21 Ιανουαρίου 2019

Φρίκαραν οι διεστραμμένοι του Μπαλέτου της Οπερας των Παρισίων και απέλυσαν κορυφαίο χορευτή επειδή ήταν... άνδρας!!!

Σας το μεταφέρω για να το απολαύσετε κατευθείαν από το νεοταξίτικο newsit του Ευαγγελάτου που φρίκαρε επίσης.... (τα κόκκινα σχόλια δικά μου)

Η Όπερα του Παρισιού ουσιαστικά απέλυσε το «κακό παιδί» του μπαλέτου Σεργκέι Πολούνιν μετά τα απαράδεκτα σχόλια του για gay και υπέρβαρους.

Ο Σεργκέι Πολούνιν, Ουκρανός χορευτής μπαλέτου και πρώην κύριος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου απορρίφθηκε από παραγωγή στο Παρίσι μετά από μια σειρά αναρτήσεων με ομοφοβικά και σεξιστικά σχόλια που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (ρε παιδιά είπαμε να προσέχουμε τι βάζουμε στο διαδίκτυο.... μπορεί να φρικάρει και κανένας... και στο κάτω κάτω μην βάζετε το αληθινό όνομα σας στα προφίλ... στόκοι)

Ο 29χρονος χορευτής δέχθηκε πρόταση από το Μπαλέτο της Όπερας των Παρισίων για τον ρόλο του πρίγκιπα Ζίγκφριντ στη «Λίμνη των Κύκνων», ωστόσο, το περασμένο Σαββατοκύριακο η πρόταση αποσύρθηκε. 

Με μία σειρά επιθετικών τοποθετήσεων στο Instagram ο Πολούνιν κάλεσε τους άνδρες χορευτές μπαλέτου να «γίνουν περισσότερο άνδρες» και να συνειδητοποιήσουν ότι «είναι λύκοι, λιοντάρια και αρχηγοί της οικογένειάς τους, στην οποία πρέπει να φροντίζουν για τα πάντα». (μια χαρά τα είπε ο χορευτής.... μπαλέτου... αληθινά άλλαξε την προσωπική μου άποψη για τους χορευτές μπαλέτου... μπράβο του. Μου αρέσει εκείνο το "επιθετικών τοποθετήσεων"... του Εισαγγελάτου του άνδρα της Τατιάνας... ε, ναι, οταν λες στους άνδρες να είναι άνδρες είναι επιθετικό... φρικάρει και η Τατιάνα... τι ο άνδρας πρέπει να φροντίζει για την οικογένειά του; απαράδεκτο...)


«… Υπάρχει ήδη μπαλαρίνα πάνω στη σκηνή, δεν χρειάζονται δύο» έγραψε στις 29 Δεκεμβρίου 2018. (πωωωω μεγάλε τι είπες...; θα τσιρίξανε και τράβηξαν τις κοτσίδες τους όλες οι κραγμένες μπαλαρίνες των Παρισίων...)

«Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας και η γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα. Η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια δημιουργούν ισορροπία. Αυτός είναι ο λόγος που έχεις (…) … Άνδρες, τι συμβαίνει με εσάς; Οι γυναίκες προσπαθούν τώρα να παίξουν το ρόλο των ανδρών… επειδή είστε ντροπή», έγραψε ο Σεργκέι Πολούνιν, μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του που εξόργισε συναδέλφους του. (λοιπόν το κατάλαβα... τόση αλήθεια δεν μπορούν να την αντέξουν τα αυτιά των νεοταξιτών κουλτουριάρηδων... Η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια δημιουργούν ισορροπία... τους τρέλανε όλους. Αυτοί έχουν λυσσάξει να μας πείσουν ότι αποτελεί ισορροπία και όταν απουσιάζει ο άνδρας ή όταν απουσιάζει η γυναίκα... εδώ προσπαθούν μας πείσουν ότι είναι ισορροπημένο να φοράς δύο δεξιά ή δύο αριστερά παπούτσια.... δεν χρειάζεται να είναι ένα δεξιό κι ένα αριστερό για κάθε πόδι.... κι αυτός τολμλάει να λέει τέτοια πράγματα;.... απαράδεκτον)

(Και μια δεύτερη επισήμανση-απορία... όταν λέει ότι αυτά τα λόγια εξόργισαν συναδέλφους του τι ακριβώς εννοεί; Οταν κάποιος είναι αληθινός άντρας σίγουρα επιβραβεύει αυτά τα λόγια... για να εξοργίσει κάποιον "άνδρα" αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται μάλλον για μπαλαρίνα....

