27 Μαΐου 2016

ΕΞΟΒΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Την Κυριακή του Πάσχα στο πρωτοσέλιδο θέμα της Ελεύθερης Ώρας, επισημαίναμε στο “επί του πιεστηρίου”:

“Μας πληροφορούν ότι στο Ελληνικό Προξενείο της Μόσχας, έχει μπλοκαριστεί η χορήγηση τουριστικής βίζας σε τουλάχιστον δέκα (10) χιλιάδες διαβατήρια Ρώσων πολιτών που ενδιαφέρονται να έλθουν στη χώρα μας.

Αληθεύει αυτή η πληροφορία; 
Θα ευαρεστηθεί η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά να μας απαντήσει; 
Ή θα περιμένει να πάρει την εντολή από την γυναίκα του Πρωθυπουργού, που από ότι μαθαίνουμε είναι πολύ καλές φίλες και τη συμβουλεύει σε πολλά και διάφορα παρόμοια ζητήματα;”.

Επαληθευθήκαμε για άλλη μια φορά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας από τη Ρωσία, οι Ρώσοι Tour Operator προχωρούν σε δραστικές περικοπές των προγραμμάτων τους σε τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος, από τη στιγμή που οι καθυστερήσεις στις θεωρήσεις βίζας ξεπερνούν τις αντοχές της ανθρώπινης υπομονής. Βέβαια, οι ενασχολούμενοι με τον τουρισμό – όπως μας ενημερώνουν - γνωρίζουν ότι μέχρι τα τέλη Μαίου γίνεται στην αχανή χώρα της Ρωσίας ο τουριστικός προγραμματισμός για τον προορισμό των πολιτών αυτής της χώρας.

Οι Ρώσοι θέλουν, εμείς δεν θέλουμε. 

Στη διάρκεια Ελληνο-ρωσικού Τουριστικού Forum με θέμα: “Ελλάδα-Ρωσία”, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τουρισμού της Ρωσίας Όλεγκ Σαφόνοφ είπε ότι εκτιμάτο ότι φέτος το καλοκαίρι σκόπευαν να φθάσουν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο Ρώσοι επισκέπτες.

Επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα για τους Ρώσους είναι ο πρώτος προορισμός στις επιλογές τους και θα μπορούσε με σωστές υποδομές από τις κυβερνήσεις των δυο χωρών, τα επόμενα χρόνια να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των Ρώσων στην Ελλάδα.

Σε αυτό το Forum συμμετείχε και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία αναλώθηκε στο λόγο της στα τετριμμένα, δηλαδή, της αμφίπλευρης προσπάθειας συνεργασίας των χωρών Ελλάδος και Ρωσίας στον τομέα του τουρισμού σε στέρεες βάσεις και όχι στην ευκαιριακή εκμετάλλευση μιας πρόσκαιρης συνεργασίας.

Ωστόσο, κουβέντα για την ταμπακέρα. Το “μποϊκοτάζ” από πλευράς κυβερνήσεως της ταχείας εκδόσεως βίζας σε Ρώσους πολίτες εξακολουθεί και υφίσταται.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο πλήττεται ανεπανόρθωτα η μοναδική πηγή εσόδων που έχει η Πατρίδα μας, ο τουρισμός. Έτσι, γίνεται κτήμα όλων μας ότι, οι Ρώσοι θέλουν, εμείς όμως δεν θέλουμε. Και το ερώτημα είναι, γιατί;

Ανάκληση της Γενικής Προξένου στη Μόσχα. 

Η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στις σχέσεις των δυο χωρών, που άγγιξε τα όρια του διπλωματικού επεισοδίου, για να “χρυσώσει το χάπι” απέναντι στη Ρωσία, ανακάλεσε τη Γενική Πρόξενο στη Μόσχα και την αντικαθιστά με ένα δυναμικό – όπως ακούγεται - στέλεχος του ΥΠΕΞ, τον κ. Ιωάννη Πεδιώτη. Ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του – προσωρινά για 3 μήνες – την 1η Ιουνίου 2016.

Ακούγεται, ότι στόχος της κυβερνήσεως είναι η εξομάλυνση των κατεστραμμένων σχέσεων με τη Ρωσία. Που δημιουργεί εκτός του οικονομικού ολέθρου και διεθνή τσαλάκωμα της αξιοπιστίας μας στον Πλανήτη.

Είναι όμως έτσι ή αυτή η αντίδραση είναι ο φερετζές για τον περιορισμό της οικονομικής ζημίας;

Ακούν για Ρωσία και βγάζουν ασθένειες. 

Προ ημερών στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα ένα πολύ περίεργο γεγονός. Όπου κατέφθασε ο Ρώσος φιλόσοφος Αλεξάντερ Ντούγκιν. Ο οποίος είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σε θέματα γεωπολιτικής – γεωστρατηγικής. Και όπως ο ίδιος είπε, σκοπός της επισκέψεώς του ήταν η προετοιμασία της προσεχούς μετάβασης του Πούτιν και του Πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύριλλου στο Άγιον Όρος.

