26 Ιουλίου 2020

Τα "Επτά προτάγματα για μια παγκόσμια κοινωνία του καλού" και τι είναι το Παγκόσμιο Δίκτυο Συνειδητότητας που κρύβεται από πίσω τους!!!!

Γράφει ο Θάνος

Ας ρίξουμε μια ματιά πως δουλεύει η νεοταξική προπαγάνδα μέσα στην κοινωνία μας αποσαθρώνοντας την και διαλύοντας κρυφά κάθε εθνική και θρησκευτική υπόσταση...

Καλός φίλος του ιστολογίου, μας έστειλε ένα κείμενο με τον τίτλο:
(ότι κόκκινο και με έντονα γράμματα έχει γίνει στα κείμενα από εμένα για να τονίσουμε μερικά σημεία...)

Τα ΕΠΤΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ

Ενας όμορφος κι αθώος τίτλος και από κάτω ένα όμορφο και αφυπνιστικό κείμενο:

Σας το παραθέτω:

Η πανδημία του κορωνοϊού, με τις σοβαρότατες επιπτώσεις που επιφέρει στη ζωή όλων μας, στέλνει μία τελευταία προειδοποίηση, θέτοντάς μας επιτακτικά την ανάγκη για μια άμεση και συνολική παγκόσμια αλλαγή προτού να είναι πολύ αργά.

Τα συσσωρευμένα διεθνή προβλήματα είναι τεράστια – στα πεδία της οικονομίας, της ειρήνης, της ενέργειας, της διατροφής, της κοινωνίας, του περιβάλλοντος. Για να αποφευχθεί μία επικείμενη πλανητική καταστροφή πρέπει να ξεπεραστούν οι «παιδικές ασθένειες» της ανθρωπότητας μέσω μίας συνολικής επανεκκίνησης του πολιτισμού μας.

Μπροστά στην κρισιμότητα των περιστάσεων, πάρθηκε μία πρωτοβουλία από ορισμένους συνειδητούς πολίτες του κόσμου. Πολίτες μη-επώνυμους, μη-κομματικοποιημένους, που δεν εξυπηρετούν κανενός είδους συμφέροντα. Αλλά πολίτες συνειδητοποιημένους που δεν εφησυχάζουν και διαθέτουν σημαντική εμπειρία στους τομείς της κοινωνικής δράσης και της προσωπικής ανάπτυξης.

Έτσι συντάχθηκε ένα κείμενο που θέτει επτά βασικά προτάγματα. Επτά επιτακτικούς στόχους για μια συνολική επανεκκίνηση της ανθρωπότητας.

Άμεσος στόχος είναι να διαδοθεί αυτό το κείμενο σε όλες τις γλώσσες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γαίας. Σε καλούμε να μην μιζεριάσεις και να παραβλέψεις τυχόν εγωισμούς ή μικρο-διαφωνίες σου με αυτά τα προτάγματα. Αυτό που προέχει είναι η ευθυγράμμιση όλης της ανθρωπότητας προς έναν κοινό στόχο.

Επίσης, παρακαλούμε να μην σταθούν εμπόδιο στη διάδοση αυτού του κειμένου η –προφανής– αδυναμία άμεσης υλοποίησης των προταγμάτων του και η –επίσης προφανής– ανάγκη για περαιτέρω εξειδίκευση των τρόπων με τους οποίους αυτά θα επιτευχθούν. Θα ακολουθήσει σύντομα η ίδρυση ενός παγκόσμιου φορέα συντονισμού των συνειδητών πολιτών του κόσμου για την προώθηση, εξειδίκευση και υλοποίηση αυτών των προταγμάτων.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί ότι η επίτευξη των επτά προταγμάτων του ακόλουθου κειμένου, όπως και κάθε άλλου εξειδικευμένου στόχου που μπορεί να προκύψει μελλοντικά, θα επιδιωχθεί –αποκλειστικά και μόνο– μέσω νόμιμων, ειρηνικών, ανοιχτών και δημοκρατικών μέσων και διαδικασιών.

