Τελευταίες αναρτήσεις

6 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... (βίντεο)

από το κανάλι Βίντεο Ορθοδοξίας

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - Η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλύφθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο! Στις 22/8/2019 το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει οτι παραμένουν τα Θρησκευτικά του ΣΥΡΙΖΑ στα σχολεία για το νέο έτος, παρότι αρχικά (15/7/19) η Υπουργός είχε ανακοινώσει οτι θα εφαρμόσει την Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (συγκεκριμένα 2 αποφάσεις εντός του 2018) που είχε κρίνει το Πρόγραμμα του μαθήματος των Θρησκευτικών ως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το συνέχιζε!!! 

Η νέα Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων ήταν αμείλικτη οτι θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, αλλά τελικά επιλέγει (μέχρι να συμμορφωθεί;) να παραμορφωθούν για μια ακόμη χρονιά οι ψυχές των αθώων παιδιών με τις αιρετικές αντιλήψεις περί πανθρησκείας και σαλατοποίησης των θρησκειών, που σκοπό έχει να μπερδέψουν τους μαθητές, ώστε να διαταραχθεί στην ουσία η όποια πίστη στην Ορθοδοξία είχαν μέχρι τώρα, είτε από το σχολείο, είτε από την οικογένειά τους !!! Ποιός κυβερνάει τελικά αυτή τη χώρα; Τί θα κάνει η Εκκλησία; 

Μια εβδομάδα μετά, οι μάσκες έπεσαν και για τη φιλοπατρία της νέας κυβέρνησης, όπου για πρώτη φορά στα χρονικά Έλληνας Πρωθυπουργός κάθεται σε καρέκλα στην ακρόαση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας, δίπλα στην καγκελάριο Μέρκελ, στην οποία μετέβη προφανώς για να πάρει τις κατάλληλες συμβουλές για τη νέα κυβέρνηση, χωρίς μάσκες πλέον, απευθείας από όσους τον ανέδειξαν!!! Το πρόσχημα δε της υγείας της κυρίας Μέρκελ που την αναγκάζει "δήθεν" να κάθεται, αφενός καταρρίπτεται από την τόση ώρα που στεκόταν όρθια σε άλλες στιγμές στην ίδια συνάντηση, αλλά και πάλι αυτό δεν αναιρεί την υποχρέωση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας να σταθεί όρθιος στον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδας του και όχι να εξευτελίζει με τον τρόπο αυτό τους Έλληνες και το ελληνικό έθνος!!! 

Έτσι το μήνυμα πέρασε προς τους Έλληνες για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής από τη νέα κυβέρνηση της χώρας - η συνέχιση δηλαδή του ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ και παράλληλα η ολοκλήρωση του ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, κάτι που προσπάθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οπότε ο κύβος έπεσε στην τωρινή πλέον κυβέρνηση για να το θέσει σε εφαρμογή, πριν αποχωρήσει και αυτή για να μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας των κυβερνήσεων που γκρέμισαν τη χώρα και υποδούλωσαν ξανά τους Έλληνες μεταπολεμικά.Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.