30 Ιουνίου 2015

Σχεδίαζαν «ξαφνικό θάνατο» της κυβέρνησης οι Γερμανοί.

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις, θα εκφράσω την άποψη μου, «εμπλουτίζοντας» την με δόσεις ρεπορτάζ… Καταρχήν, για να μην τρελαινόμαστε και να μην γινόμαστε συμμέτοχοι στο πάρτι τρομοκράτησης του κόσμου που έχουν στήσει τα ΜΜΕ της διαπλοκής και του σκληρού μετώπου της αντιπολίτευσης που έχουν συστήσει η ΝΔ της ΠΟΛΑΝ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ θα επισημάνω ορισμένα πράγματα…

Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και το γράφω με πλήρη επίγνωση των όσων υποστηρίζω, πως ο Τσίπρας για να αναλαμβάνει τόσο μεγάλο πολιτικό ρίσκο, έως και θράσος, έχει κρυφούς άσους στο μανίκι του. Για την ακρίβεια έχει πολύ ισχυρή στήριξη… Γράφω εγώ και ο καθένας αντιλαμβάνεται, ότι θέλει… Δεν είναι δυνατόν ένας τόσο νέος πολιτικός να έβαζε το κεφάλι του στον ντορβά, με κίνδυνο να πέσουν πάνω του, όλες οι αμαρτίες του πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου, που σκύλευσε πάνω στο πτώμα της Ελλάδας τα τελευταία 35 χρόνια, αν δεν είχε ισχυρές πλάτες… Θα μου πείτε και ο Παπανδρέου είχε πλάτες… Ωστόσο δεν είχε το ηθικό πλεονέκτημα και την χαρισματικότητα του Τσίπρα, γι’ αυτό και απέτυχε παταγωδώς…

Και για να είμαι δίκαιος και καθαρός απέναντι σας, μέρος αυτού του κατεστημένου που προανέφερε, σήμερα στηρίζει τον Τσίπρα.

Δεύτερη επισήμανση… Ο ρόλος Βαρουφάκη, σε όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα είναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ. Δεν είναι τυχαίο πως ο Υπουργός Οικονομικών αποτελεί το νούμερο 1 κόκκινο πανί για την «φράξια Σόιμπλε» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τρίτη επισήμανση. Στην τελευταία δραματική σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εταίροι επέδειξαν ένα πρωτοφανές μένος εναντίον της Ελλάδας. Οι Γερμανοί έχουν το πλεονέκτημα να γνωρίζουν τα πάντα. Όσα λέγονται, όσα συζητιούνται, όσα διαμοιράζονται και όσα συζητιούνται στην χώρα μας… Είναι σαν τον δολοφόνο ή τον βομβιστή, ο οποίος διαθέτει το όπλο του αιφνιδιασμού απέναντι στα θύματα του… Να υπενθυμίσω σε όλους, πως ο Εθνικός μας τηλεπικοινωνιακός γίγαντας, βρίσκεται στα χέρια τους. Τα δίκτυα του άλλοτε κραταιού ΟΤΕ, βρίσκονται σε χέρια Γερμανών. Οι υποκλοπές και τα παρακρατικά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, έχουν στήσει ένα τεράστιο Big brother. Το πόρισμα στην υπόθεση Καραμανλή αποδεικνύει του λόγου το αληθές… Εγχώριοι και ξένοι πράκτορες, οι οποίοι εξυπηρετούν διάφορα συμφέροντα – επιχειρηματιών – κρατών κλπ κλπ έχουν δημιουργήσει μια πρωτοφανή ομπρέλα παρακολουθήσεων, από σταθερά, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονική αλληλογραφία… Όλη αυτή η βάση δεδομένων και πληροφοριών, λόγω του ΟΤΕ συνολικά ελέγχεται από τους Γερμανούς.

