15 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 18/02/2024

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΛΕΥΚΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ), ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2024 (18/02/2024), ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 (05:00 μ.μ.).
 
ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ
 
ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ.



Share

6 σχόλια:

ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο ΔΙ..., ΑΠΡΕΠΗΣ είπε...

Επ ευκαιρία ....προσθέτω εγώ ο δι...ΑΣΗΜΟΣ και δι... ΑΠΡΕΠΗΣ ....
Υπάρχει μια λαϊκή θυμοσοσοφική παροιμία, που λέει ... Ο διάβολος δουλειά δεν είχε πηδούσε τα παιδιά του.... Επειδή λοιπόν εμείς δεν είμαστε παιδιά του διαβόλου, αλλά πιστοί Χριστιανοί δεν αποδεχόμαστε να μας καταντήσουν ... ομοφυλόφιλους οι υπηρέτες του *βελζεβούλ, ανώμαλοι, κύναιδοι, διατρυπώμενοι πρωκτικά και διεφθαρμένοι πολιτικοί, που προδίδουν και την Χριστιανική πίστη, αλλά και τον λαό, που τους ψήφισε για να τον υπηρετούν και να προασπίζονται τα Ελληνοχριστιανικά χρηστά ήθη και έθιμα μας. Τους σαγήνεψε η καρέκλα και το διαβολικό χρήμα και κατάντησαν επιλήσμονες αδιαφορώντας ότι οι μέρες και πράξεις τους θα είναι ένας καταστροφικός όλεθρος ανηθικότητας και διαφθοράς για την μέλλουσα γενιά, η οποία πλύση εγκεφάλου δέχεται καθημερινά για να ακολουθήσει τον δρόμο της αμαρτίας και τελικά να καταντήσει όπως τους αμαρτωλούς των Σοδόμων και Γομόρρων. Η σημερινή πορεία με πυξίδα αποπροσανατολισμένη είναι η αρχή του τέλους της Ελληνικής οικογένειας ... ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ στους πειρασμούς και την πλύση εγκεφάλου που μας έχουν επιβάλει....
Δούρειος Ίππος είναι ο Κασσελάκης ο οποίος σύντομα και τον Σύριζα θα μετατρέψει σε παράρτημα ΛΟΑΤΚΙ....(ήδη χιλιάδες ΛΟΑΤΚΙ έχουν εγγραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ) και έπεται συνέχεια ....Οι ΛΟΑΤΚΙ θα μας ποδηγετούν και κυβερνούν και εμείς δειλοί και άβουλοι αντάμα θα προσμένουμε κάποιο θάμα αλλά ... φεύ... και ο θεός ο ίδιος θα αποστρέψει το βλέμμα του από εμάς και θα μας αφήσει να αυτοκαταστραφούμε ...
Όταν το μόριο του άνδρα αντί να χρησιμοποιείται ως φυσιολογικό μέσο ως ο Ύψιστος έταξε για την γέννηση από την γυναίκα παιδιών, ανακατεύει τα κόπρανα στον πρωκτό των τραβεστί το μοναδικό αποτέλεσμα ένα θα είναι .... μπόχα θα πλημυρίσει την κοινωνία και ήδη αυτή η μπόχα άρχισε να βρωμά και να μολύνει .... Αλήθεια... εσείς βουλευτές, που τυχόν ψηφίσετε το αισχρό νομοσχέδιο η βρωμερή οσμή αυτή δεν έφτασε στην μύτη σας;

Θα παραδώσετε παιδιά σε ομοφυλόφυλα ... ζευγάρια; Αυτά τα παιδιά που δεν θα βυζάξουν το μητρικό γάλα, που δεν δεν θα γνωρίζουν την στοργή της μάνας και που θα ζουν με άγνωστους βλέποντας τις μέρες και πράξεις τους βέβαιον είναι ότι θα ακολουθήσουν την πεπατημένη αυτών που θα τους μεγαλώσουν.
Τι διδάσκει η Αγία Γραφή για την ομοφυλοφιλία; Η Αγία Γραφή αναφέρει: "Γι’ αυτό ο Θεός τους παρέδωσε σε πάθη ατιμίας, επειδή και οι γυναίκες τους αντικατέστησαν τη φυσική χρήση με την αφύσικη. Παρόμοια δε και οι άντρες αφήνοντας τη φυσική χρήση της γυναίκας άναψαν μέσα τους από την επιθυμία τους ο ένας προς τον άλλον, κάνοντας την ασχημοσύνη, αρσενικοί σε αρσενικούς και απολαμβάνοντας στον εαυτό τους την πρέπουσα αντιμισθία της πλάνης τους." (Επιστολή προς Ρωμαίους 1: 26 – 27)
Επιχαίρονται εν ενεργεία ομοφυλόφιλοι και όμοιοι τους διότι προς το παρόν αυτό που επιδιώκουν σιγά σιγά υλοποιείται, αλλά ας λάβουν υπ όψιν ότι η Αγία Γραφή αναφέρει: "Πειρασμός δεν σας κατέλαβε, παρά μονάχα ανθρώπινος. Όμως είναι πιστός ο Θεός, ο οποίος δεν θα σας αφήσει να πειραστείτε περισσότερο από τη δύναμή σας, αλλά μαζί με τον πειρασμό θα κάνει και την έκβαση, ώστε να μπορείτε να υποφέρετε." (Επιστολή προς Κορινθίους Α΄ 10: 13)
Πίσω λοιπόν έχει η αχλάδα την ουρά ... 'Ολα εδώ πληρώνονται και αν υπάρχουν χρεωστούμενα εκεί ψηλά ενώπιον του μεγαλόδυναμου θα πληρωθούν ... με βαρύ τίμημα ...
ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ Ο δι...ΑΠΡΕΠΗΣ
*Η ονομασία Βελζεβούλ είναι ένα σύγχρονο όνομα για τον Διάβολο.

