30 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ (καταγγελία της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»)

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Αθήνα 28η Μαΐου 2016 
Προς τον Ελληνικό Λαό!!! 

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, 

Το πρωί της 14ης Μαΐου 2016 το πρωτοσέλιδο της κίτρινης φυλλάδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγραφε με πηχυαίους τίτλους τα άκρως συκοφαντικά μυθεύματα: «Ριφιφί σε Στρατόπεδο για να κλέψουν όπλα και να εισβάλουν στη Βουλή. Θα τα «φόρτωναν» στην Χρυσή Αυγή. Θα έριχναν χειροβομβίδα σε Τζαμί μουσουλμάνων στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ» Δύο Ταξίαρχοι των καταδρομών και αρχηγός κόμματος». 

Τα ονόματα τα φερόμενα ως έχοντα εμπλοκή με την παραπάνω υπόθεση είναι των εκ των μελών της πολιτικής Γραμματείας του πατριωτικού κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», Επιχειρηματία-Δημοσιογράφου και λογοτέχνη Τηλιγάδα Οδυσσέα και του Ταξίαρχου ε.α Σμυρλή Στέργιου ως και του ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχοντος με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-«ΕΛ.ΛΑ.Σ», Ταξίαρχου ε.α. κυρίου Τζιάκη Ιωάννη-Ευτύχιου, Διοικητού της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων.

Το δόλιο αυτό άρθρο του ακατανόμαστου συντάκτου που στοχεύει τουλάχιστον στην ηθική μας εξόντωση αν όχι και στην φυσική, εμπλέκει και τους πρώην: α) Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας κύριο Αγγελάκη Δημήτριο, β) Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κύριο Παπαγιανόπουλο Νίκο και γ) Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών κύριο Θοδωρή Δραβίλα παρουσία των οποίων, κατά το κατάπτυστο δημοσίευμα, εδόθη και σχετική κατάθεση του υποτιθέμενου σχιζοφρενούς μάρτυρα της παρακρατικής ραδιουργίας που πασχίζει να ευεργετήσει συγκεκριμένο κόμμα προσβλέποντας στην «κάθαρσή» του και πρέπει κάποιοι να εμβαπτισθούν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να αυξήσουν την εκλογική τους πελατεία αφού, κατά το ρυπαρογράφημα της αισχρής εφημερίδας: «Θα τα «φόρτωναν» στην Χρυσή Αυγή».

Και όλα αυτά τα χυδαία και καταγέλαστα αποκυήματα νοσηρής φαντασίας ένεκα των οποίων, όσοι δολίως και υπόπτως τα επινόησαν, χρήζουν επείγουσας ανάγκης ψυχοπνευματικής υποστήριξης, συνέβαιναν εν αγνοία πάντων ημών των επίδοξων «πραξικοπηματιών»!!! 

Σε επαφή μας με τις αρμόδιες μνημονευόμενες Αρχές, αυτές μας δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτε για το εν λόγω καθ’ όλα γελοίο θέμα αλλά εμείς τους τονίζουμε ότι, διά της παραλείψεως των οφειλομένων ενεργειών των καθίστανται υπόλογες αφού ανερμάτιστα μίσθαρνα φερέφωνα σκοτεινών δυνάμεων, που κάθε βράδυ ουρλιάζουν ως ύαινες υβρίζοντας «πατριωτικά» τους πάντες, εμπλέκουν υψηλόβαθμα στελέχη και τους θεσμούς στους οποίους ανήκουν από τους οποίους, κατά την αναφορά του κυρίου Πάνου Καμμένου στη Βουλή, με τους φόρους πάντων ημών σιτίζονται οικογενειακώς λασπολόγοι και συκοφάντες του τύπου Στέφανου Χίου του Συμεών

Δεδομένου ότι με το κατάπτυστο δημοσίευμα, το συγκεκριμένο υβρίδιο της «δημοσιογραφικής» αλητείας:

· Παραβιάζει το Σύνταγμα και τους σχετικούς με τα ανθρώπινα δικαιώματα νόμους!!! 
· Σπείρει ψευδείς ειδήσεις προκειμένου να τρομοκρατήσει τον Ελληνικό Λαό για να δώσει το δικαίωμα στα ανθελληνικά κόμματα να ψηφίσουν κατασταλτικούς νόμους με σκοπό να μας στερήσουν κάθε μορφής Ελευθερίας!!! 

