5 Ιουλίου 2009

Οι Λουθηρανοί ξέφυγαν τελείως. Τώρα έκαναν λεσβία επίσκοπο!!!!!!

Η Εύα Μπρούνε, 55 χρόνων, λεσβία και μητέρα ενός αγοριού, εξελέγη επίσκοπος της Λουθηρανικής Εκκλησίας της Στοκχόλμης. Ακόμη και στην προοδευτική Σουηδία, η εκλογή της προκάλεσε αντιδράσεις. Όμως οι πιστοί την υποστηρίζουν.
............................................................

Αν και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και στη δικτατορία του σεβασμού της ...διαφορετικότητας,για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ "δεν σ΄αφήνουν ν΄αγιάσεις"
.

Χθές στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" διαβάσαμε τρία άρθρα που εμμέσως ή αμέσως διαφήμιζαν την ομοφυλοφιλία. Στο πρώτο άρθρο υπήρχε εκτενές αφιέρωμα στη νέα ταινία ενός gay παρουσιαστή, στο δεύτερο παρουσιάσθηκε με διθυραμβικώς "ουδέτερο" τρόπο η είδηση ότι επιτέλους επετράπη το ομοφυλοφιλικό sex στην Ινδία και για να ολοκληρωθεί η "τριλογία" της προώθησης της διαστροφής ένα άρθρο για τη λεσβία επίσκοπο και μητέρα.
Στο τελευταίο άρθρο που έξυπνα τοποθετήθηκε στο τέλος αυτής της "τριλογίας",εύκολα διαπιστώνει ο αναγνώστης ότι προωθείται η νεο-εποχίτικη αναίρεση της απόλυτης αποστασίας που προκαλεί η θανάσιμη αμαρτία της ομοφυλοφιλίας (θυμίζουμε ότι "αμαρτάνω" στην αρχαία ελληνική σημαίνει " εκτρέπομαι του σκοπού μου" ). Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι στη προτεσταντική "εκκλησία" η Αποστολική διαδοχή όπως εκφράσθηκε απο τους πρώτες αιώνες με την ιερωσύνη, έχει ΔΙΑΚΟΠΕΙ πολύ πριν χειροτονηθούν γυναίκες, ακόμα όμως και ένας σώφρων άθεος θα ανατριχιάσει με αυτή τη θρασεία επιβολή της αντιστροφής της αλήθειας και της νεο-εποχίτικης θολότητας.
Η αλαζονεία των ομοφυλοφίλων έχει ξεπεράσει και εκείνη της γνωστής αλεπούς του Αισώπου που επειδή έκοψε την ουρά της ήθελε να επιβάλλει ως μόδα το αποτέλεσμα της επιλογής της ή της βλακείας της.
Αν κάποιοι συνήθισαν στη κίβδηλη θαλπωρή που προξενεί η ζέστη της χωνεμένης κοπριάς, με γειά τους με χαρά τους, όμως δεν θα μας επιβάλλουν ως φυσιολογική και ευχάριστη συνήθεια τη ξάπλα πάνω της.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση στην Κλασσικοπερίπτωση

ΣΧΟΛΙΟ
Εχουμε ξαναναφέρει το πώς και το γιατί οι προτεστάντες έχασαν τελείως τον ορθό δρόμο της πίστης και σήμερα απαριθμούν εκατοντάδες ή και χιλιάδες δοξασίες ανά τον κόσμο Μόνο στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται τουλάχιστον 300 παραφυάδες τους!!).
Η αντίδρασή τους, προς τα εγκλήματα και τα λάθη του Πάπα της Ρώμης (Ιερές Εξετάσεις, Συγχωροχάρτια, Εγκλήματα είς το όνομα του Χριστού στην Ν. Αμερική, σφαγές κατά των διαμαρτυρομένων στηνΕυρώπη κλπ) ήταν να καταργήσουν 1700 χρόνια Χριστιανικής ιστορίας και να επανέλθουν στην Εκκλησία των χρόνων των Μαρτύρων, απορρίπτοντας με μια μονοκοντηλιά την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας, τους Αγίους, τους Πατέρες, τις Οικουμενικές Συνόδους και τα περισσότερα Μυστήρια. Λες και επί 2000 χρόνια το Αγιο Πνεύμα έπαψε να υποστηρίζει και να ενδυναμώνει στις ψυχές των ανθρώπων την πίστη και να αναδεικνύει Αγίους και Μάρτυρες.

