19 Ιανουαρίου 2019

Ο Νίκος Λυγερός για το Συλλαλητήριο και την κυβερνητική πολιτική προδοσίας.

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Οι Ειδικές Δυνάμεις της Ελλάδας

Σε αυτή τη φάση είναι καλό να ξέρει ο Ελληνικός λαός ότι οι Ειδικές Δυνάμεις είναι μαζί μας, διότι ξέρουν ακριβώς τι εμπεριέχει αναλυτικά το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Έτσι θα βρίσκονται και στο Συλλαλητήριο της Αθήνας, διότι θέλουν να προστατέψουν την Ελλάδα από τις επιθέσεις που δέχεται από όπου κι αν έρχονται. Η εθνική συνείδηση των Ειδικών Δυνάμεων ακολουθεί τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και όχι βέβαια αυθαίρετες ιδεολογικές αρχές. Με αυτήν την έννοια είναι ευλογία να τις έχουμε μαζί σε κάθε αγώνα του Ελληνισμού και ειδικά τώρα ενάντια στο απαράδεκτο Προσύμφωνο των Πρεσπών, που προσπαθεί με τα άρθρα να πλήξει τον Ελληνισμό. 

Όμως η ενημέρωση και η στρατηγική ανάλυση προετοίμασε με τον πιο ανθεκτικό τρόπο τους άντρες που είναι έτοιμοι να πράξουν σε κάθε αποστολή, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή, να πάρουν μια θέση η οποία δεν είναι μια απλή γνώμη αλλά ένα σημείο αναφοράς και για τους άλλους που τους ακολουθούν στον αγώνα. Με αυτό το παράδειγμα βλέπουμε χωρίς να έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε ότι πρόκειται για Έλληνες που τολμούν, διότι δεν φοβούνται την κρίση από τη στιγμή που ξέρουν ότι προστατεύουν τους αθώους.

πηγή 

Η Αντίσταση του Αγίου Όρους

Το Άγιον Όρος συνεχίζει την αντίστασή του και ζητά επίσημα να σεβαστεί η Βουλή των Ελλήνων τη θέληση του Ελληνικού λαού και να απορρίψει το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Μάλιστα η Ιερή Κοινότητα του Αγίου Όρους θέλει και την διεξαγωγή ενός εθνικού δημοψηφίσματος για αυτό το θέμα. Έτσι στην έκτακτη σύναξή της αποφάσισε να στείλει ακόμα και αντιπροσωπεία στο Συλλαλητήριο της Αθήνας στην Πλατεία Συντάγματος στις 20 του μηνός, για να φανεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι στηρίζει έμπρακτα τον Ελληνικό λαό και δεν παραμένει εκτός του πολιτικού πεδίου για να μην εκτεθεί. 

Το Άγιον Όρος λειτουργεί πατριωτικά και παραδοσιακά όπως το κάνει η Εκκλησία μας στις κρίσιμες στιγμές της Ιστορίας μας. Είναι συνειδητά που αγωνίζεται για το Γένος ενάντια σε αυτή τη νέα μορφή βαρβαρότητας και δίνει το παράδειγμα και σε άλλα μοναστήρια για να πάρουν επιτέλους μια ξεκάθαρη και ανοιχτή θέση για το Σκοπιανό, δίχως να κρύβονται πίσω από μια τεχνητή ουδετερότητα, ούτε να υπολογίζουν το κόστος. Ενώ άλλοι περιμένουν να πάνε στο μέτωπο οι μαχητές και περιμένουν παθητικά τα αποτελέσματα, για να ξέρουν τι θα πρέπει να πουν μετά τα γεγονότα. Το Άγιον Όρος δεν θα δώσει απλώς το παρόν, αλλά θα υποστηρίξει με το σώμα του και το πνεύμα του.