Οφειλαν, τόσο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης όσο και η Δικαιοσύνη και κάθε άλλος αρμόδιος φορέας, να έχουν ήδη κινηθεί αυτεπάγγελτα αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ κωφεύουν προστατεύοντας ή και υποθάλποντας πιθανόν την ανομία των ΜΜΕ που δρούν ανεξέλεγκτα και έχουν μεταβληθεί σε στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας γενόµενα πολλάκις πρόξενοι οικογενειακών συμφορών, δολοφόνοι υπολήψεων, διαφθορείς συνειδήσεων, εκµαυλιστές της κοινωνίας και ηθικοί αυτουργοί αυτοκτονιών.

Προς ενημέρωση λοιπόν πάντων των ενδιαφερομένων, υβριζομένων και συκοφαντημένων πολιτών εκ μέρους του αλαλάζοντος κυμβάλου Στέφανου Χίου του Συμεών, έχουμε την ιερή υποχρέωση να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ τα κατωτέρω: Στην εμετική φυλλάδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στο συγκεκριμένο φύλλο της, ΟΥΔΕΜΙΑ ταχυδρομική διεύθυνση, ΟΥΔΕΝ στοιχείο του Συμβούλου και Επιμελητού Έκδοσης κυρίου Στέφανου Χίου του Συμεών ως και της εκδότριας εταιρείας και παντός άλλου κατά νόμο υπόχρεου ενυπάρχει. 

Με αιτία λοιπόν την ανυπαρξία των στοιχείων πάντων των ανωτέρω εμπλεκομένων θλιβερών συκοφαντών μας, ερευνήσαμε να βρούμε το άντρο της δημοσιογραφικής οδαλίσκης κυρίου Στέφανου Χίου του Συμεών, από όπου εκτοξεύει τους έντυπους και ηλεκτρονικούς συκοφαντικούς του ρύπους. Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι της με αρχικό κεφάλαιο 4.500 ευρώ και διακριτικό τίτλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, Εκδότριας Εταιρείας της βδελυρής εφημερίδας του «πατριώτη Στέφανου Χίου του Συμεών», με έδρα την οδό Μομφεράτου 87, Αθήνα, τον κύριο μέτοχο αυτής αποτελεί η εξωχώριος {Offshore} εταιρία Mileson International Limited με έδρα στην Ελλάδα Πάργας 5, Περιστέρι Αττικής, όπου και η διεύθυνση του ετέρου μετόχου αυτής κυρίου Γεωργίου Γκασιάμη του Νικολάου αλλά με κύρια έδρα της επί της οδού Αγίου Παύλου 61, {Floor 2}, Άγιος Ανδρέας, στην Λευκωσία της Κύπρου, με Διευθυντή και γραμματέα τον κύριο ΝΙΚΟΛΑ ΚΤΩΡΗ και μοναδικό μέτοχο τον κύριο Φρίξο Ζεμπύλα, κάτοικο Ακροπόλεως 101, Στρόβολος, στην Λευκωσία της Κύπρου, μέλος της KTZ Corporated Services, και έδρα Ακροπόλεως 101, Στρόβολος, στην Λευκωσία της Κύπρου. Αποκαλύπτεται πλέον το μεγαλείο του ΔΗΘΕΝ «πατριωτισμού» των Ελληναράδων!!! 

Ειδικότερα τονίζεται ότι συνεχίζοντας την έρευνά μας για να ξετρυπώσουμε τον Σύμβουλο και Επιμελητή Έκδοσης βωμολόχο αρουραίο κύριο Στέφανο Χίο του Συμεών, ο οποίος είχε και το περισσό θράσος να μας απειλήσει με μηνύσεις, ανακαλύψαμε τις γιάφκες της δημοσιογραφικής αλητείας, από όπου αναδύονται οι αποπνικτικές αναθυμιάσεις των σκοτεινών υπονόμων των Στοών, που βρίσκονται αφ’ ενός μεν στην οδό Δοϊράνης 45, στην Καλλιθέα Αττικής, αφ’ ετέρου στην οδό Δαβάκη Πίνδου 33, στου Ζωγράφου Αττικής. 

