30 Ιουνίου 2015

Ξαναδιαβάστε τι θα συμβεί στην πατρίδα μας αν ψηφίσετε την Κυριακή ΝΑΙ.... Και μη χειρότερα...

«Το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν βάζει τέλος στην παραφιλολογία.
Όπως βάζει τέλος και στα επιχειρήματα των οπαδών του NAI ΣΕ ΟΛΑ οι οποίοι ισχυρίζονταν μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχει κείμενο θεσμών»... αναφέρουν χαρακτηριστικώς κυβερνητικές πηγές.

Και στα δύο κείμενα, το σημερινό και αυτό της 25ης Ιουνίου, που εδόθη ως τελεσίγραφο, οι θεσμού ζητούν, μεταξύ άλλων:

• Να επιβληθεί 23% ΦΠΑ στην εστίαση
• Να καταργηθεί η έκπτωση ΦΠΑ στα νησιά
• Να επιβληθεί προκαταβολή φόρου 100% στις εταιρίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες
• Να καταργηθούν οι εκπτώσεις φόρου για τους αγρότες (πετρέλαιο, φόρος εισοδήματος)
• Να περικοπούν κατά €900 εκατ. (0,5% του ΑΕΠ) οι δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια (επιδόματα κλπ)
• Να περιοριστούν άμεσα οι πρόωρες συντάξεις
• Να καταργηθεί σταδιακά το ΕΚΑΣ
• Να εφαρμοστεί πλήρως ο μνημονιακός νόμος 3863/2010 για το ασφαλιστικό
• Να εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και η χρηματοδότηση των επικουρικών ταμείων να γίνεται μόνο από ίδιους πόρους
• Να καταργηθούν όλες οι εισφορές υπέρ τρίτων που χρηματοδοτούν τα ασφαλιστικά ταμεία, που συνεπάγεται μείωση των εσόδων τους κατά πάνω από €700 εκατ.
• Να αυξηθούν οι κρατήσεις για υγειονομική περίθαλψη στις συντάξεις από το 4% στο 6%
• Να παγώσουν οι συντάξεις ως το 2021
• Να νομοθετηθούν οι ομαδικές απολύσεις και να μην υπάρξει η επαναθέσπιση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αν δεν το επιτρέψουν οι θεσμοί
• Να μειωθεί το ακατάσχετο των €1500 στις καταθέσεις
• Να αυξηθεί το επιτόκιο που ισχύει για τη ρύθμιση οφειλών
• Να μειωθούν οι μισθοί στο δημόσιο
• Να εφαρμοστούν πλήρως οι εργαλειοθήκες του ΟΟΣΑ (γάλα, ψωμί, αρτοποιεία, Κυριακές κλπ).
• Να υπάρξουν συντριπτικά πλήγματα στο ελληνικό φάρμακο.
• Να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ
• Να πωληθούν οι μετοχές του ΟΤΕ που κατέχει το Δημόσιο
• Να μην επιβληθεί η έκτακτη εισφορά 12 % στα κέρδη άνω των 500.000 για τη χρήση του 2014.
• Να μην επανέρθουν οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές στα επίπεδα του 2014

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μια δέσμη προτάσεων φιλοσοφίας Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου οι οποίες παραδόθηκαν ως τελεσίγραφο στην Ελλάδα όπως προκύπτει κα από την σχετική απόφαση του Eurogroup.

Η μόνο διαφορά αφορά τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία που, στο σημερινό κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν, ο συντελεστής αυξάνεται στο 13% από 23% που ζητούσαν την 25η Ιουνίου.

[www.koutipandoras.gr]
το είδαμε ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτά ο Σαμαράς, ο Θεοδωράκης και η Γεννηματά.... αποφεύγουν να τα αναφέρουν....

Και φυσικά πέρα από αυτό...

Προσωπικά εκ πεποιθήσεως ψηφίζω όχι ακομα κι αν οι δανειστες αλλάξουν την πρόταση τους και του αρέσει του Τσίπρα και μας προτείνει να ψηφίσουμε ΝΑΙ... 
Εγώ θα ψηφίσω οτι και να γίνει ΟΧΙ γιατί είμαι ενάντια γενικώς στην ΕΕ και στο Ευρώ...

Δεν τους θέλω τους νεοταξίτες...

Το ΟΧΙ μου λοιπόν δεν έχει σχέση με το ερώτημα του Τσίπρα αλλά έχει άμεση σχέση με τα μνημόνια, με τα 5 χρόνια αηδίας αίσχους και προδοσίας, με τους 5000 αυτόχειρες, με τους ανασφάλιστους, με τους ανέργους, με τα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία, με τους αρρώστους που δεν έχουν δημόσια υγεία και φάρμακα, με τους συνταξιούχους πατεράδες μας που τους έκοψαν την σύνταξη, με τον κομμένο μου μισθό, με την υπόδουλη πατρίδα μας.... 