πηγή 

Το νέο τέχνασμα της Κυβέρνησης

Το Συλλαλητήριο της Αθήνας έχει αποτελέσματα πριν γίνει καν. Διότι το Κυβερνών κόμμα αποφάσισε επιτέλους να δημοσιεύσει το κείμενο του Προσυμφώνου των Πρεσπών την Κυριακή μετά από τόσους μήνες. Φοβήθηκε τόσο πολύ από αυτό το νέο μεγάλο Συλλαλητήριο που αναγκάζεται να κάνει μία πράξη που έπρεπε να είχε κάνει από την αρχή. Και τολμά να μιλήσει για την ανάδειξη της αλήθειας ενώ τόσο καιρό παλεύουμε μόνο με το ένθετο της Καθημερινής και την ηλεκτρονική μορφή της iefimerida

Η κυβέρνηση επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να διορθώσει ένα απαράδεκτο λάθος, αυτό της μη δημοσίευσης του Προσυμφώνου διότι πριν φοβόταν ότι ο Ελληνικός λαός θα μάθαινε όλα όσα έχει παραχωρήσει στα Σκόπια, δίχως βέβαια τη σύμφωνη γνώμη του. Θέλει τώρα να φανεί ότι είναι δημοκρατική και ότι δεν κρύβει τίποτα, αλλά τι έκανε τόσους μήνες; Θέλει επίσης να παγιδεύσει και τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μ' ένα debate, αλλά αυτό θέλει και όλος ο Ελληνικός λαός για να ξέρουμε με ξεκάθαρο τρόπο ποιος μας αντιπροσωπεύει πραγματικά και ποιος θα προστατέψει το όνομα της Μακεδονίας από τις επιθέσεις που δέχεται από όσους δεν αγαπούν τον Ελληνισμό.

πηγή 

Η επιρροή του Συλλαλητηρίου της Αθήνας

Η επιρροή του Συλλαλητηρίου της Αθήνας έγινε ήδη αντιληπτή αφού ξαφνικά η κυβέρνηση σταμάτησε τη διαδικασία fast track, με την οποία θα περνούσε όσο πιο γρήγορα γινόταν την ψηφοφορία για το Προσύμφωνο των Πρεσπών. Διότι είδε ότι δεν προλαβαίνει θεσμικά να το κάνει πριν. Και τώρα προσπαθεί με τα κλασικά τεχνάσματά της να μας εξηγήσει ότι χρειάζεται χρόνο για να ενημερώσει τους πολίτες, έτσι ώστε να μάθουν την αλήθεια. Δεν μιλά βέβαια για το Συλλαλητήριο της Αθήνας αλλά για κραυγές, συνθήματα και εθνικιστικές κορώνες. Επειδή ο πυρήνας της είναι σταλινικός, η διατύπωση του ελληνικού λαού είναι γι’ αυτήν ακραία. 

Η ενημέρωση που θέλει να κάνει τώρα επειδή καίγεται, έπρεπε να είχε γίνει επίσημα εδώ και μήνες. Όμως ο Ελληνικός λαός από μόνος του ενημερώθηκε με κάθε τρόπο και δεν περίμενε κάποια κυβερνητική ενημέρωση για να πάρει θέση ενάντια στο Προσύμφωνο των Πρεσπών. Άλλωστε διαφωνεί εξαρχής με τη χρήση του ονόματος Μακεδονία για την ονομασία των Σκοπίων. Παίζει και πάλι ένα μικροκομματικό παιχνίδι για να σωθεί, αλλά και πάλι δεν μπορεί να πείσει τον ελληνικό λαό, αφού έχασε κάθε αξιοπιστία. Έτσι το Συλλαλητήριο της Αθήνας αλλάζει και αυτά τα δεδομένα μέσω στρατηγικής.

πηγή 

Κυβερνητικές παγίδες

Μπορεί η κυβέρνηση να θεωρεί ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πέσει στην παγίδα με το debate. Αλλά ο Ελληνικός λαός αδιαφορεί για το ποιος έχει πιο πολύ δίκιο σε κομματικό επίπεδο. Αυτό που θέλει είναι να απορρίψουμε το Προσύμφωνο των Πρεσπών και να μη γίνει χρήση του ονόματος Μακεδονία στη νέα ονομασία των Σκοπίων. Δεν μπαίνουμε σε μια κομματική αντιπαράθεση. Αυτό που θέλουμε είναι η ξεκάθαρη θέση όλων των κομμάτων σχετικά με τη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας. Αν είναι να γίνει ένα debate και βέβαια να γίνει και μάλιστα μαζί με διακαναλική και θα το χαρούμε αφού θα ακούσουμε τον καθένα. Δεν έχουμε καμία προτίμηση. 

