16 Ιουλίου 2009

Βουδιστικός προσυλητισμός με Σεμινάρια τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου !!!

Το παρακάτω μήνυμα μου απέστειλαν με την παρακληση για αναδημοσίευση. Εγώ το βρήκα σαν ευκαιρία για προβληματισμό και σχολιασμό.

Σας το παραθέτω:

ΛΑΜΑ ΣΟΝΑΜ

"ΣΑΝΓΚΙΕ ΤΣΟ ΜΕΝ ΛΙΝΓΚ"

Χώρος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και Φιλοσοφίας

ΟΛΥΜΠΟΥ 8

ΜΑΤΙ - 19009

Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

Αυτό το καλοκαίρι, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα 15ήμερο "ανοιχτό πανεπιστήμιο" φιλοσοφίας.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ

Ενα ενδιαφέρον σεμινάριο γιά όσους θέλουν να διευρίνουν τούς πνευματικούς τους ορίζοντες και να ανακαλύψουν πράγματα πού μέχρι τώρα απλώς υπέθεταν ότι υπάρχουν.

Ο 13ος Κουντέλιν Ρίνποτσε, μέγας φιλόσοφος και μύστης του Βουδδισμού, θα μας ξεναγήση στα πνευματικά μονοπάτια του σύμπαντος όπου σε κάθε στροφή, θα ανακαλύπτουμε καινούριους κόσμους ύπαρξης, τρόπους ζωής καί απαντήσεις.

Το σεμινάριο θα αρχίσει την Δευτέρα 3 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου.

Ενδιάμεσα θα γίνουν δύο ημερήσιες παύσεις για ανάπαυση. Η πρώτη παύση την Κυριακή 9 Αυγούστου και η δεύτερη το Σάββατο 15 Αυγούστου, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί μιά μικρή γιορτή για τους συμμετέχοντες.

Τα μαθήματα θα διαρκούν καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ

με δύο ενδιάμεσα διαλλείματα.

Ο Ρίνποτσε διδάσκει σε άπταιστα αγγλικά, αλλά λόγω του ότι δεν υπάρχει χρόνος για μετάφραση, τα μαθήματα θα ειναι μόνο για αγγλομαθείς.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 1000 Ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα κάτωθι τηλέφωνα, για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Σταθερό:22940-33518 και κινητό:6944 896194

ΣΧΟΛΙΟ
Το πρώτο που επιθυμώ να σχολιάσω είναι το μεγάλο ποσό συμμετοχής 1000 ΕΥΡΩ. Οπως φαίνεται τα σεμινάρια αυτά είναι αρκετά προσοδοφόρα....
Η προσυλητιστική προπαγάνδα των Βουδιστών με την βοήθεια όλων των δυνάμεων που πολεμούν την Ορθοδοξία και προωθούν την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, χρησιμοποιείται πολυ συχνά με πρόσχημα φυσικά, πάντα την αναζήτηση του αγνώστου.
Ο μύστης μιλάει μόνο αγγλικά και το σεμινάριο θα είναι μονο για αγγλομαθείς!!!
Από σεμινάριο που λέμε στην αρχή καταλήγουμε να μιλάμε πλέον για μαθήματα !!!
Αρα δεν θα μας ενημερώσουν για κατι αλλά θέλουν να μας μάθουν κάτι.....

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι ενώ αρχικώς φαίνεται ότι επέλεξαν να κάνουν τα δύο ημερήσια διαλείματά τους Κυριακές 9 και 16 Αυγούστου για να "πατήσουν" πάνω στις ημέρες του Κυρίου (Κυριακές) διαπίστωσαν ότι το Σάββατο είναι δεκαπενταύγουστος για τους Ελληνες οπότε το πλήγμα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο καθώς όπως ξέρουμε ολόκληρη η Ελλάδα (πιστοί και άπιστοι) γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου. Ετσι άλλαξαν την ημερομηνία σε 15 Αυγούστου και ταυτόχρονα αποφάσισαν να κάνουν και μια μικρή γιορτή για τους συμμετέχοντες......θα δώσουν και δωράκια στους Παναγιώτηδες, τις Παναγιώτες και τις Μαρίες......

Τελικά πολύ ωραία πράγματα θα ακουστούν στο Σεμινάριο από τον κ. Ρίνποτσε. Πράγματα που φυσικά καμιά σχέση δεν θα έχουν με την ιστορία του Βούδα και τον "μαρτυρικό" θάνατό του από σκασμό κάτω από ένα δέντρο μετά από γεύμα τεραστίων ποσοτήτων......Ο άνθρωπος έσκασε κοινώς, από το φαγητό.....

