18 Ιανουαρίου 2010

Μην τολμήσετε.........

Ανησυχητικά νέα έρχονται από το Πεντάγωνο και το Υπουργείο Εθνικής (ακόμα) Αμύνης.
Με αφορμή την περικοπή δαπανών και την λιτότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την οικονομική κρίση των φτωχών...(διότι όπως όλοι ξέρετε καμιά κρίση δεν υπάρχει για τους πλούσιους) σκέφτονται να κόψουν τις παρελάσεις των εθνικών μας επετείων ή τουλάχιστον να τις περικόψουν σε μια τον χρόνο!!!!

Προσανατολίζονται να γίνεται μία εκ περιτροπής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ενα έχω να πω. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ.....
Κανείς άλλος λαός δεν σκέφτεται τέτοιες περικοπές.
Μας τσακίσατε το είναι μας. Τώρα θέλετε τις λίγες στάλες υπερηφάνειας και χαράς που μας έμειναν να τις εξαφανίσετε κι αυτές;

Με αφορμή την "οικονομική κρίση":
  • Περικόπτετε τις πτήσεις αναχαίτησης στο Αιγαίο μας ώστε οι Τούρκοι να αλωνίζουν ανεμπόδιστοι (άραγε αυτοί δεν έχουν οικονομική κρίση; Περίεργο).
  • Περικόπτετε όλες τις αμυντικές δαπάνες και αφήνετε την χώρα απροστάτευτη.
  • Κατακερματίζετε με το κατάπτυστο και ύπουλο σχέδιο "Καλλικράτης" την πατρίδα σε περιφέρειες (προσεχώς μικρά κρατίδια) για να πετύχετε αυτό που έπαθε οι Γιουγκοσλαβία και πρόσφατα και η ίδια η Σερβία με το Κόσοβο......
  • Επειδή τα ασφαλιστικά ταμεία ΕΣΕΙΣ (οι ανθέλληνες πολιτικοί) οι ίδιοι τα καταστρέψατε, τώρα θέλετε να βάλετε όλους τους λαθρομετανάστες και λοιπούς που πάλι ΕΣΕΙΣ φέρατε, σε ασφάλιση (και καλά) ωστε να μην πτωχεύσουν (και καλά).........Και επιπλέον να κάνετε τα παιδιά τους "Ελληνες" και μάλιστα με "ιθαγένεια" ούτε καν απλά υπηκοότητα!!!!! Πράγμα που σημαίνει ότι αφού το παιδί μου είναι "Ελληνας" μπορώ κάλιστα κι εγώ που είμαι γονιός του να παραμείνω για πάντα στην Ελλάδα. Και φυσικά όχι σαν φιλοξενούμενος αλλά σαν συνιδιοκτήτης!!!!!!!!

Ξέρετε με αφορμή την οικονομική κρίση που αποφάσισαν να φέρουν στον κόσμο τα μέλη μυστικών λεσχών, όπως για παράδειγμα η Μπίλντερμπεργκ (της οποίας τα μέλη πρόσφατα σε συνέδριο -κεκλεισμένων των θυρών φυσικά- στην Ελλάδα, αποφάσισαν αν θα συνεχιστεί η κρίση ή αν θα κηρύξουν την λήξη της-όπως βλέπετε δεν είναι οικονομικό, στατιστικό, μαθηματικό το θέμα αλλά θέμα απόφασης κάποιων ισχυρών) πιέζονται διάφορα κράτη που έχουν επιδείξει ηθική αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση, να γονατίσουν.

Ετσι λοιπόν βρεθήκαμε κι εμείς ως Ελλάδα και ως Ελληνες στο στόχαστρο των "τεράτων" αυτών της Αποκάλυψης.

Πέρασαν λοιπόν μπόλικα οικονομικά και κοινωνικά μέτρα που πλήτουν τους φτωχούς Ελληνες, όπως τέλη κυκλοφορίας, γονικές παροχές κλπ, αναστολή αυξήσεων μισθών, αναστολή προσλήψεων, αύξηση ορίου συνταξιοδότησης των γυναικών κλπ
Μέτρα που πλήτουν την ήδη τρύπια τσέπη κάθε ελληνικής οικογένειας αλλά και την ίδια την ύπαρξή της.

Τώρα αρχίζουν τα μέτρα που θα κτυπήσουν την Ελλάδα ως χώρα, ως πατρίδα. Θα χτυπήσουν την ιστορία της, της παραδόσεις της, την παιδεία της, την άμυνά της, τον στρατό της, την εδαφική της ακεραιότητα, την ίδια της την ύπαρξη.

Ηδη όσοι παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα στο διαδίκτυο θα έχετε πλέον ξεκάθαρα αντιληφθεί ότι η Θράκη μας οδεύει με "βήμα ταχύ" στην Κοσοβοποίηση με τις ευλογίες των Αμερικάνων, την χαρά της Τουρκίας και την συμμετοχή της "ελληνικής" κυβέρνησης!!!

Κάποιοι θα πουν ότι καταστροφολογώ αδικαιολόγητα. Φίλοι μου καλοί δεν είναι έτσι.

Αδέρφια μου Ελληνες, το έιχα προτείνει και σε πρόσφατη αναρτησή μου για την Θράκη.
Μην κλείνετε τα μάτια σας. Πατήστε "Bati Trakya" (είναι τουρκικά και σημαίνουν Δυτική Θράκη) στον αναζητητή του Google και θα ξεπροβάλουν μπροστά σας σημαίες, λάβαρα, χάρτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, που προδικάζουν το μαύρο μέλλον της μικρής ελεύθερης (ακόμα) ελληνικής Θράκης μας.

Αντί να διεκδικούμε εμείς, οι μόνοι νόμιμοι κληρονόμοι, την απελευθέρωση της Ελληνικής κατεχόμενης Ανατολικής Θράκης με την Βασιλεύουσα Πόλη μας, πάμε να χάσουμε και τα λιγοστά απομεινάρια της Θράκης μας.
Και φυσικά κάποιοι πληρωμένοι εγκάθετοι "ιστορικοί" θα φροντίσουν τα παιδιά μας να μην μάθουν ποτέ για την Ελληνική Θράκη και τον πολιτισμό της.........

Ηρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ο καθένας από το μετερίζι του ας ξεκινήσει πρώτα με ενημέρωση των οικείων, των φίλων και των συγγενών του κι έπειτα θα δούμε...........Share

2 σχόλια:

Ιωάννης είπε...

Καταπληκτικό !
Και πέρα για πέρα αληθινό !
Απορώ ποιοί δε βλέπουν και γιατί;
Αντίσταση για τη διαφύλαξη ιερών και κεκτημένων τώρα..


ΥΓ. Χρόνια πολλά για τη γιορτή σας !

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

Λίγες γραμμές πολλές ευχές για μια ζωή όλο χαρές. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, νά'χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και ότι αγαπάς να αποκτήσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.