Εάν, λοιπόν, επικροτείς σε γενικές γραμμές το παρόν κείμενο, αντίγραψέ το από την αρχή του και αναμετάδωσέ το με κάθε δυνατό μέσο. Σε όσες γλώσσες μπορείς, σε όλο τον κόσμο! Και παρότρυνε όλες τις επαφές σου να το διαδώσουν και αυτές με τον ίδιο τρόπο.

Επτά επιτακτικά Προτάγματα για τα οποία πρέπει όλοι να στρατευτούμε:

1. Κλείσιμο των εργαστηρίων κατασκευής βιολογικών, χημικών και ηλεκτρονικών όπλων. Κλείσιμο των πολεμικών βιομηχανιών. Εγκαθίδρυση παγκόσμιας ειρήνης με καθολικό αφοπλισμό.

2. Παγκόσμια διαγραφή χρεών και απαγόρευση του έντοκου δανεισμού και της μόχλευσης. Κατάργηση του χρηματιστηριακού τζόγου. Επιστροφή στην πραγματική οικονομία.

3. Εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης, καθώς και υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Κατάργηση της ακραίας οικονομικής ανισότητας.

4. Παύση κάθε δραστηριότητας που καταστρέφει το οικοσύστημα. Απαγόρευση των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και των τεχνολογιών τροποποίησης καιρού. Απαγόρευση της χρήσης βλαβερών χημικών ουσιών στα τρόφιμα. Καθολική στροφή προς τη βιολογική γεωργία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

5. Απόλυτος σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Απαγόρευση της παρακολούθησης των πολιτών και των τεχνολογιών ελέγχου του νου (mind control). Θέσπιση δημοψηφισμάτων και δομών Άμεσης Συμμετοχικής Δημοκρατίας για εκλογή κυβερνήσεων, δικαστών και κρατικών λειτουργών. Επανίδρυση όλων των διεθνών οργανισμών, με εκλογή των μελών τους απευθείας από την παγκόσμια κοινότητα.

6. Κατοχύρωση δικαιώματος για ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση στην Παιδεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Διαρκής, δια βίου επιμόρφωση για όλους.

7. Κατοχύρωση δικαιώματος για ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση όλων των ανθρώπων του κόσμου σε πολιτειακές δομές διαρκούς εκπαίδευσης στην αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την πνευματική ανάπτυξη.

Σχεδόν όλοι μας θα συνυπογράφαμε αν όχι όλα σίγουρα τα περισσότερα από όσα λέει....

Αναρωτήθηκα όμως υποψιασμένος λίγο από το Παγκόσμια Κοινωνία του τίτλου αλλά και από το "...ίδρυση ενός παγκόσμιου φορέα συντονισμού των συνειδητών πολιτών του κόσμου".. για το ποιος διακινεί το κείμενο και γιατί δίνει και παρότρυνση "Εάν, λοιπόν, επικροτείς σε γενικές γραμμές το παρόν κείμενο, αντίγραψέ το από την αρχή του και αναμετάδωσέ το με κάθε δυνατό μέσο. Σε όσες γλώσσες μπορείς, σε όλο τον κόσμο! Και παρότρυνε όλες τις επαφές σου να το διαδώσουν και αυτές με τον ίδιο τρόπο."

Ξεκίνησα λοιπόν έναν απλό έλεγχο μιας και το κείμενο δεν είχε καν πηγή προέλευσης...

Βρήκα το εν λόγω βίντεο στο Global Network of Love in Action που βρωμοκοπάει Νέα Τάξη αλλά και μασωνεία... όπως όλα τα Global... ΕΔΩ 

Μετά έπεσα πάνω στην πολυπολιτισμική "Ομορφη Ζωή"!!!!!!!!! 
Θα το καταλάβετε αμέσως από την προμετωπίδα.. Διαφορετικότητα και πολυπολιτισμικότητα για όλη την υφήλιο.... η μόνιμη επωδός των νεοαταξιτών σε όλο τον κόσμο....
Να κι εκεί τα επτά προτάγματα..... ΕΔΩ 

Τα επτά προτάγματα για το καλό μας... είναι ένα βίντεο του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας που βρωμοκοπάει επίσης νέα τάξη από χιλιόμετρα.... ΕΔΩ
Δείτε και την σελίδα τους...  ΕΔΩ

Ενδιαφέρον έχει να δούμε λίγο την ταυτότητά τους.
Την αντιγράφω από την σελίδα τους για να καταλάβετε: 

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο από το 1995 και είναι ο Νο1 φορέας στον χώρο της Αυτογνωσίας και της Πνευματικότητας. 