Τώρα όσοι θέλετε να "απελευθερωθείτε στην παλάμη του χεριού σας", πηγαίνετε.....
Αυτο ήθελα να ήξερα πως δεν το πρόσεξαν............

Οι υπόλοιποι απλά ανοίξτε την παλάμη σας και αλλάξτε τσέπη στα 1000 ΕΥΡΩ. Αν έχετε......Share

8 σχόλια:

cummulus είπε...

Ευχαριστούμε, αλλά δεν θέλουμε ν΄απελευθερωθούμε. Καλά είμαστε κι΄ετσι!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω τήν επιθυμία νά τού δείξω τήν παλάμη μου,από πολύ κοντά.

bloggertips.gr είπε...

δεν παμε καλα!
johnpatra

Κυπριανός Χριστοδουλίδης είπε...

Δεν μας λέει αν τα δάκτυλα της παλάμης,κι από τα δυο χέρια, θα είναι ανοικτά, και σε διάσταση, στραμμένα προς τον Βούδα και το φιλόσοφο ή αν θα είναι κλειστά.

Αλλά αφού για απελευθέρωση πρόκειται, μάλλον ανοικτά και τεντωμένα θα πρέπει να είναι τα δάκτυλα της παλάμης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα αστεια υποκειμενα καταφέρνουν και περνανε τα μηνύματα τους ομως.
Μπραβο ρε φίλε κάποια στιγμη πρέπει να τους πούμε οτι τους εχουμε πάρει χαμπάρι.

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ 1000 € Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΥΡΙΑΜ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ BLOG ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ!!!

ΕΣΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

@ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Εχεις αραγε αναρωτηθη εαν ο Μεγιστος Απολλων ητο προδρομος του Κυριου και Θεου ημων Ιησου Χριστου?

Ειστε εχθροι του Ελληνισμου οσοι πολεματε την Ορθοδοξια.

Θαυμαστης του αρχαιο- Ελληνικου πνευματος αλλα ποτε λατρης.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

Αν και δεν το συνηθίζω να συζητάω τέτοια θέματα χωρίς να ξέρω τι είναι ο άλλος (διότι για τον ΘΑΝΟ έχω σχηματίσει μια άποψη) θα πω ένα δύο πραγματάκια διότι κάποιοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο.

1ον. Εσύ που ισχυρίζεσαι αυτό το θέμα θα πρέπει να μου το αποδείξεις.

2ον. Ποτέ μου δεν δέχτηκα ότι με τους Εβραίους θα μπορούσαμε να έχουμε κοινά γνωρίσματα (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΉΜΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ). Συνεπώς δεν μπορούν να μιλάμε για την αρχαία σύγκρουση ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ - ΕΒΡΑΙΩΝ και να εξαιρούμε τον Ραββίνο ΓΙΕΣΟΥΑ. Αυτό πάντα με προβλημάτιζε.

3ον. Επειδή κάποιοι δεν ξέρουν το ποιος ήταν ο Αρχαίος Κόσμος. Πιστεύω πως πρέπει να προσεγγίσουμε τις τότε εποχές χωρίς προκαταλήψεις και μέσα από δογματικές αντιλήψεις. Το να ανατρέχουμε σε δογματικά site όπως του Απολογητή και της ΟΟΔΕ, το μόνο που κάνουμε είναι να βουτάμε μέσα στην μισαλλοδοξία των ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ των ρασοφόρων.

Προτείνω, λοιπόν να διαβάσεις τα δύο παρακάτω βιβλία:

Χ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ &
ΛΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ

Μέσα από τα βιβλία αυτά ίσως μπορέσεις να αντλήσεις πολλά κομμάτια και ίσως σχηματίσεις ένα παζλ της τότε πραγματικότητας και ίσως μάθεις για τον Εβραίο Ραββίνο ΓΙΕΣΟΥΑ, για τους ΕΣΣΑΙΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΟ κλπ.

Σχετικά με τους Εχθρούς του Ελληνισμού:
1. Εχθροί είναι αυτοί που αποδέχονται τις ύβρεις κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ την Κυριακή της Ορθοδοξίας και κλπ.

2. Εχθροί είναι αυτοί που την 1η Αυγούστου την ώρα που εκατοντάδες ΕΛΛΗΝΕΣ απέδιδαν τιμές στους πεσόντες τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ κάποιοι απέδιδαν τιμές στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ (των ΕΛΛΗΝΩΝ) ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ.

Τώρα το πως εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ φτάσαμε να αποδεχόμαστε τον ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΓΙΕΣΟΥΑ σαν Κυριο και Θεου ημων Ιησου Χριστου, είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία (δημιουργημένη με εγκλήματα και άφθονο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ) και δεν μπορεί να αναλυθεί μέσα από ένα σχόλιο.

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΛΗΡΗ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.