Θέλουμε απλώς μια κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί πραγματικά τη θέληση του Ελληνικού λαού. Άρα αδιαφορούμε για αυτές τις πολιτικάντικες κυβερνητικές παγίδες. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, τη Μακεδονία να μην πειράξουν και να μην προκαλέσουν μια μη αναστρέψιμη κίνηση. Τώρα θέλουμε πολιτική που θα γράψει ιστορία και ο μόνος τρόπος να το εξασφαλίσουμε είναι να κοιτάξουμε πρώτα από όλα το Σκοπιανό για ν' αποφύγουμε το στρατηγικό λάθος και στη συνέχεια ν' αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τα οφέλη της Ελληνικής ΑΟΖ.

πηγή 

Στην τελική ευθεία

Το γεγονός ότι το κυβερνόν κόμμα χρησιμοποιεί κομματάκια άλλων κομμάτων, για να συμπληρώνει τα κενά του είναι ενδεικτικό ότι επί της ουσίας έχει χάσει τη δεδηλωμένη κι ότι παίζει τις τελευταίες απεγνωσμένες κινήσεις, για να περάσει τη γραμμή του την ιδεολογική. Όμως δεν είναι σίγουρο ούτε καν για τους βουλευτές του, επειδή πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται ποιο θα είναι το πολιτικό τους μέλλον αν υπερψηφίσουν το Προσύμφωνο των Πρεσπών, διότι ξέρουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνά ποτέ αυτούς που τον έχουν πληγώσει. Έτσι ακόμα και αυτοί ενώ θεωρούνται σίγουροι, αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο ότι έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα και αυτό θα επιδεινωθεί με το τεράστιο Συλλαλητήριο της Αθήνας, που θα γίνει στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος. 

Γι' αυτόν τον λόγο η κυβέρνηση προσπαθεί να τους σώσει εκδίδοντας επίσημα την τελευταία στιγμή, ενώ θα έπρεπε να το είχε κάνει από τον Ιούνιο του 2018, το κείμενο με τα 20 άρθρα του Προσυμφώνου. Όμως είναι αργά για αυτήν και δεν θα πείσει κανέναν, εκτός βέβαια από τα κομματόσκυλα που είναι φανατικοί. Όλοι οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι τόσους μήνες μυστικοπάθειας εξηγούνται μόνο και μόνο από το γεγονός ότι η κυβέρνηση ήθελε να αποφύγει την ενημέρωση του Ελληνικού λαού, έτσι ώστε να μην ξέρει ποια είναι τα άρθρα που θέτουν σε κίνδυνο τον Ελληνισμό, για να μην την ανατρέψει. Αλλά τώρα είναι γνωστά και αυτό θα γίνει.

πηγή 

Από το Ποτάμι στο Δέλτα

Το Ποτάμι που είναι στα όρια της διάσπασης λόγω της διασποράς των αποφάσεων για την ψηφοφορία του Προσυμφώνου των Πρεσπών, μετατρέπεται σταδιακά σε Δέλτα και χάνει τη συνοχή του. Ήδη οι ψηφοφόροι του θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι είναι ένα από τα στελέχη του που επέτρεψε στην κυβέρνηση να μην πέσει με την ψήφο εμπιστοσύνης. Και αυτό αποτελεί κόστος για το κόμμα που κινδυνεύει πια να εξαφανιστεί από την επόμενη Βουλή των Ελλήνων. 

Επίσης η κατανομή δύο, δύο, ένα δεν βοηθάει καθόλου στην ανασυγκρότηση και αναδίπλωση του κόμματος και θέτει μάλιστα σε κίνδυνο και τους Ευρωβουλευτές του κόμματος. Όλοι ξέρουν ότι το Ποτάμι θέλει εκλογές κι ότι θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει πια τον Ελληνικό λαό, όμως οι εμμονές μερικών απειλούν και προκαλούν τον εκφυλισμό του. 

Έτσι γίνεται κατανοητό ότι το Ποτάμι με αυτόν τον τρόπο μετατρέπεται σε αδέξιο δεκανίκι μιας κυβέρνησης που καταρρέει, γιατί δεν θέλησε ν’ ακολουθήσει τη βούληση του Ελληνικού λαού. Όμως τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, ακόμα και οι φανατικοί του Προσυμφώνου φοβούνται ότι θα υποστούν το τελικό τους κόστος αν δεν κάνουν κάποια διορθωτική κίνηση για να επιβιώσουν. Το Ποτάμι μπορεί ακόμα να το κάνει και σίγουρα το σκέφτεται, άρα θα περιμένει τους τελικούς συσχετισμούς. 