Τώρα αρχίζει πλέον το αποκορύφωμα της διαφθοράς τους, το οποίο είναι σίγουρο ότι αργά η γρήγορα θα τους οδηγήσει στην πλήρη αθεϊα και πλάνη. Και δεν είναι μια πλάνη ή διαφθορά προσώπων όπως στην Ορθοδοξία μας, αλλά μια πλάνη θεσμική, μια πλάνη των πιστεύω τους. Δεν μπορούν να κατηγορήσουν μόνο ορισμένα πρόσωπα ότι "έφυγαν" από τον "σωστό δρόμο". Εδώ μιλάμε για διαφθορά (στην προκειμένη περίπτωση) ολόκληρης της Λουθηρανικής Εκκλησίας η οποία είναι από τις παλαιότερες και ισχυρότερες αιρέσεις των Προτεσταντών με εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Αν διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στην κλασσικοπερίπτωση θα δείτε ότι η κατρακύλα έχει αρχίσει προ πολλού για τους Λουθηρανούς. Φανταστείτε ότι οι πιστοί λέει την υποστηρίζουν!!!!!! Οπως είναι φυσικό η πλάνη δεν χτυπά μόνο τα "κεφάλια".

Κι εδώ στην χώρα μας κατά καιρούς έχουν ακουστεί, από ανθρώπους φυσικά άσχετους με την Ορθοδοξία ή και εχθρικούς, φωνές για την χειροτονία των γυναικών. Φυσικά όπως γνωρίζουμε το αίτημα δεν προέρχεται από τις ευλαβείς Χριστιανές γυναίκες της Εκκλησίας μας, οι οποίες ούτως ή άλλως έχουν μέγιστο ρόλο στην διακονία των Ενοριών μέσα από Φιλόπτωχα και άλλα έργα, που έχουν σχέση με την ανακούφιση των συνανθρώπων μας αλλά και με την ενεργή βοήθεια κατά την τέλεση των Ιερών Μυστηρίων και Ακολουθιών. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως ανάμεσα στα πάμπολλα αιτιολογημένα επιχειρήματα που πηγάζουν μέσα από την Ιερή μας Παράδοση υπάρχει κι ένα πανίσχυρο. Η μη χειροτονία της ίδιας της Παναγίας μας.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι, αν κάποιο πρόσωπο Σεβαστής και Αγίας Μητέρας θα έπρεπε να χειροτονηθεί θα ήταν η ίδια η Παναγία μας. Και ποιός από τους Αποστόλους θα τολμούσε ποτέ να αρνηθεί την Ιερωσύνη στο πρόσωπό της; Ποτέ όμως η Μητέρα Του Υιού Του Θεού δεν απαίτησε να χειροτονηθεί. Και φυσικά αυτό δεν της στέρησε την παρουσία δίπλα στον Υιό Της και με ιδιαίτερη μάλιστα τιμή. Πως άραγε θα τολμούσε οποιαδήποτε γυναίκα πλεόν στην πορεία της Χριστιανικής μας πίστης να παραβεί την θέλησή Της και να προσπεράσει την Πρώτη μεταξύ των γυναικών;

Ηταν λοιπόν φυσικό κάτι παρακμιακές φεμινίστριες (από αυτές που θέλουν να φοράνε ανδρικές γραβάτες και κοστούμια και να παριστάνουν το κακέκτυπο του άντρα και να κάνουν εκτρώσεις γιατί θέλουν να ορίζουν το σώμα τους!!!) ή νεκρόψυχες λεσβίες να απαιτούν την χειροτονία των γυναικών, την κατάργηση του Αβάτου του Αγίου Ορους κ.α.