Ο Πολούνιν γεννημένος στην Ουκρανία, έχει λάβει πρόσφατα τη ρωσική υπηκοότητα, είναι ένθερμος θαυμαστής του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν -έχει το πρόσωπο του Πούτιν τατουάζ στο στήθος του- και υποστηρικτής του Αμερικανικού Προέδρου για τον οποίο έχει δηλώσει “δεν σας αρέσει ο Ντόναλντ Τράμπ επειδή λέει την αλήθεια και αυτό που σκέφτεται!!!”. (εντάξει αυτό με το τατουάζ του Πούτιν είναι λίγο παρατραβηγμένο... αλλά έτσι γουστάρει έτσι έκανε, νομίζω ότι δεν πρέπει να ενοχλούνται οι υπόλοιπες "μπαλαρίνες" της νέας τάξης που είναι υπέρμαχοι της διαφορετικότητας.......
ή μήπως ενοχλούνται; διότι αν ενοχλούνται, τότε πολύ καλά κάνει και τον ενοχλούν κι αυτόν οι διαφορετικότητες τους.... η υποκρισία ενίοτε σου γυρίζει μπούμερανκ)

Ο χορευτής του Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, Αντριέν Κουβέζ χαρακτήρισε τον Πολούνιν “ντροπή” την περασμένη εβδομάδα στο Twitter. “Η ομάδα μας υποστηρίζει τις αξίες του σεβασμού και της ανεκτικότητας. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση μαζί μας” έγραψε. 
(δεν πιστεύω να έχετε την απαίτηση να σας πω αν ο Αντριέν είναι Αντριέν ή Αντριάνα... αυτό ας το καταλάβετε μόνοι σας... πάντως για τον Ευαγγελάτο και την Τατιάνα σίγουρα είναι ο κατάλληλος χορευτής... ο Αντριέν...)

πηγή


ΣΧΟΛΙΟ


Τατουάζ του Πούτιν και οπαδός του Τράμπ...;
Ε, όχι αυτό πάει πολύ....

Μερικές φορές θα ακούσετε τους διεστραμμένους και τους φίλους τους να μας λένε ότι εφόσον προσλαμβάνεις έναν άνθρωπο για μια συγκεκριμένη δουλειά δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει η σεξουαλική του συμπεριφορά... (αυτό εν μέρει είναι σωστό... φυσικά με κάποιες εξαιρέσεις, ορισμένες δουλειές για παράδειγμα δεν επιτρέπεται να τις κάνει ένας ομοφυλόφιλος... π.χ. δάσκαλος στο σχολείο...)

Φυσικά για τις υπόλοιπες διαφορετικότητες, θρησκευτικές, φυλετικές, εθνοτικές κλπ επίσης δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν, αν και εκεί ακόμα υπάρχουν εξαιρέσεις... π.χ. δεν γινεται να βάλεις έναν μουσουλμάνο να κάνει θρησκευτικά σε χριστιανικό σχολείο... ή έναν τούρκο να μαθαίνει τα ελληνόπουλα ιστορία... (εκτός αν είσαι λοβοτομημένος ή ψηφίζεις Συριζα και άλλα παρόμοια κόμματα που είναι ακριβώς το ίδιο)
 
Εδώ όμως βλέπουμε τον φασισμό των νεοταξιτών προοδευτικων κουλτουριάρηδων... που δεν ανέχονται την διαφορετική άποψη, ενώ την ίδια στιγμή κραυγάζουν οτι δέχονται την διαφορετικότητα.... προφανώς εννοούν ότι δέχονται την ανωμαλία.... 

Και οι δικοί μας εδώ τα ίδια σκ....α είναι....
Θυμάστε την αθλήτριά μας την Βούλα Παπαχρήστου;
Την απέκλεισαν από την Ολυμπιάδα λόγω της σχέσης της με τον Κασιδιάρη και ενός "ρατσιστικού" (όπως το χαρακτηρισαν οι αρχιρατσιστές νεοταξίτες) σχολίου για τους αφροαμερικάνους και τα κουνούπια!!!!
Φυσικά η κοπέλλα επανήλθε και τους τάπωσε όλους με τις επιδόσεις της και τις παγκόσμιες διακρίσεις της... Σήμερα δε έχει μια καταπληκτική οικογένεια με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Χαριτωνίδη...

Μια άλλη Βούλα παλιότερα η Πατουλίδου μια εξαιρετική αθλήτρια που πήρε το χρυσό μετάλιο στα 110 μ εμπόδια στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992 νικώντας μια χούφτα μαύρες αθλήτριες, είχε φωνάξει για την "Ελλάδα ρε γαμώτο" και κατόπιν δήλωσε ότι το χάρηκε πολύ γιατί "οι μαύρες ήταν υπερόπτες"!!!!!! Αλλά δεν τιμωρήθηκε με κανέναν αποκλεισμό... για δύο λόγους. Πρώτον το 1992 δεν είχε εισβάλλει με τόση ένταση η Νεά Τάξη και η παγκοσμιοποίηση στην πατρίδα μας και δεύτερον η Πατουλίδου δεν είχε φίλο τον Κασιδιάρη και ανήκε πολιτικά στην "μεγάλη δημοκρατική παράταξη"....

Και τελος υπάρχει και κάτι ακόμα.... Το 1992 δεν υπήρχε το facebook....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.