πηγή 

Η Εθνική αντίσταση ενάντια στη βαρβαρότητα

Όλοι τώρα ξέρουν ότι το Προσύμφωνο των Πρεσπών είναι επιζήμιο για την Ελλάδα, όμως μερικοί επιμένουν για να σώσουν την καρέκλα τους για ακόμα μερικούς μήνες. Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα όσοι έχουν παρασυρθεί από τους σκληροπυρηνικούς ότι δεν πρόκειται να έχουν πολιτικό μέλλον, διότι θα στιγματιστούν οριστικά από την ψήφο τους αν αυτή λειτουργεί ενάντια στον Eλληνικό λαό διότι η Εθνική αντίσταση έχει αρχίσει πλέον επίσημα. Ο Ελληνικός λαός όχι μόνο δεν θέλει το Προσύμφωνο των Πρεσπών, αλλά θα παλέψει κι ενάντια σε κάθε βουλευτή που θα προσπαθήσει να τον πλήξει. Έτσι δεν πρόκειται να σωθούν οι βουλευτές που θα πάνε εκτός Βουλής Ελλήνων. Το βλέπουμε τι έγινε με το σχέδιο Ανάν και πόσο στιγματίστηκαν αυτοί που το υπερψήφισαν παρόλο που δεν πέρασε λόγω της απόρριψης του Κυπριακού λαού. 

Τώρα είναι ο Ελληνικός λαός που παλεύει για το δίκιο του, διότι βλέπει ότι το πολιτικό σύστημα δεν επαρκεί για να τον αντιπροσωπεύσει. Έτσι έχει κλειδώσει τον στόχο του και αυτός είναι οι βουλευτές που υποστηρίζουν το Προσύμφωνο ακόμα και τώρα που διαβάσαμε και αναλύσαμε στρατηγικά όλα τα άρθρα του. Το Συλλαλητήριο της Αθήνας δεν θα είναι το τέλος της Εθνικής Αντίστασης, αλλά η αρχή της διότι τώρα μετά από τόσο αγώνα είμαστε σε μια νέα φάση, πιο μαχητική και πιο πολιτική. Κι όσοι δεν είχαν υπολογίσει σωστά τον Ελληνικό λαό τώρα θα τους αποκαλύψει την ισχύ του. 

πηγή 

Τα Σκόπια δεν έχουν ιστορικό υπόβαθρο

Όταν μία κυβέρνηση είναι καθαρά ιδεολογική δεν έχει πρόβλημα να δώσει ένα όνομα πλαστό, μία ταυτότητα και μία γλώσσα που δεν υπάρχουν, σ’ ένα καθεστώς χωρίς ιστορία αφού το ίδιο πίστευε ότι δεν έχει σημασία διότι είναι νεκρή. Όταν εξετάζουμε στοιχεία των Σκοπίων όπως και το γραμματόσημο το επίσημο του 1939, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα Μακεδονία. Γιατί λοιπόν να το υποστηρίζουμε χωρίς λόγο; Επειδή το θέλησε στη συνέχεια ο Τίτο; Γι’ αυτό και μόνο τον λόγο; 

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιστορικό υπόβαθρο, που να υποστηρίζει αυτή την παράλογη ιδεολογία. Κι όσοι έπεσαν σε αυτήν την παγίδα καλό θα ήταν να επανεξετάσουν τα ιστορικά δεδομένα, αντί να παλεύουν φανατικά ενάντια στον Ελληνισμό. Τα Σκόπια δεν έχουν ιστορικό υπόβαθρο όσο και να χτυπιούνται οι πολιτικάντηδες του κενού. Και ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμιά παράλογη πρόταση, επειδή θα επηρεάσει την ιστορία μας με τρόπο ανεπανόρθωτο. Δεν θα αποδεχθούμε ένα έγκλημα ειρήνης μόνο και μόνο επειδή η κυβέρνηση είναι ανιστόρητη. Ας εξετάσει και τα πιο απλά στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για ν’ αλλάξει άποψη, αφού δεν είναι ικανή να μελετήσει εγκυκλοπαίδειες. 

