13 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΕΖΗΣΑ… ΤΟ ΖΩ ΤΩΡΑ.. ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!

Το έλαβα από υπερήλικο καλό μας φίλο σαν σχόλιο στην ανάρτηση για το φάρμακο κατά του κορωνοϊού (που επιμένουν να μην φέρνουν....) και σας το παραθέτω:
 
Αγαπητέ μου φίλε Θάνο,  
Θέλω να σου γράψω τα εξής:
 
Α) Μην ξεχνάς ότι η Ευρώπη υπήρξε η κοιτίδα του πολιτισμού. 
 
Ανέδειξε τις μεγαλύτερες μορφές, στην Φιλοσοφία(Σωκράτης, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Επίκουρος, Αρχιμήδης,-σε Ευρωπαίους δεν αναφέρομαι, γιατί κανένας τους δεν φτάνει το μέγεθος των Ελλήνων-), στις θετικές επιστήμες (Αρχιμήδης, Θαλής, αλλά και πολλοί Ευρωπαίοι εδώ, μεταγενέστερα, Κοπέρνικος, Νεύτωνας, Φέρμι, Αινστάιν και πολλοί άλλοι). 
 
Επίσης στην Μουσική και την Ζωγραφική. Ολες οι μεγάλες μορφές της Κλασσικής μουσικής (δεν κάνω αναφορά ονομάτων, τους ξέρεις καλύτερα, ίσως….), ήταν Ευρωπαίοι. 
 
Δεν έχουν οι Αμερικάνοι να επιδείξουν μεγέθη όπως Μότσαρτ ή Σούμπερτ ή Λίστ, ή Μπετόβεν, ή Ντα Βίντσι ή Πικάσο…) και γιατί αυτό; Διότι οι Η.Π.Α, έλαβαν υπόσταση το 1776 μ. Χ {μέχρι τότε, ήταν αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου}. 
 
Εκείνη την εποχή ο Μότσαρτ έγραφε το θρυλικό W. A. Mozart: Violin Concerto No. 3 in G major, KV 216!!!; ακουσέ το! 
 
Β) Στο θέμα μας τώρα. 
 
Ιατρική. 
Πατέρας της Ιατρικής υπήρξε ο Ιπποκράτης. Πολύ μεταγενέστερα ακολούθησαν διάνοιες, όπως ο Φρόυντ, ο Παστέρ, ο Φλέμινγκ, ο Γιούνγκ, ο Πάρκινσον, Ευρωπαίοι, φίλε μου…. 
 
Διφθερίτιδα, Τέτανος, Κοκκύτης, Πολιομυελίτιδα, σου λένε κάτι; 
Γνωρίζεις πόσα χρόνια χρειάστηκαν για να αποδειχθεί 100%, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων για τις ανωτέρω θανατηφόρες ασθένειες;(πέθαινες τότε από αυτές τις ασθένειες, όσο ξένο και να σου ακούγεται, τα είδα…) 
 
Γνωρίζεις ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο τρισθεόρατος γιατρός Αλέξανδρος Φλέμινγκ, που ανακάλυψε την πενικιλίνη, την βάση όλων των αντιβιοτικών, ό κόσμος θα πέθαινε κατά εκατομμύρια από μία απλή μόλυνση; 
 
Το 1928 ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη και το 1945 περίπου, άρχισε να γίνεται ο ασφαλής εμβολιασμός. 
Τα 10 χρόνια, είναι σημείο αναφοράς για οποιοδήποτε εμβόλιο! 
 
Γ) Συμφωνώ μαζί σου για την Νέα τάξη Πραγμάτων. 
Όμως μην γίνεις πειραματόζωο και πες το αυτό σε όλους όσοι σε διαβάζουνε.  
Να μην γίνουν πειραματόζωα Θάνο. 
Κανένα εμβόλιο ασφαλές δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει για τα επόμενα 5 χρόνια. 
Όλα γίνονται για οικονομικούς λόγους. 
 
Θέλουν να μας εξολοθρεύσουν οικονομικά. Ολοι αυτοί που μιλάνε, περνάνε πλαγίως την παραπλανητική εντύπωση, ότι τάχα υπάρχει το εμβόλιο, γιατί έχουν αδρά πληρωθεί από τους Νεοταξίτες οι οποίοι σε αυτούς φιλοδωρήματα των εκατομμυρίων ευρώ δίνουν, ενώ αυτοί θα εισπράξουν τρισεκατομμύρια και τετράκις από την μαζική παραγωγή, (μέσω των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών). 
 
