25 Ιανουαρίου 2019

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ και ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ !!

Γράφει ο Αμφικτύων
(λίγες ώρες πριν την προδοτική ψήφο)

Από τις μέχρι τούδε συζητήσεις στη Βουλή για την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών η οποία φαίνεται ότι θα περάσει, προκύπτουν τα ακόλουθα:

1/ Η συμφωνία είναι ολέθρια για τα εθνικά συμφέρονται διότι ουσιαστικά ξεπουλάει την Ελληνική Μακεδονία στα Σκόπια χωρίς κανένα αντάλλαγμα, απλώς διότι έτσι συμφέρει τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε 

2/ Τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου βρίσκονται μακριά από το λαικό αίσθημα διότι αυτά ομιλούν για εθνικότητα και γλώσσα- δηλαδή για το επιφαινόμενο -και όχι για την αιτία που είναι το όνομα. Το όνομα είναι το όχημα απολυτρωτισμού στο οποίο τα Σκόπια φορτώνουν και μεταφέρουν τις διεκδικήσεις τους στα εδάφη της Μακεδονίας μας και στον Πολιτισμό της , τώρα και πολύ περισσότερο θα συμβεί στο μέλλον. 

3/ Η συμφωνία φέρνει αστάθεια και αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια διότι η Ελλάδα δημιουργεί «de-jure» το μόρφωμα των Σκοπίων σε νέο κράτος με νέα εθνικότητα και γλώσσα χωρίς την σύμφωνη γνώμη των λοιπών Βαλκανικών χωρών, οι οποίες έχουν λόγο όπως αποδείχτηκε εμπράκτως (Βουλγαρία, Αλβανία και Σερβία) 

4/ Η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ δημιουργεί μια επί πλέον αστάθεια στα Βαλκάνια διότι αγνοεί τα πατροπαράδοτα συμφέροντα της Ρωσίας στην περιοχή. Εξ άλλου ουδεμία ασφάλεια προσφέρει στη χώρα μας η είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Ακριβώς το αντίθετο θα συμβεί, διότι τούτο θα γίνει νατοϊκός δορυφόρος της επίσης νατοϊκής Τουρκίας. 

5/ Η παρούσα Βουλή –όπως και οι αυτές των τελευταίων δέκα μνημονιακών ετών- ουδεμία αξιοπιστία παρέχει διότι αποτελεί οικο συναλλαγής, εμπορίου και εξαγοράς βουλευτών . Επομένως οι πράξεις της είναι άκυρες και εφεσιβάλλονται. Βουλευτές που είχαν ψηφιστεί από ψηφοφόρους αντίθετους προς την συμφωνία βρέθηκαν να ψηφίζουν υπέρ αυτής. 

6/ Υπάρχει τόσο κραυγαλέα αναντιστοιχία μεταξύ της λαϊκής κυριαρχίας και των πολιτικών κομμάτων- ιδιαιτέρως της κυβερνητικών - ώστε οι πράξεις τους και μάλιστα για τόσο σοβαρά εθνικά θέματα θεωρούνται εκ προοιμίου άκυρες . Και ο λόγος ακυρότητος στηρίζεται στο γεγονός ότι: 

α/Δεν έγινε δημοψήφισμα, όπως συνέβη στα Σκόπια 

β/ Η συμφωνία δεν κυρώθηκε από τα 2/3 των βουλευτών, αλλά με απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών 

γ/ Δεν τέθηκε το θέμα της συμφωνίας προ των εκλογών αλλά όταν λήγει η εκλογική τετραετία της Βουλής 

6/ Εξ όλων των κομμάτων της Βουλής το μοναδικό κόμμα που εξ αρχής δεν άλλαξε θέσεις στο Σκοπιανό είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό παρά το γεγονός ότι δεν προβάλλεται από κανένα κανάλι αύξησε την δύναμη της 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διάβαζαν στερεότυπα την ίδια δήλωση και ήταν αρνητικοί σε κάθε αλλαγή της συμφωνίας προς όφελος των εθνικών συμφερόντων . Η συμφωνία και να ψηφιστεί το μεσημέρι δεν θα περάσει από τον Ελληνικό λα ο οποίος την απορρίπτει κατά 80%. Στις προσεχείς εκλογές τα σημερινά κόμματα θα πάθουν μεγάλη καθίζηση. 

Ο λαός εξοργισμένος και επαναστατημένος βγήκε στο δρόμο και τους λέει 
ΜΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 

Αμφικτύων
25/1/2019

(λίγες ώρες μετά την προδοτική ψήφο) 

ΟΙ ΕΡΙΝΥΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ!!

ΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΡΙΝΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ (ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ) ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΕΥΘΥΣ ΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

ΑΥΤΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΛΛΑ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΙΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ;; ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΙΝΥΕΣ, Η ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΌΜΩΣ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ Ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ


*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,  
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών 
http://amphiktyon.blogspot.com/



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.