Στο ενεργητικό του έχει τη διοργάνωση δεκάδων, εξαιρετικά επιτυχημένων εργαστηρίων, και τη συγκρότηση τακτικών ομάδων εργασίας (εντός και εκτός Αθηνών) στους τομείς της αυτοβελτίωσης, της πνευματικής ανάπτυξης, της συνειδητής δημιουργίας και της ολιστικής θεραπευτικής.  

Επίσης, το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ διοργανώνει σε τακτή βάση καταπληκτικές εκδρομές και εξορμήσεις σε ειδικούς ενεργειακούς τόπους, τις οποίες συνδυάζει με επιτόπιες πνευματικές πρακτικές και δρώμενα.

 Επιπλέον, τα τελευταία δύο χρόνια το ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ έχει δημιουργήσει την πολύ επιτυχημένη εβδομαδιαία ιντερνετική εκπομπή «Εσωτερικές Διαδρομές On Line», μέσω της οποίας παρουσιάζονται «Μαθήματα Ζωής» βασισμένα στις αρχές της εσωτερικής φιλοσοφίας και της αυτογνωσίας.  

Τέλος, διοργανώνει τον Ομαδικό Οραματισμό για τον Ελληνισμό, ο οποίος αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς για τον πνευματικό κόσμο της Ελλάδας και πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε τρίμηνο από το 1996, σε ταυτόχρονη on line σύνδεση, με τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Περιλαμβάνει τη συντονισμένη εκπομπή θετικής ενέργειας για την πνευματική, κοινωνική, οικονομική και πολιτισμική αναβάθμιση του Ελληνισμού.

Ο πνευματικός «πυρήνας» του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι άτομα που εντρυφούν στην αρχαία ελληνική διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός, μία πνευματική και φιλοσοφική προφορική παράδοση, που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου περί τις αρχές του 1ου μ.Χ. αιώνα.  

Αντικειμενικός στόχος του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να προσφέρει Αυθεντική Γνώση και Αποτελεσματικά Ψυχοσωματικά Εργαλεία και Πρακτικές, ως «Μαθήματα Ζωής» για προσωπική ανάπτυξη, υγεία, ευημερία και πνευματική εξέλιξη.

Όραμα του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ είναι να συμβάλει ενεργά στη συγκρότηση ενός παγκόσμιου φορέα/κίνησης που θα συντονίζει τους –ανά την υφήλιο– πνευματικούς και καλής θέλησης ανθρώπους σε κοινές δράσεις για την Αφύπνιση της ανθρωπότητας, την Ειρήνη, την Αλληλεγγύη, την Προστασία της Γαίας και τις Ορθές Σχέσεις.  

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Οι Αγγελιαφόροι του Φωτός είναι μια αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση που γεννήθηκε από Έλληνες μύστες περί το 10 μ.Χ. στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Είναι καθαρά προφορική παράδοση, γι’ αυτό στοιχεία της δεν έχουν δημοσιευτεί πουθενά και ποτέ μέχρι σήμερα, αλλά μεταδίδεται από στόμα σε στόμα σε επιλεγμένους κύκλους ατόμων.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της παράδοσης των Αγγελιαφόρων είναι ότι κατέχει την μυστική διδασκαλία του Ελληνικού Δέντρου της Ζωής. Επίσης η εκπαίδευση στην παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός περιλαμβάνει πολύ προχωρημένες και αποτελεσματικές εσωτερικές τεχνικές πάνω στην αυτογνωσία, την θεραπευτική, την ενορατικότητα, την ψυχική προστασία, την επαφή με ανώτερες πνευματικές υπάρξεις, τον διαλογισμό, την κάθαρση, την υλοποίηση στόχων κ.α.

Σε επαφή με την προφορική παράδοση των Αγγελιαφόρων θεωρείται ότι ήσαν κορυφαίοι διδάσκαλοι και μύστες, όπως ο Απολλώνιος Τυανεύς, ο Αμμώνιος Σακκάς, ο Πλωτίνος, ο Πορφύριος, ο Ιάμβλιχος, η Υπατία κ.α. 

