόμιμη διεκδίκηση με τη μέθοδο του «win-win» Έτσι τα αυριανά παιδιά της Τουρκίας κάθε νησί του Αιγαίου και κάθε πηγή ενέργειας ή πλούτου στις Ελληνικές Θάλασσες και Θράκη θα τα θεωρούν ότι έχουν κλαπεί από την Ελλάδα και ότι τους ανήκουν. 
 
Επικίνδυνη η αυτάρκεια της αμυντικής τουρκικής βιομηχανίας 
 
Προ παντός τονίζεται η σημασία της εγχώριας βιομηχανικής παραγωγής στην αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, σαν παράγοντας εθνικής ισχύος στην εξωτερική πολιτική. Η Δύση δεν πρέπει να το επιτρέψει. 
 
Το Κυπριακό το θεωρούν ως λυμένο με την αναγνώριση της Τουρκικής εισβολής και κατοχής ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου», όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος. Είναι καιρός για την υλοποίηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος Ελλάδος -Κύπρου. 
 
Η Τουρκία η πλέον αιματοβαμμένη χώρα μεταβάλλεται σε διαπρύσιο κατήγορο της Δύσης, προστάτη του ισλαμικού κόσμου και των τριτοκοσμικών χωρών με συνθήματα κατά του σιωνισμού και του Ισραήλ, που δε διαφέρουν εκείνων του Χίτλερ. 
 
[Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Τουρκίας αναφέρεται στο Κυπριακό, στην άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων, στον Ψυχρό Πόλεμο, τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, το Παλαιστινιακό, την Αποικιοκρατία, την Τουρκική Επανάσταση και τον Κεμαλισμό. Οι μαθητές θα διδάσκονται τα αίτια και τις συνέπειες του Β' Π.Π σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο, τον Ψυχρό Πόλεμο, μετά τον πόλεμο, τα σιωνιστικά κινήματα, το Μεσανατολικό ζ την αλλαγή της μορφής της αποικιοκρατία κ.α. Όλα αυτά αλλοιωμένα, αντίθετα προς το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας, όπως σήμερα τα αντιλαμβάνεται η αναθεωρητική και επεκτατική Τουρκία. (φιλοκυβερνητική εφημ. Yeni Safak)] 
 
Οι νέοι Γενίτσαροι έτοιμοι προς πόλεμο
 
Με τα μαθήματα αυτά η τουρκική νεολαία θα υποστεί πλήρη πλύση εγκεφάλου και αγριότητα περισσότερο εξελιγμένη εκείνης των Γενιτσάρων και με την υποχρεωτική Στρατιωτική Εκπαίδευση θα γίνουν αιμοχαρείς και αιμοδιψείς πολεμιστές για να εκπληρώσουν στην πράξη τα φαντασιακά δόγματα που διδάχτηκαν εν εκτάσει από την πρώτη δημοτικού ως το πανεπιστήμιο. 
 
Η Δύση σε ρόλο Τσάμπερλεν 
 
Και δυστυχώς τόσο η Ελληνική πολιτική ηγεσία και η Κυβέρνηση όσο και οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν αντελήφθησαν τον αναγεννώμενο ισλαμοναζισμό και ισλαμοφασισμό της Τουρκίας η οποία με τη «Γαλάζια Πατρίδα» θέτει ανοιχτά θέμα «Ζωτικού Χώρου» όπως ο Χίτλερ, υπό νέα πιο εξελιγμένη και εκβιαστική μορφή. Και φυσικά ο αρχικός της στόχος είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Αλλά το θηρίο όταν γευθεί αίμα και διαπιστώσει την αδυναμία του αντιπάλου θα συνεχίσει το άλμα του προς Βιέννη, μέσα από τις φιλικές του χώρες (Αλβανία, Σκόπια, Κόσοβο, Βοσνία) Όμως καθώς έχει διαβρώσει εσωτερικά τις Ευρωπαϊκές χώρες με τους μετανάστες, δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα. Ο υβριδικός πόλεμος που διεξάγει η Τουρκία μπορεί να φέρει παρόμοια αποτελέσματα. 
 