Το άσχημο έιναι πως μια ελληνική εφημερίδα προωθεί τέτοιες ειδήσεις και μάλιστα με τοποθέτηση θετική!!! Γι αυτό επειδή αρκετά πλεόν κοιμηθήκαμε ήσυχοι ήρθε η ώρα να συνταχθούμε με την Εκκλησία μας και να πάψουμε να δεχόμαστε κάθε ύπουλο χτύπημα από όπου κι αν προέρχεται, αδιαμαρτύρητα.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ. ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΣΤΑ ΜΜΕ, ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ.



Share

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Εχω πολλες αντιρισεις με τα σχολια σου φιλε μου παρολο που δεν ειμαι ομοφυλοφιλος,συμφωνω ομως στο οτι εχουν κανει την ομοφυλοφιλια μοδα και προσπαθουν σε ορισμενες φασεις σχεδον να την επιβαλουν κιολας,ομως δεν φταινε οι απλοι κοινοι θνητοι ομοφυλοφιλοι γιαυτο που το μονο που θελουν ειναι ο σεβασμος της διαφορετικοτητας τους.
Τα σχολια σου κατα την γνωμη μου ειναι το ενα ακρο και η διαφημιση που κανουν τα ΜΜΕ το αλλο.
Τωρα για την τελευταια παραγραφο εχω να πω πολλα.
Ποια εντυπα δεν ειναι αντιχριστα;
Οι μεγαλυτεροι εχθροι της εκκλησιας κατα την γνωμη μου ειναι οι παππαδες που ξεκοκαλιζουν ατιμα την περιουσια του Ελληνικου λαου και αυτοι που κανουν τους μεγαλους σταυρους και προσευχοντε δυνατα.
...και μην μου πεις οτι δεν ειναι ολοι οι παππαδες ετσι γιατι οταν π.χ γινοταν ερανος για τους πυροπληκτους η εκκληια εδωσε αν δεν κανω λαθος 5.000 ευρο,δεν ειδα κανεναν αλλο παπα να σηκωνει το τηλεφωνο για να δωσει κανα φραγκο απο την ενορια του,εμεις οι συμβασιουχοι πυροσβεστες που περναμε τοτε 650 ευρω μαζεψαμε 5,5 εκατομμυρια(100 ευρω ο καθενας)
Τωρα για την συνεχεια του σχολιου σου θα σου πω οτι και εγω ειμαι χριστιανος και εγω ειμαι Ελληνας και περιφανος για αυτο αλλα ρε φιλε Θανο αυτοι που διαφημιζοντε για χριστιανοι πολιτικοι ειτε ειναι φασιστες και ρατσιστες,πραγμα αντιθετο με αυτα που διδαξε ο Χριστος μας,ειτε παλι παντα κατα την προσωπικη μου αποψη ανθρωποι που 'πουλανε' αυτη την εικονα γιατι ειναι ο μονος τροπος να παρουν κανα ψηφο.

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

Φίλε μου ΘΑΝΟΣ
Μήπως κάποιοι δεν είναι υποκριτές και φαρισαίοι;

Εγώ προσωπικά, ξέρεις ότι δεν δέχομαι τίποτα Χριστιανικό. επίσης με το ίδιο σθένος καταφέρομαι κατά παιδεραστών και ομοφυλοφίλων. Μου κάνει εντύπωση ότι αρκετοί από εσάς αντί να δείτε το πρόβλημα της ομοφυλοφιλίας και να το αντιμετωπίσετε, πολεμώντας αυτό στους κύκλους τις εκκλησίας σας κυνηγάτε χίμαιρες, αφήνοντας εκατοντάδες παιδεραστές και ομοφυλόφιλους με άσυλο.

