9 Δεκεμβρίου 2020

Σκοτώνουν επίτηδες τον κόσμο για να τρομάξουν τους πάντες και να κάνουν το εμβόλιό τους αντί να φέρουν το φάρμακο που ήδη υπάρχει!!!! (βίντεο)

από το κανάλι Βίντεο Ορθοδοξίας 
 
Στην εκπομπή μιλάει ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος αποκαλύπτει οτι το ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ υπάρχει και είναι ήδη εγκεκριμένο από τον FDA της Αμερικής από τις 10 Νοεμβρίου 2020 για την πρώτη φαρμακευτική εταιρεία, ενώ υπάρχει και δεύτερη εταιρεία που αδειοδοτήθηκε στη συνέχεια για το ίδιο φάρμακο. 
 
Στα αποσπάσματα της εκπομπής μιλούν επίσης ο Ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Δυτικής Αττικής κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός και ο Καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας & Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αχιλλέας Γκίκας, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.
 
Όπως αναφέρεται στο βίντεο, πρόκειται για το ίδιο φάρμακο που έλαβε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράμπ (15 με 20 Οκτωβρίου 2020). Σύμφωνα με την έγκριση τους, με βάση επίσης όσα ακούγονται στο βίντεο, τα φάρμακα αυτά χρησιμοποιούνται και εκτός νοσοκομείου ενδοφλέβια, στο αρχικό στάδιο της ασθένειας (εάν φυσικά έχουν οργανωθεί κατάλληλα οι Πρωτοβάθμιες Φροντίδες Υγείας, οι οποίες αυτή στη στιγμή έχουν αφεθεί στο έλεος εκτός πανδημίας), μειώνοντας με τον τρόπο αυτό κατά 70%, σύμφωνα με τις μελέτες, τις ανάγκες εισαγωγής στα Νοσοκομεία, αποφορτίζοντας δηλαδή το Εθνικό Σύστημα Υγείας. 
 
Η εκτίμηση του κ. Κούβελα είναι οτι με 3.000 δόσεις φαρμάκου αντιμετωπίζονται άμεσα οι ανάγκες των σημερινών ασθενών, ενώ με μια ποσότητα της τάξης των 10 με 15 χιλιάδων δόσεων θα μπορούσε να καλυφτεί πλήρως όλη η επιδημία, αποφεύγοντας την κατάρρευση του Συστήματος Υγείας, η οποία θα μας οδηγήσει σε κάθε αιτία θανάτων, από τη στιγμή που δεν θα υπάρχουν νοσοκομεία. Δηλαδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, με 10-15 εκατομμύρια ευρώ λύνουμε το πρόβλημά μας, τη στιγμή που το LOCKDOWN κοστίζει 5 δισεκατομμύρια το μήνα. 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Πρέπει να προκαλέσουν τον τρόμο με τις εκατόμβες νεκρών, ώστε να κάνουν οι πολίτες μαζικά το εμβόλιο της μίζας μόλις έρθει... Ο γιατρός Κούβελας δεν θέλει να το πει αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι αυτή...
Προτιμούν να βλέπουν τον κόσμο να πεθαίνει στις ΜΕΘ και στα νοσοκομεία χωρίς να φέρνουν την θεραπεία που ΜΟΝΟ για τους διάσημους χρησιμοποιούν ώστε να σπείρουν τον πανικό... 
 
Αληθινά τίποτα δεν λογαριάζουν μπροστά στις εντολές που έχουν πάρει...
Οι ζωές των ανθρώπων δεν τους ενδιαφέρουν και μόνο υποκριτικά κάνουν ότι ενδιαφέρονται...
Εχουμε αυτήν την στιγμή 3000 νεκρούς στα νοσοκομεία και μόλις αρχίσει η θεραπεία αμέσως θα βελτιωθούν και θα μειωθούν κατακόρυφα οι θάνατοι.... Ομως οι προδότες δολοφόνοι θέλουν να φέρουν το εμβόλιο.... να πέσει η μίζα...
Προτιμούν το δολοφονικό για ανθρώπους και οικονομία lockdown από το να δώσουν λίγα εκατομμύρια και να φέρουν το εγκεκριμένο από τον Νοέμβριο φάρμακο...  



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

To εμβόλιο δεν αποτελεί φυσικά ΄λύση και πρέπει να αγνοηθή.
Αποτελεί όμως το φάρμακο; Βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο (investigational drug), όπως και το εμβόλιο. Χορηγείται ενδοφλεβίως εκτός νοσοκομείου σε ασθενείς με ελαφρά συμπτώματα. Πως διαγιγνώσκονται αυτοί οι ασθενείς; Φυσικά με τα τεστ-Απάτη που τα πλείστα είναι ψευδώς θετικά, και τα οποία οι ομιλητές στο βίντεο εμμέσως δέχονται ως έγκυρα. Τα τεστ-Απάτη δημιουργούν το πρόβλημα. Αν προκριθούν τα μονοκλωνικά αντισώματα, θα καταλήξουμε κάθε ασθενής με κρυολόγημα να παίρνει ενδοφλεβίως τα μονοκλωνικά αντισώματα της Lilly.
Μήν ξεχνάμε, η γρίπη έχει εξαφανισθεί (μείωση 97%!!!), όλες σχεδόν οι αναπνευστικές λοιμώξεις αποδίδονται στον "ιό"
Οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε ύπουλα μετατραπεί σε υποχονδριακά άτομα και με το πρώτο συνάχι θα ζητάμε μονοκλωνικά αντισώματα. Οι 3.000 δόσεις που λέει ο Κούβελας θα γίνουν πιθανώς 3.000.000!
Δυστυχώς το ένα λάθος (εμβόλιο) δεν μπορεί να διορθωθεί με άλλο λάθος (φάρμακο).


Ας ξαναγυρίσουμε στην πραγματικότητα.Δεν υπάρχει αύξηση συνολικής θνητότητος στην Ελλάδα. Η "πανδημία" είναι τεστδημία,
Οι αναπνευστικές λοιμώξεις είναι συνηθισμένες τον χειμώνα. Υπάρχουν φυσικοί, φθηνοί και αποτελεσματικοί τρόποι για να αντιμετωπισθούν.
Ερευνητής

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.