27 Ιουλίου 2020

Υψηλόβαθμα στελέχη της Planned Parenthood παραδέχονται ενόρκως ότι συλλέγουν τμήματα εμβρύων που γεννιούνται ζωντανά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ 

Το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο (Center for Medical Progress) κυκλοφόρησε ένα νέο τρομακτικό βίντεο την Τρίτη 23/6, στο οποίο ένας συνεργάτης των Planned Parenthood παραδέχτηκε ότι ανθρώπινα μέρη σώματος συλλέχθηκαν από έμβρυα από έκτρωση που είχαν όμως ακόμα καρδιακούς παλμούς. 

Το βίντεο αποκαλύπτει τις μαρτυρίες αρκετών ανώτατων υπαλλήλων των Planned Parenthood καθώς και ενός στελέχους εταιρείας προμήθειας ανθρώπινων ιστών κατά τη διάρκεια ένορκης κατάθεσής τους το 2019.

Ίσως η πιο φρικτή μαρτυρία προήλθε από την Perrin Larton, την υπεύθυνη προμηθειών της εταιρείας Advanced Bioscience Resources (ABR), η οποία συλλέγει ανθρώπινα μέρη των εμβρύων που προέρχονται από εκτρώσεις σε εγκαταστάσεις της Planned Parenthood στη νότια Καλιφόρνια.

Στην ένορκη κατάθεσή της, η Larton παραδέχτηκε ότι έχει δει καρδιές των εμβρύων που προέρχονται από έκτρωση να «χτυπούν» μετά τη γέννησή τους. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ορισμένα σώματα εμβρύων είναι πλήρως ανέπαφα. Η Larton εξήγησε ότι τα περισσότερα έμβρυα βγαίνουν από τη μήτρα σε κομμάτια, αλλά μερικές φορές βλέπει πλήρως ανέπαφα σώματα εμβρύων. Ερωτηθείσα για αυτές τις καταστάσεις, η Larton απάντησε: «Απλώς, μερικές φορές πέφτουν» από τη μητέρα όταν βγαίνει το μωρό στο χειρουργείο της άμβλωσης.

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο συχνά συμβαίνει αυτό, απάντησε: «Μία φορά κάθε δύο μήνες». Ερωτηθείσα τι συμβαίνει στη συνέχεια με το άθικτο σώμα του μωρού, η Larton είπε ότι ένας υπάλληλος του ABR «κάνει μια ανατομή» στο άθικτο βρέφος «για να πάρει τους ιστούς που έχουν ζητήσει οι ερευνητές». Όταν ρωτήθηκε εάν τα μωρά που μόλις «έχουν βγει από τη μήτρα» έχουν καρδιακό παλμό, η Larton είπε, «Εξαρτάται», γιατί «μπορώ να δω καρδιές που δεν βρίσκονται σε άθικτο βρέφος που χτυπούν ανεξάρτητα».

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η ABR πωλεί τα μέρη του σώματος από τα βρέφη που προέρχονται από έκτρωση σε ερευνητές των οποίων τα έργα χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ. Άλλες μαρτυρίες στο βίντεο προήλθαν από την Δρ. Deborah Nucatola, την πρώην ανώτερη διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών των Planned Parenthood σε εθνικό επίπεδο. Η Nucatola φαίνεται στο πρώτο βίντεο του Κέντρου Ιατρικής Προόδου (Center for Medical Progress) ενώ έτρωγε σαλάτα και έπινε κρασί και μιλούσε για το πώς «συνθλίβει» τα αγέννητα μωρά για να μαζέψει καλύτερα τα μέρη του σώματός τους. Στο νέο βίντεο, η Nucatola ρωτήθηκε εάν είχε «πραγματοποιήσει έκτρωση σε ασθενή στο χειρουργείο και να είχε εξαχθεί ένα μη βιώσιμο έμβρυο» και η απάντησή της ήταν «Είμαι σίγουρη».

Στη συνέχεια, η Nucatola πιέστηκε επανειλημμένα για να ορίσει τον όρο «μη βιώσιμο». Αρχικά, το όρισε ως «έμβρυο που δεν είναι ικανό να επιβιώσει». Αλλά όταν ρωτήθηκε πώς καθορίζει εάν ένα έμβρυο είναι βιώσιμο, απάντησε, «Εξαρτάται από το πού εργάζεστε». Ερωτηθείσα ξανά, η Nucatola είπε ότι η βιωσιμότητα εξαρτάται εν μέρει από την ηλικία κύησης, το βάρος και την υγεία του μωρού. Ωστόσο, συμπεριέλαβε επίσης «τη διαθεσιμότητα των παρεμβάσεων» στα κριτήρια της.

Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το εάν οι Planned Parenthoods επιτρέπουν σε μωρά που θα θεωρούνταν βιώσιμα σε ένα νοσοκομείο να πεθάνουν επειδή η εγκατάσταση έκτρωσης δεν έχει «διαθέσιμες παρεμβάσεις» όπως ιατρικό εξοπλισμό ή προσωπικό για τη φροντίδα του μωρού και να κανονίσει τη μεταφορά του/της σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ιατρικής Προόδου (Center of Medical Progress), η Nucatola ήταν υπεύθυνη για τον καθορισμό των εθνικών Ιατρικών Προτύπων και Οδηγιών για τους Planned Parenthoods. Επίσης, πραγματοποίησε εκτρώσεις εμβρύων για τους Planned Parenthoods του Λος Άντζελες, το οποίο συλλέγει τα ανθρώπινα μέρη των εμβρύων που προέρχονται από έκτρωση για τα εργαστήρια της Novogenix.

Μια τρίτη μαρτυρία προήλθε από τον Jon Dunn, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Planned Parenthood του της Κομητείας του Όρεντζ και Σαν Βερναρδίνο στην Καλιφόρνια. Ο συνεργάτης του, συνεργάστηκε με τις εταιρείες εμβρυϊκού ιστού DaVinci Biosciences και DV Biologics, οι οποίες έκλεισαν το 2017 αφού ο εισαγγελέας της κομητείας του Όρεντζ τους κατηγόρησε για παράνομη πώληση ανθρώπινων μερών βρεφών. Οι εταιρείες συμφώνησαν να κλείσουν μόνιμα και να πληρώσουν 8 εκατομμύρια δολάρια ως δικαστικό συμβιβασμό.

Ο Dunn είπε ότι γνωρίζει ότι ένα μωρό γεννήθηκε ζωντανό σε μία από τις εγκαταστάσεις εκτρώσεων της θυγατρικής του. «Ξέρω ότι το κράτησαν ζεστό και άνετο για την πολύ σύντομη περίοδο που ήταν ζωντανό. Δεν νομίζω ότι υπήρχε ακόμη και χρόνος να καλέσω το 911 », είπε ο Dunn. Αργότερα, πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζει κάθε μαιευτήρας / γυναικολόγος σε σπάνιες περιπτώσεις. Έγκειται στην ιατρική τους κρίση τι πρέπει να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις».

Ο επικεφαλής του Κέντρου Ιατρικής Προόδου David Daleiden προέτρεψε τις αρχές να αναλάβουν δράση με βάση τα τρομερά νέα στοιχεία. «Πόσο καιρό θα επιτρέψουν οι δημόσιες αρχές στο Planned Parenthood και στους συνεργάτες τους να πωλούν ζωντανά παιδιά μέσα και έξω από τη μήτρα και στη συνέχεια να τα σκοτώσουν μέσω συλλογής οργάνων;» Ρώτησε ο Daleiden. «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διώξει σθεναρά την πώληση τμημάτων σώματος αετού. Σίγουρα η πώληση μερών του ανθρώπινου σώματος μετά την αποκοπή τους από ένα βρέφος στο οποίο πολλές φορές χτυπά ακόμα η καρδιά είναι τουλάχιστον τόσο σοβαρή όσο ένα έγκλημα».

Εδώ και χρόνια, ο Daleiden και το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο αποκαλύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις πρακτικές άμβλωσης των Planned Parenthood, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής των ανθρώπινων μερών του μωρού για επιστημονική έρευνα.

Όχι μόνο οι έρευνες του Κέντρου Ιατρικής Προόδου εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με ενδεχόμενες παράνομες πωλήσεις τμημάτων ανθρώπινου σώματος, αλλά έχουν επίσης αποκαλύψει στοιχεία ιατρών που πραγματοποιούν εκτρώσεις που φέρεται να θέτουν τη ζωή των γυναικών σε μεγαλύτερο κίνδυνο, αλλάζοντας τις διαδικασίες έκτρωσης για καλύτερη συγκομιδή ανθρώπινων τμημάτων σώματος βρεφών.

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης στοιχεία για πιθανές παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής των ασθενών. Το Planned Parenthood έχει αρνηθεί επανειλημμένα όλους τους ισχυρισμούς για κακή συμπεριφορά, και πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν αναφέρει ότι τα αρχικά βίντεο του Κέντρου Ιατρικής Προόδου είχαν είτε τεθεί ύπο επεξεργασία είτε αλλοιωθεί ώστε να παραπλανήσουν. Παρόλο τους παραπάνω ισχυρισμούς των μέσω ανεξάρτητης ιατροδικαστικής έρευνας επιβεβαιώθηκε ότι τα βίντεο ήταν αυθεντικά.

Μερικά επιπλέον μυστικά βίντεο δείχνουν πώς οι υπάλληλοι της Planned Parenthood διαπραγματεύτηκαν κρυφά και απρόσκοπτα την τιμή των μικροσκοπικών καρδιών, των πνευμόνων, των συκωτιών και των εγκεφάλων των βρεφών. Άλλα στοιχεία δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος γίγαντας των αμβλώσεων ενδέχεται να έχει παραβεί τους νόμους περί απορρήτου των ασθενών HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act). Εν τω μεταξύ, ο Daleiden και άλλοι ερευνητές διώκονται για το έργο τους.  

ΠΗΓΗ 
Πηγή: https://enromiosini.gr/
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.