Πόσες τέτοιες, από τις εκατοντάδες περιπτώσεις έχεις καταδικάσει ή έχεις αναρτήσει σχόλιο;

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ....

ΑΘΡΗΣΚΟ .... ΔΗΛΑΔΗ

Σταυρούλα είπε...

Καλησπέρα!Μια χαρά τα λέτε,χάρηκα που σας γνώρισα.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Η γνώμη σου φίλε WarLord είναι σεβαστή και μιας και όπως λές ανήκεις στην Εκκλησία ως Χριστιανός η γνώμη σου μετράει ακόμα περισσότερο. Η κριτική που κάνεις για την Εκκλησία θέλω να πιστεύω ότι έχει να κανει με την Ιεραρχία κι οχι με τους εκατομμύρια απλούς Χριστιανούς που με τον οβολό τους την κρατανε. Γιατι Εκκλησία είμαστε εσυ κι εγω κι οχι μονο οι παπαδες και οι Μητροπολιτες. Οσο για το σχόλιο σου ότι οι πολιτικοί που διαφημίζονται ως Χριστιανοί ειναι φασιστες και ρατσιστές δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Δεν κατανόησες ή δεν διαβασες καλα το σχόλιο της αναρτησης. Το ξαναλέω λοιπόν ....ενισχυστε και ψηφίστε Χριστιανούς πολιτικούς ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ. Και δεν νομιζω ότι Χριστιανοί πολιτικοί π.χ. του ΠΑΣΟΚ ή της Ν.Δ. είναι φασίστες και ρατσιστές......

Φίλε Επικούρειε σε προκαλώ να γράψεις μόνο 10 από τις εκατοντάδες περιπτώσεις (όπως λές) παιδεραστίας ή ομοφυλοφιλίας...κι οχι θεωρίες και συκοφαντίες αλλά αποδεδειγμενες και εκδικασμενες.....

Λάθος έκφραση στο τελος....εν δυναμη εγκληματίες είναι οι άθεοι.....για τους αθρησκους δεν εχω καταλήξει.....


Σταυρούλα να σε καλωσορίσω στην παρέα μας

Πελασγός είπε...

Δεν πρέπει να ξεχνούμε κάποια πράγματα ποτέ για να μη χανόμαστε στην ομίχλη των καιρών μας,η οποία έχει πλησιάσει το φίλο μας το WarLord.(Με τον οποίο συμφωνώ στο ότι δε φταίνε οι απλοί κοινοί άνθρωποι,οι οποίοι εξάλλου χάνονται πιο εύκολα.)
* Ότι τα λανθασμένα έργα ανθρώπων,μεταξυ αυτών και ιερείς,δε σύμβαδίζουν με τα λόγια του Χριστού,συνεπάγεται δεν αντιπροσωπεύουν τη θρησκεία μας.
* Ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του διαβόλου είναι να γίνει αποδεκτός απ'τον άνθρωπο ως "κάτι καλό".Βλ.Πυρηνικά όπλα για ειρήνη, λεσβία αρχιεπίσκοπος κ.α.
* Το βούρδουλα που χρησιμοποίησε ο Χριστός για να διώξει τους έμπορους απ'το Ναό του Πατέρα του,ως πρόληψη για το μεγαλύτερο κακό που φέρνει η ασέβεια.Βλ.μαζική λαθρομετανάστευση μέσω τουρκίας, σκεφτείτε την εξέλιξη των γεγονότων στο μέλλον και μετά χαρακτηρίστε όποιον ανησυχεί ζητώντας κάτι δραστικό τώρα, φασιστορατσιστή.
* Τον Πολιτισμό μας.
* Την Ιστορία μας
* Την Ελληνική μας γλώσσα η οποία ήταν,είναι και θα είναι πάντα εδώ για να μας δείχνει το δρόμο.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.