Τελευταίες αναρτήσεις

28 Ιουνίου 2015

Εγώ θα ψηφίσω «ΝΑΙ».

Αγαπητή Ολυμπία θα ήθελα να μοιραστώ μια σκέψη μου με τους συμπολίτες μου… λοιπόν… χρειάζεται να ψηφίσω; κι αν χρειαστεί τι θα ψηφίσω;

ΕΓΩ έστω και με περικοπές περνάω το μήνα (ακόμη)
ΕΓΩ έχω να δώσω φαγητό στα παιδιά μου,να τα ντύσω, να τα ζεστάνω (ακόμη)
ΕΓΩ δεν έχω παιδιά που λιποθυμουν απ την πείνα στο σχολείο
ΕΓΩ έχω δουλειά (ακόμη)
ΕΓΩ δεν έχω φίλους ή συγγενείς που αυτοκτόνησαν λόγω των συνθηκών
ΕΓΩ δεν έχω φίλους ή συγγενείς που έφυγαν εκτός Ελλάδος για να μπορέσουν να ζήσουν μ έναν καλύτερο και σίγουρο μισθό
ΕΓΩ δεν ενδιαφέρομαι για το αν θα βρουν δουλειά τα παιδιά μου εντός Ελλάδος…είναι νωρίς ακόμα..
ΕΓΩ δεν είχα ποτέ βοήθεια από τους γονείς μου άρα δε μ ενδιαφέρει που κόψανε τη σύνταξη του πατέρα μου και ύστερα από 50 χρόνια δουλειάς φυτοζωουν μόνο με τη σύνταξη της μητέρας μου…
ΕΓΩ δεν είμαι η χήρα του Μανώλη Κανταρη που τον σκότωσαν αλλοδαποί για μια γαμ…. βιντεοκάμερα
ΕΓΩ δεν ενδιαφέρομαι για την λαθρομεταναστευση ούτε με αφορά το ότι η ΕΕ μας άφησε να πηξουμε, ότι καταστρεφεται ο τουρισμος στα νησιά,ότι υπάρχει μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί στα πόδια μας
ΕΓΩ δεν έχω τους λαθρομεταναστες στο κεφάλι μου (ακόμη)
ΕΓΩ δεν κοιτάζω τι κάνει ο διπλανος μου (κι ας έχει καταστραφεί η ζωή του, η ζωή των παιδιών του κι ας.χρειάζεται τη βοήθεια μου)
ΕΓΩ δεν ενδιαφέρομαι για την πορεία της πατρίδας μου
ΕΓΩ δεν ασχολούμαι με ηθικές αξίες τύπου αξιοπρέπεια, περηφάνια…
ΕΓΩ σκέφτομαι ότι ίσως τα νέα μέτρα να με ακουμπήσουν λιγότερο από κάποιους άλλους… Που να μπαίνω τώρα σε μπελάδες και αγώνα για επιβίωση… Αφού ΕΓΩ είμαι καλά….
ΕΓΩ λοιπόν ύστερα από ώριμη σκέψη λέω να ψηφίσω ναι στο νέο μνημόνιο,νέα μέτρα, νέα επιχορήγηση ή όπως αλλιώς ονομάζονται αυτά…


σωστά;
Αναγνώστης


πηγή Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.