3 Ιουλίου 2016

ΠΕΝΤΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙPΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας για απόκρυφες εταιρείες είναι διαδεδομένες, αλλά κάποιες μυστικές κοινωνίες που ασκούν μια μυστηριώδη επιρροή στον κόσμο έχουν υπάρξει και υπάρχουν ακόμα εδώ και αιώνες. 

Έτσι, η express.co.uk δημοσίευσε τις 5 πιο διάσημες και ισχυρές μυστικές εταιρείες στον κόσμο, που ασκούν παράξενες τελετουργίες και ασκούν τις δραστηριότητές τους πίσω από κλειστές πόρτες: 

1. Κρανίο και οστά (Skull and Bones) 

Έτος ιδρύσεως: 1832 
Ιδρυτές: Frederick Ellsworth Mather, Phineas Timothy Miller, William Huntington Russell, Alphonso Taft και George Ingersoll Wood 
Πού: Πανεπιστήμιο Yale σε ένα κτίριο που ονομάζεται «Τύμβος». 
Γιατί: Η μυστική κοινωνία σχηματίστηκε μετά από μια διαμάχη μεταξύ διαφόρων «κοινωνιών» στο Yale. 
Διάσημα φερόμενα μέλη: John Kerry, George Bush και William Taft. 
Γιατί τους φοβούνται: Τα μέλη, γνωστά ως Bonesmen, χρησιμοποιούν την δύναμη και την επιρροή τους για να ανέλθουν στις ανώτερες τάξεις της Αμερικής. 
Διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Η ομάδα έχει κατηγορηθεί για τα πάντα, από την πυρηνική βόμβα μέχρι και τη δολοφονία του Κένεντυ. 

2. Πεφωτισμένοι (Illuminati) 

Έτος ιδρύσεως: 1776 
Ιδρυτές: Adam Weishaupt 
Πού: Γερμανία 
Γιατί: Για να δημιουργήσει κοσμικές κοινωνίες στην Ευρώπη. 
Διάσημα φερόμενα μέλη: Barack Obama, Jay Z, Madonna, and Beyonce. 
Γιατί τους φοβούνται: Φήμες λένε ότι μέλη των Πεφωτισμένων έχουν διεισδύσει στη μουσική βιομηχανία και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που τα χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις μάζες των απλών ανθρώπων. 
Διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Η εταιρεία διαλύθηκε μετά τη Γαλλική Επανάσταση, αλλά σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία επέζησε και τώρα λειτουργεί ως μια απειλητική σκιώδεις κυβέρνηση, που κατευθύνει την παγκόσμια βιομηχανία και την πολιτική κατά το δοκούν. 

3. Οι Ελευθεροτέκτονες (Freemasons) 

Έτος ιδρύσεως: 1717 
Ιδρυτές: Τέσσερις αγγλικές Στοές 
Πού: Λονδίνο 
Γιατί: Για να διδάξει αυτογνωσία μέσα από τη συμμετοχή σε τελετουργίες και δρώμενα.
Διάσημα φερόμενα μέλη: George Washington, Benjamin Franklin, Winston Churchill, Mozart, Harry Houdini 
Γιατί τους φοβούνται: Η εταιρεία έχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, πολλά από τα οποία είναι ισχυρά μέλη της κοινωνίας. 
Πιο διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Οι Ελευθεροτέκτονες σχεδίασαν τις Πυραμίδες, την Γαλλική Επανάσταση και κρατούν τη φλόγα ζωντανή για τους Ναΐτες Ιππότες. 

4. Bohemian Grove 

Έτος ιδρύσεως: 1872 
Ιδρυτές: Henry Edwards 
Πού: Λεωφόρος Βοημίας, Monte Rio, Καλιφόρνια 
Γιατί: Πλούσιοι και ισχυροί του πλανήτη που θέλουν να ξεφύγουν από τα «σύνορα του πολιτισμού» που έχει θέσει η κοινωνία και ή απολίτιστη συμφέροντα των κοινών ανθρώπων. 
Διάσημα φερόμενα μέλη: Bill Clinton, Ronald Reagan and Richard Nixon. 
Γιατί τους φοβούνται: Οι συμμετέχοντες ισχυρίζονται ότι είναι εκεί για κοινωνικούς λόγους, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι χρησιμοποιούν τις συναντήσεις για πιό σκοτεινούς λόγους. 
Πιο διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Αυτοί βρίσκονται πίσω από το Σχέδιο Μανχάταν – η πρώτη πυρηνική βόμβα που κατασκευάστηκε. 

5. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg Club) 

Έτος ιδρύσεως: 1954 
Ιδρυτές: Η ολλανδική βασιλική οικογένεια
Πού: Ολλανδία

Γιατί: Να φέρει σε επαφή ηγέτες της Βορείου Αμερικής και Ευρωπαίους (περισσότερο) για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης και να συνεργαστούν σε πολιτικά, οικονομικά και αμυντικά θέματα. 
Διάσημα φερόμενα μέλη: Angela Merkel, Bill Clinton, Henry Kissinger, Tony Blair, David Cameron, Margaret Thatcher. 
Γιατί τους φοβούνται: Πράγματα που συζητήθηκαν κατά τις ετήσιες συνεδριάσεις της ομάδας δεν δημοσιοποιούνται και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν προσπαθήσει να πάρουν συνεντεύξεις από τους συμμετέχοντες έχουν συλληφθεί. 
Πιο διάσημες θεωρίες συνωμοσίας: Η ομάδα διοικείται από Ναζί, που προσπαθούν να επιβάλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση σε συνεργασία με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ. 

ΣΧΟΛΙΟ
Θα σας εφιστουσα την προσοχή στην ανάγνωση του εν λόγω άρθρου...
Γενικώς απενοχοποιεί και κρατάει μια ουδέτερη στάση σε σχέση με τις θεωρίες συνομωσίας ενώ λέει και υπερβολές (προφανώς στημένες) πχ για τον σχεδιασμό των Πυραμίδων κλπ!!!!
Ας το έχουμε λοιπόν μόνο ενημερωτικά....
Εξάλλου απουσιάζει οποιαδήποτε αναφορά στους μασώνους και στις στοές όπως αυτή που έχουμε στην Αθήνα...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.