Επί του προκειμένου, τα Γερμανικά γεράκια, στην τελευταία  σύνοδο κορυφής ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σφυροκόπησαν τον Τσίπρα, θέλοντας να ρίξουν την κυβέρνηση. Οι λόγοι απλοί και συγκεκριμένοι…

Καλώς ή κακώς μεγάλο κομμάτι της κυβέρνησης ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ και είμαι πεπεισμένος 100% γι’ αυτό να σπάσει το απόστημα της Γερμανικής διαπλοκής στην Ελλάδα… Να εξαφανίσει από τον χάρτη το πλέγμα συναλλαγής, κάτω από το τραπέζι, Ελλήνων και Γερμανών πολιτικών, επιχειρηματιών, πρακτόρων κλπ κλπ.

Αυτό το γνώριζαν εκ των προτέρων οι Γερμανοί… Όπως γνωρίζουν πολύ καλά τις σκέψεις και τις προθέσεις – μέρους επαναλαμβάνω – της κυβέρνησης… Γνωρίζουν επίσης πως ο Τσίπρας έχει ισχυρές πλάτες και στήριξη για κάθε σχέδιο πολιτικής ανωμαλίας που έχουν στήσει…

Στο δια ταύτα, το σχέδιο τους ήταν η ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης. Είναι δεδομένο αυτό. Και του το είπαν και κατάμουτρα του πρωθυπουργού, Μέρκελ και Ολάντ, με την ελπίδα να τρομοκρατηθεί. Η εξαγγελία του δημοψηφίσματος, ασφαλώς και τους αιφνιδίασε. Ο Τσίπρας δεν έκανε το λάθος του Παπανδρέου, που έριξε την ΒΟΜΒΑ μέσα στο άνδρο τους. Έφυγε και αφού βρέθηκε σε ασφαλές μέρος – γι’ αυτόν – έστειλε το sms στο Γερμανικό κατεστημένο. Διότι – ναι μεν – υπήρχε ως πληροφόρηση στους Γερμανούς, πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο βρισκόταν στην γραμμή άμυνας του πρωθυπουργού, ωστόσο δεν γνώριζαν το χρονικό διάστημα που θα το επιχειρούσε… Μόλις ο Τσίπρας αντιλήφθηκε  πως οι Γερμανοί, ετοιμάζονταν να τον ρίξουν, ενήργησε αστραπιαία – και αυτό οφείλω να του το πιστώσω –πέταξε την ΒΟΜΒΑ του δημοψηφίσματος και απέτρεψε το ενδεχόμενο να γίνει «της Κύπρου» στην Ελλάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οπότε το «ελληνικό ζήτημα» από το τεχνοκρατικό πλαίσιο, πέρασε στο πολιτικό πλαίσιο του δημοψηφίσματος. Οι Γερμανοί τρέμουν όπως ο διάολος το λιβάνι την πολιτική λύση του ελληνικού ζητήματος. Διότι, σ’ αυτό το κομμάτι η Ελλάδα έχει τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα έναντι της Γερμανίας και θα βρει συμμάχους ακόμα και μέσα στην Γερμανία. Στο τεχνοκρατικό πλαίσιο είναι σαν την καλαμιά μέσα στον κάμπο. Πλέον δεν μας εμπιστεύεται κανείς και δεν έχουν και άδικο (μεταξύ μας)…

Στο δια ταύτα και τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Είναι ξεκάθαρο πως οι Γερμανοί παίζουν όλα τα λεφτά τους στο να ακυρωθεί το δημοψήφισμα. Να επαναφέρουν την ατζέντα στο τεχνοκρατικό πλαίσιο… Γι αυτό και διαρρέουν τις προτάσεις τους. Είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα καταθέσουν νέες προτάσεις… Έχω την πεποίθηση πως η κυβέρνηση θα αντισταθεί σθεναρά και θα προσπαθήσει να πάμε σε δημοψήφισμα… Εκεί έρχεται το Plan B των Γερμανών. Δηλαδή ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος… Στόχος τους να ρίξουν την κυβέρνηση… Έχω την αίσθηση πως το πολύ μικρό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την Κυριακή, δεν τους δίνει πολλά περιθώρια… Καταλήγοντας θα πρέπει να πω, πως αν ο Τσίπρας καταφέρει να βγει αλώβητος μέχρι την Κυριακή και στο δημοψήφισμα επικρατήσει το ΟΧΙ, από την άλλη Δευτέρα θα έχουμε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ στο εσωτερικό της χώρας.

πηγήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.