6 Αυγούστου 2023

ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ

 
από το κανάλι Angelo Karageorgos
 
Mπαίνοντας με φόρα από τον εκλογικό θρίαμβο ο κούλης δεν μπόρεσε παρά να ξεκινήσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που αφενός μεν απαιτούν σοκ, δέος και διάλυση ό,τι τελευταίου έχει απομείνει από την Ελλάδα με τις καθιερωμένες πυρκαγιές να αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα, αφετέρου δε απαιτείται η εφαρμογή των νέων δεδομένων ταχύτατα που μεταξύ άλλων αφορούν την ψηφιοποίηση με αιχμή του δόρατος αυτής τις νέες ταυτότητες που συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερα δεδομένα για εμάς μπαίνουν για τα καλά οι βάσεις του απόλυτου ελέγχου της ανθρώπινης ζωής όπως πολύ ονειρεύονται οι διατάζοντες του. Αλλά όλα αυτά φυσικά αποτελούν μέρος μια μοναδικής παγκόσμιας κατεύθυνσης που έχει μπει για τα καλά στα σκαριά και μόνο οι συνεχείς αντιπερισπασμοί μπορούν να προσφέρουν την ελπίδα να μην αποκαλυφθεί το πόσο προφανές είναι.
 
Ευτυχώς τουλάχιστον όλα αυτά τα κάνουν στην προσπάθεια τους να μας σώσουν τώρα που απειλούμαστε από ένα εκρηκτικό μείγμα κλιματική αλλαγής και ιών όπου η πρώτη είτε ξυπνά του δεύτερους με το λιώσιμο τον πάγων που τους κρατούσαν είτε για διάφορους λόγους ευνοεί στη μετάδοση τους την εποχή που ακόμα εφευρίσκουν λόγους για τις χιλιάδες ξαφνικίτιδες όπως το σύνδρομο του μακρέος εμβολίου δηλαδή τις μακροχρόνιες παρενέργειες του μπολιού. Τώρα πλέον όμως το αφεντικό έχει βάλει επίσημες διορίες γι’αυτό κι ο βασιλιάς Κάρολος ενεργοποίησε ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης που μετρά το χρόνο που έχουμε να δράσουμε για να γλιτώσουμε την κλιματική καταστροφή, που όλως τυχαίως όπως όλες οι ημερομηνίες περιστρέφεται γύρω από τη μαγική χρονιά του 2030. Και στο πλαίσιο αυτό, μετά την ΕΕ μπαίνουν και οι ΗΠΑ επίσημα στην προσπάθεια να μπλοκάρουν τον ήλιο με ψεκασμούς ενώ φαίνεται πως προέκυψε και η περίφημη ιδέα τοποθέτησης μιας συμπαντικής τεράστιας ομπρέλας για να προφυλαχθούμε από το φως που κάποτε αν θυμόμαστε το νομίζαμε για ευεργετικό.
 
Άλλωστε όσος ήλιος απομείνει φαίνεται πως προορίζεται στα κράτη των λευκών για τους μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν κάνει κάθε χώρα αγνώριστη και πού στο μέλλον να διευκολύνουν και τη μετακίνηση τους όπως προσπαθούν με το Αιγαίο καθιστώντας το στο τέλος μια μικτή ζώνη με ευκολία πρόσβασης από την ανατολή προς τη δύση. Κι αν ακόμα δεν φτάσουν αυτοί να μας αντικαταστήσουν υπάρχει και η επιστήμη που μας λένε πως πέτυχε την παρθενογένεση, μια γενετικά τροποποιημένη μύγα να γεννήσει χωρίς να έρθει σε επαφή με αρσενικό. 
 
Πάνω απ’όλα όμως αυτό που κατακλύζει τα πάντα είναι η τεχνητή νοημοσύνη που δεν υπάρχει τομέας που δεν σκοπεύουν να αλλάξει ριζικά φτάνοντας ακόμα και στις ανθρώπινες σχέσεις δίνοντας “λύση” στις πάμπολλες ανικανοποίητες συναισθηματικές ανάγκες των σημερινών μονιασμένων ανθρώπων με εκατομμύρια (άντρες κυρίως) να έχουν συνάψει σχέσεις με chatbots ήδη. Όλα σαν καλοσυντονισμένη ορχήστρα οδηγώντας μας σε ένα μέλλον με μαέστρο της εναπομείνασας ανθρωπότητας τα προγράμματα αντινόησης του αφεντικού που μπορεί σαν σειρήνες να μας προκαλούν να βολευτούμε αλλά εμείς πάντα βρισκόμενοι όλο και πιο κοντά στον Θεό καθαρότεροι και πιο νοήμονες παραμένουμε στην προτίμηση μας για το παραπέρα, το αληθινά ανώτερο που τίποτα από αυτά δεν μπορεί να μας οδηγήσει εκεί. 
 
H Εκπομπή στο Rumble: https://rumble.com/v353rf6-189972114.html 
Η Εκπομπή στο Brighteon: (Aργότερα γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα, αν φτιαξει θα το βάλω στο ιστολόγιο) 
Η Εκπομπή στο Bitchute: https://www.bitchute.com/video/7V4C70fv7F6d/ 
 
Ας ισορροπούμε μεταξύ επίγνωσης και χαλάρωσης έχοντας τη γνώση για δύναμη και όχι για εσωτερική πίεση, επιλέγοντας στιγμες ηρεμίας αφοσιωμένοι μόνο σε ό,τι κάθε στιγμή έχουμε συνειδητά επιλέξει. 
 
Άγγελος 
 
Δείτε την νέα εκπομπή του Αγγελου στον ιστότοπό του ΕΔΩ
Δείτε ένα σύντομο βίντεο για την νέα εκπομπή του Αγγελουσ το νεοταξικό youtube ΕΔΩShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.