Τέλος για να μην έχετε αυταπάτες με το τι κάνουν εκεί στο Παγκόσμιο Δίκτυο Συνειδητότητας ας δούμε τι είναι οι Ομαδικοί Οραματισμοί... ΕΔΩ
Θετικές ενέργειες, ολιστικά, θεραπευτές και πνευματικοί διδάσκαλοι, οραματισμοί και προσευχές στο εκδηλωμένο ΟΛΟ!!!!!!!!!!!! (επαφές με ανώτερες πνευματικές υπάρξεις που όλοι ξέρουμε τι ακριβώς είναι.... διαλογισμούς... και φυσικά κάθαρση, διότι η μετάνοια και η εξομολόγηση που διδάσκει η Ορθοδοξία μας είναι παρωχημένα και αναχρονιστικά πράγματα....)
Με λίγα λόγια πλασάρεται όλο το νεοταξικό και νεοεποχίτικο πακέτο, δηλαδή διανθισμένο με τον μασωνικής προέλευσης νεοπαγανισμό και την αρχαιολατρεία, ταυτόχρονα με ανατολικές θρησκείες, γιογκα και διαλογισμούς και με μπόλικη βρώμα και από την Σαϊεντολογία.... 

Διαβάστε μια ανακοίνωσή τους και θα καταλάβετε:

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, ώρα 11:00 – 13:00
Μόνο σε απευθείας on line σύνδεση
Ομαδικός Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό 


Το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας (ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ) με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην κορυφαία του εκδήλωση, τον Ομαδικό Οραματισμό για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Στόχος του Οραματισμού είναι η συντονισμένη εκπομπή θετικής ενέργειας για την προστασία, την ευημερία, την πνευματική αναγέννηση του Ελληνισμού και της Ανθρωπότητας συνολικά. 

Του Οραματισμού θα προηγηθεί ανοιχτή Ομιλία του Στάμου Στίνη
(Εκδότη, Φυσικού, Ολιστικού Θεραπευτή, Πνευματικού Δασκάλου


με θέμα
Επτά Προτάγματα για μία Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού
Οι αναμενόμενες εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς και τι στάση πρέπει να κρατήσουμε ως συνειδητοί πολίτες 


και στη συνέχεια
Θα τελεστεί Ειδική Προσευχή και Οραματισμός
με την ουσιαστική συμβολή όλων των συμμετεχόντων 


—- Η συμμετοχή είναι δωρεάν —- 

Για να συνδεθείτε on line προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία και στη συνέχεια να συμμετάσχετε στον Οραματισμό, μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, www.padisy.gr, πατήστε “ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ” στο μενού και μετά επιλέξτε “Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό” και “Εγγραφή” για να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής, όπου θα εισάγετε τα στοιχεία σας. 

Την ημέρα του Οραματισμού (28.6.2020), μεταβείτε ξανά στην ιστοσελίδα μας, πατήστε “ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΕΣΗ“, επιλέξτε “Οραματισμός για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό” και πατήστε “Σύνδεση” όπου θα εισάγετε απλώς το e-mail το οποίο είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Περαιτέρω πληροφορίες στο 697-2072326.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σε μια ζωντανή και από καρδιάς επαφή που θα μας επιτρέψει να συντονιστούμε όλοι μαζί με τις πιο θετικές και ζωογόνες πνευματικές ενέργειες του Εκδηλωμένου Όλου 


Με αγάπη και εκτίμηση,
ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
 

Ελπίζω τώρα να καταλάβατε πόσο προσεκτικά θα πρέπει να ψάχνετε κάθε φορά που κάποιος πιθανώς και καλοπροαίρετα σας στέλνει ένα κείμενο...
Υπάρχουν κάποιες λέξεις που πρέπει να μας χτυπάνε καμπανάκια... 

Κάνοντας κι έναν μικρό έλεγχο για τον Στάμο Στίνη τον πνευματικό καθοδηγητή βρήκα μια συνέντευξή του που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ 

Εγώ απλά επέλεξα ένα απόσπασμά της που θα σας δώσει να καταλάβετε τι άνθρωποι υποκινούν όλα αυτά... 

