12 Ιανουαρίου 2010

Προπαγάνδα κατά του Χριστιανισμού και βλασφημία κατά του προσώπου Του Σωτήρα Χριστού από καθηγητή του Πάντειου Πανεπιστημίου σε γραπτές εξετάσεις!!

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Μας εστάλει με email και σας το παραθέτουμε:

Αγαπητοί φίλοι


Αλίευσα απ' το internet και σας στέλνω συνημμένα, φωτοτυπία της κόλλας των εξετάσεων που δόθηκαν στο Πάντειο πανεπιστήμιο το Φεβρουάριο του 2009.
Είμαι βέβαιος πως όταν θα διαβάσετε και τα τρία θέματα θα φρίξετε αφού ούτε λίγο ούτε πολύ εξευτελίζουν το ίδιο το πρόσωπο του σωτήρα μας Ιησού Χριστού.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτόν τον κόσμο κι ειδικότερα σ' αυτή τη χώρα ο καθηγητής που υπογράφει, επέλεξε κι έβαλε αυτά τα θέματα είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημήτρης Χριστόπουλος.

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος δεν είναι άλλος απ' τον πρόεδρο της "
Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" της ΜΚΟ δηλαδή που είναι πίσω απ' το νομοσχέδιο Ραγκούση για τη ιθαγένεια.(http://www.antinews.gr/?p=30246) Ο Χριστόπουλος πέρα από πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, πέρα από καθηγητής (επίκουρος) στο Πάντειο, πέρα από εξέχων μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ, http://www.kemo.gr/) δούλεψε επί σειρά ετών στο συνήγορο του πολίτη ως ειδικός επιστήμονας και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους νυν ειδικούς επιστήμονες και βοηθούς συνηγόρους αφού άλλωστε με τους περισσότερους απ' αυτούς συμπορεύονται ιδεολογικά κι έχουν στρατευθεί στον αγώνα για τα πάσης φύσεως "δικαιώματα" των πάσης φύσεως "μειονοτήτων". Αυτό περί συνηγόρου το τονίζω διότι το επόμενο καυτό θέμα που θέλουν ν' ανοίξουν (αν και νομίζω έχει ανοίξει ήδη) είναι αυτό της απόσυρσης των ιερών συμβόλων απ' τους δημόσιους χώρους. Το θέμα αυτό λοιπόν θα το χειριστεί όπως μαθαίνουμε ο συνήγορος του πολίτη. Αμφιβάλλει κανείς μετά τα παραπάνω για το ποια θέση πρόκειται να πάρει ο Συνήγορος;;

Τέλειώνοντας θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στην συμπεριφορά των τριών φαντάρων που μας γέμισαν υπερηφάνεια και συγκίνηση αποδεικνυοντάς μας ότι υπάρχει ΑΚΟΜΑ (και θα υπάρχει) η άλλη Ελλάδα της λεβεντιάς, του ήθους, και της αγνότητας. Ευτυχώς υπάρχουν κι αυτά τα παλληκάρια κι όχι μόνο οι φλώροι των Βορείων Προαστίων όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος που χρησιμοποιώντας το μεγαλογιατρό μπαμπά του και προφασιζόμενος ανύπαρκτο πρόβλημα υγείας απέφυγε να υπηρετήσει έστω και μια μέρα στο στρατό. (το γεγονός είναι απόλυτα διασταυρωμένο).

Αυτοί σαν τον Χριστόπουλο είναι η τζάμπα μάγκες της ζωής, που κάνουν ανέξοδη, εκ του ασφαλούς επανάσταση του φραπέ μεταξύ του "Φίλιον" και του Παλαιόυ Ψυχικού παράγοντας ανόητα ιδεολογήματα, φληναφήματα και γνωρίζοντας ότι αν στραβώσει κάτι, θα επιστρέψουν εις τας οικογενειακάς αγκάλας κι ούτε γάτα ούτε ζημιά, αυτοί που μετά την τυπική "επαναστατική" τους διαδρομή τους περιμένει όχι μία αλλά εφτά δουλειές για να επιλέξουν κι όχι το σαράκι της ανεργίας, αυτοί που δεν σκοτίστηκαν ποτέ για το πως και αν θα βγει το μεροκάματο την επόμενη μέρα, για το αν θα 'χει να πληρώσει το δάνειο του σπιτιού, αυτοί που ζουν στα πολυτελή σπίτια, σε απόλυτα μονοπολιτισμικές περιοχές με Security να χτενίζουν τους δρόμους μέρα νύχτα λένε σε μας τους κατοίκους των πολυπολιτισμικών Πατησίων, της Κυψέλης, του Αγ. Παντελεήμονα ρατσιστές, ακροδεξιούς, φασίστες.
Καιρός είναι λοιπόν να σταματήσει αυτή η κοροϊδία.

Όπως σας έγραφα και σε προηγούμενό μου mail
"μπορείτε, μπορούμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή των σχεδίων που έχουν στόχο τον ουσιαστικό και σε βάθους χρόνου αφελληνισμό της πατρίδας μας. Χωρίς φανατισμό αλλά με υπευθυνότητα και σύνεση, χωρίς μισαλλοδοξία αλλά με γνώση και συγκρότηση."
Αλλά όπου χρειάζεται, προσθέτω σήμερα, δυναμικά κι αποφασιστικά !

Με εκτίμηση
Ανέστης Μάντακας


(Η εικόνα των θεμάτων από το PATRIA MEDIA)

ΣΧΟΛΙΟ

Και φυσικά ο Χριστόπουλος ανήκει σε αυτούς που ψήφισαν υπέρ του κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο (δείτε παλιότερη αναρτησή μας ΕΔΩ).
Οπως βλέπετε οι πληρωμένοι εχθροί της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας είναι πάντα πάνω -κάτω οι ίδιοι.......



