30 Δεκεμβρίου 2020

Οι «δήθεν» της νέας τάξης…

Γράφει ο Παπα-Ηλίας Υφαντής
 
Λέγεται ότι οι ναζί στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως έβαζαν τους κρατουμένους να κυλούν διαρκώς μια πέτρα. Με σκοπό να καταρρακώνουν τις προσωπικότητές τους. Επειδή ακριβώς η ανθρώπινη προσωπικότητα αποσυντίθεται και καταρρακώνεται, όταν κάνει διαρκώς την ίδια άσκοπη ενέργεια.
 
Όπως συμβαίνει τώρα με τις μάσκες και τα πολυδιαφημιζόμενα και γι’ αυτό περισσότερο ύποπτα εμβόλια. Τα τρομοκρατικά δελτία ειδήσεων με τα οποία καταιγιστικά μας κατακλύζουν. Τις παράλογες, αλλοπρόσαλλες και αλληλοσυγκρουόμενες εντολές. Τα αυτοκτονικά, κατά τον καθηγητή Ιωαννίδη, λοκ ντάουν, με τα οποία καταστρέφουν την οικονομία μας, υπονομεύουν ψυχικά και συστηματικά αποσυνθέτουν τις προσωπικότητές μας. 
 
Όταν ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτεται ότι ο διαβόητος κορονοϊός δεν είναι προϊόν της φύσεως, αλλά κατασκεύασμα βιολογικού πολέμου των νεοταξιτών. Πράγμα, που τεκμαίρεται εκ του γεγονότος ότι οι ίδιοι «προφήτευσαν» προ πολλού το σατανικό εφεύρημά τους. Και μάλιστα είχαν από το Μάρτιο (2020) προετοιμάσει και το σχετικό εμβόλιο.  
 
Πού όμως αποσκοπεί η επιχείρηση κορονοϊός; Βασικά αποσκοπεί στον αποδεκατισμό του ανθρωπίνου γένους. Ιδιαίτερα των άχρηστων υπερηλίκων. Και παράλληλα τη βιολογική, πνευματική, συναισθηματική και ηθική «αναβάθμιση» του ανθρωπίνου είδους. Μεταλλάσσοντας τον βαθύτερο ανθρώπινο πυρήνα και ρομποτοποιώντας τους, ώστε να τους κατευθύνουν, όπως και όπου σ’ αυτούς αρέσει Για να μας προκύψουν έτσι οι «υπεράνθρώποι» (=υπάνθρωποι) χιλιόχρονοι μαθουσάλες..  
 
Σχετικά με τα εμβόλια ο Ρόμπερτ Κένεντυ (τζούνιορ) υποστηρίζει: Το γενετικό υλικό, που θα διοχετευτεί στον ανθρώπινο οργανισμό θα έχει φοβερές συνέπειες για τον άνθρωπο, που θα είναι μη αναστρέψιμες και ανεπανόρθωτες. Το εμβόλιο αυτό συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Θα μεταλλάξει τους λήπτες σε ζόμπι και ρομπότ. Ο άνθρωπος θα καταντήσει σαν τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα. Κι όμως ο Έλληνας θα υποχρεωθεί να εφοδιαστεί με την ατιμωτική βεβαίωση εμβολιασμού, χωρίς την οποία παύει να είναι πολίτης και άνθρωπος.
 
Στα λεγόμενα του κ. Κένεντυ αντέδρασε η, λεγόμενη, «πολιτική ορθότητα». Βλέπετε οι νεοταξίτες, κατά την πάγια τακτική των σιωνιστών δίνουν στα εγκλήματά τους κατ’ ευφημισμόν ονομασίες. Όπως και ο μπιλντεμπεργκιανός νεοταξίτης πρωθυπουργός μας «βάφτισε» το εμβολιασμό επιχείρηση «ελευθερία». Όταν στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κένεντυ και πολλών άλλων συνιστά επαχθέστατη και απεχθέστατη σκλαβιά.  
 
Μια σκλαβιά, που η μητσοτακέικη πατέντα φαίνεται να μαγειρεύει και για το Αιγαίο. Όπου οι Τούρκοι εδώ και καιρό αλωνίζουν ανεξέλεγκτα, ενώ οι εταίροι μας Ευρωπαίοι θα συμπήξουν, λέει, «Πολυμερή Διάσκεψη», προκειμένου να ρυθμίσουν τις διαφορές στην ανατολική Μεσόγειο. Οπότε και θα πάρουν αποφάσεις ανάλογες με των μέχρι τώρα Συνόδων Κορυφής . Βγάζοντας έτσι τον Μπούλη της Μέγαιρας του Βερολίνου και δήθεν πρωθυπουργό μας από τη δύσκολη θέση. Και λέω «δήθεν», γιατί έφτασαν (π.χ. Κικίλιας) στο απόγειο της αδιαντροπιάς να χαρακτηρίζουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, ως «δήθεν γιορτές». Ενώ στην πραγματικότητα αυτοί είναι οι «δήθεν». Ορίζοντίως, καθέτως και διαγωνίως.  
 
