10 Ιουλίου 2020

Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Σπύρος Κατσούρης 

Κάθε εχέφρων και νουνεχής άνθρωπος που διαβάζει εφημερίδες, παρακολουθεί ειδήσεις σε σοβαρά κανάλια και βλέπει αναρτήσεις στο διαδίκτυο είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι γύρω του και γύρω μας γίνεται ένας ανελέητος, αδυσώπητος, σκληρός πόλεμος ζωής και θανάτου. Οσμίζεται ή ψυχανεμίζεται την επερχόμενη καταστροφή. Δεν χρειάζεται μεγάλη φιλοσοφία για να καταλάβει τι γίνεται γύρω του, αφού οι οιωνοί είναι εξόφθαλμα κατανοητοί. 

Μόνον ένας βαθειά νυχτωμένος ή ηλίθιος δεν θα αντιληφθεί τι γίνεται στις μέρες μας κι όταν ξυπνήσει από τον μανδραγορικό λήθαργό του θα ‘ναι ήδη αργά. Πολύ αργά και για τον ίδιο και για μας και για τον Ελληνισμό. Τι λένε οι οιωνοί; 

1) Οικονομικός μαρασμός και φτωχοποίηση των Ελλήνων που άρχισε προ 10ετίας και συνεχίζεται εισέτι. 
2)Ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής όλων των χρυσών και ασημικών της χώρας.
3) Απεμπόληση του ονόματος της Μακεδονίας μας και αναγνώριση Μακ. Γλώσσης και Μακ. Εθνότητας σ’ένα συρφετό Σλάβων. 
4) Υποδοχή και αποδοχή εκατοντάδων χιλιάδων λαθροεισβολέων ισλαμιστών –τζιχαντιστών, όπου τους παρέχεται δωρεάν σίτιση, στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, άδεια παραμονής, ελευθερία κινήσεων και… μισθός!!! δίχως να προσφέρουν εργασία.
5) Φυγή των Ελληνοπαίδων εις την αλλοδαπή για επιβίωση, αλλά και εξωφρενική υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, εν αντιθέσει με τις μουσουλμάνες. 
6) Επίθεση του κορωναϊού σ’όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας με τραγικές συνέπειες και
7) Επερχόμενη πολεμική σύγκρουση με τον χιτλερίσκο Τούρκο σουλτάνο Ερντογάν, που στο αίμα του, ως γονίδιο, ρέει η πρωτογονική μογγολική κατακτητική μανία και καταστροφή κάθε άλλου πολιτισμού και η υφαρπαγή των ξένων περιουσιών, παρόλο που κι αυτός , όπως κι ο Κεμάλ λένε ότι είναι γεννίτσαροι! Αυτοί είναι οι οιωνοί. Αυτά είναι τα δεδομένα. 

Κοινός νους και απλή λογική βγάζει εύκολα συμπεράσματα για το αύριο της Ελλάδος (αν υπάρξει), κυρίως από τον τελευταίο ολέθριο οιωνό. Τον Τούρκο! Κι ενώ βλέπουμε ότι τίποτε και κανείς δεν τον σταματά, τώρα που άνοιξε και διπλά η όρεξή του (αφού έφαγε Κωνσταντινούπολη, Αρμενία, Πόντο, Μικρασία, Θράκη, Κύπρο, Ιράκ, Συρία, Λιβύη) κι έχει την ανοχή ΗΠΑ και Ρωσσίας εμείς τι κάνουμε; Δηλαδή η Κυβέρνηση και σύμπας ο Πολιτικός κόσμος τι κάνει; Άκρα του τάφου σιωπή και… νιρβάνα! Αποκοιμήστε τον Έλληνα! Θα ‘ναι πιο ανώδυνος ο χαμός του. Μην του λέτε ψυχρές αλήθειες. Θα πάθει ψυχικό κλωνισμό. 

Κι αυτόν τον ρόλο της μαζικής ύπνωσης των νεοελλήνων έχουν πάρει εργολαβικά όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της χώρας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Κι όλα συναγωνίζονται στο ποιο θα αποχαυνώσει καλύτερα τον Έλληνα. Ιδίως τα τηλεοπτικά κανάλια με τις κούφιες κι ανόητες τηλεπερσόνες. Με συνταγές μαγειρικής, με ποδόσφαιρο, με τροχούς της τύχης, με χορούς και τραγούδια, με αισθηματικές γνωριμίες, με Τουρκολάγνα σήριαλ, με αστρολόγους, με σκάνδαλα ηθοποιών ημεδαπής και αλλοδαπής, με ανούσιες και ψεύτικες ειδήσεις, με ομοφυλοφυλικές διαστροφές, με δακρύβρεχτες συμπονετικές συνεντεύξεις και ιστορίες περιπετειών λαθροεισβολέων ισλαμιστών με το πώς κατάφεραν να φθάσουν σώοι στη χώρα μας, με πολύτεκνες μουσουλμάνες που εσύ κι εγώ ταϊζουμε δωρεάν, και χίλια δυό επιπλέον «ναρκωτικά» για να κοιμάται βαθύτερα ο Έλληνας. 