Share

4 σχόλια:

george είπε...

Όπως θα δείτε αν διαβάσετε τα θέματα, ο καθηγητής προσφέρει τη δυνατότητα είτε να υπερασπιστείς, είτε να μην υπερασπιστείς τον καλλιτέχνη, ανάλογα με τη συνείδησή σου. Μάλιστα, επειδή το θέμα είναι ερώτηση κρίσεως, υπάρχουν αυτές οι δύο επιλογές, οι οποίες βαθμολογούνται ισότιμα. Βαθμολογείται δηλαδή η δυνατότητα επιχεριματολογίας, κι όχι η άποψη. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ;

Αν για παράδειγμα κε Θάνο ήσασταν φοιτητής του, κάλλιστα θα μπορούσατε να πείτε τα επιχειρήματά σας γιατί ΔΕΝ θέλετε να υπερασπιστείτε τον καλλιτέχνη.


Κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τα θέματα ή μείνατε μόνο στις υπογραμμισμένες φράσεις ;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καταρχην καλε μου φιλε Γιωργο βλέπω ότι αγνόησες παντελώς το σχολιο μου ότι ο εν λόγω καθηγητης προσυπέγραψε το καταπτυστο και ανθελληνικο Σχεδιο Αναν....δεν πειραζει.

Λοιπόν καταρχήν διαφωνώ με το ότι ο εν λόγω καθηγητής χρησιμοποίησε ως παραδειγμα και μάλιστα αρνητικής και προσβλητικής εικόνας το Ιερότερο Πρόσωπο της Ορθοδοξίας και γενικότερα του Χριστιανισμού.
Δεν με απασχολεί τι δυνατότητα εδωσε στους φοιτητές του...για υπερασπιση ή μη του καλλιτεχνη.

Μιας και με ρωτας αν ημουν φοιτητής του μάλλον θα κοβόμουν αφού θα αρνιόμουν να απαντήσω γενικώς στο θέμα....
Μου κανει εντύπωση που δεν θεωρεις προσβλητική μια τέτοια έστω και παραδειγματική αναφορά...

Τι θα έλεγες να βάζαμε την μητέρα του κυρίου καθηγητη στην θέση του μοντέλου του καλλιτέχνη ...
Αλήθεια γιατι ο εν λόγω κύριος δεν έβαλε την μητερα ή τον πατέρα του;
Μήπως επειδη αυτά είναι γι αυτον ιερά πρόσωπα;

Φίλε μου η αντιχριστιανική προπαγάνδα όχι μονο θεωρω ότι δεν ειναι καν συγκεκαλυμένη από τον απαράδεκτο καθηγητη αλλα αντιθέτως ειναι προκλητική και χυδαία και σίγουρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της δημοκρατίας μας αλλα και της Ορθοδοξίας μας για να περάσει τα ανίερα μηνύματά του.

Σε διαβεβαιώνω ότι αν ζουσε σε ισλαμική χώρα και έβαζε αναλογο θέμα με τον Μωαμεθ δεν θα βρισκοταν σήμερα αναμεσά μας...
Ασε που δεν θα τόλμαγε....

Κρίμα.....

george είπε...

Αγνόησα το σχόλιο για το σχέδιο Ανάν, γιατί απλούστατα, αυτή τη στιγμή και σε αυτό το χώρο, δε με ενδιαφέρει να ανοίξουμε κουβέντα για αυτό. Μίλησα απλώς και μόνο για τα "αντιχριστιανικά".

Το γεγονός ότι ο εν λόγω καθηγητής αντιλαμβάνεται πόσο ευαίσθητο είναι το θέμα που θίγει, φαίνεται από τον τρόπο που το χειρήστηκε. Είναι ένα θέμα που άλλους θα τους προσβάλλει κι άλλους όχι, εξ ού και η δυνατότητα δύο διαφορετικών αντιδράσεων.

Όχι, δεν θεωρώ τίποτε προσβλητικό. Αν κάτι μέσα μου είναι ιερό, δεν μπορεί να το προσβάλλει κανείς. Δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας, τόσο απλά.

Τέλος, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι αν και "περήφανος ορθόδοξος", κρυφοζηλεύεται τη βία και τον φονταμενταλισμό των φανατικών Ισλαμιστών. Πολύ θα χαιρόσασταν αν οι χριστιανοί δρούσαν σαν ταλιμπάν, κυνηγώντας όποιον "προσέβαλλε" τα θεία. Ευτυχώς για όλους, εδώ είναι Ελλάδα κι όχι Ιράν.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ενταξει λοιπον επι του θέματος διαφωνούμε ...
Θα απαντησω μονο στο ότι ψιλοζηλεύω τους ισλαμιστες...

Καθολου φίλε μου. Αν ηταν ετσι θα ζουσα στο Ιραν...
Ομως θεωρώ ότι αξίζει να αγωνιζόμαστε και να υπερασπιζόμαστε τα δικαια και τα ιερά μας ως Ελληνες Ορθόδοξοι κι αυτο δεν σημαίνει ότι θελω να τον "καθαρίσω"...
Αλλα απλά να τον αντιμετωπίσω έστω με την γραφίδα μου..
Μηπως θα έπρέπε να κάτσω αδιαμαρτυρητα να τον ανεχομαι;

Πιστευω όχι...
Πολυ καλο που εσυ φαίνεται να τον ανεχεσαι και προφανως εχεις πιασει το νόημα του χριστιανισμου καλυτερα από εμενα....

Τον ανθρωπο δεν τον μισω αλλα το μίσος του για την Πίστη μου το μισώ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.