Το ΟΧΙ μου θα είναι καταλυτικό ακόμα κι αν μείνω ο τελευταίος Έλληνας που θα πει ΟΧΙ.... 

Δεν με ενδιαφέρει ο Τσίπρας.... ας πανηγυρίζει όσο θέλει... 
Με ενδιαφέρει να μην πανηγυρίζουν ο Σόιμπλε, ο Ντάισελμπλουμ, η Μέρκελ, ο Γιούνκερ, ο Τούσκ και οι υπόλοιποι βρωμιάρηδες των Βρυξελλών.... 

Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε ΝΑΙ και να μπούμε στο βιβλίο Γκίνες σαν ο μαναδικός λαός που ψήφισε υπερ της υποδούλωσής του για αιώνες... 

Για φανταστείτε μόνο ένα σενάριο... 
Οι Ελληνες ψηφίζουν ΝΑΙ και ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός πάει μετά να διαπραγματευτεί με τους χαμένους φιλοκίναιδους των Βρυξελλών... 
Ο Σόϊμπλε θα του τρίβει το δημοψήφισμα στην μούρη όποτε προσπαθεί να πάρει κάτι καλύτερο διαπραγματευτικά για την πατρίδα μας... 
Θα του λ'εει "αν έχεις πρόβλημα γιατί δεν κάνεις ένα δημοψηφισματάκι;
 να δούμε τι λέει ο λαός σου;"
Το ΝΑΙ θα είναι οριστική ταφόπλακα για το έθνος μας...
Η μόνη πατριωτική αυτήν την στιγμή ψήφος είναι το ΟΧΙ....
Μήπως όταν ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ όλοι οι Ελληνες που τον ακολούθησαν στον πόλεμο ήταν Μεταξικοί;
Το ίδιο και τώρα...

Ο Τσίπρας λέει ΟΧΙ... για τους λόγους του.. 
Κι εμείς οι πατριώτες λέμε ΟΧΙ για τους δικούς μας...



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή σε παρακολουθώ χρόνια, μια ερωτηση μόνο: εμπιστεύεσαι τον τσίπρα να μας βγάλει από την λυκοσυμμορία; να πάμε στ'αγνωστο με βάρκα την ελπίδα δηλαδή; συγνωμη, αλλά εγω δεν τον εμπιστεύομαι... άλλα έλεγε, άλλα κάνει.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου ανωνυμε αφου σε ευχαριστησω που με παρακολουθεις χρόνια να σε ρωτησω....
Εσυ εχεις δει μεσα από τις δικες μου αναρτησεις ( κι εννοώ τις προσωπικές) αλλά και γενικως και των υπολοιπων αρθρογραφων να υποστηριζω τον Τσιπρα;
Οχι φιλε μου δεν το θεωρω ικανό να μας τα βαλει με την λυκοσυμμορία λόγω κυρίως ασχετοσύνης...
Αποδειχθηκε οτι δεν καταλαβε με ποιον είχε να κανει....
Το θεμα ειναι ομως για να γινω και λιγο συνηγορος του διαβολου οτι ο Τσιπρας τουλαχιστον δεν ειναι ούτε εκλεκτός τους ούτε και ανηκει στο συνάφι τους οπως οι προηγουμενοι.

Εγω προσωπικα παντως το ξερεις οτι εχω στηλιτευσει τις προδοτικες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικα μας θεματα....
Το ζητημα ομως που τιθεται τωρα ειναι αν θα ψηφισουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ....
Και προσωπικα πιστεύω οτι οσοι απο εμας θελουμε να μπει ενα τελος σε ολο αυτο μονο το ΟΧΙ μπορει να το φερει....
Αλλά ακομα και στην αντιθετη περιπτωση αντε να μην ψηφισουμε καθολου...
Για μενα αδιανοητη ειναι η ψηφος στο ΝΑΙ....

Αυτό φιλε μου δεν μπορεί να γινει σε καμια περιπτωση και τα εχω αναλυσει σε πολλα αρθρα σαν σχολια αυτην την εβδομαδα....

Με λιγα λογια εγω ιδια ψηφο με τους ΓΑΠ, Βενιζελο, Θεοδωρακη και Σημιτη δεν ριχνω...
Και οπως τα λεω και στο αρθρο την λυκοσυμμορία δεν θα την κανω να χαρει με κανενα τροπο....

Εσυ τι λες;

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.