Για μας βέβαια τους Έλληνες, ιδιαίτερα ,που, λόγω των πολιτισμικών μας καταβολών, θεωρούμαστε απ’ τους ανατολικούς και δυτικούς βαρβάρους δύσχρηστος λαός το αρχικό πείραμα έγινε με τα δολοφονικά μνημόνια. Την επονείδιστη πατέντα των οποίων κλήθηκαν να εφαρμόσουν νεοταξίτες ανθέλληνες και αντίχριστοι «πολιτικοί» (Μητσοτάκης -πατέρας και υιός- Σημίτης, ΓΑΠ, Σαμαράς, Τσίπρας, κλπ). Και ακριβώς σ’ αυτό ποντάρουν και τα τσουχτερά -τα υψηλότερα των ευρωπαϊκών χωρών- πρόστιμα που, ασήμαντα για τους κλεπτοκράτες πολιτικούς για τον φτωχό λαό συνιστούν αστρονομικά χαράτσια.  
 
Παράλληλος σκοπός των παγκόσμιων δολοφόνων είναι βέβαια σε αντίθεση με την εξαθλίωση των λαϊκών μαζών ο δικός τους υπερπλουτισμός. Αφού μπορούν αενάως να μεταλλάσσουν τους ιούς. Έτσι ώστε να χρειάζονται ολοένα και διαφορετικά εμβόλια. Με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται ο φαύλος κύκλος της καλπάζουσας κερδοσκοπίας των ιοβόλων «εφευρετών». Που δήθεν εναγωνίως αγωνίζονται να την υγεία μας, ενώ αενάως μας δολοφονούν…  
 
Το ότι είναι ανερυθρίαστοι ψεύτες και υποκριτές αποδεικνύεται εκ του γεγονότος ότι λογοκρίνουν αυστηρά κάθε αντίθετη άποψη και πληρώνουν αδρά (42 εκ.) τα ΜΜΕ (=εξαπάτησης), ώστε να υποστηρίζουν και διαφημίζουν τις θέσεις τους και να περιθωριοποιούν οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη. Ενώ γίνονται αθρόες εκκαθαρίσεις δημοσιογράφων, που διαφωνούν με τους τερατώδεις ισχυρισμούς τους. Άλλωστε και τα ιντερνετικά μέσα επικοινωνίας (face book, you tube, κλπ ), που, κατά κύριο λόγο ανήκουν σε νεοταξίτες, εξαφανίζουν μετά βδελυγμίας κάθε αντίθετη φωνή.  
 
Αξιοπρόσεχτο επίσης είναι το ότι οι εταιρίες παραγωγής εμβολίων δεν αναλαμβάνουν καμιά ευθύνη για τυχόν παρενέργειες των ιδιοσκευασμάτων τους. Και ρίχνουν ακέρια την ευθύνη στους λήπτες των εμβολίων. Για να επαληθεύεται έτσι η γνώμη κορυφαίου Γάλλου επιστήμονα ότι οι παραγωγοί των εμβολίων, συμπεριφέρονται ως μαθητευόμενοι μάγοι, που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως ινδικά χοιρίδια. Ενώ άμεσα ή έμμεσα εκβιάζονται, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι με την απειλή απόλυσης . Και πάμπολλοι άλλοι με πάμπολλους άλλους τρόπους.  
 
Που σημαίνει ότι η επιλογή των εμβολίων αποτελεί salto mortale στο βάραθρο, που μεθόδευσε για την ανθρωπότητα η νεοταξική μαφία. Και η μόνη ελπίδα μας είναι αυτοί, που στην προκειμένη περίπτωση, θα επιλέξουν το ΟΧΙ. Γεγονός που σημαίνει ότι η μοναδική επιλογή μας είναι η αντίσταση απέναντι στο καθεστώς προδοσίας, που ποικιλοτρόπως μας δολοφονεί.  
 
Εμείς λοιπόν τι θα κάμουμε;  
Θ’ αντισταθούμε ή θα παραδοθούμε στους δήθεν σωτήρες μας, για να μας δολοφονούν αενάως; Για ν’ αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κι εμείς ΔΗΘΕΝ: Δήθεν, δηλαδή, Έλληνες, δήθεν πατριώτες , δήθεν χριστιανοί, δήθεν κληρικοί, δήθεν άνθρωποι;  
 
«Αλας μωρόν» και σάπια σκύβαλα για τη χαβούζα του Μπιλ Γκέιτς και της υπόλοιπης νεοταξίτικης συμμορίας! …
 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.