Όμως δεν έχω αποδείξεις για αυτά. 
Η γνώση μέσα από το πέρασμα του αιώνα και μόνο με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα. 
 
Δ) Το σημαντικότερο. 
 
Υπήρχα άθεος για πάρα πολλά χρόνια. 
Υποστήριζα το εξής σκεπτικό. 
Γιατί να πιστεύω στον Χριστό; 
Oι Mουσουλμάνοι, οι Βουδιστές, οι Ινδουιστές είναι πολλοί περισσότεροι από τους Χριστιανούς. 
Εμείς είμαστε οι σωστοί και όλοι αυτοί που και πολύ περισσότεροι είναι, κάνουν λάθος για την πίστη τους; 
 
Απέρριψα τους ανωτέρω για προφανείς λόγους. 
Οσον αφορά τους Ισλαμιστές. 
Δεν νοείται θρησκεία η οποία με την απειλεί όπλου θα σε αναγκάζει να την ασπαστείς, αλλιώς είσαι άπιστος. 
Οσον αφορά τους άλλους δύο. 
Μακριά νυχτωμένοι από την πραγματικότητα. 
Ο ίδιος ο Βούδας αποδέχθηκε την ΜΗ θεική ύπαρξή του. 
Είπε «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»!  
 
Τώρα τα περί αυτοσυγκέντρωσης και αυτογνωσίας, από τη στιγμή που παραδέχεσαι ότι είσαι άνθρωπος, τα ακούω βερεσέ…. 
Απλή λογική είναι, δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός… 
 
Η επιλογή, (την οποία δεν επέλεξα, αλλά με επέλεξε, νομίζω), ήταν ο Χριστιανισμός. 
Από τη στιγμή που είπα ότι πιστεύω στον Χριστό, άλλο θέμα προέκυψε. 
Υπήρχαν οι Καθολικοί, οι Προτεστάντες, οι Μορμόνοι, οι Ευαγγελικοί, οι Χιλιαστές, οι Λουθηρανοί, οι Πρεσβυτεριανοί και άλλα δόγματα. 
Διάβασα για όλους αυνούς. Ολοι τον Χριστό έχουν σαν πρότυπο. Τι γίνεται τώρα; 
 
Που κάνουν λάθος οι Καθολικοί; 
«ο Πάπας είναι αλάθητος??? Δεν δέχομαι την βάπτιση???!!» 
Αυτά είναι εγκλήματα. Ο Μέγας Φώτιος αντιτάχθηκε σθεναρά το 1054 μ.Χ περίπου και τους έκανε στην άκρη. 
Ψεύτες και υποκριτές, κατέσφαξαν τον κόσμο στο όνομα Του Κυρίου. 
 
Για τους άλλους ας τα πεί ο Θάνος, θα φρίξεται…. έχεις δικαίωμα να παντρεύεσαι ταυτοχρόνως όσες γυναίκες θέλεις, πρεσβεύουν οι Μορμόνοι και μην ακούσουν για τον Σταυρό.. όπως ο Διάβολος το λιβάνι. 
Ολοι πλανώνται πλάνην οικτράν. 
Θα λάβουν την τιμωρία που τους αξίζει.
Όχι όμως από εμάς. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα.
Ο Ένας θα τους εισάγει στον όλεθρο.
Δεν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου....
 
 
Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ. 
Δεν το διάβασα αυτό, ΤΟ ΕΖΗΣΑ… ΤΟ ΖΩ ΤΩΡΑ.. ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ! 
Αυτό που λαμβάνω κάθε φορά που προσεύχομαι, είναι περισσότερο από αυτό που ζητώ και μου δίδεται άμεσα… 
(κουράστηκα να το γράψω φίλε μου, τα υπόλοιπα γράφτα εσύ). 
Θέλω να το δημοσιεύσεις, αν και όποτε μπορείς
 
Καλές εορτές
 
Αγγελος Του Χρόνου
 
Υ.Γ Κατέβαλα τεράστιο μόχθο για να το γράψω.
Υμέτερος.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.