Τελευταίες αναρτήσεις

12 Ιανουαρίου 2019

Μακεδονία και καρέκλα… Παύλο Μελά, καπετάν-Άγρα, τσάμπα σκοτωθήκατε;

Λαμόγια όλου του Κόσμου ενωθείτε… Παίξτε το αριστεροί, παίξτε το πατριώτες, παίξτε το όπως θέλετε… Μια είναι η ουσία η καρέκλα στην οποία προσαρμόστηκε ο απ’ αυτός σας με οξυγονοκόλληση και θα την πάρετε μαζί και τον τάφο, όρθιοι θα ταφείτε πολιτικά… 

Βρε ουστ… που έλεγε και ο αείμνηστος Λογοθετίδης ως στρατηγός Δεκαβάλας όταν κατάλαβε το… «πατριωτικό» φαγοπότι που είχε στηθεί εις βάρος του. Η λέξη ντροπή είναι λίγη, τα παντελόνια να σταλούν, παρακαλούμε, στον ράφτη, για άνοιγμα… διότι δεν αρμόζουν. Α ρε έρμε Παύλο Μελά; Γιατί αλήθεια πήγες και σκοτώθηκες; Καπετάν Άγρα, αγόρι μου, τζάμπα σε κομμάτιασαν οι πρόγονοι του Ζάεφ… Τώρα από κει πάνω που είσαι θα βλέπεις πως γίναμε αδέρφια. 

Μην κοιτάς που κάποιοι πατριώτες απειλούν με παραιτήσεις αν έρθει η συμφωνία και παράλληλα προσεύχονται σε κάτι αγίους, γνωστούς τους, να σπάσουν και τα τέσσερα πόδια τους οι Σκοπιανοί για να μην περάσει η τρισκατάρατη, η άτιμη συμφωνία που απειλεί να τους χωρίσει από τη μία, τη μόνη πραγματικά επίσημη αγαπημένη την καρέκλα… 

Και όμως η συμφωνία πέρασε… Και τώρα; Το χάσαμε το φαΐ πατριώτες; Τώρα τι θα κάνετε παλικάρια; Οι μάσκες πέφτουν και κάθε κατεργάρης οφείλει να κωπηλατήσει αγρίως στον πάγκο του… Εσείς όμως οι νεκροί Έλληνες που χαθήκατε μαχόμενοι για τη Μακεδονία το 1912, το 1913, το 1916-18, το 1941, το 1946-49, τι το θέλατε; Δεν καθόσασταν στα χωριά σας για κανά βαρύ γλυκό και τάβλι; Θέλατε πολέμους και αγώνες; 

Αυτά είναι λεπτομέρειες… Η ουσία είναι ότι φρίτωμεν από πατριωτικήν έξαρσιν! Δακρύζομεν με πάθος και παλμόν απερίγραπτον… Μην κοιτάς που κάποιος πουλά σάμαλι στη γωνία… Στο κόλπο είναι και αυτό, διά να παραφράσωμεν τον επίσης αείμνηστον Τσιφόρον. 

Άντε και καλά σαράντα στην Πατρίδα και συλλυπητήρια στον πιο έξυπνο λαό του κόσμου που έχει τους κυβερνήτες που του αξίζουν… Μακεδονία για μέιλ Χαρδούβελη… Δεν το λες και πολύ παναθεμά το...

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.