27 Ιανουαρίου 2010

Προφυλακίστηκε ο αρχισυντάκτης του "Ελεύθερου Κόσμου" Δημήτρης Παπαγεωργίου. Πλήγμα κατά του πατριωτικού χώρου. Ολα τα πατριωτικά blogs να βοηθήσουν.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ένα νέος δημοσιογράφος με πατριωτικές ευαισθησίες και μαχητικός ρεπόρτερ βρέθηκε στο στόχαστρο της διεθνιστικής Αριστεράς επειδή τόλμησε να γράψει εναντίον του σχεδίου νόμου για την απόδοση δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα και για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος» και εκ των παραγωγών της εκπομπής «Αδελφοί Λούμπεν», παραμένει εδώ και τέσσερις ημέρες κρατούμενος στην ΓΑΔΑ, επειδή έκανε το λάθος… να πάει σε ρεπορτάζ κάλυψης «αντιρατσιστικής» διαδήλωσης και αντιδιαδήλωσης κατοίκων των Αμπελοκήπων, όπου τον έστειλε η εφημερίδα του.

Εκεί, μέσα σε μία έκρυθμη κατάσταση με τους παρευρισκόμενους στις δύο συγκεντρώσεις να συγκρούονται μεταξύ τους, ακροαριστεροί με ρόπαλα και κράνη, αφού αναγνώρισαν τον Δημήτρη που κάλυπτε το ρεπορτάζ, του επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με έξι ράμματα στο κεφάλι.

Το παράδοξο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας δημοσιογράφος πατριωτικών απόψεων έπεσε θύμα της πολιτικής βίας των αναρχοτραμπούκων (έχουμε πλέον συνηθίσει την τακτική της άκρας αριστεράς) , αλλά ότι η αστυνομία αντί να τον προστατέψει και να συλλάβει τους δράστες της εναντίον του επίθεσης… ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!!!!

Και τα παράδοξα του ΠΑΣΟΚιστανικού καθεστώτος συνεχίζονται: Ο Δημήτρης κρατείται από το Σάββατο στα κρατητήρια, «αναγνωρισμένος» από αυτούς που του επιτέθηκαν ως… συμμετέχων σε επίθεση εναντίον τους, και χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να τους μηνύσει κατά τις ώρες που ίσχυε η αυτόφωρη διαδικασία…

Η τρομοκρατία του Χρυσοχοίδη και του ΠΑΣΟΚ, κατά ενός δημοσιογράφου με εκφρασμένες απόψεις εναντίον του νομοσχεδίου εποικισμού της Ελλάδος, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσοι αντιτιθέμεθα στα σχέδια πολιτογράφησης και απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρέπει να το ξανασκεφτούμε αν θα ξαναμιλήσουμε. Όσοι δημοσιογράφοι εκφράζονται δημοσίως κατά της εθνοκτόνου πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι ο άμεσος στόχος τόσο του παρακράτους όσο και του επίσημου κράτους.

Εμείς δεν θα σιωπήσουμε:
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΑΠ’ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Στηρίξτε το Δημήτρη μέσω του group στο Facebook ή βάζοντας τη φωτογραφία του με σύνδεσμο στο group δηλώνοντας την Αλληλεγγύη σας στο παλικάρι! Οι bloggers δεν υποχωρούν στα δύσκολα και θα το αποδείξουν ακόμη μια φορά.

από το Καραθεοδωρής

Παρακάτω παραθέτουμε μήνυμα της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος.

Casus Belli Προφυλακίστηκε ο αρχισυντάκτης του "Ελευθέρου Κόσμου" Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν θορυβήθηκε από τις προειδοποιήσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και προχώρησε στην προφυλάκιση του αρχισυντάκτη της εφημερίδας μας, Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Στην χώρα που απεγνωσμένα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να λέγεται Ελλάδα, πολιτικής στηρίξεως χαίρουν μόνον όσοι την εχθρεύονται, όσοι την πολεμούν και όσοι την υπονομεύουν. Πολλώ δε μάλλον, αν είσαι μαχαιροβγάλτης ο υπουργός σε προστατεύει, σου παρέχει άσυλο ακόμη κι αν δεν το δικαιούσαι, ενώ αν αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου και αυτές τυγχάνει να σέβονται την πατρίδα και τους θεσμούς της, η δαμόκλειος σπάθη της δικαιοσύνης είναι έτοιμη να σε καρατομήσει.
Αυτό πληρώνει αυτήν την στιγμή ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο οποίος από πολλούς στον πατριωτικό χώρο χαρακτηρίζεται ως ο πιο φέρελπης πατριώτης δημοσιογράφος. Εκτός αυτού όμως πληρώνει και το γεγονός ότι δεν είναι ανώνυμος παρά το οξύμωρο ότι κατηγορείται για κακούργημα επειδή τάχα φορούσε κουκούλα.

Όσοι έδειξαν με το δάκτυλο τον Δημήτρη, το έκαναν απλά, διότι γνώριζαν το πρόσωπό του. Κι αυτό όχι διότι διάβαζαν τα έντυπά μας ή παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις μας αλλά επειδή και ο ίδιος επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό στοχοποιήθηκε με την φωτογραφία του από το παρανόμως λειτουργόν στο ΕΜΠ, Indymedia.

Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα όσα φέρεται να είπε στον Χρυσοχοΐδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τότε έχουμε πόλεμο. Ακόμη και έτσι να μην είναι όμως, παρ' ότι λίγοι το έχουν καταλάβει, εμείς εδώ και χρόνια έχουμε την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και όσοι μας πολεμούν, θα το διαπιστώσουν όταν οι «εκλεκτοί» τους τούς βρουν την νύχτα να κοιμούνται...

Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!

ΣΧΟΛΙΟ
Ετσι είναι αδέρφια μου Ελληνες. Πολλές φορές έχουμε πεί ότι στεκόμαστε πάνω σε επάλξεις και πολεμούμε για την Πατρίδα μας. Ολοι μαζί συμπολεμιστές.
Ομως είναι πόλεμος κάποιοι από εμάς πέφτουν, τραυματίζονται, συλλαμβάνονται αιχμάλωτοι κλπ. Ολα αυτά συμβαίνουν στον πόλεμο.
Το χρέος μας λοιπόν είναι να τους βοηθούμε να επανέρχονται και πάλι μαζί μας στις επάλξεις.
Κι αυτό είναι το χρέος μας και τώρα.
Ολα τα πατριωτικά ιστολόγια οφείλουν να βοηθήσουν να κάνουμε μεγάλη φασαρία.



Share

2 σχόλια:

maximos είπε...

Ας έχει ο καθένας μας από ένα μπογαλάκι με λίγα ρούχα και καμιά αλλαξιά ,γιατί όπως πάμε θα ξανανοίξουν η Μακρόνησος και ο Άι-Στρατής για τους Ελληνες πατριώτες....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ.
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.