Ο «Νεο-Γενιτσαρισμός» θα αποκτήσει τη δυναμική του. Καθώς κάθε γενιά θα γίνεται φανατικότερη της προηγουμένης και ο ριζοσπαστικός και μεγαλομανής ηγέτης που θα διαδεχθεί τον Ερντογάν ίσως τολμήσει να κάνει το «μέγα άλμα» όταν η τουρκική αμυντική βιομηχανία θα του έχει εξασφαλίσει τα αναγκαία οπλικά συστήματα και θα μπορεί να στηρίξει μακροχρόνιο πόλεμο. Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις με την κατευναστική τους πολιτική απλώς παρέχουν άνεση χρόνου στην Τουρκία ώστε να παράγει τα επιθυμητά οπλικά συστήματα και να προετοιμάσει τα «παιδιά της θυσίας». Αυτό όμως έχει ημερομηνία λήξεως. Η Τουρκία έχει βάλει στο «τσεπάκι» της τόσο τις ΗΠΑ «για να την κρατήσουν στο ΝΑΤΟ» όσο και τη διαλυμένη και αποσαθρωμένη Ε.Ε, η οποία την ίδια στιγμή που θα δέχεται επίθεση (μήπως και τώρα δε δέχεται επίθεση με τους λαθρομετανάστες;) θα στέλνει όπλα στην Τουρκία για να πολεμήσει και να σκοτώσει τα παιδιά της. Τέτοια παράνοια, αδιαφορία, παράλυση και κρετινισμός. Ήδη η Γερμανία φτιάχνει τα νέα υποβρύχια της Τουρκίας για να στερήσει την Ευρωπαϊκή θαλάσσια κυριαρχία στη Μεσόγειο και η Ισπανία φτιάχνει το δεύτερο αεροπλανοφόρο της Τουρκίας για τον ίδιο σκοπό και ευρύτερα για να στερήσει την Ευρωπαϊκή παρουσία στις χώρες της Αφρικής. Ηδη η Τουρκία έχει παρουσία σε 35 χώρες της Αφρικής. 
 
Το δεύτερο έγκλημα της Τουρκίας είναι ο «Εκτουρκισμός» των άλλων λαών. Αυτό το είδαμε στους Τουρκοκυπρίους τους οποίους εντός 50 ετών τους έκανε Τούρκους στο φρόνημα και μάλιστα περισσότερο φανατικούς. Τους λαούς που κατακτούν οι Τούρκοι προσπαθούν με βίαια μέσα να τους αποξενώσουν από τις ρίζες τους και σε περίπτωση που εμμένουν εφαρμόζουν εγκληματικά μέσα φθάνοντας σε γενοκτονίες. [«4» Γενοκτονίες μέσα σε 100 χρόνια: Ελλήνων(Ιωνίας-Πόντου-Καππαδοκίας) Αρμενίων, Ασσυρίων, Κούρδων και Ελληνο-Κυπρίων]. Εντός της Τουρκίας απαγορεύουν τα ήθη-έθιμα των εθνοτήτων της και γενικά τον υλικό και πνευματικό πολιτισμό της κάθε εθνότητας και προσπαθούν να τον εντάξουν στο τουρκικό έθνος.( Λ.χ λένε ότι ο Όμηρος ήταν συμπολίτης τους και τους αρχαίους ελληνικούς πνευματικούς και καλλιτεχνικούς θησαυρούς τους έφτιαξαν αρχαίοι πρόγονοι τους της Μικράς Ασίας). Με ένα τέτοιο δόλιο και άνομο κράτος που δεν σέβεται θεσμούς, συμφωνίες, συνθήκες, τον ίδιο τον άνθρωπο, ούτε καν τον εαυτόν του που άλλα λένε την μια ημέρα και την άλλη τα αναιρούν δεν μπορείς να βρεις άκρη και να συμφωνήσεις σε κάτι. Το μόνο που σέβεται η Τουρκία είναι το «τυφέκι» όπως μου έλεγε ο μπαρουτοκαπνισμένος συνταγματάρχης των εθνικο-απελευθερωτικών πολέμων. 
 
Ο Νεο-Γενιτσαρισμός θα φέρει πόλεμο και γενοκτονίες στα Βαλκάνια, στην περιοχή της Ν.Α Μεσογείου και στη Μέση Ανατολή. 
 
Η ισλαμοναζιστική, ισλαμοφασιστική και ιμπεριαλιστική Τουρκία πρέπει να κατηγορηθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στον ΟΗΕ, στο Αμερικανικό Κογκρέσο, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στα Διεθνή Δικαστήρια και σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς ότι παραβιάζει κατάφωρα τις θεμελιώδεις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών. Η ναζιστική πολιτική του Χίτλερ κόστισε 50 εκατ. ψυχές. Η νέα σύρραξη που ετοιμάζει η Τουρκία- σε συνεργασία με άλλες δυνάμεις - ίσως στοιχίσει την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας. 
 
(25/6/24) 
Αμφικτύων 
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης 
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών 
amphiktyon@gmail.com 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρει αυτό πού τίς αξίζει και με τόκο αγαπητέ μου πολύ σύντομα!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.