Στις Χριστιανικές και Βιβλικές πηγές, το όνομα "Βελζεβούλ" είναι μια εναλλακτική ονομασία του διαβόλου. Στην Χριστιανική δαιμονολογία, ο Βελζεβούλ είναι ένας από τους επτά πρίγκιπες της Κολάσεως σύμφωνα με τις απόψεις της Εκκλησίας για την Κόλαση. Το "Λεξικόν της Κολάσεως" (Dictionnaire Infernal) περιγράφει τον Βελζεβούλ ως μια δαιμονική μύγα, που είναι γνωστή και ως "Άρχοντας των Μυγών".
Η μύγα λοιπόν αυτή άρχισε μέσω των ΛΟΑΤΚΙ να αναπαράγεται και σε λίγο αν δεν χρησιμοποιήσουμε δραστικό "εντομοκτόνο"
θα πλημυρίσει την κοινωνία μας...

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλη ευχαριστη εκπληξη. Ο αγαπητος Μπουμεραγκ επσνεμφανιστηκε.
Μυδρους και αστροπελεκια εξαπολυουν τα γραφομενα του.
Σε χρειαζομαστε. Συνεχισε.
Μ. Π.
Κρητη

Ανώνυμος είπε...

Σχολιο καταπελτης.
Κωνσταντινα.

ΔΑΝΑΟΣ είπε...

ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΕΤΣΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ.
ΟΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ...........Η μύγα λοιπόν αυτή άρχισε μέσω των ΛΟΑΤΚΙ να αναπαράγεται και σε λίγο αν δεν χρησιμοποιήσουμε δραστικό "εντομοκτόνο"
θα πλημυρίσει την κοινωνία μας......
ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΑ [ ΕΝΤΟΜΩΝ ] Η ΜΥΓΑ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ .
ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φοβου τους Δαναους και σχολια η αρθρα γραφοντες. Ευγε.
Α.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ....
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΤΟΥΝ, ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ....VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT.

ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ....
Ανώριμα φερόσαστε συνέχεια προκαλείτε
όλα τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό να δείτε.
Η αμετανοησία σας κι η σκληροκαρδία
διώχνει τη Χάρη του Θεού κι έρχονται τα θηρία.
Μπόρες χτυπούν τη χώρα σας, χαλάζι τις καρδιές σας,
οι ανώμαλοι και άθεοι πλήθυναν, γέμισαν τις αυλές σας.
Κι όμως εσείς σκληρόκαρδοι, γεμάτοι υπερηφάνεια,
δεν σκύβετε την κεφαλή να δείτε την κατάντια.
Φύγατε από δρόμο σας. Χάσατε τον Θεό σας,
δεν έχετε Πατέρα πια, μόνο τον εγωισμό σας.
Ωραία σας παγίδεψαν όλοι οι αρνητές μου,
να χάσετε την πίστη σας, τις θείες εντολές μου.
Κι έτσι χωρίς την πίστη σας, Χριστός πια δεν υπάρχει,
Το Άγιο Πνεύμα υποχωρεί και μένετε μονάχοι.
Αυτό θέλει κι ο πονηρός να μείνετε πια μόνοι,
να πάρει την εξουσία αυτός, να πάρει το τιμόνι.
Για να μπορεί τότε εύκολα να φέρνει δυστυχία,
να κυβερνά τη χώρα αυτή, με αίμα και αδικία.
Το βλέπετε παιδάκια μου, πως όλη αυτή η κρίση,
δεν είναι οικονομική, αλλά πνευματική κρίση.
Και όσο δεν αλλάζετε και μένετε στα ίδια,
ν’ ακούτε τους πολιτικούς να παίζουνε παιχνίδια,
όλοι να σας εμπαίζουνε, μέχρι να σας πουλήσουν,
και σκλάβους αν είναι δυνατόν σε άλλες χώρες να σας στείλουν.
Τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει,
μαζεύονται γρήγορα στον ουρανό τα νέφη.
Και τα φυσικά φαινόμενα κι αυτά παραμονεύουν,
για να τα αποφύγετε, μετάνοια γυρεύουν.
Ιδού Εγώ σας ομιλώ, ο Ουράνιος Πατέρας,
ο Ιησούς Χριστός και Λυτρωτής, και ο καλός Ποιμένας.
Έρχομαι να μαζέψω ξανά αυτά που έχω χάσει,
τα πρόβατα τ’ απολωλά που μ’ έχουνε ξεχάσει.
Βουλευτές μας δεν είναι αργά για την μετάνοιά σας,
πες τε ένα «ΗΜΑΡΤΟΝ», και θα μπω μεσ’ την καρδιά σας.
Τότε δεν θα υπάρχει πια στη χώρα αυτή η κρίση.
Το πώς θα γίνει αυτό; Αφήστε το στον Κτίστη!
Αν βάλετε το «ΗΜΑΡΤΟΝ», την πίστη, τη μετάνοια,
Όλος ο κόσμος τέκνα μου θα σκύψει στην Ελλάδα!
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ....

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Μ.Ρ.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.