Αλλά το πληρωμένο όργανο των δυνάμεων του σκότους, ο αδαής προσκυνημένος Σύμβουλος και Επιμελητής Έκδοσης, γεννά πολλά και τεράστια ερωτηματικά περί των προθέσεών του αφού το εμετικό του άρθρο θυμίζει γκαιμπελίστικες μεθόδους άλλης εποχής και χρηματοδοτήθηκε ή και επιβλήθηκε στην αξιοθρήνητη ύποπτη φυλλάδα του να μας στείλει μήνυμα γιά να παύσουμε ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», να εναντιωνόμαστε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μην αποκαλύπτουμε θέματα που κάποιους ενοχλούν και τους δυσκολεύουν στην πορεία τους, οπότε όλοι οι προδότες έχουν χάσει τον ύπνο τους και αγωνιούν για την αποτυχία των ανθελληνικών τους σχεδίων. 

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, 

Είναι γεγονός ότι: α] από την 11η Ιουνίου 2013 που εναντιωθήκαμε στην αμφιλεγόμενη απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά που έκλεισε την ΕΡΤ, β] από την 26η Ιουνίου 2014 που καταθέσαμε στο Ανώτατο Ειδικό δικαστήριο την ΑΙΤΗΣΗ-ΕΝΣΤΑΣΗ κατά της ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ Βουλής των «Ελλήνων» ως και γ] ειδικώς από την 16η Δεκεμβρίου 2014 που καταθέσαμε στο Ελεγκτικό Συνέδριο την προσφυγή μας κατά του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ για το ξεπούλημα του Ελληνικού, ως μέλη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», πολλάκις μέχρι σήμερα δεχθήκαμε τα πυρά του παρακράτους και απειληθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε, λοιδορηθήκαμε και προσπάθησαν να μας διαλύσουν διότι επιτελούμε το καθήκον μας διεξάγοντας τον αγώνας μας για την Πατρίδα. Αυτές όμως οι θέσεις μας και οι δράσεις μας, τρομάζουν τα αργυρώνητα παπαγαλάκια της Νεοταξικής συμμορίας με αποτέλεσμα την 14η Μαΐου 2016 να δεχθούμε την επίθεση του παρακράτους μέσω του προβοκατόρικου δημοσιεύματος της ανεκδιήγητης κίτρινης φυλλάδας του επικίνδυνου θρασιμιού Στέφανου Χίου του Συμεών που με πηχυαίους τίτλους έγραφε τα κωμικοτραγικά φληναφήματα της νοσηρής φαντασίας των εμπνευστών τους τα οποία μόνο ψυχοπαθείς και μυθομανείς πρακτορίσκοι και μίσθαρνα όργανα του παρακράτους δύνανται να χαλκεύσουν. 

Δεν θα σας κάνουμε όμως την χάρη σκύβαλα της «δημοσιογραφίας» να εμπλακούμε στο προβοκατόρικο παραλήρημά σας διότι ΟΥΔΕΙΣ Έλληνας μας περισσεύει και ΟΥΔΕΙΣ νουνεχής πατριώτης θα ενεπλέκετο σε σχέδιο που θα είχε σαν αποτέλεσμα ενδεχόμενα νεκρούς, εκτεταμένες εξεγέρσεις, καταστροφές περιουσιών και πιθανόν και την εμπλοκή ξένων δυνάμεων που ευαγγελίζεσθε. Μήπως ο σκοπός σας ανάγεται στην αποφράδα ημέρα της 17ης Νοεμβρίου 1973 όταν στα πέριξ του Πολυτεχνείου μέρη δολοφονήθηκαν 23 Έλληνες από αλλότριες δυνάμεις; Μήπως σας χαλάσαμε τα σχέδια αποκαλύπτοντας τον ρόλο ενός ΔΗΘΕΝ Πατριωτικού Συνδέσμου που επί τρείς φορές, από την 6η Νοεμβρίου 2015, προσπάθησε να δώσει αφορμή στο καθεστώς της Νέας Τάξης Πραγμάτων να επιβάλλει την δική του δικτατορία; Εάν ο σκοπός σας είναι, μέσω τέτοιων δημοσιευμάτων, ως δούρειοι ίπποι να προκαλέσετε επί πλέον προβλήματα στην Πατρίδα μας, ΑΓΝΟΕΙΤΕ οπωσδήποτε το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 παράγραφο 4 του Συντάγματος η οποία επιτάσσει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»….. 