Ε, αυτό το σημαίνον πρόσωπο, κάποιοι ξύπνιοι Μπολσεβίκοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φρόντισαν να το συλλάβουν. Γιατί τάχατες, υπήρχαν ανοικτές κυρώσεις προς τον Ντούγκιν από την Ουγγρική κυβέρνηση και έτσι του απαγορευόταν η είσοδος σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Και αφού οι ελληνικές Αρχές εκτέλεσαν το θέατρο του παραλόγου, μετά από προσωποκράτηση 3 ωρών, ο Ντούγκιν αφέθηκε ελεύθερος.

Καταλαβαίνετε όλοι σας ότι από πλευράς Ρωσίας, δικαίως υπήρξε οργισμένη διπλωματική αντίδραση προς τους Μπολσεβίκους των Αθηνών.

Όσον αφορά, αυτό καθ΄ αυτό το διπλωματικό στοχευόμενο επεισόδιο της Κυβερνήσεως απέναντι στη Ρωσία, πήρε φοβερή δημοσιότητα, αφού πέραν των άλλων ο Ντούγκιν είναι γενικός διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού “Tsargrad” της Ρωσίας που ανήκει στον πολυεκατομμυριούχο Κονσταντίν Μαλοφέεφ. Ο οποίος είναι κήρυκας και υποστηριχτής του δόγματος Πούτιν περί της “Ορθόδοξης Συμμαχίας”, μεταξύ Ρωσίας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ελλάδος.

Βέβαια, μετά την απελευθέρωση Ντούγκιν, ποιος είδε τον άνθρωπο του Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε!! Με τις δηλώσεις του άστραψε και βρόντηξε: “Θέλουν να επισκιάσουν τις ελληνο-ρωσικές καλές σχέσεις των λαών μας”.

Μίλησε για εκτέλεση εντολών των υπερεθνικών αφεντικών της Ελλάδος, από τα ανδρείκελα της ελληνικής κυβερνήσεως, καταγγέλλοντας επίσης, ότι η Ελλάδα είναι υπό Κατοχή.

Σας είχαμε ενημερώσει. 

Στην Ελεύθερη Ώρα της 11ης Μαίου γράφαμε: «Οι “εργολάβοι” των “συμμάχων” μας απεργάζονται σχέδια μη ελεύσεως Πούτιν στην Ελλάδα. Η χρονική συγκυρία είναι η πλέον ακατάλληλη για τους δανειστές – τοκογλύφους μας, τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Γιατί θεωρούν ότι, εκδηλώνεται σιγά – σιγά μεγάλο φιλορωσικό ρεύμα στην Πατρίδα μας. Και μια έλευση του Πούτιν στην Ελλάδα, ίσως γιγάντωνε αυτό το “ρεύμα” και το μετέτρεπε σε Τυφώνα. Από τη στιγμή που υπάρχει το μεγάλο μεταναστευτικό ζήτημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί η ΕΕ και οι ΗΠΑ, και επιπρόσθετα, όταν έχουν μπροστά τους το δημοψήφισμα της παραμονής η όχι του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ. Πληροφορούμεθα λοιπόν, ότι “εξουσιοδότησαν” τον Τσίπρα προκειμένου να “απαγορεύσει” την έξοδο του Πούτιν από την Αθωνική Πολιτεία. Και εάν είναι δυνατόν να μην πραγματοποιηθεί ούτε αυτή η επίσκεψη».

Παρά ταύτα οι Ρώσοι επιμένουν σε επενδύσεις. 

Κάθε ημέρα και περισσότερο αυξάνεται η επιθυμία των Ρώσων για να επενδύσουν στον ΟΛΘ (Όμιλο Λιμένος Θεσσαλονίκης), προκειμένου να παρακάμψουν την Τουρκία στις μεταφορές τους. Σε αυτή την επένδυση εντάσσουν παράλληλα και την αγορά του ΟΣΕ, εξ ου και η δυναμική τους είσοδο σ΄ αυτά τα ζητήματα.

Άλλωστε, οι Ρώσοι έχουν μπει δυναμικά και στο φυσικό αέριο μέσω της ΔΕΠΑ, αφού υπάρχει συνεργασία με τη Gazprom.

Επίσης, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον λιγνίτη μας, με τη σκέψη από πλευράς Ρώσων  για επένδυση κατασκευής λιγνιτικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στη Φλώρινα. Και σύμφωνα με πληροφορίες μας, η επενδυτική τους επίθεση δεν σταματά εδώ!!

Τι θα πράξουν οι δοσίλογοι Μπολσεβίκοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; 

Αυτό είναι το τεράστιο ερώτημα που ταλανίζει τους γνωρίζοντες. Από τη στιγμή που η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την περασμένη Κυριακή στη Βουλή των κάφρων, εκχώρησε την Πατρίδα μας για 99 χρόνια, μέσω του 4ου Μνημονίου, στα υπερατλαντικά γεράκια και τη νέο-ναζιστική μεταπολεμική Γερμανία.

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζουν οι σημερινοί κυβερνώντες, ότι: 

“Μετά την ύβρη έρχεται η Νέμεσις”.

Και θα υπάρξουν μια μέρα, Τίμιοι και Τσαμπουκάδες Δικαστές που θα τους δικάσουν και θα τους καταδικάσουν για τα εγκλήματα της Εσχάτης Προδοσίας εναντίον της πολυαγαπημένης μας Πατρίδας και κατά του λαού της!!!



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.