Δώσανε αυτοί οι νέοι Εφιάλτες, οι «προοδευτικοί», οι αριστεριστές, οι παγκοσμιοποιητές την χαριστική βολή στην παραπαίουσα πατρίδα, την πάλαι ποτέ ένδοξη. Την κατασπάραξαν αυτά τα προαναφερθέντα κανάλια και ΜΜΕ ακόμα και αυτού του F.Book συμπεριλαμβανομένου. Ξεκίνησαν πριν χρόνια πόλεμο κατά της Παιδείας (γεμίζοντας τα Πανεπιστήμια με αριστερόστροφες ιδέες τις οποίες μεταλαμπάδευσαν σε 2 γενιές φοιτητών, πού γιναν κι αυτοί με την σειρά τους «βασιλικώτεροι του βασιλέως», συναγωνιζόμενοι ποιος θα ξεπεράσει ποιόν σε ανθελληνικές, ρατσιστικές, αντίφα ιδέες).

Μετά πολέμησαν την Οικογένεια. Την Θρησκεία. Την Γλώσσα. Την Ιστορία. Τον Πολιτισμό. Την Λαογραφία. Την Παράδοση. Άλωσαν κρατικά ΜΜΕ ακόμα και.. αλλοδαποί! (Γενικός Δ/ντης στην ΕΡΤ 3 είναι.. Πακιστανός, Alex Canter Bax). Έδωσαν την Ελληνική Ιθαγένεια σε μετανάστες και τέκνα αυτών. Η λογοτεχνία στην έσχατη κλίμακα του ζοφώδους οχετού!

Ο Παπαδιαμάντης; Ξεπερασμένος, ακατανόητη η γλώσσα του. Ο Σολωμός, ο Παλαμάς, ο Κάλβος, ο Βαλαωρίτης, ο Καβάφης, ο Σικελιανός; Ρατσιστές και φασίστες (!)κατά τους «προοδευτικούς»που πρέπει να σβήσουν από τα βιβλία και να σπάσουν τα αγάλματα και τις προτομές τους. Κι αν πείτε για τους ήρωες του 21; Κοινοί δολοφόνοι! Ήρωες της σήμερον δεν είναι οι αεροπόροι μας που χάνουν την ζωή τους σε αερομαχίες με τους Τούρκους, ούτε τα αδέλφια μας που σκοτώθησαν στην Κύπρο, ούτε ο Κ. Κατσίφας που γάζωσαν με σφαίρες οι Αλβανοί στους Βουλιαράτες. Όχι! Ήρωες είναι οι αναρχικοί, οι μπαχαλάκιδες, οι Αντίφα, οι Φύσσες και Γρηγορόπουλοι. 

Αυτά και για άλλα πολλά «λουλούδια»-πρότυπα-μας προπαγανδίζουν ανηλεώς τα «Ελληνικά»(;)ΜΜΕ. Κι αντί να πάρουν στροφή και υπεύθυνη θέση προ του επερχομένου καταστροφικού Αρμαγεδόνα, ήτοι με σωστές ενημερώσεις, με αληθινές ειδήσεις, με επισήμανση των κινδύνων κατά του έθνους, του λαού, του κράτους, με επιμορφωτικές και επιστημονικές των νέων εκπομπές, με ιστορικές αναφορές, με εθνεγερτήρια σαλπίσματα (όπως στον Εβρο) με παράλληλη απαίτηση από την Πολιτεία για ασκήσεις ετοιμότητας, αμύνης, παροχής πρώτων βοηθειών σε πιθανή πολεμική επιδρομή Τούρκων αλλά και «φιλοξενουμένων» ισλαμοτζιχαντιστών, αυτά τα ΜΜΕ περί άλλων τυρβάζουν. 

Κι άλλα πιο βαρειά ακόμα ναρκωτικά δίνουν στον Έλληνα για να κοιμάται κλαίγοντας την μοίρα του για την αναγκαστική φτωχοποίησή του, ενώ προ 15ετίας ήτο άρχοντας, νοικοκύρης, αυτάρκης, πλούσιος! Ευτυχώς όμως μέσα στον κάδο των ΜΜΕ υπάρχουν και εξαιρέσεις. Υπάρχουν έγκριτες εφημερίδες των Αθηνών και της επαρχίας, περιοδικά, Τ.V. και ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστολόγια που ακόμα μάχονται και επιμένουν Ελληνικά. Μάχες δύσκολες και άνισες. Μάχες σκληρές. 

Ενδεικτικά αναφέρω από τις εφημερίδες: την Δημοκρατία, την Εστία, το Θέμα, την Επιφυλλίδα της Καθημερινής (Χ.Γιανναρά), τον Στόχο, Λόγχη, Ελεύθερο κόσμο, την Μάχη, το Μακελειό και από τις ηλεκτρονικές εφ. Και ιστολόγια: Φωτεινός νους, θερμοπύλες https://lygeros.org/, https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/, https://elliniki-lisi.gr/, https://www.notismarias.gr/, https://amphiktyon.org/ και http://koukfamily.blogspot.com/ όπου είμαι και συνεργάτης και όπου μπορείτε ανεπιφύλακτα –πλην των δικών μου- να διαβάζετε σοβαρότατα πατριωτικά άρθρα και γεωπολιτικές αναλύσεις που σίγουρα θα σας αφυπνίσουν και να σας δώσουν φτερά υπερηφάνειας και κουράγιο για συνέχιση των μαχών. 

Ρόδος 10-7-2020 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ

Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, βραβευμένος Ποιητής, πρώην Τμ/ρχης Τραπέζης Ελλάδος, Δ/ντης του Πολιτισμικού Μελάθρου Ρόδου κα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.