Δεδομένου ότι εδώ έχουμε πλέον να κάνουμε με ύπουλα σχέδια μελετημένα από χρόνια, για να φτάσουμε στο σήμερα, είναι γεγονός ότι όντας αδίστακτοι και προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι, θα μας οδηγήσουν σε περιπέτειες αν όχι σε εμφύλιο, αφού εντέχνως κατάφεραν να οδηγήσουν τις επαγγελματικές τάξεις σε μεταξύ τους σύγκρουση. 

Άθλια γεννήματα εχιδνών, αποτολμήσατε πολλάκις μέχρι σήμερα να μας διαλύσετε αλλά η ασπίδα του Έθνους σχηματίζεται και μεγαλώνει κάθε μέρα με προσωπικότητες και καθαρούς Έλληνες από όλους τους χώρους. Τώρα καταλάβαμε ότι σας διακατέχει ο φόβος της αποτυχίας σας γιατί θα λογοδοτήσετε στα Σιωνιστικά αφεντικά σας. Τώρα εμπεδώσαμε ότι με την δράση μας τρομοκρατούμε εσάς τους άθλιους τρομοκράτες!!!  


Μία είναι η απάντηση του Έθνους των Ελλήνων προς όλα τα σκύβαλα που πλέουν στα απόνερα των σκοτεινών υπονόμων των Στοών: Ο καιρός των λόγων έχει πλέον παρέλθει. Τώρα μόνον οι πράξεις έχουν σημασία. Έχουμε και εμείς δύναμη και η δύναμη είναι στις ψυχές μας. 

Κατόπιν των ανωτέρω και προς διαλεύκανση των χαλκευμένων δεδομένων που εκπορεύονται από οιονδήποτε στρατευμένο υπηρέτη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Παγκοσμιοποίησης και της διεθνούς Σιωνιστικής συμμορίας, εμείς οι «επίδοξοι πραξικοπηματίες» υποβάλλαμε την επισυναπτόμενη υπ’ αριθμό: ΑΒΜ Α2016/1081/23-5-2016 έγκλησή μας ΚΑΤΑ

1ον Της Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης, με διακριτικό τίτλο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, νομίμως εκπροσωπουμένης, ως Εκδότριας της Καθημερινής Πολιτικής και Σατυρικής, Εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

2ον Του Συμβούλου και Επιμελητού Έκδοσης κυρίου Στέφανου Χίου του Συμεών και, 

3ον Παντός συντάκτου και παντός κατά Νόμο συναυτουργού ή συμμετόχου και εμπλεκομένου, διά κοινής δράσεως και κοινού δόλου, στην διάπραξη των αδικημάτων της διά του τύπου συκοφαντικής δυσφημήσεώς μας ως και της διασποράς ψευδών ειδήσεων ικανών να επιφέρουν κινδύνους για τις ζωές μας και την σωματική μας ακεραιότητα, μέσω της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ [δημοσίευμα στο υπ’ αριθμό 388 φύλλο του Σαββάτου 14 Μαΐου 2016 και της Κυριακής 15 Μαΐου 2016]. 

Ελπίζουμε ότι υπάρχουν έντιμοι Δικαστές στην Αθήνα που δεν ανήκουν σε οργανώσεις που αντιστρατεύονται τα Εθνικά μας συμφέροντα. Ελπίζουμε!!! 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» 

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ 

Οδυσσέας Τηλιγάδας 
Στέργιος Σμυρλής



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.