Κε Στίνη, είστε επικεφαλής του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, φυσικός, ομοιοπαθητικός, ολιστικός θεραπευτής και εκδότης , αναφέρω τα περιοδικά Τρίτο Μάτι & Hellenic Nexus και τις εκδόσεις Ιβίσκος. Πόσα χρόνια ασχολείστε με την πνευματική αναζήτηση; Μπορείτε να μας περιγράψετε πώς ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε αυτή η διαδρομή;  

Ουσιαστικά είναι μια διαδρομή που ξεκίνησε από τα δεκαεννιά μου χρόνια. Ήδη από το σχολείο είχα διάφορες μεταφυσικές ανησυχίες. Διάβαζα όπως όλοι εκείνη την εποχή, δεκαετία του ’70, τα βιβλία του Λόμπσανγκ Ράμπα, την Αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι του Γιοκανάντα, τα περί UFO του Εριχ Φον Τένινγκεν και του Γ. Μπαλάνου

Αλλά στα 19 μου συνέβη μια πολύ σοβαρή αλλαγή στην ζωή μου που με έβαλε σε αυτό που λέμε πνευματικό μονοπάτι. Ήμουν δευτεροετής φοιτητής στο Φυσικό του πανεπιστημίου Αθηνών όταν με αφορμή μια μυθιστορηματική ιστορία, ένα θαύμα που μου συνέβη, γνώρισα έναν άνθρωπο στον οποίο χρωστάω πάρα πολλά. 

Ήταν ένας Έλληνας αιγυπτιώτης από την Αλεξάνδρεια, ο οποίος με μύησε σε μια αρχαία ελληνική πνευματική παράδοση η οποία κρατάει από το 10 μΧ. και μεταδίδεται προφορικά μέχρι τις μέρες μας μέσα σε επιλεγμένους κύκλους ανθρώπων. Σ’ αυτόν χρωστάω όλη μου την πορεία.

Τελειώνοντας να πω και κάτι ακόμα...
Μέσα στο κείμενο με τα επτά προτάγματα υπάρχει η φράση "συνολική επανεκκίνηση του πολιτισμού μας"
Κάποιοι μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι αυτό....
Το περιγράφει πολύ αναλυτικά ο αγαπητός φίλος Αγγελος Καραγιώργος σε ένα βίντεο του που δημοσιεύσαμε στο ιστολόγιό μας και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
Πρόκεται για την μεγάλη επανεκκίνηση που μας ετοιμάζει η Νέα Τάξη...
Μια επανεκκίνηση με τους όρους και τον τρόπο ζωής που θέλουν να μας επιβάλλουν οι μυστικές λέσχες και οι στοές....

Μένει σε έμας αν θα αντισταθούμε κι αν θα καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη μας... 

ΘΑΝΟΣ 

ΥΓ. Είναι πολύ αστείο να παρουσιάζονται εντέχνως ως αντινεοταξίτες και δημοκράτες τα σκυλιά της Νέας Τάξης... Αλλά αυτή είναι μια κοινή πρακτική των νεοταξιτών.
Μην ξεχνάμε ότι ένα από τα κυρίαρχα κόλπα του διαβόλου είναι να πείσει τον άνθρωπο ότι ΔΕΝ υπάρχει (ο διάβολος) ή και σε άλλη περίπτωση ότι είναι κάτι καλό που αντιστέκεται στον κακό Θεό!!!!!!!!

ΥΓ2. Για να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα γιατί οι Πατέρες της Εκκλησίας μας, έλεγαν και λένε μέχρι σήμερα, να προσέχουμε διότι "οι λύκοι θα φορούν προβιά προβάτου" και οι διάβολοι θα εμφανίζονται ως "Αγγελοι Φωτός", από τα όσα διαβάσατε παραπάνω πιστεύετε ότι το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας έχει ουδεμίαν σχέση με τον Χριστιανισμό; 
Προφανώς όχι.....
Κι όμως σας παραθέτω δύο αφίσες τους για να δείτε πόσο πονηρά θέλουν να "στραβώσουν" τους Ελληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς....

Οι τύποι μας εύχονται καλό Πάσχα και καλά Χριστούγεννα!!!!!





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.