πηγή 

Κυβερνητικές Εμμονές

Η κυβέρνηση βλέπει κατάματα ότι δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό και δεν έχει πια ούτε την πλειοψηφία εντός της Βουλής των Ελλήνων, αλλά λόγω εμμονών δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκμεταλλευτεί το σύστημα και να χρησιμοποιήσει τα ερείπια άλλων κομμάτων για να περάσει τα θέλω της. Με τέτοια συμπεριφορά, ξέρουμε ότι έχει χάσει κάθε πολιτική αξιοπρέπεια. Δεν είναι ότι υπάρχει μια θεαματική αλλαγή αφού ο σκληρός πυρήνας παραμένει ο ίδιος. Όμως έχει εγκλωβίσει το κόμμα σε μια προσπάθεια να εκδικηθεί το ιστορικό παρελθόν. 

Έτσι οι βουλευτές που βρέθηκαν εκ των υστέρων σε αυτό το κόμμα, έχουν παγιδευτεί και πρέπει τώρα να κάνουν μια υπέρβαση για ν’ απελευθερωθούν από αυτά τα δεδομένα που δεν έχουν καμιά ιστορική αξία. Πρέπει να υπάρξει μια συνειδητοποίηση ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πορεία σε πολιτικό επίπεδο. Και οι εμμονές του σκληρού πυρήνα δεν μπορούν τώρα να είναι οι κατευθυντήριες γραμμές του κόμματος. Διότι όσο συνεχίζουν προς αυτήν την κατεύθυνση τόσο περισσότερα ποσοστά χάνουν για τις επόμενες εκλογές. Έτσι ο σκληρός πυρήνας καταδικάζει όλο το κόμμα, επειδή θέλει ν’ αλλάξει την ιστορία. Αλλά δεν θα τα καταφέρει τελικά. 

πηγή 

Λανθασμένες κυβερνητικές εκτιμήσεις

Όλη η επιχειρηματολόγηση της κυβέρνησης για να πέσει σε πολιτική πόλωση, είναι ότι θεωρεί ότι αυτοί που αντιστέκονται για το Σκοπιανό, δηλαδή οι νέοι Μακεδονομάχοι, είναι όλο και λιγότεροι. Το μέγεθος του λάθους αυτής της εκτίμησης θα φανεί με το τεράστιο Συλλαλητήριο που θα κάνουμε στην Αθήνα, στη συμβολική Πλατεία Συντάγματος αφού εκεί θα είναι ο ίδιος ο λαός που θα παρουσιαστεί για να υπενθυμίσει στη Βουλή των Ελλήνων ότι απλώς τον αντιπροσωπεύει κι ότι δεν είναι πιο ισχυρή από αυτόν. 

Έτσι το ίδιο το Συλλαλητήριο θα δώσει μια ισχυρή απάντηση στη θεωρία της κυβέρνησης που θα καταρρεύσει την Κυριακή, όταν θα δει την εικόνα της πραγματικότητας. Για αυτό τον λόγο, το πρέπον για κάθε Έλληνα είναι να βρεθεί σε αυτή την ιστορική Πλατεία για να δώσει το παρόν σε αυτόν τον εθνικό αγώνα του Ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι Έλληνες, είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τις πράξεις μας που θα σώσουν όχι μόνο την Μακεδονία αλλά την ίδια την Ελλάδα από τη βαρβαρότητα της κυβέρνησης, που πιστεύει μόνο στην ιδεολογία και στη λήθη της ιστορίας. Ενωμένοι θα ανατρέψουμε όλα τα δεδομένα.

πηγή
 
Ο Νίκος Λυγερός είναι καθηγητής Γεωστρατηγικής

Δείτε επίσης
Ν. Λυγερός - Βουλή Δυτικής Αρμενίας. Γενεύη, 18/01/2019 ΕΔΩ

Φωτογραφίες - Συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ελνσίκι, Φιλανδία, 19/01/2019 ΕΔΩ 

Ν. Λυγερός - Συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Ελνσίκι, Φιλανδία, 19/01/2019 ΕΔΩ 

Ν. Λυγερός - Στρατηγική ανάλυση Προσυμφώνου. Ελσίνκι, 19/01/2019  ΕΔΩ

Ομιλία Ν. Λυγερού στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Πλατεία Συντάγματος, 20/01/2019  ΕΔΩ 

Παρουσίαση Ν. Λυγερού από τον Δ. Φιλιππίδη. Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, Σύνταγμα, 20/01/2019 ΕΔΩ

Συνέντευξη Ν. Λυγερού για το Συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία στους Λ. Μαύρο και Μ. Πούλλαδο, Ράδιο Πρώτο, 21/01/2019 ΕΔΩ 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.