13 Φεβρουαρίου 2024

Πρόταση ΣΟΚ - Προς βουλευτές ΝΙΚΗΣ, Σπαρτιατών, Ελληνικής Λύσης: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ένας-ένας οι βουλευτές για να κλείσει η Βουλή (για να ΜΗΝ ψηφιστεί το επαίσχυντο νομοσχέδιο)

Υπάρχουν στιγμές που ως άνθρωπος καλείσαι να πάρεις αποφάσεις
με τις οποίες θα αποδείξεις την ΤΙΜΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σου.
 
Παραθέτουμε την γνωμοδότηση (ημερομηνία γνωμοδότησης 6/2/2024) του Συνταγματολόγου Κωνσταντίνου Μποτόπουλου (Δρ. Συνταγματικού Δικαίου, πρ. Ευρωβουλευτή), στο τέλος της ανάρτησης. Τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ!
 
Αν παραιτηθεί οποιοσδήποτε βουλευτής, και στη συνέχεια ΟΛΟΙ οι επόμενοι αναπληρωματικοί του, κλείνει η Βουλή προσωρινά για να γίνουν ΕΚΛΟΓΕΣ στη συγκεκριμένη περιφέρεια για να καλυφθεί η έδρα!
 
Υπάρχουν πάνω από 30 βουλευτές της ΝΙΚΗΣ, των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.
Τους καλούμε αν όντως αγαπάνε πάνω απ όλα την πατρίδα και την Ορθόδοξη πίστη μας, να παραιτηθούν ΕΝΑΣ -ΕΝΑΣ.
 
Η Βουλή θα κλείνει μέχρι να συμπληρωθεί η έδρα του κάθε παραιτηθέντος βουλευτή! 
Εμπρός λοιπόν, 
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι πήγατε να «διακονήσετε» και όχι να αξιοποιήσετε τα βουλευτικά προνόμια!
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι έχετε ΑΞΙΕΣ και τολμάτε να ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ την βουλευτική σας έδρα για αυτές.
 
Σας βεβαιώνουμε ότι ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, όσους από εσάς τολμήσετε να το πράξετε!
 
Η περίπτωση με τον βουλευτή Δ.Τσοβόλα το 1992 που έχασε την έδρα του αλλά παραιτήθηκαν όλοι οι αναπληρωματικοί προκαλώντας προσωρινό κλείσιμο της Βουλής και εκλογές στην περιφέρεια αυτή, δεν αφήνει καμμία αμφιβολία!
 
Τα περιθώρια είναι πολύ στενά χρονικά!. 
Αφήστε τα λόγια και ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ προκαλώντας αναστολή των εργασιών της Βουλής και του προς ψήφιση εμετικού νομοσχεδίου που παραδίδει αθώα παιδιά έρμαιο σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια!
 
Διαβάστε την απάντηση-γνωμοδότηση του Συνταγματολόγου εδώ:
 
 
ΥΓ. Στην απίθανη περίπτωση που η κυβέρνηση παραβιάσει μία ακόμη φορά το Σύνταγμα και δεν εφαρμόσει την προβλεπόμενη διαδικασία, δηλ ΔΕΝ κλείσει τη Βουλή και ΔΕΝ πάει σε εκλογές τοπικά, θα έχουν θυσιαστεί μεν 1-2 βουλευτές του κόμματός σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε αποδείξει ότι έχετε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ως πρόσωπα και ως κόμμα!
 
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γνωστοποιήσουν την γνωμοδότηση Μποτόπουλου στους βουλευτές των 3 κομμάτων. Θα το κάνουμε άμεσα κι εμείς.
 
Νεότερη ενημέρωση του Παιδαγωγού
 
1. Όπως ενημερωθήκαμε από αναγνώστη μας,
σήμερα (Σάββατο 10/2/2024) στην κοπή Βασιλόπιτας του κόμματος ΝΙΚΗ στη Δράμα, τέθηκε το ερώτημα αυτό στον κ.Νατσιό και απάντησε ότι έχουν ήδη εξετάσει το ενδεχόμενο αυτό, μάλιστα εδώ κ μέρες, αλλά δεν τεκμηριώνεται νομικά ότι μπορεί να γίνει έτσι (οι παραιτήσεις να προκαλέσουν δηλαδή κλείσιμο της Βουλής και διακοπή ψηφοφορίας ενός νομοσχεδίου). 
 
Σίγουρα υπάρχουν διαφορετικές γνώμες συνταγματολόγων (το βλέπουμε και στο επίμαχο νομοσχέδιο για γάμο - υιοθεσία από ομοφυλόφιλους).
Πάντα η εκάστοτε κυβέρνηση θα επικαλείται γνώμες "δικών της" συνταγματολόγων για να επιβάλει τις (αντισυνταγματικές) αποφάσεις της.
Το παραθέτουμε προς ενημέρωση
 
2. Το ίδιο διαβεβαίωσε κατηγορηματικά και βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στη Θεσσαλονίκη σε ερώτηση ακροατή στον Focus FM το περασμένο Σάββατο : Ότι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα (πρόκλησης εκλογών και κλείσιμο της Βουλής και του νομοθετικού έργου) νομικά.
Εμείς οφείλαμε να γνωστοποιήσουμε την άποψη του Συνταγματολόγου κ. Μποτόπουλου.
Αν κάποιο κόμμα ή πρόσωπο μας απαντήσει, φυσικά θα δημοσιεύσουμε την επίσημη απάντησή του.



Share

1 σχόλιο:

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

...........Εμπρός λοιπόν,
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι πήγατε να «διακονήσετε» και όχι να αξιοποιήσετε τα βουλευτικά προνόμια!
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι έχετε ΑΞΙΕΣ και τολμάτε να ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ την βουλευτική σας έδρα για αυτές......

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ! ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΩΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ !!..............ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ .

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.